Vinter coloring sider for barn
 Denne fargen fenomenet vinter, vintermoro, farging vinterskogen, farging nyttår, farges naturen i vinter.
 Vakre vinterfarge for førskole og grunnskoleelever.
 For å forstørre fargeleggingsbok, klikk på bildet og åpne den opprinnelige.


Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter

Coloring sider for barn. Vinter
Utvikling spill for barn 1-2 år

 Spill for kreative utvikling evner til barnet 1-2 år


 Spill aktive kognitive og kreative evner av barn


 Foreldre merke til. De fleste barn med misunnelsesverdig letthet lære fakta, men enda viktigere, for å gjøre dem i stand til å skaffe kunnskap og ideer til å uttrykke deg.

 Opp og ned


 Målet med spillet : Utvikling og konsolidering av titler retninger av bevegelse opp og ned reaksjonshastigheten.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: tennis ball, album, fargestifter, svenske stiger.
 Å spille spillet.
 Første alternativ: Legg barnet til å møte seg selv, ta opp en tennisball, kaste den opp, deretter kaste ballen lav høyde ned eller droppe det. Gjør bevegelsen flere ganger mens du sier:
 Hodet hevet, deretter opp
 Hvis utelatt, så ned.
 Pass på å sjekke at barnet har lært bevegelsene til hodet med begrepene "opp" og "ned". Spør barnet showet hånd som ballen flyr opp og ned. Gi barnet ditt en hands, fortelle en liten historie om kjærlighet ball fly og hoppe samtidig be ungen å vise hvordan ballen er å hoppe opp og ned, og vice versa: opp, ned.
 Andre alternativ: bruke den tidligere beskrevet spillet "Jack", med sin eierandel babyspråk:
 Vi klatrer opp, hevet hode,
 Gikk ned, senket hodet.
 Når babyen ned fra det høye, sjekk den lært begrepet "opp" og "ned".
 Tredje alternativ: albumet blad trekke en pil som viser retning opp eller ned. Fortelle historien om utspekulert babyboom som ville forvirre alt som ingen visste hvor hun flyr, men kom og fortalte magiker mysterium bom. Forklar hvordan å konstruere en pil: den har en hale (body) og taket av huset (spissen), den beveger seg fremover kant. Forklar barnet ditt hvordan du kan se hvor pilen flyr: "Se på bommen der taket av huset (spissen)? Hvis hodet hevet, deretter pil flyr opp hvis droppet, deretter ned. "
 Tegn på album ark flere piler, be ungen å rakne der flyr pil, be om avklaring av hånden for å vise retningen av pilen.
 En annen metode, for å løse trafikk piler må ta en blyant og tegne en linje fra halebommen på taket av huset, hvis han går bort fra barnet, som betyr opp når du nærmer deg, flyr deretter pil ned.
 Foreldre merke til. Baby elsker mest utrolige historier. Vdavaytesya dem når du spiller med babyen.

