Hvis et barn er venstrehendte

 Mange foreldre venstrehendt barn ofte panikk og dette spørsmålet: skal lære disse barna kan ha problemer med et brev på skolen? Vi vil prøve å berolige de foreldre.
 Tendensen til å foretrekke på venstre hånd bør ikke bli sett på som en manifestasjon av en sykdom. Barnelevert - er dette samme takt som baby-hander. Resultatene av statistiske studier tyder på at antall venstrehendte i verden er stor nok - minst 10% av alle mennesker; det er mulig at venstrehendte er mye mer enn 10% - som mange lefties perenavcheni.
 Mer trygg besittelse venstre hånd - en funksjon som overføres genetisk og oppstår kort tid etter fødselen (en erfaren barnelege, osmatryvayuschyy baby, kanskje merke til at før ham på stellebordet er venstrehendt). Men andre er ikke umiddelbart legge merke til at barnet er venstrehendt. Andre foreldre er ikke klar over de nærmere detaljer om babyen din mens han ikke vil ta en første hånd blyant - i sin venstre hånd og deretter begynne frustrasjon, legebesøk, prøver å starte omskolering barn.
 Vi vil ikke oppfordre mammaer og pappaer opprørt og absolutt ikke anbefale gjenopptakelse barn "fra venstrehendt til høyrehendt." Mange barn blir født venstrehendt, etter vedvarende innsats begynte omskolering lider logoneurosis (stamming), de opplevde vanskeligheter i følelsesmessig, selv hadde problemer med å lese.  
Coping med hysterisk anfall hos barn i alderen 3 til 25 år?

 La oss finne ut hvilken som er den riktige taktikken mor i tilfeller der barnet har hysterisk anfall, hvordan å hindre raserianfall. Vanligvis moren ikke vet hvordan de skal oppføre seg i en slik situasjon, straffe, skjenne eller noe annet.
 Vi må bare si at raserianfall som er hos barn i alderen to og et halvt til tre år, har ingenting å gjøre med hysteri, som er ganske vanskelige psykiske lidelser. Barns raserianfall generelt bør ikke bli sett på som en sykdom. Mange anerkjente leger og barnepsykologer argumentere for barn raserianfall - ingenting som en slags mental avspenning; en måte å kvitte seg med negativ energi akkumulert i barnet. Andre eksperter mener at raserianfall er ekstreme manifestasjoner bilder, stahet, er de mest alvorlige manifestasjoner av protest. Bare noen forfattere har en tendens til å se barns raserianfall noen prediktorer for psykiske lidelser i fremtiden.
 Raserianfall kan observeres i hvert barn. Avhengig av den spesielle karakter av noen barn kan "publisere" hysteri ofte andre barn - mindre. Selv med den mest rolig, disiplinert, lydig gutt med en balansert karakter kan skje hysterisk anfall. Og andre barn en gang følte morens slakk ty til raserianfall når de ønsker å oppnå noe fra min mor, for eksempel, nye leker, behandler, noen tjenester - og ordne raserianfall nesten hver dag.
 Vanligvis oppstår barn hysteri i en konfliktsituasjon. Barnet spør noe om min mor, men min mor nekter; Mamma gjør barnet eller gjøre noe, og barnet nekter; et barn som ønsker å oppnå i henne at uansett hva som var, vedvarer, fortsetter å være uenig, og til slutt, med svikt i den taktikken han tyr til en sterk uttrykk for følelser (bitterhet, sinne, sinne), begynner å protestere - å gråte, skrike, trampe føttene å falle til gulvet og noen ganger også vise aggresjon.
 Moms som allerede har erfaring oppdra barn, mødre som står overfor problemet med barns raserianfall er vel klar, slik tilfellet er i hysterisk anfall ungen å oppføre seg. De mødre som ikke har mye erfaring trening barn som ser barnets raserianfall og det skremte første gang bor på et tap på barns raserianfall kan være nyttig våre enkle tips om taktikk.
 Disse tipsene mor bør ta notat
? hvis barnet skjedde hysterisk mor må holde deg rolig og ikke være redd for en sterk reaksjon kid; Du kan ikke skjelle et barn kan ikke skrike på ham og i alle fall det ikke kan slå; rozhvylyuvavshys, følelsen flau foran andre mennesker, vitner raserianfall, mamma kan oppføre seg på feil måte; det vil bare forverre denne situasjonen: et barn nashtovhnuvshys en sterk, noen ganger voldelige reaksjon fra mor, kan "sette av vinden" og voldelige utslag av negative følelser passere ut;
? Moren bør ikke gi alle kravene til barnet dersom barnet forsterker deres krav hysteri; hvis mor vil vike, gå på om babyen, han forsto årsaken til innrømmelser mor husker situasjonen, og hver gang du trenger for å oppnå noen av sine mål vil søke hjelp av hysteri; Dessverre svært ofte intelligente barn og gjøre det til en slags hysteri og elektroverktøy kompatible mødre 'vri tau ";
? men kan ikke være min mor, ser et raserianfall, og være for rigid fleksibilitet; at mor og en voksen, selv om hun er klok, men hun elsker mer enn livet til hennes barn å være i stand til og ønsker å finne et kompromiss vanskelig situasjon; mor må gjøre en liten konsesjon og oppmuntre barnet denne konsesjonen konsesjons stor - avvisningen av sine krav, og dermed avvisning av utvalgte atferd til å nekte raserianfall;
? en liten innrømmelse kompromissforslaget mor bør gjøre umiddelbart; Mamma skal ringe etter hjelp hele hans tålmodighet, det er behov for å vente noen minutter; barn snublet på uforsonlighet mor, lei av sine egne sterke reaksjoner vil være klar, som drukning, "grip på strå"; Se, halm kompromissforslaget mamma og vil; og barnet, etter å ha mistet sin tidligere fastsettelse av "dråpen" -Forslag fester og sterk reaksjon det umiddelbart begynner å avta; konflikt vil bli raskt utmattet;
? barn kan gjøre et raserianfall i offentlig - i skranken i butikken med leketøy eller søtsaker ved instituttet, offentlig transport, på lekeplassen, på fornøyelsespark, etc. etc;. i dette tilfellet mor føler klosset foran folk på grunn av dårlig oppførsel baby, kan du ikke vente til babyen er sliten og er klar til å inngå kompromisser; hun tilbudt følgende taktikk: å ta et barn et sted øde hjørnet (forlater butikken, lekeplass, lekeplass rides på offentlig transport for å komme seg ut på neste stopp) og det ty til taktikken som er beskrevet ovenfor;
? hvis barnet var "problemet" hysterisk mor, bør mor gjøre alt for å hindre at disse raserianfall; tantrum lettere å forebygge enn å søke en vei ut av en vanskelig situasjon; Mamma så at brygging konflikt skal kunne avlede oppmerksomheten fra baby omstridt omstendigheter; "Dingler tilbudene på bremsene", så mor må "synke eller riding" for å oppnå sine mål; Dette er ikke lett, det er - på randen av kunst; men fordi ingen her sier at oppdra et barn avtale enkel og upretensiøs.  
Hvordan man skal vurdere et barns utvikling før skolestart

