Spill for barn fra 3, 5-4, 5 måned

 Utvikle spill for et barn på 3, 5 - 4, 5 måneder.


 Utvikle spill for barn under 1 år
 I spill kan spilles med barn 3, 4, 5 måneder

 Interessant baby i 3, 5 - 4, 5 måned


 I løpet av denne perioden barnet er det et behov for å kommunisere med voksne i en familie det har en tendens til å få dem til å kommunisere, smil, gir tale reduserer ikke voksen øyet. Bekken blir mer mangfoldig med et snev av teft: i ulike situasjoner babyen skriker og gråter på en ny måte, så han prøver å kontrollere deg. I denne perioden aktivt med å utvikle motor visuelt koordinasjon.
 Dramatisk økende interesse for visuell undersøkelse av verden, uttrykt interesse for sine egne deler av kroppen, særlig føtter og hender. Et barn kan snakke for seg selv, glede, nytelse eller bilde eller stemme uttrykker motorisk aktivitet. Fagene studert når barnet berører dem som hender, lepper og tannkjøtt, og derfor å bestemme og frigjøre seg fra omverdenen, trekker han sine hender og føtter i munnen. Vises første tenner - dette er en annen grunn til at alt går inn i munnen.
 Mer raffinerte motoriske ferdigheter: aktiv barnet fyller for leker, fanger opp og sender det til munnen (målrettede handlinger), og visuelt babycall sine handlinger.
 Utviklede ryggmuskler, øvre og nedre ekstremiteter, blir barnet ryggen til buken kan trekke støtten fra forsiden av overkroppen, løfte sitt i armene. Gutten kan prøve å sette seg ned, hvis den finner midler for hånden (bar, hender foreldre), mer trygg å stå på bena når du støtter det.
 Foreldre oppmerksom. Gi barnet mulighet til visuelt utforske verden rundt ham. Mest flytte den rundt i rommet.

 De satte seg, fikk opp


 Målet med spillet: utvikling av generiske ferdigheter bevegelighet, styrke ryggmuskulaturen og lemmer, utviklings analysatorer, emosjonell kontakt.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Soft teppe.
 Anbefalinger : Trening med gode utviklingsmuligheter games "seig penn", "Lille gymnast," "pull, pull".
 Å spille spillet: Barnet lå spredt ut på et teppe på gulvet, snakke med ham, kalle den aktuelle smil. Gi barnet ditt ta tak i pekefingeren, oppmuntre barnet følge spillet i fire stadier, med taler dikt, ikke glem å sikre barnet.
 Trinn 1: fra en utsatt posisjon hjelpe barnet bevege seg i en sittende stilling.
 De satte seg ned,
 En, to, tre.
 2. trinn: fra sittende stilling hjelpe barnet beveger seg i en stående posisjon.
 Vi sto opp,
 En, to, tre.
 3. etappe: fra en stående posisjon hjelpe barnet bevege seg i en sittende stilling.
 En, to, tre.
 De satte seg ned.
 Trinn 4: fra sittende stilling hjelpe barnet beveger seg i liggende stilling.
 En, to, tre.
 Lå.
 Tenk godt, morsomt. Barn elsker dette spillet etter at de ble lagt, alltid venter på tilbakefall. Ungen vil lære fort nok ordet "tre".

 Store, små


 Målet med spillet: utvikle en følelse av plass, vestibulær og visuelle analysatorer, emosjonell kontakt.
 Anbefaling: i utviklingen av spillet følger bevegelsene sakte i starten, kan barnet bli vant til at det skjer.
 Spille spillet : Før du starter spillet, ta barnet palmer, massere dem smiler baby.
 Alternativ 1: Ta barnet i armene sine, gå rundt i rommet og vise ham rundt. Etter å ha lest presserommet av babyen til henne, sakte sitte, så stå opp og sa:
 Han var far til barnet vekst
 Plutselig var veldig ung,
 Lite å være svært vanskelig,
 Du vokser til glede for alle.
 Alternativ 2: Ta barnet under armene, løfter den over ham, at han så høyden av rommet, og deretter sitte ned og sette barnet på bena ved siden av ham, "gå" rundt i rommet, se, slo følgende vers (Finn mink mus trekke knott og t. e.), ordet "vokse" heve barnet tilbake på seg selv.
 Han var en gigant,
 Dverger ble
 I den grå mus hullet fikk,
 Gardinene trukket
 Og midge redd,
 Jeg fange opp,
 Så kan ikke fly.
 Komar ikke gå glipp av.
 Mest vokse.
 Hjelp emosjonell kontakt med barnet, smiler og ler tilbake, etter at han hadde "vokst opp" og skyve den opp til deg.
 Foreldre oppmerksom. For å fullføre bevegelsen klær barnet bør være romslige og komfortable, for ikke å hemme bevegelsene.

 Jeg vil gjemme gutt, jente skjul


 Mål av spillet: arbeider målrettet, utvikling av emosjonell kontakt
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: teppe, lett skjerf.
 Anbefalinger : Start spillet etter at utviklingen av spillet "Hvor er min"
 Spille spillet : Spre et teppe på gulvet, legg babyen på ryggen, sitte ned ved siden av ham, gjøre "potyahushy" lille booty med ham for å etablere en psykologisk forbindelse. Ta en lett sjal, gi barnet ditt hendene og begynner å lese et dikt:
 Ekorn gikk,
 Mamma og pappa sa:
 Skjul jente
 Min ekorn.
 Skjul gutt
 Hvit Bunny (lett dekke den frie kanten av baby sjal).
 Til den gamle hunden Barboza,
 Dine barn er ikke tatt.
 Vi Barbosa si: "Kыsh."
 Gå raskere, baby (bør lem være raskere, med deg første gang med babyen frita ham fra skjerf).
 Spillet er gjennomført på en følelsesmessig økning, virkelig liker ungen, og det er med stor glede i hennes spillestil. Når du "slipper" av barnet (og senere etter selv frigjøring), sørg for å sikre din glede svak touch og et smil.

