Coloring sider for førskolebarn


 Coloring sider for barn i førskolealder fra 2 - s


 Maling kan med fargestifter, tusjer, maling, ved hjelp av ulike teknikker for tegning.
 I prosessen med maleriet anbefaler å fortelle barn om sopp, lese dikt om sopp, husk at deilig rett kan tilberedes med sopp.

 Fargelegging for barnehage på: Sopp


 Blant gress bakke,
 En sopp vokser under den.
 Krohotulya liten,
 Rett på prohalynke.
 Varm regnskog for å komme
 Buhorochek han fant.
 Forsiktig strømmet fra himmelen,
 Og hrybochok blir voksne.
 Forfatter : Art. Oleinikova


Coloring sider for barn. Sopp

Coloring sider for barn. Sopp

Coloring sider for barn. Sopp

Coloring sider for barn. Sopp

Coloring sider for barn. Sopp

Coloring sider for barn. Sopp

Coloring sider for barn. Sopp

Coloring sider for barn. Sopp Prøven for fargelegging
Coloring sider for barn. Sopp

 Coloring sider for førskolebarn


 Coloring sider for barn i førskolealder fra 2 - s


 Maling kan med fargestifter, tusjer, maling, ved hjelp av ulike teknikker for tegning.
 I prosessen med maleriet anbefaler å fortelle barn om grønnsaker, lese dikt om grønnsaker, snakke om fordelene med grønnsaker, husk at du kan tilberede deilige måltider med grønnsaker.

 Fargelegging for barnehage på: Grønnsaker


 Et dikt kan fullføre fargelegging
 For sunn, sterk til å være.
 Det er nødvendig å kjærlighet grønnsaker.
 Uten unntak,
 Det er ingen tvil!
 Hver favør er smaken
 Og jeg ville ikke bestemme:
 Hvilken som smaker bedre
 Som er en mer viktig!


Coloring sider for barn. Grønnsaker

Coloring sider for barn. Grønnsaker

Coloring sider for barn. Grønnsaker

Coloring sider for barn. Grønnsaker

Coloring sider for barn. Grønnsaker

Coloring sider for barn. Grønnsaker

Coloring sider for barn. Grønnsaker

Coloring sider for barn. Grønnsaker Prøven for fargelegging
Coloring sider for barn. Grønnsaker
Hvordan å ta barnet i landet?Med et barn til landet
Noen eksperter på utdanning Det himmel oppmerksom på at spørsmålet "Hva er ki år barnet kan bære til landet? "- Forekommer bare i urbane mødre. På den annen side er det helt legitimt, og hyttene er ikke like sikker som før, og dette den andre mødre.
BARN i hagen
Dersom barnets helse tillater det, så bærer det til landet kan minst én måned. Det viktigste at landet var på hånden for å fjerne alle "barn" ulykker, vask og komfort for barnet. Hvis du går til landet for et par dager, er det nødvendig at det var vann, evnen til å "vaske postyratsya og" minst et par ganger om dagen. Ta et par sett med klær, klær, bleier og bleie, gummistøvler for å kjøre gjennom pytter, varme klær og til og med jakke, for å holde varmen om natten. Ikke glem å sette medisiner. Hva bør være i arsenalet ung mor og ung sommer bosatt, uttalte i en fotnote *.
Å beskytte barnet fra insektsbitt, bruke spesielle kremer og geleer. Påfør til kroppen av barnet de skal være i samsvar med instruksjonene. Hvis ikke gel eller spray for å frastøte insekter, de er substandard, og mening pidmazuvaty og zabrыzhyvat barnet re ikke. Andre måter å fange insekter er lampe-felle, som er helt ufarlig og veldig effektive slående insekter. Det eneste negative - det er ganske dyrt. Blant tradisjonelle metoder er som følger: vaniljepulver blandes med solsikkeolje eller baby krem. Denne blanding påføres på klesplagg eller hud. Du kan også ta på klær (med et sovende barn beskyttelse - på en serviett, hjørneputer) noen dråper fedd og eukalyptusolje. Imidlertid kan tradisjonelle metoder forårsake allergier, så hold det i tankene.
Young Naturalist
Når et barn begynner å gå alene, vri og slå, bør utføres instruksjoner. 4-5 år gamle barn skal fortelle deg hvordan du kan kommunisere med visse dyr. Du kan nesten matche ku, mate hunden med hendene. Det bør tas i betraktning at akkurat som hunder så søt og harmløs Jerzy, vandre rundt husene kan være bærere av rabies virus. Hunden i dette tilfellet, åpne munnen, tungen hengende ut og bark blir hes. Hedgehog symptomer utsteder ikke, men snarere en enkel spytt treffer slimete.
Og det er besteforeldre låve, som huser en enestående rekke interessante ting. Baby du kan bare slutte lås, men beklager til 5 år kan enkelt utforske låven alene og uten foreldre eller bestefar. Derfor er det best å starte med det ansett inventar og andre bestefar "essensielle". Nå barnet begynner å lære og sikkerhet.
Atferd i hagen - ikke minst av forstadslivet. Lær barnet ditt å gå langs stiene og ikke på sengene, og sørg for å vaske alt som han finner i hagen, sørg for å vaske hendene før du spiser, uansett hva min bestemor sier miljømessige renslighet av disse stedene. Selv dypt inne i skogen kan gjennomgå sur nedbør.
Mors assistent
Med 7-8 år kan allerede lære barnet å jobbe på bakken. En liten stekespade i hånden og slåss! Jenter er mer passende arbeid omsorg for planter, luking, vanning, hoeing. Gutter kan tilby arbeid i snekring, graving noen tomter, maling og mer. Instruksjoner for sikkerhet som kreves. Til rekordnivåer gi stiger, men noen ganger lette arbeidet fortsatt kan. Samlet sett er det ikke noe galt å ta barnet til landet. Tvert imot - det er en god ting. Frisk luft, serverer vitaminok rett fra hagen fortsatt ingen barn er skadd. Og et ekstra par hender, la ikke den første nayvpravnishyh pryhodytsya alltid.
Førstehjelp kits for de unge ferierende:
1. Hydrogenperoksid 3% - desinfisering kutt og skrubbsår.
2. Zelenka - Processing morgen.
3. Jod - for blåmerker eller hematomer.
4. febernedsettende.
5. Antihistaminer (suprastin, Tavegil, Claritin, fenkarol etc.) - hvis de "gaver av naturen" var allergisk.
6. smertestillende, for eksempel paracetamol sirup.
7. borsyre alkohol - da plutselig zabolilo øre. Ved ankomst i byen - srazuvLORu.
8. Activated Carbon.
9. smektiske (eller rehydron).
10. immodium eller loperamid.
11. Den medisinske alkohol eller vodka - for kompresser, behandling av sår.
12. Steril bandasje.
13. Cotton.
14.Marhantsovokyslыy kalium (kaliumpermanganat).
15. ull-ing regler for klyster.
16. termometer.
17. Varmere.
18. Vapor tube - for spedbarn.  
 Hvis familien forventes snart å etterfylle, og sikkert du har ofte lurt på hvordan vil arbeidskraft. Der en gang kvinner ble fødselen i feltet, støtter nå mange menn. Det kalles fødselspartner. Lær alt om det og ordne opp i vanskelighetene med prosessen.