 Vurdere og vil vurdere mental og fysisk utvikling av barnet til skolen. Og også gi nyttige tips og råd til foreldre om fremtidige første-klassinger.
 Måned etter måned, år etter år psykologisk utvikling av barn vurderes distriktet barnelege og mor selv, vel vitende om aldersgrensen mental og fysisk utvikling, vurdere fremdriften av sin unge baby. Staging vurdering kreves; de kan oppdage gap i barns utvikling i en eller annen parameter - slik at gapet så snart som mulig å løse.
 Barn er forskjellige; de avslører ikke bare forskjellige karakterer, men ulike evner; andre barn og seks år er i stand til å absorbere læreplanen - spesielt hvis de fortsatt bryting; mens andre barn i en alder av syv er ikke klar til å nærme seg i skolen - særlig hvis de fortsatt har ingen gjorde.
 Noen måneder før skoleåret barnet med mor eller far kan be skolen til Kommisjonen, som - vurdering evner av barnet og bestemme sin beredskap for å mestre pensum.
 Erfarne lærere, kommunisere med et barn i lang tid, ikke bare for å nøyaktig bestemme sin intellektuelle evner, men også prøver å oppdage hans tilbøyeligheter, inkludert deres interesse at det i fremtiden først-grader sinn - matematikk eller kunst (med andre ord: barnet "fysiker" eller "poet"); Kommisjonen også interessert i de grunnleggende funksjonene til et barn, sine erfaringer, evne til selvstendig tenkning og så videre. Avhenger - hvilken klasse eller hvilken skole (som skjevhet), vil det avgjøre eller anbefale.
 Mamma eller pappa medfølgende barn, være forberedt på å svare på spørsmål knyttet til barns utvikling, sykdommer som han led, hans helse i det siste.
 I konklusjonen, vil komiteens medlemmer gi anbefalinger, selvfølgelig, vil det bidra til videre utdanning av foreldrene til barnet.  
Fôring ammende kvinner. Meny ammende mødre

 Fôring ammende mor


 Ung mor som feeds bør nøye overvåke deres ernæringFordi det avhenger av sammensetningen av morsmelk. Vurdere meny ammende kvinner.