 Vidizhmemosya, slappe av


 Målet med spillet : Utvikling av skulderen belte muskler, ryggmuskler, taktil følsomhet, følelse i kroppen.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: teppe musikk.
 Anbefalinger Spill trengs plass, så bedre å spille på gulvet.
 Spille spillet : Spre et teppe på gulvet, legg babyen på magen hans, gi ham litt tid til å tilpasse seg. La ungen begynner å oppdage fysisk aktivitet, body lift, lener seg på hendene. Gripe hender og knær babyen forsiktig løft bena en liten gutt i høyden. Fikse denne posisjonen, la barnet bli vant til det. Dersom barnet er vanskelig, og deretter spille den første gang et par sekunder, senere gradvis øke klasserommet.
 Når et barn tilpasser seg, er det med stor glede vil "push-ups". Hvis barnet ned på et teppe, vent et par minutter før den hvile, så igjen han er klar for å fortsette spillet.

 Tenner, tenner, tenner


 Mål av spillet: utviklings analysatorer, motoriske ferdigheter av hender, massere tannkjøttet.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: spesielle ringer, leker laget av forskjellige materialer (trygt for barnet) beregnet for tenner og masserer tannkjøttet.
 Anbefaling: Leker slik plan bør du kjøpe på apoteket.
 Spille spillet : Baby liggende på ryggen. Før du starter spillet, satt ham øyekontakt. Deretter løfter barnet til leketøy. Hvis det har skapt bekymring og nådde for sitt barn, du si et ord sang, holder en leke i en avstand som gjør barnet til å nå det og plukke opp.
 Mus nasushyla kjeks,
 Musematter invitert,
 Mus spiser tørr stål
 Mus zubyky brutt.
 Vår tann - som oakling,
 Ikke oblomytsya hjerte.
 Barnet vil sikkert trekke leken i munnen for å klø klart. La ham gjøre det, baby la oss spille litt tid alene. Så snart han bytter hans oppmerksomhet, ta babyen i armene sine, presse ham og si:
 Vår tann - som oakling,
 Ikke oblomytsya hjerte.
 Foreldre merke til. Gitt at barnet nesten alle ting som tok over, trekker i munnen, bør leker alltid være ren.

 Jeg vil gjemme leketøy


 Mål av spillet : Utvikling av målrettede tiltak, utvikling av visuelle svar, emosjonell kontakt.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Bright leketøy lommetørkle.
 Foreldre oppmerksom. Hvis et barn savner og kan ikke ta et leketøy hånd, sette inn objektet i hans hånd og løfte ham så nær at han lett kunne ta det.
 Anbefalinger : Toy bør være med et håndtak som barnet var i stand til å ta det.
 Å spille spillet: Sette babyen til knærne til ansiktet, smile, snakke litt, vise barnet en leke, hvis han er interessert i, og trakk henne til å gi henne muligheten til å få deg og spille.
 Første alternativ: sette barnet til "halv-sittende, liggende," tilbake til ham, la ham komfortabelt avgjort. Lek litt med det, med tanke på leken sammen, fortelle barnet om dets egenskaper (piper med gummi eller plast, rød eller annen farge, osv), så ta lommetørkleet og Kast et leketøy. Observere at barnet vil gjøre. Dersom barnet i lang tid ikke fungerer, hjelpe ham til å "frigjøre" emnet. Aktivt skjule leketøy når barnet finner det, ros baby, verifisere ros touch og tone i stemmen.
 Fullføre spillet, sette barnet ditt på kne i ansiktet, smiler han å presse seg selv.
 Andre alternativ: etter kampen osvoyitsya barnet på fanget ditt, og du kan spille på gulvet. Babyen satt på en spredning ut pent, sitte ved siden av seg selv. I hendene gi barnet en leke. Så du nakydыvaete skjerf på en leken og hennes barn "fritatt". Spillet slutter med ros og smil.

 Varulver (eller jeg gikk til min bestemor)


 Mål av spillet: utvikling av ryggmusklene, musklene i øvre og nedre lemmer, koordinering, utvikling analysatorer.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: teppe.
 Anbefaling: Spill trengte plass, så det er best å spille på gulvet. Gjør det bedre før måltider eller en time etter fôring.
 Å spille spillet: spre et teppe på gulvet, legg babyen på ryggen, smile, snakke litt, ta håndflatene i sine hender litt massasje. Fortell barnet ditt eventyret "The Gingerbread Man" slå alle aktiviteter arrangert vokal aksenter, og tiltrekker seg oppmerksomheten til barnet. Tegn med barnet som faen Gingerbread bestemor og sette på vinduet for å kjøle seg ned. Etter pepperkaker mann hoppet ut av vinduet og rullet på banen, synge en sang, be barnet å rulle fra rygg til mage og rygg. Et barn med stor glede først med din hjelp, og da han tar statskupp.
 Jeg Gingerbread, Gingerbread Man,
 For Matheny låven.
 For binger skreben,
 I Méchain krem.
 På komfyren meter,
 I stuzhen vindu.
 Jeg gikk til min bestemor,
 Jeg gikk til min bestefar.
 Som Gingerbread Man reiser og møter ulike dyr, kan antall omdreininger økes (som barn). Kid som gjør en tur med baller og lysbilder på sporet.
 Etter å ha spilt ros et barn til å presse meg selv og kysse.
 Foreldre merke til. Hvis et barn har lært å rulle, ikke la det stå uten tilsyn på et bord eller sofa, eller komme ned til arenaen gulvet.  
Яндекс.Метрика