Hvordan du gjør det for å takle husarbeid ung mor

 En av de nye ferdigheter som vil tilegne seg ung mor - er å lære å bosette husarbeid mens babyen sover. Dette kan inkludere seg selv i prosessen eller avlede oppmerksomheten fra det: jern klær med en baby i en slynge eller senere - før han spiller kuber; leker rene med det; mens han kjører en klut i vasken, vaske badekar.
 Raskt og stille avgjort saken hvis de var små. Så det første du trenger å kutte dem til et minimum.
 Du kan da trenger å bli vant til tanken om at orden i leiligheten med barnet uten at barnet - er to store forskjeller.

 Hvordan å bygge en liste over husarbeid til et minimum?


 Innenrikssaker er redusert hovedsakelig til rengjøring og matlaging. La oss starte med det første. Det er tre måter å redusere rengjøringstiden til et minimum, noe som er best brukt sammen:
 • bli kvitt unødvendige elementer rengjøring;
 • Sørg for tilstrekkelig til bar påstander prosedyre;
 • rydde opp de nødvendige tingene og holde det.
 Kvitte seg med unødvendige elementer rengjøring
 Den gjennomsnittlige personen i voksen alder har ca 10.000 eks. Alt de noen gang krever oppmerksomhet av eieren. Tørk støv, vaske, se etter de nødvendige tingene i en haug av gamle - disse problemene vanligvis ligge på skuldrene til kvinner. Du kan i stor grad forenkle sin skjebne hvis kvitte seg med søppel, eller i det minste så det rassortyruete, at det ikke vil ha lang tid å ta på.
 Hardere prybyratysya hvis ting er på en hylle og samle støv over. Kjøpe vakre bokser (selges i mange IKEYI) og skjule det all right (forkaste unødvendig). Alle småting som kan sorteres, holde større. Dette vil spare deg fra å måtte flytte hundrevis av ting fra sted til sted. Særlig gitt råd til badet, kommode og hyller for retter. Jo færre ting det vil være, jo mindre du må bruke tid på å bli kvitt støv på dem.
 Ikke plukk opp papiravisen. Kast dem umiddelbart som brukes eller lese. Tren deg selv til å gjøre det og andre unødvendige elementer. Hvis din hjemme har en ny ting, nøye vurdere om du trenger det, og hva du vil gjøre med det. Hvis ikke, så tror noen kunne noe slikt være nyttig. Gi det, satt i en boks for gaver til andre gir,. Husk: "Junk for én person - en skatt for en annen."
 Satt i baren for deg å bestille krav
 Order - et relativt begrep. For perfeksjonister - er ingen støv, for den vanlige mann - da han fort kan finne noen ting hjemme. Hver person og familien har et mål på bestilling, som funksjon der det er behov og ønske om å klatre. Personer med høye krav til seg selv utsettes for ekstra stress, men hvis annerledes betyr ikke må vi finne måter å møte dem.
 Med barnet enhver mor og hennes familie må bestemme om de vil opprettholde samme nivå som før. Ikke et enkelt spørsmål: Kan de bli vant til å leve med avtrykk av fingre og lepper babyen på speil og glass, er på hendene sine, eller bli gnidd dem fem ganger om dagen.
 Når de bestemmer seg en brakett ordre, ikke tenke på hvordan du vil se svigerforeldre eller barnløse venner. Du nå lever i et helt annet miljø. Bestillingen må møte behovet.
 Tror du kan forenkle bygning som splittet fra sin mann. For eksempel, hvis du har samlet før vaske klær i hjørnene eller demontert ting etter farge umiddelbart før du setter den i bilen, men nå er det på tide å perfeksjonere prosessen. Kjøpe en spesiell samling av lin, med to eller tre rom, og lære hjem lå blomster på skitne ting og avskjedige lomme til vaske du trenger bare å legge dem i bilen.
 Ikke vidde med baby klær, selv om din mor eller svigermor insisterer på det - sterilitet for barnet enda farligere enn et par ufarlige bakterier. Da vil det være vanskelig å motsette seg dem.
 Ikke skimp på enkelt pleie elementer: bleier, våtservietter, papirlommetørkler spare mye tid der uten rengjøring. Legg de våte eller normalt vev i hele leiligheten, hvis barnet vidryhnuv eller nabrudnylo, kan de være raskt bringe alle opprinnelige utseende.
 Hvis perfekt orden er en viktig forutsetning for godt humør, tenker maids, i hvert fall i generelle rengjorde.
 Få orden på de riktige tingene og holde det
 Med et barn ordre er nødvendig, spesielt for plasseringen av hans ting. For eksempel når et barn gråter, og du kan ikke finne sin smokk eller flaske, veldig nyttig vane (som paven og mamma) opp ting på ett sted, for eksempel brystvortene - i en boks, flaske - på bordet. Veldig praktisk å ha et par flasker og brystvortene, en (helst to, fordi brystvorten er vanskelig å finne i mørket) for å sove, en annen - for våkenhet, tredje, som kan festes til klær - for walking.