 MENY sykepleie MAMA


 Ved utarbeidelse av menyen for en fôring mor bør følge noen enkle retningslinjene:
? å ta på menyen, hovedsakelig av de retter som er enkle å fordøye; inneholde meny med retter tilberedt mer og mindre stekt;
? Selv om kjøtt ikke hører til dem lett fordøyelig, men de er svært viktig fordi kroppen er å kilde til essensielle aminosyrer, vitamin B1 og jern etc; Alle disse stoffene trenger ikke bare moren, men også den raskt voksende mengde nyfødt baby; ernæringseksperter anbefaler blant annet kjøttretter på menyen minst en gang om dagen; diversifisere disse måltidene;
? prøv å variere menyen, fiskeretter, som disse matvarene i kroppen får mye salt av fosfor; Hvis maten er laget fra marine fiskearter, i disse rettene inneholder mye jod, sporstoffer og dette krever skjoldbruskkjertelen;
? sørg for å inkludere en meny av brød og bakervarer; er det viktig ikke å glemme meget nyttig kli brød; ufordøyelig fiber, inneholder det et stort antall, en svært positiv effekt på fordøyelsesprosessen, effektivt forhindrer dannelsen av forstoppelse;
? minst tre ganger daglig meny inkludere ulike kornblanding grøt; Dette karbohydrat mat gir kroppen energi; I tillegg inneholder enkelte korn (slik som bokhvete) mange kostfibrer - fiber;
? smør inkludert i dietten hver dag; mest nyttig kvinne i denne perioden smeltet smør; produktet - kilden for fett for kroppen, og således en kilde til energi i en konsentrert form; i smør inneholder et relativt stort antall vitaminer A og D; Vitamin A øker kroppens motstand og mor til barnet; for barnet, hvis immunforsvaret er dårlig utviklet, viktigst tilstrekkelig inntak av vitamin A; dette vitaminet (sammen med vitamin c) som om barnet er under hans beskyttelse; I tillegg har vitamin A gunstige effekter på huden, funksjonen av visjonen; Vitamin D sikrer riktig absorpsjon av kalsium og fosfor i kroppen; i lav inntekt fra melk mamma vitamin D barnet vil lide bein mineraliseringsprosessen, vil det være en sykdom som kalles rakitt; i smør kan inneholde små mengder av vitamin E, også kalt vitamin ungdom; Dette vitamin hindrer ikke bare aldrende vev, men også øker de beskyttende egenskapene til kroppen - beskytter mot infeksjon og kreftsykdommer;
? kvinne bør spise daglig ca 300 gram grønnsaker og 200-250 gram frukt; Du kan inkludere disse matvarene i menyen kokt eller frisk; om mulig - bedre frisk; grønnsaker og frukt - de viktigste kildene til vitaminer, mineraler og løselig fiber (pektin) og uløselig fiber; løselig fiber er viktig for det kardiovaskulære systemet, kan uløselig fiber for å holde i god funksjonell tilstand i fordøyelsessystemet - hovedsakelig tarmen (tilstrekkelig inntak av kosttilskudd uløselig fiber - et løfte som vil lede regelmessig daglig); Hvis en kvinne, uavhengig av hvilken grunn, er ute av stand til å spre dine meny frukt og grønnsaker, trenger den vitamin- og mineraltilskudd; spesifikke vitaminer og mineraler sykepleier lege bør anbefale en individuell basis;
? hver dag en kvinne bør spise minst ett eple; dette produktet er både en kilde av askorbinsyre (vitamin C), og en kilde for jern-salter; spise et eple, en kvinne og gir kroppen din, og kroppen til babyen bryst lett fordøyelig jern (husk: askorbinsyre og jern - gode "venner", i nærvær av askorbinsyre salter av jern lett absorberes); i kroppen av barnet er meget aktiv i ferd med hematopoiesis; hvis kroppen er jernmangel, den påvirket proteinsyntese av hemoglobin;
? daglige menyen inkluderer nok melk (eller melkeprodukter: yoghurt, surmelk, sur melk, yoghurt, etc.); melk for ammende kvinner - det viktigste produktet; melk kvinnens kropp mottar et stort antall av høy kvalitet protein; i sammensetningen av dette protein er en essensiell aminosyre tryptofan; melk som en kilde for flerumettede fettsyrer - linolsyre, linolensyre, arachidonsyre; Vitamin svært variert sammensetning av melk: et produkt er vitamin C, B-vitaminer svært viktig fettløselige vitaminene A, D, E, K; Man kan ikke se bort fra den rike mineralsammensetningen av produktet, i melk inneholder kalsium, fosfor, kalium, jern, sink, kobber, jod, etc., daglige menyen ammende kvinner bør omfatte om lag en liter melk;
? hvis en kvinne er fyldig, kan denne kvinnen inkludere i menyen skummet melk; det faktum at innholdet av proteiner og kalsium, fosfor, kalium og andre. filmet i melk er den samme som i helmelk, men mye mindre enn den energien verdien av produktet og praktisk talt ingen kolesterol fettlignende substanser; Vi minner om at fettinnholdet i melk er ca. 35%, og fett fjernes (eller skummet) melk - omtrent 01%;
? fordi kroppen trenger for ammende kvinner amming krever en ganske stor mengde væske du trenger å øke inntaket av vann per dag til om lag en liter; Vi snakker her om rent vann, og på vann som en del av ulike retter - supper, gelé, stuet frukt, drikker, fruktdrikker, urtete, skjøre Pakket sort te etc. en spesifisert mengde ekskluderer kvinner som tar melk og melkeprodukter;
? krever ingen spesielle begrensninger forbruk ammende kvinne av salt, fordi menyen kan variere i forskjellige pickles, kvashenyyamy. En kvinne lage din egen meny kan ta utgangspunkt i en prøve meny, som vi gir nedenfor

