Hovne lymfeknuter i halsen hos barn

 Lymfeknuter er kroppens beskyttende barriere. Ligger ved samløpet av flere lymfeårer, lymfeknuter er en del av immunsystemet. Lymfe - det første hinderet til utenlandske agenter i kroppen.
 Hovne lymfeknuter i halsen av et barn er ikke en selvstendig sykdom, men eneste symptom.
 Den forårsaker betennelse i lymfeknuter i halsen av et barn

 I lymfeknuter dannet beskyttende celler som bekjemper smittsomme bakterier. Hvis angrepet bakterier eller virus i kroppen er for sterk, lymfeknutene må jobbe veldig aktivt, som et resultat de kan hovne opp.
 Hovne lymfeknuter i halsen hos barn kan være forårsaket av følgende grunner: en forkjølelse eller infeksjon. Vanligvis betent lymfeknute nærmest kilden for infeksjon. Derfor, hovne lymfeknuter i halsen hos barn antyder infeksjon som har trengt inn i luftveiene.
 I noen tilfeller kan betennelse i lymfeknuter være primær, dvs. infeksjon penetrerer direkte inn i lymfeknute. Årsaken til denne inflammasjon kan være riper eller sår.
 Hovne lymfeknuter i halsen ofte oppstår hos barn i alderen 5-7 år. Dette skyldes det faktum at det lymfatiske system av barnet som ennå ikke er innrammet og lymfeknuter kan ikke takle barrierefunksjonen helt. Bare 8-9 år til lymfesystemet til barnet er i stand til å undertrykke infeksjon i lymfeknutene.
 Behandling av hovne lymfeknuter i halsen av barn
 Igjen, at hovne lymfeknuter i halsen hos barn - et symptom på sykdommen, fordi, først av alt, trenger du å finne smittekilden og behandle sykdom. Dermed vil du bidra til å takle lymfeknuter med sin funksjon, og betennelse i pass.
 Vanligvis, hovne lymfeknuter indikerer intens immunsystemet. Angst kan føre til bare tilfeller hvor økt betennelse og smerte oppstår.

 Hvordan å behandle hovne lymfeknuter i barnets


 Selvfølgelig, ignorert hovne lymfeknuter i halsen hos barn ikke kan. Det bør umiddelbart søke legehjelp. Den vanligste årsaken til betennelse er ganske enkel, men du trenger for å håndtere det kun etter avtale legen din.  
Mustela for nyfødte

 Kosmetikk Mustela baby barn - en annen kjent merkevare av barns kosmetikk, men med Frankrike. Er veldig populært. Selskapet har utviklet kun kosmetiske produkter for babyer, de har mange års erfaring, omfattende kunnskap og de virkelig vet hva de gjør, som anmeldelser Mustela baby bare annerledes, og dette til tross for at prisen mustelы baby for russiske forbrukere virker billig. Brand Mustela implementert med liten bjørnunge som heter må, som er den originale kort kjente merkevarer. En av de mest kjente merkevarer Mustela - shampoo seboreisk skorper.

 Fordeler kosmetikk Mustela baby


Mustela for nyfødte


 I linje verktøy på markedet av barns kosmetikk, lar Mustela baby hele spekteret av verktøy som letter den daglige hudpleie baby. I tillegg har alle midlene er et selskap utformet for å beskytte barns sarte hud. Og i kosmetikk Mustela baby veldig fin subtile smaken som vedvarer hele dagen. Duften og i luften. Uten å være påtrengende, syntes han å bli en del av rommet.

 Mustela Shampoo fra seboreisk skorper på hodet


 Spesielt populært blant mødre bruke et spesialverktøy selskap Mustela, sjampo seboreisk skorper. Det trenger ikke irritere barnas øyne, komponentene som utgjør sjampo aktivt mykne og fjerne otshelushennuyu skalp. Av seg selv, er sjampo seboreisk skorper Mustela tilgjengelig som en mousse, ikke sprer seg til hodet til babyen, som er noen ganger nødvendig.

 Mustela krem ​​bleier


Mustela for nyfødte

 I sjampo etablert ulike kremer er utformet etter bading og som en daglig bruk, for eksempel under en bleie krem ​​Mustela. Ingen benekter alle fordelene med bleie, men at huden etter at de krever spesiell omsorg - det er et ubestridelig faktum. I selskapet Mustela krem ​​inneholder kun naturlige ingredienser, som aloe vera. Dette anlegget har alltid gjort gunstig effekt på menneskelig hud. Og når du endrer baby bleier noen ganger ti ganger om dagen, trenger babyens hud spesiell omsorg og oppmerksomhet. I dette tilfellet, Mustela baby Cream - en flott måte ut.

