Hvordan å ta barnet i 2-3 år?
 Vanligvis ved fødselen babyen er hver mor hele tiden med ham. Hun må bruke all sin fritid omsorg for barnet. Først, nærer det og forkledd nyfødt følger da at babyen hennes falt ut av sengen eller treffe en annen vinkel, noe som gjør sine første skritt og så videre.
 Ifølge mange foreldre, det mest interessante, men på samme tid og vanskelig periode - dette er en alder på 2 til 3 år. I løpet av denne perioden i sinnet til barnet tydelig formet sin identitet til verden, utvikle personlig begynnelsen. Gutten ønsker å lytte til sine tanker, han betalte mye tid. Vel, hvis det er en ung mor er alltid noen i nærheten som kan hjelpe henne ikke bare hjemme, men babyen. Men i dagens verden, flere og flere unge familier som prøver å leve på egen hånd, uten å ty til hjelp fra sine foreldre, barnepiker, naboer og så videre. Dermed ung mor oftere spørsmålet er hva de skal gjøre med et barn på 2 år. Dette er den mest interessante alder når barnet begynner å bli litt personlighet med sine tanker, synspunkter på forskjellige ting, krav og så videre. Ikke rart psykologer kaller barn i alderen 2 til 3 år vendepunkt.
 Faktisk komme opp til en gutt er ikke så vanskelig. I dag er det mange spill som ikke bare rente barna for en periode, men også ha en gunstig effekt på hukommelse, fantasi og tanke. Imidlertid bør nye foreldre bli husket ikke bare gi et barn en leke. Det bør være av interesse for ham, for å vise hva det betydde, og hva de skal gjøre med det. Tro meg, fantasy for barn i denne alders kjenner ingen grenser, med din hjelp de vil fortsette å komme opp med interessante spill.
 I en alder av to år, spesielt barnet begynner å utvikle visuell hukommelse. Peke og kalte ham flere ganger for hennes nye fag, spre dem i forskjellige hjørner av rommet. Be barnet ditt til å bringe en bestemt ting. Dette spillet er som barn. De gjør ikke bare pugge navn og tilknytning av visse ting, men prøv å huske nøyaktig hvor du trenger det gjennomført emnet. Mens et barn som søker nødvendig ting, har du noen ekstra minutter, der du kan slappe av litt eller enda en kopp te.
 Cut bilder fra magasiner unødvendige - ikke mindre interessant leksjon for et barn. Selvfølgelig bør barnet ikke gis i hendene på saks i den alderen. Skjær zaymetesya du og barnet ditt kan rotne bilder i farger eller andre spesifikke grupper. For eksempel, i en konvolutt dyr, blomster - i andre sommerfugler - den tredje og så videre.
 Lese bøker - er også en av de mest spennende måter. Prøv å velge barnebøker med massevis av fargerike bilder. I ekstreme tilfeller, hvis du har et presserende sak, kan du inkludere baby tegneserier. Spesielt nøye velge tegneserier for barn, som det er på 25 år, begynner de å danne imiterende egenskaper.  
Papirprodukter for barn med hendene

 Papir - veldig takknemlig materiale for ulike produkter med sine egne hender. Og i denne kunsten kan oppnå enestående høyder, husker origami. Selvfølgelig, barn fortsatt vanskelig å forholde seg til så godt papir, men hvis du mestrer minst noen enkle origami figurer og vise sine barn, vil det være svært interessant å gjenta dem til deg.
 Hva er de enkle papirprodukter for barn med hendene kan komme opp med?

 Snøflak


 Ta et rektangulært stykke hvitt papir og brett det trekkspill. Legge opp kortsiden. Deretter trekkspill Brett i to og Straight. I markeringene på svingen Tett skru munnspill stiftemaskin. Kantene på trekkspill kutte trekanter alltid forlate åpninger mellom biter av mål, eller rett og slett kollapse trekkspill.

 Nå utfolde trekkspill på toppen og bunnen halvsirkel fra midten og slutten av stifte binder. Snizhyntsi kan festes til et tau og henge ut, slik som et juletre. Disse papirprodukter av hendene på barn vil være svært interessant.

