Barnet ville etsya hodet hva jeg skal gjøre

 Barnet modning foreldre noen ganger presenterer overraskelser som hysteri og luner. Den høye rop, gråte, men det er situasjoner der et barn slo hodet hva du skal gjøre i dette tilfellet? Foreldre er tapt og kan ikke takle baby.
 Vanligvis luner og raserianfall tendens til 234 barn og fem år. Selvfølgelig helt rolige barn ikke skjer, men en manifestasjon av følelser - det er for mye.
 Foreldre viktig å velge riktig taktikk i slike situasjoner, eller forsinket for en lang tidsperiode luner.

 Grunnen til at et barn slår hodet


 Naturligvis, en baby gråte, hans dårlige humør kan ikke bli ignorert, er det nødvendig å reagere, men hvordan? Hvis et barn slo hodet, hva du skal gjøre?

 La oss se hva innfall, hva er hysterisk.
 Lærerne avgjør innfall som ønske om å oppnå det umulige. Moter helt blottet for logikk. Det ser ut til at barnet ikke ønsker å stadig høre "ikke ønsker", "jeg vil ikke", og hvis du vil ha noe veldig rart. Et barn kan ikke forstå deres ønsker.
 Hysteri - dette er et show for publikum. Jo mer du har det rolig, jo mer hysterisk. Noen barn selv slo hodet i løpet av raserianfall.
 For å starte, kan du prøve å finne årsaken til hysterisk barnets atferd. Noen av de vanligste årsakene - effekter av sykdommen, emosjonell utmattelse, eller familieproblemer.

 Hva gjør jeg?


 Hvis du oppdager tegn til hysteri, prøve å distrahere barnet. Hvis et barn slo hodet, hva du skal gjøre? Slå det ser flott leketøy for en katt eller hund.
 Løse klær stramt bånd til barnet, belte, eller øvre plagg knapper.
 Vask med kaldt vann baby, erstatning under en strøm av vann hender.
 I noe tilfelle ikke gråte, ikke skjelle barnet. Din oppførsel bør være rolig, som om alt er greit og ingenting skjer.
 Bare noen få timer etter hysteriet snakke med barnet ditt, fortell oss hvordan stygt det så ut som du var ubehagelig.

 Rapportere dette hysteriet


 Noen ganger barn handle ut en hysterisk skikket til å nå sine mål. Vi må lære å gjenkjenne "false hysteri." Ikke gå i kjølvannet av disse sakene. Best å late som du ikke legger merke til barnet. Barnet selv roe ned raskt hvis innser at later ikke til noen.  
Albutsida baby

 Albutsida for nyfødte - et medikament utviklet for å behandle bakterielle øyeinfeksjoner hos nyfødte, er stoffet bare ved øyet, uten å trenge inn i andre vev, med hoved følge doseringen av noen form for medisin, er det brukt hovedsakelig for behandling av ulike sykdommer betente øyne og nese (les nedenfor om albutsida baby nese). Nyfødte babyer også utsatt for slike sykdommer. Vi anbefaler å bruke albutsida baby i sykdommer som konjunktivitt, purulent betennelse i hornhinnen punkter nyfødte; De kan til og med kurere alvorlige sykdommer som blennoreya.

 Albutsida nese hos barn


 ØNH lege noen ganger oppnevner drypp nesen albutsida barn og mødre er mange spørsmål oppstår umiddelbart, og hvis du kan gjøre det, som det antas at albutsida - er øyedråper. Jeg vil bare berolige mødre som barn albutsida drypp nesen kunne og burde.

 Albutsida: Bruksanvisning for bruk i nesen


Albutsida baby

 Når du bruker albutsida barn i nesen med en kald er viktig å følge riktig dosering mer effektivt vil dryppe nesedråper etter to eller tre dagers behandling rhinitt, som albutsida ikke være i stand til å takle viruset, som det har antibakterielle egenskaper bare. Dosering og antall medisiner du må utnevne en lege i alle fall ikke selvmedisinering. Albutsida Barn hjelper kurere en rennende nese, men med riktig og effektiv tilnærming. Albutsida: Bruksanvisning nese sier at vil være nok 2-3 dråper i hvert nesebor i løpet av dagen.

