Spill for barn fra 4, 5 til 6 måneder

 Spill med et barn under 1 år


 Utvikling spill for kid explorer 4, 5 til 6 måneder


 I dette spillet kan du spille med barnet ditt 5 til 6 april måneder. Spill for barn 5 månederSpill for barn fra 6 måneder.
 Barnet i denne perioden perfekt styrer bevegelsene av hodet og hender, lærer å kontrollere holdning når du sitter, aktivt inspisere varer fingrene. Fra leker han utfører gjentatte ganger samme handling (kaste dem på gulvet), mestre disse enkle bevegelser som å skaffe, slapping, svingende. Se nøye for voksne og uttrykke sine følelser stemme, uttale visse vokaler "a", "o", "y", tilhørende konsonanter "b", "d", "m", "n".
 Ved utgangen av stemmen aktivitet forskjellige utvalg av lyder og stavelser, som er dominert av lyden "ma", "ah", "og", "av", "ba", "ASU", "ja". Forbedret generell og finmotorikk, koordinasjon, barn setter seg ned, prøver å få opp. Kid krever kommunikasjon, emosjonell og tar imot voksne aktivt involverer dem i spillet, fornærmet, sint, glad.

 Jeg ble nesten sittende


 Mål av spillet : Styrking tilbake muskler, utvikling av motorisk koordinasjon.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: teppe, innredet liten diameter stang.
 Anbefaling: gutt kan motstå fordi det lagt på ryggen. Ikke gjør det med makt, i tilfelle av aktiv motstand ta barnet i armene sine, roe ned, gå rundt i rommet.
? Foreldre merke til. Betal kommunisere med barnet ditt mer og mer tid, så vil det bli mer tilpasset til verden.
 Spille spillet: Plasser barnet på ryggen til å spre seg pent, en liten prat med barnet, gi det tommelen og indeksen som han fast grep for dem, fastsette deres hender, at de ble løst. Barnet vil prøve å fange opp og sette seg ned. Det er mulig å telle: "En, to, sitte".
 Når han går inn i en sittende posisjon, kan du prøve den første gang for å hjelpe ham å holde sin posisjon, oppmuntre, ros, utløse positive følelser: "Tre, fire, fem, sitter, ser i alle retninger."
 Deretter plasserer babyen på ryggen igjen. Gi den en pause, ta en runde "Ladusi", så spør igjen spille et spill "Jeg ble nesten sitter."
 Som en improvisert prosjektil kan brukes godt innredet liten diameter stang. Påfør stick tilrådelig når barnet seig, sterke hender.
 På slutten av spillet må prise baby, for å presse meg selv klem.

 Ballen hopper ball Skokie


 Målet med spillet: utvikling av enkle bevegelser.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Bright, små, sprettende ball.
 Spille spillet: ta barnet i armene sine, satt på kne med ryggen til henne. Gi ungen en hands, la ham spille rundt med det litt. I det øyeblikk når ballen faller ut av hendene på riktig måte, ha oppmerksomhet barnet å flytte, ozvuchyvshy hans vers:
 Min munter, tydelig på ballen,
 Hvor blir kjørt i galopp?
 Rød, blå, cyan,
 Ikke holde tritt med deg.
 Løfte ballen med barnet ditt: "La oss se, som kjørte på ballen? "" La oss fange ballen. " La ballen flere ganger uventet nedgang, men, som erfaring viser, som baby se på som han hopper og barn ler med glede og det taper.
? Foreldre merke til. Velge for barnet klangfulle og enkle vers gjenta dem flere ganger for å huske babyen, og de ble kjent for dem senere.
 Du kan spille og når mamma eller pappa står og holder en baby, da ballen vil hoppe lenger, som også liker ungen. Videre studier av denne planen vil bli gjennomført med alle lekene, men hver dråpe må ledsages av andre tiltak: behovet for å heve faget. Videre bør leketøy heve barnet alene (selv i hendene på mor eller far).
 Første gang et barn dekomprimerer tær og ballen faller. Senere lærer han å kaste den, så bør du ta forholdsregler for å sprette og flyr ballen er ikke brutt noe. Etter kampen, sørg for å sette ballen i boksen med leker eller hans sted.
 På slutten av spillet ros barnet for hva han får god ball og klarner det på plass.