 Forover, bakover


 Mål av spillet : Utvikling og konsolidering av titler bevegelsesretning og tilbake, reaksjonshastigheten, motorisk koordinasjon, oppmerksomhet, visuell og auditiv utvikling, vestibular apparater.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Leker, krakk, boks for leker fløyte.
 Å spille spillet.
 Første alternativ: en kort avstand fra baby avføring be om et barn - en boks med leker. Spør tilskrives leketøy fløyte på en krakk. Når du hører en fløyte, fortell barnet ditt høyt og tydelig: "Kom igjen." Etter at han la leken på en krakk, sier, "vende tilbake til back." Når et barn kommer til deg, be dem om å bringe et leketøy fløyte tilbake i boksen.
 Alternativ 2: Fortell barnet om den listige øyne (improvisasjon foreldre): lenge siden alle dyrene gikk ikke, som nå, slik de ønsker øye (derav fremover) eller tilbake (tilbake).
 Oppmuntre barnet til å prøve å gå hvor de vil ha øyne og rygg, og dermed la befaling: "Øynene til fremover", "tilbake tilbake." Ytterligere fordype ordet "øyne", "tilbake", "Tilbake".
 Implementering spillet krever koordinering baby i alle fall han vil prøve å se hva som var bak at han ikke faller.
 Fortsett fortelling om listige øyne, men ochkah alltid ønsket å se at bak der, de alltid pidhlyadaly, men de var ubehagelig. De blir sett en gang gikk til triks og bare lukket, og ikke venter tilbake, falt og slo henne vondt, øynene begynte å gråte De tilbød seg å se nøye på veien igjen. Hvis hun var sliten, øynene selv vil gjøre det, men det er behov for å snu. Siden da, øynene fremover, og når det er nødvendig å gå tilbake fordi øynene distribuerer hele kroppen og gjøre baksiden av hennes hardt arbeid.
 Oppmuntre barnet til å gjøre noe som gjorde hans øyne: øyne beveget seg fremover, snudde seg og gå tilbake nå. Sikre tittelen linjene "forward", "tilbake", spør barnet å bevege kommando eller plystre på, forover, bakover.
 Ros barnet for fart, intelligens og riktigheten av de lagene.

 Farge og form


 Målet med spillet : Utvikling av en følelse av form og farge, reaksjonshastigheten, intelligens, oppmerksomhet.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler : Baller og kuber i forskjellige farger, størrelse, tomme bokser.
 Anbefalinger Velg spillet for kuber og baller av to farger fortsette å gradvis øke antall farger.
 Spille spillet : Sett i en stor boks kuber og baller, sette den foran barnet. Be ham om å sette en boks med kuler, og den andre - kuber. Når barnet takle oppgaven, be dem om å spre seg ut over en ball i boksen under blomstene, deretter i den samme typen bokser og kuber. Når oppgaven er ferdig, spør en gutt leker spredt ut i esker i henhold til deres form.
 Spillet kan delta alle familiemedlemmene hver gitt en boks av kuber eller baller og tomme bokser, sortering etter farge og form er et løp.
 Husk å rose barnet ditt for nøyaktighet og presisjon oppgaver.
 Fars varsel. Barnet er ofte involvert og ha det gøy med spillet, som ikke er en vinner.

 Observasjon (eller leketøy flyktet etc. etc.).


 Målet med spillet : Utvikling av observasjon, logisk tenkning, vurdere situasjonen, evnen til å uttrykke sine synspunkter, muligheten til å spille som et lag.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: leker store og små, synlige og usynlige, skjerf, brosje, ulike fargerike dekorasjoner.
 Anbefalinger : Spill mulig alle familiemedlemmer.
 Spille spillet : Ved hjelp av rim valgt mester-magiker Gjest (spiller som går ut og kommer inn i rommet), personsøker (spilleren perestavlyayuschyy som anvist av magikeren leker fra sted til sted).
 Gjest (første con la det være noen fra de voksne) utenfor døren. På denne tiden, er en magiker og en personsøker leker arrangert i streng ordre (best å ikke ta mer enn fem leker) og dekke dem lett skjerf.
 Gjest banket på døren, gå inn i rommet, buer magiker og ber ham om å gi brosjer, halskjeder og så videre. F. The Wizard er enig, men ber om å utføre tre oppgaver dersom de utfører, vil han få lønn sjarmerende dekorasjon, hvis ikke, magikeren forvandle det til stein. For noen få sekunder leker fjernet et lommetørkle, så igjen de er dekket leker, sender magiker gjester på døren.
 Oppgave One: personsøker som anvist av veiviseren skjuler en av lekene. Da den besøkende kommer inn, han må gjette hvilken leketøy flyktet.
 Oppgave to: personsøker ordner leker noen ganger, gjestene må gjette hvilke leker Blandet.
 Task tre: øker tar av klær til leker eller leketøy kjole, lue, sko og fjerner andre gjester har å gjette hva som er endret.
 Dersom gjesten riktig utføre alle tre oppgaver, får han lovet dekorasjon og blir en magiker. Med briller regnes blant spillere igjen, sidene tildelte roller og gjeste.
 Hvis den besøkende gjør en feil, slår magiker det inn i en stein gjest må skildre noe dyr (på oppdrag veiviser som ingen av de andre spillerne visste oppgaven) og fryse i noen sekunder. Hvis folk gjette hva slags dyr, gjest magiker raskoldovыvaet. Hvis ikke, vil jeg utføre en sang eller dikt forteller et folk (gester som viser handlinger og hendelser). Spillet starter fra begynnelsen.
 Fars varsel. Evnen til å ta risiko (ikke vær redd for å uttrykke sine meninger og handlinger gjøre) - et vesentlig element av kreativitet.