 Albutsida øyedråper instruksjon baby


 Albutsida øyedråper for nyfødte instruksjon: bruke opp til seks ganger om dagen, gravende to dråper i hvert øye. Når forbedringene vil komme, zakapuvan antallet reduseres til tre ganger om dagen, en total behandlingsperiode (ett år) ikke mer enn 10 dager; hvis barnet er sykt blennoreey, må du dryppe rett etter fødsel og igjen etter et par timer. Som du kan se, er instruksjonen albutsida øyedråper for nyfødte veldig enkel.

 Kontraindikasjoner


Albutsida baby

 Albutsida baby har alvorlige kontraindikasjoner. Det kan være en liten kløe eller irritasjon i øyet.

 Babyen albutsida anmeldelser


 I albutsida baby gode anmeldelser fordi dette stoffet er perfekt renser øyne og nese passform.
 "Etter min medisin brystet albutsida nødvendigvis til stede, fordi jeg tror dette er rett og slett uerstattelig ting faller utmerket jobb med ulike forurensnings øyne. Jeg har to barn og begge rastløs. Hvis vinteren er det ikke så nødvendig i sommer er rett og slett uerstattelig ting. Barn på gata hele tiden, stadig distrahert i bakken, og deretter gned seg i øynene med hendene. Før jeg lærte om albutsida jeg brukt ulike virkemidler, men de hadde hjelp. Nå har jeg nettopp vasket dine øyne vann og begraver to dråper i hvert øye albutsida. Jeg håper at mine kommentarer albutsida baby være nyttig for noen. "Andre kommentarer lese kommentarer.  
Dårlig appetitt av et barn under ett år: Årsaker

 Foreldre alltid bekymre seg barna sine, spesielt engstelig alder - til et år. Bekymret forskjellige øyeblikk, spesielt dårlig appetitt. Dårlig appetitt av et barn under ett år kan være en rekke årsaker.

