Kjøpe vognen til babyen

 Hvordan velge en barnevogn for barnet?


 I dag er det mange modeller av barnevogner forskjellige konfigurasjoner, og foreldrene ofte tapt før alt dette mangfoldet: hvordan å velge en praktisk og trygt alternativ for elskede avkom?
 Her er det viktigste - tilstedeværelsen av følgende komponenter:
? bremser og sete belter;
? mesh shopping;
? vanntett baldakin;
? Avdeling for barnepass elementer.
 Vognen skal være store, sikkert montert hjul som sikrer jevn fremdrift. Det bør sies om rullestolen med en avtakbar topp, som blir til en slags "vugge" og gir deg tilgang med baby butikker og bedrifter uten å forstyrre søvnen og uten å bekymre deg for sikkerheten barnevogn.

 Barnevogn


 Selvfølgelig, er en universell barnevogn fullt mulig å gjøre. Men det mangler mange fordeler promenade, økt fleksibilitet, kompakthet, letthet, muligheten til å bruke den alene.
 Derfor barnevogn ikke vondt, men du må huske på at det må ha bremser, setebelter, shopping bag, vanntett kalesje, ekstra lomme for småting. Men hjulene på en lastebil for å bli mindre, og utformingen gir to stillinger: sittende og liggende.  
Snakk med barnet ditt under fôring

 Du må kommunisere med barnet under fôring? Hva mor når barnet spise?
 Tiden når mor holder et barn i armene og mate det - ikke bare mater tid etter tidsplanen eller på anmodning fra babyen. Denne gangen det viktigste - kommunikasjon mor og baby. Det er når barnet suger morens bryst melk eller drikke fra en flaske, å være mamma i armene, er en viktig prosess - sett usynlig bånd mellom mor og baby.
 Babyen føles varm mors hender, kropp, fanger hjerteslag høres ut, og det er rolig. Det får meldingen: ". Du kan trygt spise (eller sove) fordi min mor der, beskytter hun meg og vil ikke tillate noen å fornærme" Neppe født, barnet allerede kjenner flere språk "kommunikasjon med moren. Det kan ikke bare gi signaler, men oppfatter dem.

 Kid reagerer på lukten


 Usynlige barnet mottar signaler fra luktesans - det føles mors duft fanger sine subtile nyanser, og det er svært gunstig for den mentale tilstanden til barnet. Informasjonsutveksling som oppstår mellom mor og baby på lukt, ikke mindre viktig enn verbal kommunikasjon eller kommunikasjon gjennom gester og ansiktsuttrykk. Ikke bruk parfyme eller deodorant med en skarp, påtrengende lukt. Nok lys dusj og rene klær for ikke å forstyrre harmonien i dette interessant og viktig kontakt med babyen.
? Nyfødt baby, er utviklet luktesans mye sterkere enn i den voksne. Men et år lukteskarphet reduseres med om lag 40-50%. Forskere tror at høyt utviklet luktesans bør barnet ditt for å fange lukten av moren.

 Kid "leser" uttrykk i øynene


 Selvfølgelig, barnet fortsatt ikke forstår den gode mor eller sinte øyne. Men ubevisst han er i stand til å svare på den "annerledes" mors øyne. Her er hun rynket pannen og rynker rundt øynene kamp. Kid nøye peering på morens øyne og selv slutte å spise. Men man har bare å se mamma med kjærlighet og hengivenhet som barn en gang avslappet, er hans armer og ben ikke lenger anstrengt, og han vendte tilbake til sitt tidligere yrke - mat.

 Kid etablerer øyekontakt


 Nøye ser barnet kan bli sett på som den prøver å få øye mor. Så når du slå seg ned for å mate babyen, prøve å møte med ham og se på urskiven mate barnet, snarere enn på sidene. Slik kontakt bidrar til å etablere en forelder - spedbarn forhold og alltid vil favorisere kommunikasjon, vil du bygge opp babyen din i fremtiden.

 Babe tar ansiktsuttrykk


 Et barn kan ennå ikke kalles ifølge min mor eller far uttrykk, men å se en sint ansikt, begynner han bekymringsfull, lunefulle og gråte. Hvis da se babyen ansikt med et smil og vennlige øyne, så han kan hvile stopper og lunefulle.