 Hva er det?


 Affiliate fødsel - det er klart fra navn, fødselspartner. Men ikke alltid en partner rolle mennesker. Dette kan være en mor, søster eller venn. Det er viktig å forstå hva det betyr partnerskap.
Som partnerskap fødestedet til mannen?

 Det er ikke begrenset ved tilstedeværelsen av en annen person. Ideelt sett skal en person være en stor hjelp til mødre og gjøre alt for å lindre lidelsene til kvinner. Og dette, selvfølgelig, krever visse ferdigheter og kunnskap.
 Generelt ble partnerskap øve fødsel nylig, spesielt i de tidligere SUS-landene. Hvis Europa var å vurdere dette alternativet 2-3 tiår siden, for eksempel i Ukraina eller Russland bare i det siste tiåret menn ble løst delta på levering og støtte av sine koner.

 Ja eller nei?


 Bestem deg for en fødsel partner er egentlig ikke så vanskelig. Og noen par ta beslutningen spontant, uvørent eller under påvirkning av andre folks meninger.
 La oss innse det, i så fall bør du velge affiliate fødsel:
 •  Gjensidig og frivillig samtykke fra begge foreldrene. Ja, begge har til å bestemme for deg selv at dette alternativet er ikke bare akseptabelt, men den beste.

 •  Stole på foreldrene til hverandre. For eksempel, hvis mamma ikke stoler på mannen sin og ikke vant til å stole på ham, og fødsel hun ikke vil lytte til ordene av menn. I dette tilfelle vil nærværet av en partner ikke være overflødig og unødvendig.

 •  Menneskets hjelp vordende mor. Hvis en mann virkelig har et stort ønske om å støtte den andre halvparten, i så fall levering partner vil bli vellykket.

 •  Hvis en mann bevandret i medisin og kjenner alle detaljer og funksjoner på denne prosessen som fødsel, og kan finne et felles språk med det medisinske personalet, kan hans råd også være mulig og nødvendig.

 •  Nå liste opp tilfeller der partner fødsels bør forlatte:
 •  Dreven komprimering av en ektefelle. Så hvis en fødende kvinne som skammer seg over sin mann, vil hun ikke være i stand til å fokusere på sine handlinger og gjøre ting riktig. Dersom sjenerte mennesker, så er det også noe godt vil komme.

 •  Mistro. I dette tilfellet også, er det ikke nødvendig å gå på fødselspartner.

 •  Hvis en familie har ofte krangler og skandaler, og ha et sted å være utelatelser og konflikter, er risikoen nødvendig. Fødende kvinne kan oppføre seg uforutsigbart, og hvis folk reagerer på denne aggresjonen, da en velstående kurs og utfallet av arbeidskraft har å si.