 Årsakene til at et barn å spise dårlig år


 De fleste er forbundet med smerte. En årsak kan være dårlig appetitt kramper som plager barnet. Fordi han nekter å spise. Den andre grunnen er kanskje infeksjonen. I dette tilfelle føles ungen dårlig, i denne forbindelse, og det er absolutt ingen appetitt. I kolikk, merket og andre problemer med magen, forårsaket av mangel på dysbiosis eller laktose. Tilstedeværelsen av dette problemet kan bestemmes ved barnets oppførsel. Periodisk den kjører ut bena til magen, gråt mens rødmende. I denne tilstanden, er det usannsynlig at han ønsker å spise.
 Årsaken til dårlig appetitt i et barn under ett år kan føre til tilstoppede nese kid. Ofte er dette ikke bare er kaldt, men også tørr luft i rommet. Forresten, kan dette føre til klima og andre sykdommer, er det viktig å ventilere og fuktigere luft i rommet. Dessuten kan dårlig appetitt av et barn under ett år skyldes smerte i munnen. Dette kan være tenner. I denne situasjonen, ikke bekymre deg. Tap av appetitt er normalt. Men tilstedeværelsen av stomatitt eller gjær infeksjoner, som forårsaker betennelse, grunn til bekymring.
 Det bør bemerkes at årsaken til dårlig appetitt hos et barn under ett år kan være assosiert med endringer i klima, som oppstår som følge av farten. I tillegg, om sommeren, når det er veldig varmt, trenger han mer enn noe vann, ikke mat. For voksne med varmen ikke ønsker å spise, hvorfor skal kreve dette fra barnet. En kraft-avslutning fôring er strengt forbudt.
 En av grunnene som viser dårlig appetitt av et barn under ett år, er å endre smaken av mors melk. Denne konverteringen kan skyldes det faktum at dietten hun har introdusert en ny komponent eller satt på en diett, noe som påvirker kvaliteten på morsmelk.
 Problemer med mat kan også være forårsaket av nerve lidelser forårsaket av konflikten i familien.  
50 vaner av lykkelige kvinner: enkle hemmeligheter
 Kvinnen skapt for kjærlighet og lykke. Og hvor mange av dem glade, fornøyde hans liv og en kvinne? Den moderne verden er ganske grusom mot rettferdig sex, og de fleste av dem må være sterk halvparten av menneskeheten. I sine skjøre skuldre hviler en masse problemer og bekymringer hjem, familie, arbeid Men ett liv, og jeg ønsker å holde henne for ikke å såre og skade for de bortkastede årene. La trivielt, men fortsatt er nøyaktige, korrekte og klok.
 Derfor, hvis den samme sekund du bestemmer deg for å være en lykkelig kvinne, må du være eier av 50 nyttige og hyggelige vaner:
 1. Aldri glem at du er først og fremst kvinne. Tillat deg selv minst noen ganger være svak.
 2. Jeg ønsker å gråte? Gråte og verden foran øynene hans ryddet.
 3. Selv om du prøver å spise riktig og holde på diett, noen ganger du kan unne deg noen skadelige favoritt godbiter. Selvfølgelig, hvis det var et slikt ønske.
 4. Alle de dårlige gitt til deg for uvurderlig erfaring og ingenting annet. Så ikke gi opp i vanskelige stunder, ikke klandre deg selv for feil, ikke spør: "Hvorfor? "Og" Hvorfor? ". Fjern leksjonen og gå videre.
 5. Enhver test ingen pauser, og temperamentet. Være klok kvinne.
 6. Ikke leve forbi. Dette er hva som er bak oss, og som gjør at du går videre.
 7. Nyt hvert øyeblikk og enkle ting. Tross alt, er lykke i detaljene.
 8. Slå dine svakheter og rosiner Lær hvordan å understreke sine fordeler.
 9. Selv ikke begynne å vurdere seg selv vakker, ingen vil tenke så mye om deg.
 10. Elsk deg selv og du vil være i stand til å elske andre.
 11. Vær deg selv. Spillet og la masken for scenen.
 12. seksuelt tilfredsstilt kvinne = lykkelig kvinne.
 13. Se dine interesser.
 14. Travel.
 15. Fyll livet ditt variasjon, men ikke på bekostning av stabilitet.
 16. Bli kvitt dårlige vaner. De gjør din lykkelig liv kortere.
 17. Smil og latter bare oppriktig. Fra den simulerte følelser på ansiktet hans tidlige rynker.
 18. Noen ganger kan du være stille.
 19. Ta vare på noen og at noen tar vare.
 20. Ta gaver.
 21. nok søvn.
 22. Middag spiser til frokost.
 23. Exercise.
 24. Flørt, selv om du allerede har en betydelig andre. Ikke kast bort dine seduction ferdigheter.
 25. Se på den vakre, kroppsmaling, auto, blomst
 26. Finn den jobben du ønsker å gå i morgen.
 27. Ta vare på virkelige venner.
 28. Planlegg dagen din.
 29. Hvem risikerer ikke, som ikke drikker champagne.
 30. Litt adrenalin kan ikke skade.
 31. Sjokolade oppløftende.
 32. Ikke angre seg.
 33. Watch for sitt utseende og forbipasserende vil se du ser.
 34. Ikke ta hver mann som om han bare kan være din følgesvenn for livet. Velg verdig.
 35. Bruk en kjole og hæler. Du vil føle deg som en ekte kvinne!
 36. Lytt til din favorittmusikk.
 37. Se en god film.
 38. Les en bok stativ.
 39. hjelpe de trengende.
 40. Kjenne ny. Det er aldri for sent.
 41. Hold en aktiv livsstil.
 42. Forsettlig tilnærming til å skape en familie.
 43. Kjærlighet er ikke for dydene, og ulempene. Det er de som din kjære er annerledes. På grunn av dem du finner ham i mengden, la i livet og kjærligheten.
 44. Ta vare på dine foreldre være takknemlig selv for hva de har gitt deg en start i livet. Prøv ikke å uroe dem, aldri glemme dem og ofte kaller, kom og innbydende.
 45. Levende virkelige liv, ikke virtuelle.
 46. ​​Tillat deg selv noen ganger bli et barn på hjertet og alltid forblir ung. Tro ikke at du er for gammel eller moden for noe. Den nåværende alder - i hodet, ikke i passet eller speil.
 47. Noen ganger er det nyttig å være alene, for å rydde opp alle tanker, arrangere dem i hyllene med friske øyne og gå videre.
 48. Trust men verifisere. Ikke bare andre, men oss selv.
 49. zatsyklyuytesya ikke tenker på andre. De vil, trenger ingen i det lange løp ikke vet om deg, for å trekke noen konklusjoner eller vurderinger.
 50. Dream, bygge ambisiøse planer og Sett et mål.
 Ikke se etter lykke i noen eller noe i det-selv. Det viktigste for å være i stand til å finne en uuttømmelig kilde til deres lykke og nyte det. Etter å ha bodd ett. Og det må være å leve lykkelig alle sine dager!
 Hva du ikke trenger å være lykkelig?  
Яндекс.Метрика