Årsaker til barnets gråt. Hvorfor er babyen gråter?

 Concise Dictionary of barnet gråter
 Vi vet at erfarne barneleger som så i hans levetid mye av den lille, vanligvis av natur barnet gråter nøyaktig kan finne årsaken. Så lenge barnet har ingen andre former for kommunikasjon med voksne, men det er et ønske om å føle seg komfortable (å være varm, komfortabel og tørr) å bli matet, å kommunisere med sin mor.
 Gutten ønsker å fortelle oss at han har noe han gjør vondt eller noe funky. Så, prøve og tyde hva vi er, prøver å fortelle oss vår baby. Vi analyserer volumet diskontinuitet og emosjonell karakter gråt. Du må være observant og fortsatt prøver veldig hardt å forstå hennes baby.
 Høyt gråt, kontinuerlig gråt
 Årsaken kan være våt bleie eller sult. Omsorgsfull mor lærer å skille gode nyanser selv i slike klagesanger og lett å forstå, endre bleie eller mate babyen. Hvis du fortsatt ikke kan forstå de subtile forskjeller så kan du prøve å tilfredsstille begge ønskene om gangen. Noe må arbeide.
 Dine handlinger: Bleier til å sjekke inn tidlig og sørge for at babyens hud tørr bleie og fortsatt i stand til å absorbere fuktighet.
 Hvis du skiftet bleie og babyen fortsatt ikke slutte å gråte, be dem om å spise. Påfør barnet til brystet bidra til å løse to problemer på en gang - for å gi barnet en mulighet til å tilfredsstille din sult eller tørst og roe ned litt på sin elskede mor.
? Europeiske forskere har funnet ut at babyer gråter fra de tidlige dagene av livet varierer avhengig av språket som foreldrene sier babyer. I siste trimester babyen mens mor i magen, må akseptere og selv huske lydene trengende fra omverdenen. Dermed ble født, er barnet i stand til å fordele mors stemme fra andre stemmer og, mest interessant, anerkjenne morsmål. Forskerne analyserte seksti gråtende spedbarn fra 3 til 5 dager med Francophone og tyskspråklige familier og har mottatt informasjon om at ropet av barna er forskjellige. Melodisk antall nyfødte med fransktalende familier var stigende og gråt barn fra tyske familier - nedover.
 En stille rop med få avbrudd
 Ungen vil mest sannsynlig lei og kaller deg til hans sjekke hvor fort du går. Slik at babyen forteller deg at han er ensom og ønsket å snakke. Det er de små lydene av gråt, som min mor for noen tid igjen i barneseng eller barnevogn, selv om barnet omgitt av leker.
 Dine handlinger: må gå til barnet og bringe ham opp. Talk, tilbyr leker eller spille enkle fingerspill, for eksempel "Ladusi" eller "Goat horned". Gutten vil få en god restitusjon og emosjonelle sminke, og litt tid vil bli holdt i sengen selv.
 Høyt, glatte, lange stopp gråt, noe som er veldig slitsomt babyen
 Dette gråter i smerte eller ubehag pjokk. Noen ganger gråter blir sterkere, og da kan vi anta at smerten fra tid til tiden øker.
 Dine handlinger: Ta babyen i armene, magen pomatsayte, måle temperaturen. Hvis gråt ikke stopper for en lang tid, sørg for å konsultere legen din.
 Høyt vilter gråte om natten
 Dette ropet er karakteristisk for to barn, aldre og det desyatytyzhnevoho overgangen til en ny baby søvn og våkenhet.
 Dine handlinger: Ta babyen i armene, prøver å roe ham ned, snakke rolig med ham, klappet på hodet og ryggen. Unngå støyende miljø på den tiden gjestene glem å besøke, ikke bryter dagen. Nyttige øvelser, avslappende massasje, luft bad og svømming.
? Spørsmål fra mamma
 Er det sant at barnet plakater nyttig? Jeg fortalte min mor, slik at babyer utvikle sine lunger og gi barnet ditt trenger minst et lite rop.
? For å utvikle lunge baby, barn gjøre bedre gymnastikk, massasje og ofte går med babyen. Hvis barnet ditt gråter altfor ofte, blir det sagt at noen av hans behov ikke blir oppfylt konsekvent eller nervesystemet opprørt. Så ikke tvinge barnet til å gråte for mye, ofte bedre å ta ham i armene.
 Forfatter: Natalia Elizarova barnepsykolog  
Det bør sove med babyen?

 Mange foreldre er bekymret for spørsmålet: Trenger jeg å sove med babyen?
 Vi vil fortelle deg om fordelene med co-sove foreldre med et barn.