 •  Uvilje mot én partner. Det skjer ofte at den vordende mor overtalt eller tvunget mannen sin til å delta på fødselen. Ikke gjør det, for hvis folk ikke ønsker å hjelpe, ikke ønsker å være til stede ved fødselen eller forstå sin rolle i denne prosessen, forventer vi ham til å støtte og hjelp er ikke nødvendig. Hvis du ikke er enig i partnerskap levering mann, er denne beslutningen heller ikke nødvendig.

 •  For sårbare mennesker. Hvis en mann er bokstavelig talt falle i besvimelse ved tanken på smerte eller blod, så fødsel mødre det hjelper ikke. Det finnes tilfeller der en partner besvimer og må få inn sine følelser, ikke mødre.

 •  Hvis folk tror at en kvinne skal alltid være attraktive og kone mens streve for å møte den ideelle og ser ikke ut til å bemanne ikke på seg sminke. I dette tilfellet, lider type fra smerten av hans kone en mann kunne stupe inn i sjokk og avsky.

 •  Fordeler og ulemper


  Som partnerskap fødestedet til mannen?

   Her er fordelene med partnerskap fødsel:
 •  Man kan hjelpe mødre til å gå gjennom smerte og støtte henne i disse vanskelige stunder. Og for støtte fra mange venner er veldig viktig.

 •  Visse ferdigheter og kunnskap som kan ha folk absolutt nødvendig. Ja, folk kan gi reell hjelp, for eksempel gjennom massasje, pust kontroll, og mer.

 •  Man kan kontrollere handlingene til leger som, dessverre, er ikke alltid riktig og lovlig.

 •  En mann kan være vitne til et mirakel - fødselen av hennes barn. I noen tilfeller, sikrer dette at folk en gang brukt i rollen som far og farsinstinktet våkner opp i det. Slike foreldre behandler sine barn med kjærlighet og ærefrykt. Men det er verdt å merke seg at dette er ikke alltid tilfelle.

 •  Hvis folk ser gjennom at kvinnen må gå gjennom for å ha en baby, kan det begynne å sette pris på og respekterer hans kone for hva hun har gått gjennom alle de vanskeligheter og ga en liten liten mann hjem liv.

 •  Nå viser mulige ulemper:
 •  En kvinne kan føle ubehag eller irritasjon fra tilstedeværelsen av mannen, spesielt hvis han vil oppføre seg ordentlig eller urimelig gjennom erfaringer eller støt.

 •  Selv de mest stabile mennesker kan ikke opprettholde et slikt syn. Selvfølgelig er leger ikke lov til å se sin kone hva han ikke skulle se, men skjul fra øynene til alle mennesker vil komme. En type smerte muchayuscheysya kone kan være skremmende. Det var tider da etter partnerskapet brøt opp fødsel familien.

 •  Mannen bare kan forstyrre leger. Noen menn prøver å gi råd eller alltid peker på gale handlinger. Dette er en alvorlig hindring.

 •  Når det skjer?


   Dermed forekomst av fødsels partnerskap med en mann? Her er hva du trenger å gjøre, hvis du velger dette alternativet:
 •  Finn et sykehus som tilbyr slike tjenester. I dag, mange institusjoner gi en slik mulighet, men likevel ikke alt.

 •  Pre diskutere med legen din undersøke avdelingen, få alle detaljer.

 •  For å forberede for en så viktig begivenhet.

 •  På riktig tidspunkt for å advare legen at arbeidskraft begynte, og komme til sykehuset.

 •  Da paret må endre og flytte til Huset, som vil ta generasjoner.

 •  Rollen som partner


  Som partnerskap fødestedet til mannen?

   Hva mannen under fødsel? Her er noen av de mulige funksjoner og handlinger:
 •  Support travail moralsk, for å hjelpe henne å roe ned. Dette er ekstremt viktig fred og tillit til partneren.

 •  Kontroller pust. En mann kan puste med kvinnen spør riktig rytme, tar hensyn til anbefalingene fra legene.

 •  En mann kan merke seg tid til å hjelpe leger og mødre.

 •  En mann kan hjelpe en kvinne å velge og ta en komfortabel posisjon som vil lindre smerten.

 •  Under fødselen i barsel på grunn av alvorlig stress kan skade ryggen. Mannen vil få en massasje.

 •  En mann kan bli en bro mellom fødselen og medisinsk personale, mødre overfører til legen, spør legene å forklare disse ord av sin kone.

 •  Dessuten kan folk utføre alle forespørsler av sin kone.

 •  Nyanser trening


   Hvordan skal gjennomgå opplæring partner til fødsel? Her er noen viktige punkter:
 •  Det er ønskelig at begge deltok kurs for levering. Informasjon gitt lærerne sikkert komme godt med under fødsel.

 •  Moral. Mann og kone må forstå at fødsel - en kompleks og uforutsigbar prosess. Spesielt viktig er det stemning av mannen.

 •  En mann skal være testet og passere noen tester. Dermed de nødvendige blodprøver for hepatitt, syfilis og HIV, på grunn av røntgenbilder og hjelp fra en terapeut som friske mennesker.

 •  Forbered alt du trenger. Partner må gummi tøfler, rene klær. Den beste liste over hva du trenger å vite på sykehuset.

 •  La alt går bra!  
  Яндекс.Метрика