 Alle barn kaster leker. Når barnet begynner å gå, grip objekter, leke og spise på egen hånd, i en kvinnes liv kommer den virkelige testen. Det er fordi ideen om rekkefølgen av et barn og en voksen er helt annerledes. Barnet liker å trekke alt ut av hyllene, skuffer, skap og kaste på gulvet. Noen foreldre først flyttet seg selv og barnets daglige rengjøring og bebreidelser. Hva om jeg ønsker å holde orden, men ikke begrense et barns utvikling? Av innenlandske hjelpere for å være din egen oppfinnsomhet og tålmodighet til liten forsker.
 Avgjøre hvilke skap, skuffer og hyller du forlater tilgjengelig for barnet. Det skal være trygt for skip (f.eks liten lin, uknuselige retter, rene sko). Det er ønskelig å ha de "tillatt" bokser i hvert av rommene hvor du tilbringer tid med barnet ditt. Andre lukke til den spesielle låseanordning.
 Utstyre skapet for leker som er låst med en nøkkel. Undervise leker 1-2 dager. Hjelpe ham til å utvikle dem. Vise ham hvordan det kan spilles. Hvis kjent kosedyr (Cheburashka, Hryusha), finne den riktige sangen på nettet, gi barnet lytte til henne synge selv. Barn eldre kan vise en tegneserie. Mange leker er kvartetter og patters. Alle av dem kan bli funnet på nettet. Hvis et barn er interessert i noe, og han spiller bedre ikke å bli involvert. Du er garantert å finne noe å gjøre på slike øyeblikk.
 Prøv å lage en kveld ritual rengjøring av leker når du setter dem til sengs skuffer og hyller med babyen. Du vil ikke bruke rengjøring sin egen tid, og barnet dermed gradvis venne å bestille.
 Regelen er ikke å engasjere stadig rengjøring. Still et akseptabelt bar. For eksempel:
 • leker du renset en gang daglig om kvelden;
 • Rengjør kjøkkengulvet til omfanget av forurensning, men ikke mer enn to ganger om dagen, støvsuger annenhver dag og så videre. D.
 Hvor ofte det skal passe dine forestillinger om renhet og tilgjengeligheten av tid. Hvis noe må stadig rydde opp (for eksempel ta ut søppel hver dag på grunn av lukten av bleier), og det begynner å irritere deg, tenk på dette: det kan være lurt å endre (kjøpe spesiell bøtte for brukte bleier eller sette hver og en i en egen pose og forseglet Lukk).
 Redde for å samle deg på andre måter. Regelmessig (minst sesong) Sorter egne ting og ting babyen i stor grad kan spare tid. Det er lettere å velge klær for seg selv og barnet hvis det er en liten og alt - riktig størrelse.
 Bringe i orden og andre ting du har å miste en vane. Lag mapper eller esker med dokumenter, familie, økonomi, hjem - og sette tilbake alt som er relatert til disse temaene papirer. Holde dem ute av barns rekkevidde. Du vil takke når du drar på ferie, umiddelbart finne et pass og fødselsattest.
 Bruk følgende tilbehør for å installere og vedlikeholde orden i huset:
 • kroker (til nøkler, hatter, bånd, paraplyer og andre småting som ofte gå seg vill);
 • beholdere, bokser, bokser som kan brukes til å sortere ting;
 • mapper for sortering dokumenter.
 Hvordan å bygge en liste over saker til et minimum når matlaging?
 Svaret er å forenkle prosessen med forberedelse og optimalisering.
 • Lær en mann å frokost alene hvis du synes det er vanskelig å stige i morgen etter natt feedings og gir babyen til å sove.
 • Prøv å bruke på matlaging minimum av tid. På kvelden, lage middag så mye mat til babyen du igjen for lunsj neste dag. I morgen kan du få smørbrød, yoghurt og frokostblanding fast food.
 • En effektiv måte å mate familien er alle mann på dekk i helgen eller en kveld. Du kan lage en stor gryte med suppe, lage ravioli, kjøttboller, kjøttboller, fylt pepper. Del - gjør en del - fryse.
 • Kjøp frosne produkter, som kan variere konvensjonelle matvarer (for eksempel lage ris eller pasta med grønnsaker, spinat).
 • Ikke håndtere oppskrifter for matlaging som tar flere timer. Ofte resultatet ikke rettferdiggjøre innsatsen.
 • Lag en liste over favoritt mann av enkle retter og henge den på kjøleskapet. Når er neste gang spørsmålet hva du skal lage mat, trenger ikke å tenke lenge.
 • Minst en gang i uken (tilgjengelig i helgene) pålegge lage mat for sin mann.