 La barnet ditt til å sove med deg. Dette vil finne spesiell stil av foreldreomsorg, som gir tillit og åpenhet. Når du sover ved siden av baby, så overnatting for ham er også tilgjengelig, samt i løpet av dagen.
 Du bør vite at å sove sammen i forskjellige familier kan omfatte etablering av ulike forhold. Du kan sette barnet i sengen eller satt i nærheten av hans seng barneseng. Hvis barnet ditt har vokst opp, kan du sette ham på gulvet ved siden av sengen madrass. For mange familier sover sammen er en kombinasjon av disse alternativene.
 Den mest passende miljø for søvn, når alle tre (mor, far og baby) søvn ville være best.
 Vær oppmerksom på at du sover sammen utvikler intuisjon mor. Det føles enda en drøm, hva skjer med babyen.
 Men den viktigste fordelen med co-sleeping - det er hva barna sover ved siden av sine foreldre bedre. Dette er forståelig, fordi den nyfødte har ligget med moren sin så mye som ni måneder. Han var vant til de kjente pustebevegelser, hjerteslag og varme. Hvis barnet vil ligge med deg, er de mer følsomme aspekter av søvn intuitivt trukket til sin mor.
 Min mor ved siden av henne barnet sover bedre. Etter separering følsom for ikke bare babyen.
 Vanlig søvn sikrer at den interne klokken i mor og barn er synkronisert. Når babyen våkner opp under søvn sensitive, har sannsynligvis også vil være i grunne søvn og umiddelbart føler barnet sover.
 Når søvnsykluser mor og barn er i harmoni, blir natt fôring mindre kjedelig. Min mor sover ved siden av et barn, det føles som en drøm barnet blir grunt, og våkner opp nesten 30 sekunder før babyen våkner opp å mate. Når det kombineres med betydelig mindre søvn barnet gråter om natten fordi min mor hører det knipser når du våkner opp, og kan raskt presset ham til henne før babyen gråte i det hele tatt. Slik at babyen roer seg raskt. Å mate babyen, bør mor bare gå tilbake til det og ikke komme ut av sengen, gå inn i et annet rom, slå på lyset, ta hendene gråtende baby, sitte ned og deretter satt på brystet. På denne tiden, og mor og baby tid til fullt våkne opp. Så sover sammen et utmerket alternativ for "lat" mor.
 Biennale barn klar til å sove i sine egne senger. Og du kan gi dem den muligheten. Men hvis du føler at barnet ditt er altfor rastløs og kan falle ut av sengen, og deretter sette en madrass på gulvet, så vil det falle ut av ingensteds. Hvis du ser at barnet ikke får sove i sengen sin, stående i barnehagen, flytte sin seng på rommet ditt.
 Vanlig søvn er nyttig hvis du har et barn var en vanskelig dag i forhold til å forstå hverandre. Rocking babyen og invitere ham til sengen sin for å hjelpe avslutte dagen på en god notat.
 Foreldre også dra nytte av co-sover, de hevder å ha blitt nærmere sine barn.
 Teddy Bears som foreldre noen ganger plassert barn bidra til å heve en generasjon av mennesker knyttet hovedsakelig til materielle ting. En felles drøm lærer barnet å føle seg komfortabel når noen andre er i nærheten av: det er ingen erstatning for menneskelige ting.
 Er det ikke flott når et barn er å huske hvordan hans dysser hendene på pappa eller mamma eller han ville våkne opp om morgenen, omgitt på alle sider av kjære, snarere enn i et tomt rom i fengsel barneseng.
 Når du ser på det tilfredse uttrykk på ansiktet hans sovende ved siden av deg baby ("Takk, mamma og pappa, fordi jeg er her med deg"), du bare forsvinne tvil om co-sleeping.
 Men på vår side er et annet synspunkt dette problemet.
 Sove med babyen eller ikke sove, selvsagt opp til deg, kjære foreldre.  
Rollen til behandling i et barns liv. Diett for student

 Suksessen til barnets utdanning på skolen sørger for stor grad samsvar regime. I moderne samfunn, regimet er, etter vår mening, noe overfladisk og forgjeves. Riktig organisert studentlivet tillater ham å oppnå gode resultater i skolen som styrker rasjonelt fordelt.
 Organisert barnet er i stand til å planlegge sine handlinger, gjør dem i rekkefølge og korrelert med tid brukt på deres prestasjoner. Ikke vanskelig å danne barnets følelse av tid. Du trenger for å undervise hans regime. Og her står vi overfor enorme vanskeligheter, som ikke er særlig barn i grunnskolen alder og manglende vilje til å organisere voksne barn modus.