 Store, små


 Mål av spillet: utvikle en følelse av størrelse, konsolidere begrepene "store", "liten", utvikling av oppmerksomhet, reaksjonshastighet, motoriske ferdigheter av hender, konkurransedyktig ånd.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler, leker i ulike størrelser, tomme bokser, figurer kuttet fra farget papp fløyte.
 Anbefaling: Spillet kan være en videreføring av spillet "Farge og Form", men innføre en ny funksjon der ulike kuber og baller kan være når et barn lærer begrepet "form" og "farge".
 Å spille spillet.
 Første alternativet: å gjøre en stor boks forberedt for lek leker, spør ungen sortere dem på en "stor", "liten". Når oppgaven er ferdig, prise ham for hans innsats.
 Spillet kan delta alle familiemedlemmer, hver av dem er gitt en eske med leker og tomme bokser, begynner sortering å plystre, synge en sang vinner beseiret.
 Andre alternativ: pre-kokk kuttet fra fargede pappfigurer, store og små firkanter, trekanter og andre figurer, legg dem i en felles lyse boksen og gi ungen en boks. Hvis han ikke kan åpne den, hjelpe ham i dette. Vurdere nøye med barnet liggende i en boks. Oppmuntre barnet til å sortere etter størrelse tallene inn i den tomme boksen. Når jobben er gjort, spør spredt på forskjellige figurer på en håndfull skjema. Sørg for å prise baby. Hvis han gjorde en feil i å velge tilbake og demontere feil, la barnet sette figuren på den haugen, som det skal, etter hans syn, løgn.
 Spillet kan spilles alle familiemedlemmer. Konkurransedyktig prosess som en baby, og han begynner å spille med enda mer velbehag.

 Sersjant og kurator


 Målet med spillet: utvikling av observasjon, logisk tenkning, vurdere situasjonen, reaksjonshastigheten.
 Nødvendige materialer og visuelle hjelpemidler: lyse magiske boksen (skatt).
 Anbefalinger : Spill for alle familiemedlemmer.
 Spille spillet : Bruke rim velge detektiv (den spilleren som er på jakt etter skatten), vaktmester skatt (spilleren som stadig perepryatыvaet skatt).
 Sleuth (best hvis den første etterforsker for å være en voksen) kommer ut av rommet, og vaktmester (den beste barn og voksne som verge og hjelper) skjuler en skatt. Etterforskeren skal finne skatten, mens han kan sette tre spørsmål om din egen, der vaktmester kan svare bare "ja" eller "nei". Keeper - forvirre detektiv. Hvis detektiv finner skatten, blir han vaktmester, hvis ikke, gir han ønsker vaktmester (synge, å danse, å skildre dyr, etc.). På slutten av spillet ikke glem å berømme de mest vellykkede spillerne feire det opprinnelige problemet og forsøker å løse problemet. Gutten i spillet kan fordele premier med magiske boksen med skatten.
 Jo før du leker med barnet i disse spillene, vil barnet fortsette å ta beslutninger og vurdere situasjonen, selv med hjelp av en voksen (i rollen som assisterende vaktmester eller når detektiv) for første gang. Interessen for barnet å spille i disse forholdene vil ikke avta i lang tid.
 Flere pedagogiske spill for barn i alderen 1 til 2 år
Яндекс.Метрика