 Leker med hendene


 Gi barnet et stykke farget papir og sirkel skissere håndflatene. Nå kan du drømme opp et barn og gjøre en masse leker med hendene.
 Man kan tenke seg at fire fingre - en drage hode og tommelen - halen.
 Vi kan gjøre hode begrunnelse flatene og fingrene er ben. Få blekksprut. Hvert alternativ kan dekorere og kutte.
 Disse papirprodukter med sine egne hender for å hjelpe barn av fantasi og fantasi.

 Søknader


 Den enkleste typen av papirprodukter - dette programmet. Lær barnet ditt de enkleste ting: hvordan å tegne en sirkel, firkant, rektangel, trekant. La barnet uavgjorte og kutter dem ut av farget papir. Fra tallene kan være kuttet mønstre og feste dem til en papplate.
 Du kan gjøre mer komplekse applikasjoner. For å gjøre dette, kan du tegne figurer og barnet vil ha sin vakkert kuttet og pent brukt. Lær barnet ditt å bruke sjablong til en utskårne blomster han kunne kutte litt mer.
 Papirprodukter med hendene for å lære barn barnepass, utholdenhet og tålmodighet.  
 Alle barn elsker et utvalg av underholdning, slik at foreldrene kjøpe dem alle slags tilbehør og leker. Hvis barnet ditt elsker bevegelsen vil sikkert kjøpe den for scooter. Men først, lære hvordan du skal velge.

 I hvilken alder et barn kan ri?


 I dag, barnebutikker så bredt spekter som kan bli funnet leker for barn i nesten alle aldre. Scootere er forskjellige også, så hvis barnet viser interesse for dem og er fast på føttene og holder balanse, be dem om å prøve å ri.
Hvordan velge en scooter for et lite barn?

 Ri en scooter er mye lettere enn en sykkel, slik at barnet lærer raskt og osvoyitsya. Som for spesifikk alder, det kommer an på barnet. Noen barn og en halv til to år og utviklet fysisk aktiv, og tre år er ikke villig til å lære nye ferdigheter. Men vurdere når du velger alder som kreves.

 Hvordan velger jeg?


 Så hvordan du velger en scooter for barnet ditt? Dette valget er ganske vanskelig, så må du vurdere noen viktige punkter. La oss se på hver av dem.

 Hjul


 Hjul - det er nesten den viktigste delen av scooter, så de bør definitivt betale oppmerksomhet. Det er flere viktige punkter:
 •  Antall hjul. I butikkene kan du finne flere typer scootere, kjente til alle to hjul, fire hjul trehjulssykler og selv. For ungen som bare utvikler ride, bedre kjøpe hjul eller fire hjul scooter. Det er mer stabil enn to hjul, slik at barnet lett kan opprettholde balanse og ikke falle. Hjul scooter er sikkert mye mer manøvrerbar, men ikke så stabil. Nybegynner kan lett miste balansen og falle, så små barn, er dette alternativet ikke er egnet.

 •  Hva slags materiale laget hjul? Det finnes tre alternativer: plast (polyuretan), gummi og gummi. Plast hjul lettere, men først, skjør, andre, kortvarig, for det tredje, når du kjører på asfalt de kan gjøre ganske høyt og irriterende lyder. Så det er ikke det beste alternativet. Ja, denne scooteren koster mindre, men lenge han bare ikke vil vare. Hjulene raskt slettet og kan bli skadet. Gummi mer sterk og holdbar, bortsett fra når man kjører noe støy du hører. Oppblåsbare gummihjul er den mest komfortable, som når du kjører over humper eller groper de vil tjene som avskrivninger og jevne ut alle humper, så barnet vil ikke være mye å riste. Men sjansene er at oppblåsbar gummihjul briste.

 •  Bredden av hjulene. Store hjul gir stabilitet under kjøring, men vil ikke akselerere til hastigheter betydelige (forresten, for mange foreldre dette er viktig). Smale hjul er mindre stabile, men denne modellen vil være mer manøvrerbare og rask.

 •  Hjuldiameter. Det hele avhenger av hvordan og hvor barnet skal gå. Hvis planlagte turer til parker eller ritt med selv og glatte veier, er det nok små hjul. Men hvis din mester planer om å sykle på grusveier, fra høsten og brekkasje beskytte store hjul (dette alternativet er egnet for flate overflater).