 PRØVE MENU sykepleie MAMA


 Sample meny med fire måltider på
 Frokost: grøt ris melk, skummet melk, brød baking i går eller tørket med smør, te svak (med sukker eller sukker), frisk frukt.
 Andre frokost: yoghurt, frisk frukt eller fruktjuice; Yoghurt kan erstattes noen - andre meieriprodukter.
 Lunsj: grønnsakssuppe, kokt i kjøttsuppe, kokt kjøtt (eller lapskaus), servert - ferske eller kokte grønnsaker, et stykke brød baking i går eller tørket brød, bygg kaffe eller zholudevyy med melk og sukker.
 Middag: salat av friske grønnsaker (eller fruktsalat), et stykke brød, melk eller fruktkompott.
 Prøve-menyen på pyatyrazovom ernæring
 Frokost: bokhvete eller ris grøt, melk; dessert eple eller appelsin.
 Lunsj: ost med rømme, et stykke hvitt brød, svart te pakket skjøre (med sukker eller sukker).
 Lunsj: suppe melk, kokt fisk (eller damp kjøttboller); som en siderett - ferske eller kokte (dampede) grønnsaker, tørket brød eller kaker i går, tørket fruktkompott eller frisk frukt.
 Te: Sort te pakket skjøre (med sukker eller sukker gratis), tørket hvitt brød med smør eller ost; kvinner skiller fullstendighet, foretrekker lav-fett ost.
 Middag: vegetabilske lapskaus, melk eller noe med meieriprodukter.
 Prøve-menyen på seks-ernæring
 Frokost: ostekaker eller lav-fett ost og rømme, svart te skjøre pakket med melk og sukker; kvinner skiller fullstendighet, kan sukker ikke legges til.
 Lunsj: salat av kokte eller rå grønnsaker, tørket skive hvitt brød, melk.
 Lunsj: suppe med perle poteter, kokt i kjøttsuppe, kokt kjøtt (fisk eller kokt), bokhvete grøt, brød, tørket eller gårsdagens baking, tørket fruktkompott eller frisk frukt.
 Snack: yoghurt eller noe andre meieriprodukter, fersk frukt.
 Middag: salat, hvitt brød (tørket) med smør, pakket svak svart te med sukker eller uten sukker.
 Den andre middag, yoghurt eller yoghurt; alternativt - yoghurt.
 På slutten av artikkelen sier følgende: kvinnen som mater babyen, og hun er en meny (med visse smakspreferanser, egenskapene til den enkelte, familien og nasjonale tradisjoner, etc.) kan ikke tvile på at menyen er egnet for andre familiemedlemmer. I alle tilfelle, i tilfelle av en meny vil gi den nødvendige hjelp til legen.  
Яндекс.Метрика