 Pris Mustelы for nyfødte


 Pris Mustela baby barn avhenger av hvilken type kosmetikk som du trenger, skum og sjampo fra Mustela seboreisk skorper er dyrere - fra 600 rubler og ovenfor, henholdsvis for forskjellige kremer som linje klar til å sette 450 rubler og oppover. I alle fall, for å kjøpe eller ikke å kjøpe avhenger av hver person mamma. Men sparing er ikke verdt det.

 Video kosmetikk Mustela baby


 Se på denne videoen av Mustela, kosmetikk for babyer.
Diakarb Baby - instruksjoner for bruk, feedback

 Diakarb for nyfødte - et medikament som vanligvis skriver nevrolog. Det gir barn med forskjellige sykdommer i hjernen til barnet, ved påvisning av intrakranialt trykk, mangelen på et slikt element som kalium. I dette tilfellet er det oppnevnt med asparkamom. I sykepleie er i utgangspunktet en alarm som diakarb til Guide baby beskriver de "forferdelige" bivirkninger forårsaket ved å ta dette stoffet. De fleste mødre nekter å gi dette stoffet alene, uten å sette til seg oppmerksomheten til behandlende lege, tenker at alle barn føles og ser bra, kan det dispensere med en så kompleks medisinering. Men hvis du ikke merke til, betyr det ikke at alt er bra. I mange tilfeller formålet diakarba Baby - fullt berettiget handlingen av lege, men kan unnlate føre til uventede konsekvenser.

 Diakarb Bruksanvisning for nyfødte


Diakarb Baby - instruksjoner for bruk, feedback


 Diakarb: Bruksanvisning til nyfødte show som tar diakarb nyfødte bør være små doser, dose bestemt sett barnet ditt nevrolog. Gjelde for nyfødte trenger diakarb midlertidig ved langvarig bruk og kan være bare disse bivirkningene. Motivet er riktig tidsplan mottak og, viktigst av alt, rett dosering, bivirkninger ved bruk av diakarba skulle oppstå.

 Diakarb Baby: anmeldelser


 I diakarb baby anmeldelser skrevet det meste bra. Her er et eksempel på responsen, som blir sendt til oss.
Diakarb Baby - instruksjoner for bruk, feedback


 "Når babyen min var tre måneder, vi lege diagnostisert intrakranielt trykk. Beordret til å ta diakarb med asparkamom, men etter å ha lest om hva som kan ha bivirkninger, og selv omtaler på baby diakarba ikke fornøyd, jeg er redd for å gi barnet medisin. Nå forstår jeg at dosene er foreskrevet legen var helt akseptabelt, men på den tiden jeg ikke visste drikke medisinen barnet, begynte forårsaker helse å svekkes og døtre diakarb baby hadde fortsatt å gi. Men ikke rettidig behandles selvfølgelig økes dosen og antall dager med. Som et resultat av dette måtte jeg propoyity barnet i samme diakarb, men i store mengder. I løpet av behandlingen er bivirkninger beskrevet i manualen, har vi ikke. All min frykt og tvil ble ikke begrunnet. Nå behandlet vi en lang tid. Så jeg tror at hvis du har utpekt diakarb, er det bedre å drikke bort sin vilje, og hvis du har noen symptomer, kan du alltids nekte. Det vil være bedre enn for å behandle komplikasjoner."På forberedelse til nyfødte diakarb vurderinger kan du lese i kommentarfeltet under denne artikkelen. 

 Video diakarb nyfødt


 Se på denne videoen om hvordan du kan gi diakarb nyfødte.
Kjøpe en barneseng for barnet

 I listen over essensielle varer i første omgang er det crib. Hvis du tilfeldigvis å spare på dette heller store kjøpere, "arvet" fra en venn crib, sørg for at det dekker hele maling, ellers må du male sengen igjen (maling må nødvendigvis være giftfri og uten urenheter føre).

 Hva du bør vurdere når du kjøper en barneseng?


? avstanden mellom de vertikale stolpene må være mellom 5-6 cm;
? dybde vugger må være minst 45 cm (nivået av madrassen til siden av sengen);
? treoverflaten skal være glatt, uten sprekker og chip mottaker;
? gynge senger egnet bare for barn, lære å stå opp, kan ungen kaste dette sammen med en crib;
? farlig og senger utsmykket med dekorative utskjæringer, eller de med side kolonner over sidebars - det kan skade den lille fidget.

 Madrass for barneseng


 Typisk blir madrassen er festet til sengen. Ellers velge riktig madrass vil være en utfordring.
 Som tar hensyn til når du kjøper en madrass?
? bedre hvis madrassen passer akkurat i seng; tillatelige gap mellom kantene av madrassen og en side vugger - 4 cm;
? Madrassen bør være flat, tett, lett å rengjøre.  
Яндекс.Метрика