 Som for barnet:
 • Mens det er mulighet amme gjør det. De sier rådgivere for å mate en amming har mange fordeler: alt du trenger på fingertuppene, har melk riktig temperatur, ønsket konsistens, inneholder all nødvendig baby ting, blant annet å forbedre immunitet, i tillegg til det sterile.
 • Så snart barnet tar en interesse i voksen mat type mat (vanligvis ikke tidligere enn 4 måneder).
 • Kjøp en blender - det vil spare mye tid. Siden 9 måneder, ikke nødvendigvis for å forberede barnet alene. Du kan mate babyen at du spiser seg selv, selvfølgelig, hvis du liker sunn mat (ikke for salt, ikke krydret).
 • Hvis barnet foretrekker å vokse opp mat fra tallerkenen din, ikke forberedt på en rot, legg den på et felles bord. Barnet lærer raskt, ser på deg, og du vil spare mye tid!  
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 Dette settet med øvelser og baby massasje tar sikte på å slappe av musklene - flexors.
 1. hånd massasje
 Barnet lå på ryggen og lys flytende bevegelser oppover slag av børsten hånd til skulderen.
 Hver utøve noen sett gjentatte 8 -10 ganger og finish stryke.
 2. Abdominal MASSASJE
 Held i liggende stilling. Urfremført stryke magen klokken palmar og dorsum av hånden, uten å trykke på leveren og ikke berøre kjønnsorganene, da - stryke pads 03:58 fingrene på høyre hånd langs tykktarmen. Deretter produserer stryke skrå magemusklene, mens tommelen plasseres på resultatene av sternum (xiphoid prosess) og skyve bevegelser for å gå tilbake og ryggrad.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 3. Fotmassasje
 Barnet fortsetter å ligge på ryggen, bena slag, fra foten til utsiden av leggen og låret oppover, unngå kneskålen utenfor og bunn, unngå støt i kneleddet. Gjenta øvelsen 6-8 ganger.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 4. Extension Reflex SPINE
 Benene liggende på siden av barnet med en hånd forråd. Tommelen og pekefingeren på den andre hånden holder ryggraden litt oppover, mens barnet refleksivt unbend ryggrad. Øvelsen gjentas, snu til den andre siden ungen.
 Forsiktig I fravær eller svake manifestasjon av spinal refleks bør midlertidig avstå fra respektive bevegelser og begrenset pohlazhyvayuschym massasje lemmer, mage, rygg.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 5. TRENING PÅ magen (mosjon refleks)
 Barnet ligger på maven, og håndtakene er i brystet, returneres ansiktet til siden. Denne øvelsen - 5 sekunder.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 6. massasje
 Sette et barn på magen hans, produsere slag fra hode til rumpe - baksiden av hånden din, og fra hode til rumpe - hånd. Dermed den andre armen beina holder babyen.
 Massasje anbefales å starte med to måneder.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 7. Utvidelse av ryggraden og PTT (refleks stilling): styrke ryggmusklene og nakke
 Løft med barnet støtte under brystet nedenfra, og den andre hånden - med rette ben. Barnet refleksivt unbend tilbake og løfter hodet (på høyre og venstre side).
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 8. fotmassasje
 Barnets ben er plassert mellom tommel og pekefinger. Gjør slag (og friksjon) indeksen og midtre fingrene på høyre hånd av fem å stoppe.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 9. bøying og ubøyelig STOP
 Hold den ene hånden opp barnet etappe, tommelen på den andre hånden til å raskt klikke på foten til babyen i det grunnleggende fingre. Det samme hold fingeren på ytterkanten av foten fra tærne til hælen. Bevegelsene er ferdig med et lite press, mens barnet refleksivt bøyer og unbend fots.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 10. "PODTANTSOVЫVANYE" (fot refleks)
 Holde babyen oppreist under armene, rørende såler av føttene på bordet, voksen bevegelsesøvelser pruzhynyste hender.
 Det anbefales å starte trenings 25-3 måneder.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 11. crawling (refleks)
 Palmer fast røre føttene av et barn liggende på magen (bena litt bøyd). Barnet presser og beveger seg fremover.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 12. streke palmer
 Toddler lå på ryggen, tok ham i hånden og forsiktig stryke hendene, forsiktig snakker til et barn.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder

 13. øvelsen ball
 Ta en stor badeball (påkrevd vaskes med såpe og vann). Det er bedre dersom den ikke er altfor oppblåst. Stack babyen magen på ballen penn utlede fremover. Holder babyen på bekkenet, sakte rister det frem og tilbake. Øvelse letter utslipp av gasser. Deretter lage rocking fra side til side. Dersom stor diameter ball, kan du sette barnet på ryggen på ballen og forsiktig hjelpe barnet ditt "hoppe" på den.
Et sett med øvelser for barn 6-3 måneder
Яндекс.Метрика