 Talker


 Mål av spillet: utvikle kommunikasjonsferdigheter, utvikle artikulasjon ferdigheter til å lytte til samtalepartner.
 Anbefaling: Lytt til barnet og prøve å lære ham å lytte til deg, lage en pause i samtalen.
 Å spille spillet: du kan spille nesten hvor som helst - når du vasker, pereodevaete barn før fôring etter ham som før sengetid og etter å ha våknet. Fremfor alt, gutten følte din deltakelse og interesse. Bedtime diskusjon bør være mer napevnыm og glatt etter søvn - en rytmisk, glad og levende.
 Snakke med barnet ditt, kan du prøve å gjøre det første gang så ansiktet ditt og fulgte bevegelsen av leppene og ansiktet. Samtalen skal bli følelsesmessig positivt ladet. Den første gangen krever et stort antall repetisjoner av lyder og deres kombinasjoner.
 Starter play riktig, har barnets oppmerksomhet. Når han begynner å møte deg, endre tone, gjenta lyder som går godt sammen med babyen. Ukjente intonasjon tiltrekker seg et barn, han mistet noe, tolker det derfor gjort en vane å lytte til samtalepartner.
? Foreldre merke til. Hvis et barn gir deg motstand, ikke prøv å tvinge den til fysisk styrke til å adlyde, prøve å finne et kompromiss. Gjensidig forståelse er viktig fra en tidlig alder.
 Når du sier nye lyder og deres kombinasjon, barnet kan ikke du bare svare på, det er en tvungen pause. I løpet av denne pausen igjen foreslått kombinasjon flere ganger (de fleste foreldre velger kombinasjonen av lyder avhengig av ferdighetene til barnet).
 Et godt resultat ved å utvikle lyttefølges bringer kollektive spillet når du spiller og far, og mor og baby. Babyen skifter fokus fra ett samtalepartner til et annet, fra en klang til en annen.
 På slutten av samtalen må berømme babyen varm stemme, for å presse meg selv klem.

 Første vers


 Mål av spillet : Utvikling av kommunikasjonsferdigheter, evne til å forstå språket i anmodningen, sammenligning av auditive og visuelle bildet.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: fargerike leker, fargerike bildebøker, et teppe.
 Anbefalinger : Begynn dating gutt med et leketøy. Som han hadde mestret, fortelle ham om andre fag.
 Å spille spillet: spre et teppe på gulvet, legg babyen på ryggen, sitte ned med ham. Ta en leke katt for å tiltrekke seg oppmerksomheten til barnet, lese et dikt om en katt og fortelle oss hvordan gråtende fitte som hun snakker:
 Gråtende Pussy i gangen.
 I hennes store sorg,
 Onde mennesker er fattige fitte
 Ikke gi stjele pølser. (B Zakhoder)
 Tilsvarende informasjon om andre leker.
 I fremtiden vil det være mulig å gjennomføre spillet og på fanget til mamma og pappa med en bok når du leser diktet, baby viser bilder som viser dyr eller leker. Denne gutten har å røre på bildene, så er å huske og korrelerer auditive og visuelle bilder.
 På slutten av spillet igjen, som de sier fitte, hund, fugl.

 Ta av leketøy


 Målet med spillet: utvikling av motoriske ferdigheter av hender, spill ferdigheter, logisk tenkning.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: teppe, lyse leketøy lommetørkle.
 Anbefalinger Hvis en baby ikke er kontrollert holdning når du sitter, hjelpe ham, mens han holdt litt i løpet av spillet.
 Spille spillet : Sitt på pent spredt ut, satt ved siden av et barn ta en favoritt leketøy babyen hånd, viser det til barnet ditt lese et dikt om en liten leke. Kaste på et skjerf leketøy (leker hide) spør barnet: "Hvor er ballen (eller annet leketøy)? "Vent og se hva barnet vil gjøre. Det reiser generelt skjerf og finner en leke. På tidspunktet for utseendet av leker og manifestasjoner av glede og fryd, glede seg med barnet ditt, sørg for å prise ham for hans oppdagelse. Gjenta spillet flere ganger, hver gang et barn si ordene til godkjenning. Sent i spillet igjen barnet lese et dikt om hans favoritt leketøy. La barnet leke med det selv. På slutten av spillet leketøy må settes på plass.
? Foreldre merke til. Fra tidlig barndom, er det viktig å lære et barn hva lekene er på et bestemt sted.