 Kid reagerer på bevegelser og berøring


 Nå babyen har lært å svare på de bevegelser som er adressert til ham. For eksempel ta deg en slag eller armer. Det blir etter hvert brukt og begynner selv å handle opp for å få denne gleden igjen og igjen.
 "Jeg la merke til at min Lisa umiddelbart etter våkne opp om morgenen og posnidaye plutselig begynner å gråte. Det skjedde en gang i dag og varte nøyaktig en uke før jeg skjønte hvorfor. Det viste seg at boksen nettopp åpnet. Denne uken var jeg kjører i morgen, fast bestemt på å justere sin form etter fødsel, og datteren forble med min mor. Jeg alt ble klart. Tidligere, etter at jeg ga henne Lizochka, jeg alltid tok det å håndtere og klappet på magen, hode, skulder. Det ville returnere alt tilbake så snart sluttet å gråte. Jeg kjører nå at datteren sover. "
? Har du ikke tid til å gå gjennom og sju minutter etter fødselen, er en baby foretrukket menneskelig ansikt til alle andre gjenstander som faller inn i sitt synsfelt. Og etter å ha levd i verden bare tolv timer, er barnet i stand til å skille menneskelig tale fra andre lyder.
 Mamma er spørsmålet
 Inntil tre måneder snakker med sin lille gutt under fôring (stille snakket søte ord). Og så i en bok funnet ut at du kan snakke og dermed distrahere barnet i porozpytuvala venner - de også var taus. Så det er nødvendig å snakke med babyen mens sykepleie?
 Sørg for å snakke med barnet ditt under fôring! Se hvordan barnet reagerer. Mest sannsynlig vil avkastningen være hode og lytte nøye se på ansiktet. Eksperiment - les dikt, synger mykt melodiøse sanger, imitere lyden av forskjellige dyr og prøver å flytte leppene slik at babyen sett. Dette er en klar artikulasjon hjelper barnet gradvis utvikle de grunnleggende i språket.  
Bading en nyfødt

 SLIK bade nyfødt?
 Bade babyen kan nesten umiddelbart etter utskrivning fra sykehuset fordi navlestrengen resten hadde allerede healing. Dette bør gjøres hver dag, etter seks måneder - en dag. For første gang, bruk kokende vannbad. Det kan legge en liten kaliumpermanganatløsning (vann farge bør være lys rosa) eller infusjoner av urter (storfe, kamille, solbær blader).
? Husk at mangan kan anvendes ikke mer enn en uke, som det er svært tørr hud.
 Vanntemperaturen bør være ca 365-37 grader. Du kan sjekke det for hånd, men det er bedre å bruke en spesiell termometer. Som baby bad er stor nok for en nyfødt, og deretter sette henne spesiell horochku, topp lå en bleie. Senk babyen din mens du fortsetter å holde den, spesielt hodet. Nyfødt i badekaret kan ikke være mer enn fem minutter. Derfor må fremgangsmåten utføres raskt. Vær veldig nøye med å holde babyen, være forsiktig at han tilfeldigvis glapp, ikke svelget vann. Derfor er det bedre å bade sammen: en har et ulike vasker. Ikke la barnet ditt i vannet uten støtte, og jo mer man.
 For rengjøring, bruk en myk svamp barn, hårete svamp eller hanske. Bare hånd er også fint.
? Såpe brukte ikke mer enn to ganger i uken for å ikke overdry den sarte huden til barnet. Og selvfølgelig er det å være barnslig.
 Etter bading umiddelbart pakk babyen i et badehåndkle og tørr hud. Veldig nyttig hette håndkle. Inspisere nøye ører og nese passasjer. Hvis det tilfeldigvis utsatt for vann eller har noen valg, deretter forsiktig rense sine bomullspinne. For dette formålet, er det bedre å bruke spesielle pinner limiter.
 Oppmerksom på huden, spesielt i foldene og navle såret. Om nødvendig, behandle rynker krem ​​eller baby olje og navle såret med alkohol eller grønn maling. Du må også undersøke neglene til barnet. Hvis de er vokst er skarpe hjørner, de definitivt må nøye trimme de spesielle barne saks med avrundede ender. Ikke glem at neglene på hendene pidstryhayutsya halvsirkel, og føttene - rett. Du kan kle barnet ditt.  
Hvordan kan jeg unngå matforgiftning babyen?

 Dietten av barnet fra en til tre variert betydelig hva han fikk i det første året av livet. Ukentlig supplement sine nye produkter, og derfor en høy sannsynlighet for matforgiftning, spesielt i den varme årstiden, når reproduksjon av mikroorganismer ved høye temperaturer er spesielt rask.
 Matforgiftning kan oppstå av to grunner: mangel på tilstrekkelig varmebehandling av infiserte produkter (f.eks vyalenyy, gjæret, gjæring) eller godartet infeksjon første måltid som et resultat av en lang og feil oppbevaring.
 Mest matforgiftning forårsaket av:
? varer;
? bedervelige meieriprodukter;
? bedervelige kjøttprodukter;
? salater og vinaigrettes;
? tørket fisk;
? KVASS.
 Den beste løsningen - Stek på en gang, rett før servering. Hvis du er forberedt lager, deretter varme opp mat fra kjøleskapet behov over hele volumet (som betyr at alle delene må bringes til en temperatur ikke lavere enn 70 ° C).
 Og generell anbefaling - Plukke sommermeny for barnet ditt, primært styres av hensynet til profitt, ikke moro. Etter dette kriteriet for sunn vekst og utvikling av dine barn av en passende frisk frukt og grønnsaker i stedet for kaker, iskrem, "Fizzy" og sukkerspinn.  
Hva hvis barnet ikke ønsker å gå på skole?