 Krav til enkel modus Denne vekslingen av aktiviteter obligatorisk walk. Fortrinnsvis mater på samme tid. Og viktigst av alt - du går til sengs ikke når det kjøres alle TV-programmer eller foreldre returnere med gjester, og i strengt tilmålte tid. For grunnskolealder er 21 timer. Ingenting bør endre dette regimet, hvis foreldrene ønsker at deres barn var mentalt sunn og organisert. Legene har etablert karakteristiske topper effektivitet yngre studenter. På dagen for barnet er to løfte styrke og energi - 8-11 am. Deretter kommer en reduksjon i effektivitet, og den andre heisen bestemt fra 16 til 18 timer. Det bør bemerkes at leksjonene på skolen er de vanskeligste første oppstigningen - matematikk og ukrainsk språk. En økning i andre modus har selv forberedelse barnehage. Snakker av uken, den mest produktive - tirsdag og onsdag. Lav aktivitet - lørdag. Hvis du tar aktiviteten av året, den mest aktive måneden - Oktober, passiv - januar og mars. Ifølge disse dataene, beregne hellig. 
 Begynnelsen av et barns liv begynner med Morning Glory. Det er ønskelig at det fant sted på samme tid, og uten overdreven nervøsitet. Bedre vekke babyen, sette et lys behagelig musikk, gjør ham til trening. Gjør du det hjelper ham å endelig våkne opp. Selvfølgelig ville det god stemning av studenten være hvis han sov. Et barn får nok søvn bare når eve ligaer i 21 timer i en avslappet atmosfære, ikke påvirket av overdreven aktivitet eller problemer. Utvinning tid beregnes individuelt. Det er først og fremst knyttet til de individuelle egenskapene til babyen.
 Det er uakseptabelt å telle tid for deg selv. Foreldre trenger å vite hvor mye tid tar det for dressing, vasking, kostnad og frokost. Naturligvis flokken samlet i kveld og dens innhold er ikke inkludert i morgen hendelser. Spesiell frokost samtale krever at studenten. Det bør være nyttig ikke bare deilig med tanke på barnet. Ingen chips, sjokolade og frokostblandinger, juice eller yoghurt og te. Du kan gi ost, et glass melk, bedre varme. Brød, frokostblandinger bedre og sunnere og bedre matet. Da barnet stille kledd, svært ønskelig, ikke suite med besteforeldre og andre slektninger bånd, knapper, klær, korrigerer. Barnet er klar til å gå på skolen. På skolen, er hans liv organisert som kjøringsmodus gir standarder for skolehverdagen.
 Etter skolen barnet kommer hjem. Dag to viktige ting - middag og en tur og deretter - leksjoner. Hvis barnet ikke er i skolen lunsj, varm lunsj etter det obligatorisk. Igjen middag bør være nyttig. Varm suppe, for det andre, juice. Ikke i noe tilfelle smørbrød, ting, osv patties. Det er meget skadelig for kroppen, og påvirker ikke vinning av barnet. De trenger seg som 16 18 timer - det andre økning i effektivitet, hvor det er nødvendig å gjøre kvaliteten lekser.
 Kvelden er spesielt viktig i barnemodus. Det er bare på denne tiden av dagen barnet er i stand til å kommunisere med alle familiemedlemmer. For foreldre er det viktig å kommunisere med barnet ditt i det minste med sine foreldre. Derfor kan vi og gi litt til deres interesser. Men lese eller se en tegnefilm, diskutere og dag skole nyheter. Det er lurt å samle sammen ransel, sjekk ut leksjoner. Alt dette - den nødvendige sett av handlinger gunstig for barnet i enhver forstand. Og i henhold til 2100 i sengen. Yngre skolebarn bør sove minst 10 timer i døgnet, så sove med bare 2100-700 i orden. Tenåringer kan sove litt mindre - 8-9 timer, henholdsvis de bedre gå til sengs senest 2200. Å drømme barnet var rolig, anbefales ikke før du sovner sofistikerte filmer eller aktive spill. Bedre lese eller snakke med foreldre. Det virker som mange samtaleemner, er noe aldri nok tid. Hovedvilkåret - samtaleemner bør være rolig.
 Ytelsesmodus lærer barnet til organisasjonen og fremmer en sunn livsstil. Trøtt, søvnig, antsy barn kan ikke gjøre full bruk av sitt potensial i livet og går glipp av mye av interessante ting for dannelsen. Så foreldre, som avhenger av hvilken modus av organisasjonen skal være fullt ut ansvarlig i denne viktige for den mentale og fysiske helsen til barnet sak.  
Яндекс.Метрика