 Magiske boksen


 Mål av spillet : Utvikling av finmotorikk kontroll holdning når du sitter, utvikling av uavhengige spill, logisk tenkning.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Blanket boks lyse leker av forskjellige størrelser.
 Anbefaling: forlate barnet uten tilsyn i en boks hvis det er elementer som kan svelge det, presse nesen eller øret.
 Spille spillet : Spre et teppe på gulvet, sitte på et teppe og forårsake et barn til å vise barnet en lys pappeske, må barnet være interessert i det. Rist boksen at det er leker eller objekter som gjør støy, som også tiltrekker baby. Når barnet viste interesse for boksen, åpne den med ordene: "La oss se, det var så bråkete? "Åpne døren og se på at ungen ville gjøre.
 Vanligvis, det umiddelbart begynner å få lekene ut av boksen, men hvis det er ute av arbeid, litt hjelp til ham. Komme leker, trekker barnet oppmerksomhet til det faktum at det er et leketøy eller objekt der form, farge og så videre, pent opp for dem neste. Venne barnet til at pause og kaste leker umulige. Etter at alle lekene flyttet boksen til baby, prøve motsatt effekt: gjør alt i en boks, mens snakker også gjenta egenskaper og karakteristika av leker eller objekter. Vis barnet at etter kampen boksen lokket må være lukket og fjernet hans sted.
? Foreldre merke til. Ikke bare helle innholdet i boksen på teppe, lærer et barn med leker trakk henne forsiktig.

 Dyr, fugler


 Målet med spillet : Utvikling av kognitive evner av babyer, vendt mot oppfatningen av tale, lytting følgesvenn.
 Anbefalinger : Lek med barnet ditt hver ledig minutt i gaten, hjemme, hvor det er et sterkt materiale som omgir barnet på alle sider.
 Spille spillet : Mens du går, når barnet er våken, peke ut til verden, hopping og flygende fugler, katter og hunder løpe. Fortell barnet hva slags fugler eller dyr. Improvisere, livlig og morsom å fortelle barnet om hans interesserte gjenstander (bruk vers fra kapitlet "bestemors bryst"):
 Liten spurv på sporet jump-Skokie,
 En fjær-Skokie, Chick-Ciric.
 Svart kråke - bil bil.
 Dog - wow-wow.
 Katt - meow meow ,.
 Duer-syzaryky - buzz-buzz-buzz,
 Fløy, fløy,
 Trøtt satte seg.
 Crumb spist,
 Shoo-i-in, fly!
 Denne turen gir et barn mye moro, lærer han raskt de omkringliggende dyr og fugler merkelig å se dem, strekke dem, opprørt når de flyr eller løpe vekk. Når en gutt prøver å vise sin misnøye, skifte oppmerksomhet til andre objekter som er i umiddelbar nærhet og kan være interessert barnet.

 Yikes, slave


 Mål av spillet : Utvikling av målrettede bevegelser, finmotorikk, aktive soner massere hender.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Blanket.
 Å spille spillet: spre et teppe på gulvet, sitte på gulvet, sette barnet foran deg riktig, har hans oppmerksomhet, snakke litt, gjenta etter ham det høres ut, stavelser, gjenlevende en pause. Deretter tiltrekke seg oppmerksomhet, klapping sine hender og sier:
 Yikes-slave,
 Ladushki!
 Vi bake pannekaker.
 Yikes, klapp, speckle!
 På de nakne palmer!
 Hulenky kom,
 Pannekaker spiser,
 Shoo-i-in, fly!
 På de siste ordene, heve armene opp.
 Gjenta bevegelsen flere ganger, lese et dikt. Barnet må gjenta etter at du begynner bevegelsen, trenger bare tålmodighet, og resultatet vil gjøre deg lykkelig. Ros barnet, oppmuntre hans tone i stemmen, smil.  
Яндекс.Метрика