 Spørsmål mor: Hvis et barn etter all innsats nekter å gå på skolen, må du gjøre for å få resultater?
 Svar: Det hele avhenger av hva du tror utfallet. Hvis absolutt insisterer på sin egen måte, er én ting. Hvis resultatet av barnets forståelse av problemstillingene vurderes, så løsningen er fullstendig basert på alternativer som fremmer milde betingelser for skolehverdagen til barnet ditt. Først må du finne ut den underliggende mangel på lyst til å gå på skolen. Årsakene kan være mange. Hvis de løst - bestemme. Underliggende disse grunner sin tid (kjedelig, kjedelig, noen gutter eller jenter, etc). Hvis du ikke kan endre situasjonen, til å handle radikalt. For eksempel, læreren ikke liker barnet ditt håner hans fiasko, ikke "merke" suksess. Her løse noe - flytte barnet til en annen skole. Hvis årsakene er utsatt avgjørelser er nødvendig for å utvikle foreldrestrategi og kombinere det med lærerne.
 Tilpasning kan ta ganske smertefull for barnet og for hans familie. Dette skyldes først og fremst det faktum at barnet kan være psykisk klar til å endre sine eksistensbetingelser. For ham, de tunge nye ansvarsområder som er knyttet til å komme til skolen. Det er mulig i det, og i det forberedende stadium, ikke alt har fungert og lærer (lærer), trekke oppmerksomhet til sin svikt notat oppførte seg ikke helt riktig. Hvis du gikk på skolen, barnet bare overbevist om at han er en tosk, stygg, dårlig, osv, hvordan kan vi forvente vedtakelsen av denne situasjonen. Det er mulig også et annet scenario. Han ikke klarer å utføre oppgaven, læreren aldri individuelt eller ikke ønsker å forstå årsakene.
 Situasjonen for svikt deprimerende effekt på barnet fordi hun banker det ut av rekkene av klassekamerater: "Alle gjør, gjør jeg ikke", "All ros, gjør jeg ikke". Dette skaper en tilstand av usikkerhet, ubehag. Det er angst og frykt. Dette er ikke den beste allierte i skoletilpasning. Den nåværende situasjonen for skolen utelukkelse. Faren for dette fenomenet er at de innledende vanskelighetene eskalerer til et barns kunnskapshull og gap i å lære nye undervisningsmateriell. Barn som opptrer i et mislykket sonen omfatter en mekanisme for selvforsvar. Det kan endre holdninger til læringsaktiviteter, som i ditt tilfelle. Det er mulig at før du kommer til skolen, lære ham virket ny, interessant og uutforsket virksomhet. Så etter noen motiverende endringer er gått inn i kategorien "Jeg trenger ikke noe". Selvfølgelig, den første tingen å gjøre - for å finne ut årsaken til en slik avvisning. I tillegg er foreldrene trenger å vite stadier opprinnelse dezadaptatsiynyh prosesser. 
 Veldig kort skissere det viktigste.
 Til første etappe barnet synes innledende vanskelighetene, som jeg skrev, på grunn av ulike faktorer (utvikling av en ny rolle for student lærevansker). Barnet på dette stadiet er det angst, usikkerhet, frykt. Han kan ikke finne noe å gjøre for sjelen, prøver å være en av pausene, ikke delta i spillene av andre barn. Ofte, gråt, tap av selv beskjedne lærerobservasjoner.
 Til den andre fasen Disse vanskelighetene vokse i kunnskapshull. Ser at han ikke gjorde det, begynner barnet å forsvare. Det reviderer sin holdning til leksjonene. De er ikke lenger viktig for ham.
 Til tredje etappeNår det har betydelig lagged bak klassekamerater, etablerer han sin defensive posisjon. Leksjoner er interessant for ham fordi han er lite forstått. Han led en pause i kjeden av kunnskap. Han er distrahert, ser ut av vinduet, leke med leker, og så videre. D.
 Endelig fjerde trinn barnets nye formen for protest som tilfredsstiller deres individuelle egenskaper og posisjon i familien. I ditt tilfelle, for dette avslaget gå til skolen.
? Du kan bare anbefale en. Drøfte situasjonen sammen med læreren for å bidra til å identifisere årsakene til utelukkelse av barnet ditt. Og så sammen for å utvikle et program for sin tilpasning.  
Яндекс.Метрика