 •  Ratt


   Hjulet spiller også en viktig rolle, ved hjelp av barnet vil leder scooter. Først bør hjulet være ganske komfortabel og bred at barnet var behagelig for ham å bo. Det vil være bedre hvis den samme penn, som vanligvis er plassert palmer ble skli.
  Hvordan velge en scooter for et lite barn?

   De er vanligvis sheathe spesielle materialer som beskytter mot å skli. Andre, ta hensyn til høyden på rattet. Ideelt sett bør det være om midjen. Hvis du kjøper en scooter "for vekst," det er bedre å kjøpe en modell med høydejusterbart ratt, er den egnet for både baby og tenåring.

   Frame


   På bakgrunn av rammen avhenger lang levetid, pålitelighet og sikkerhet scooter. Plastrammen er kortvarig og holdbart, så mest sannsynlig denne modellen vil komme ned i nær fremtid, men selvfølgelig vil det koste mindre. Og mens vekten er minimal.
   Men metallrammen sørge for sikkerhet, som sterke og holdbare. Denne scooteren barnet kan gå en lang tid, men mange modeller vil være mye mer. Det er ingen tvil bedre å foretrekke pålitelighet, holdbarhet, sikkerhet og holdbarhet.

   Vekt


   For tung scooter kjøp er ikke nødvendig, fordi barnet vil det være vanskelig å kjøre. Og for de som bor i de øverste etasjene av boligblokker, blir bevegelsen veldig tungvint.
   Så hva vekten bør være sekundært til den modellen var stabil, men barnet kan veldig lett bære scooter. Husk også lette vekten gjør modellen ustabil og farlig å bruke.

   Bremser


   Dette alternativet er svært viktig, det utstyrt med alle sportsscootere. Men modeller er designet for barn og amatører ride, kan også engang å ha denne funksjonen. Det er tre alternativer:
 •  Fotbrems. Det representerer en metallrister. Når du klikker på foten (det som er ubehagelig) vil det påvirke bakhjulet og brems alle scooter. Dette alternativet er sikrere og mer pålitelig.

 •  Handbrake er mer praktisk å bruke. Det kan være foran eller bak. Det er bedre å velge en modell med en bakre håndbrems påvirker bakhjulene. Faktum er at hvis forhjulene vil bremse, den bremser raskt barnet kan miste balansen og falle.

 •  Det finnes modeller med hånd og fotbrems. Dette alternativet er egnet for både små og voksne barn. Babyer vil lære å bremse hardt foten, så først han kunne bruke håndbrekket.

 •  Eksteriør


   Og dette er et viktig poeng, spesielt for de som vil sitte på en scooter. Det er helt avhengig av barnet ditt. For gutter, foreldre vanligvis velge mørke farger eller mønstre av figurer som Spider-Man, Batman og andre. Et anfall jente scooter eller en svak skygge dekorert med bilder av blomster, feer, prinsesser og helter av eventyr og tegneserier.
  Hvordan velge en scooter for et lite barn?

   Konfigurasjon


   Noen modeller kan enkelt komponere og råtner. Og for mange foreldre og barn dette punktet er viktig, fordi når brettet scooter er lett å rengjøre og lagre i et skap til neste sommer. I dag, nesten alle modeller har denne funksjonen.

   For flere alternativer og detaljer


   Kanskje tilstedeværelsen av ytterligere detaljer og alternativer:
 •  Frontlys. Hvis en tenåring planlegger å sykle om natten, så blir denne delen vil være av betydning.

 •  Bagasjerommet. Det er ganske praktisk, fordi det kan du sette en ryggsekk eller skole bag med sports form eller shopping.

 •  Ring. Det er praktisk, spesielt hvis barnet reiser seg raskt gjennom overfylte steder.

 •  Lysene på hjul. Det er interessant og morsom, men ikke nødvendigvis.

 •  Leker, smykker. Ja, det er vakkert. Men husk at alle disse "gadgets" kan distrahere barnet under kjøring og føre til tap av balanse og falle.

 •  La barnet ridning en scooter med glede. Men husk sikkerhet!
  Яндекс.Метрика