Barn må være riktig


 Leker for barn er ikke bare et middel for underholdning. Deres funksjon er mye bredere. Barnet oppfatter hans favoritt leketøy som en levende skapning. Så dens innvirkning på barns psyke bør ikke undervurdere. Studiet av japanske forskere psykologer bekrefte det faktum at med riktig valgt pedagogiske spill i betydelig grad kan øke nivået av intelligens, selv i de mest avanserte i denne sammenheng barn. Det er spesielle spillet programmer som forbedrer dynamikken i psyken, selv i lidelse Down syndrom folk.
 På grunn av dette foreldrene trenger spesiell omsorg i å velge leker for barna sine. Foreldre bør være klar over hvilke spill kan ha en ekstra effekt på karakteren av den lille mannen. Som en hederlig butikker leker kjøperen vil alltid finne et godt valg: leker for spedbarn, leker for småbarn, pedagogiske spill for preschoolers. Musikkinstrumenter og sett for kreative verk av barn high school alder vil bidra til å utvikle vellykkede fag.
 Dermed riktig leketøy vurderinger og anbefalinger foreldre er alltid veldig positive. Fordi bare i lisensierte butikker kan trygt omsorg for et barn å kjøpe et kvalitetsprodukt. Procurement Manager med stor omsorg og etterspørsel plukket utvalg av leker. Omdømme leverandører utsatt for spesiell analyse. De skal bare jobbe med sertifiserte kvalitetsvarer. De fleste av butikkvinduene på alle prøvene viste bare verdens kjente merkevarer. Den viktigste kjennetegn på høy produktkvalitet er sin miljøvennlighet. Materialene som det er gjort, ikke ødelegge miljø ved deponering og ikke avgir giftige stoffer mens å bli truffet i munnen på et barn.
 Stor glede for voksne og barn vil bli delt spillet. For dette er ulike designere, puslespill, puslespill og mange andre morsomme og spennende spill. Slike felles samlinger samle og forene familiemedlemmer av forskjellige generasjoner. De utvikler fantasi, logikk tenkning og oppfinnsomhet. Salgskonsulenter hjelpe sine kunder å ta de rette valgene og gi full informasjon om alle kvaliteter av leker.  
Russiske produsenter av barneklær

 Klær til baby - et ekstra hudlag, så hennes valg bør nærmet seg forsiktig.
 Mine foreldre pleide å kjøpe utenlandske sydde klær, men det er dyrt og ikke alle har råd til det. De færreste vet at russiske barnas klær produsenter er i stand til å produsere produkter av samme kvalitetsnivå så vel som i utlandet. Innenlandske produsenter er ikke så populær på grunn av det faktum at de mangler tilstrekkelig råvarer til produksjon, men fortsatt produsert sine produkter, og det kan bli funnet på hyllene i butikkene.

 Produsenten av barnas klær Leo


 Selskapet "Leo" kjent ved å produsere trygge og praktiske produkter for barn. Hun har organisert sitt distribusjonsnett, som er populær ikke bare i Russland, men også i SUS-landene. Det er mulig å kjøpe designer klær for barn, som er preget av sin originalitet.

 Barneklær selskapet "gjengen"


 De ti største produsentene er "gjengen". Dette selskapet har spesialisert seg på produksjon av klær for barn i hver sesong. Hvert år produseres to linjemodeller. Produkter utstilt på ulike utstillinger.

 Barnas klær merkevare «Happy baby"


 «Happy baby" - en merkevare, den vanligste i Moskva-regionen. Produsenter fokuserer på å produsere billig, men høy kvalitet klær. For produksjons bruk importerte råvarer som sparer. Produsenter hevder at klærne å treffe på tellere er grundig testet flere ganger. Besetningen forbedret hvert år bare og supplert med nye løsninger.

 Produsenten av barnas klær "diol"


 Russiske produsenter av barnas klær merkevare "diol" like utenfor de ti beste produsenter. Dette er en av produsentene som bruker innenlandske råvarer for produksjon, samt tilbehør av høy kvalitet. I tester produkter deltok barn ansatte, som var fornøyd med kvaliteten.

 Barneklær fra selskapet "Bezeshka"


 "Bezeshka" en annen nasjonal representant. Grunnleggeren av selskapet var kvinnen som har to barn, og hun har gjentatte ganger møtt med jakten på kvalitet billig klær, så fokusert alle sine krefter på denne måten.
 Nå ser du at russiske produsenter av barneklær kan tilby et stort utvalg av klær for barnet. Hver produsent har sin egen unike tilbud som vil hjelpe deg å velge klær, selv de mest kresen kunder.  
Produkter og retter der sykepleieren bør forlatte

 Hver av oss har til å overvåke innholdet i maten deres. Spesielt nøye overvåke deres kosthold bør ung mor fôring hennes baby. Hva du ønsker å ekskludere fra sin menyen ammende mødre?
 Mor, baby amming, bør utelukkes fra kosten din noen matvarer og måltider, som de stoffene de kan skade barnet.
 Vi snakker om disse mat og måltider:
? Kaffebønner; i denne drinken inneholder alkaloid koffein, som er i stand til enkelt å trenge inn i morsmelken; En gang i kroppen til barnet, produserer denne alkaloid en negativ effekt: det fører til en tilstand av eksitasjon av hjernebarken og barnet blir urolig, er det vanskelig å sove, og hvis du ikke får sove, sove du - grunne og bringer ikke tilstrekkelig hvile nervesystemet; under påvirkning av koffein også betydelig mer aktiv funksjon av hjertet barnet puster ansporer, økt diurese; Naturlig kaffe kan alltid bli erstattet kaffedrikker - bygg eller zholudevym; smak av kaffe drikke, selvfølgelig, være forskjellig fra naturlig kaffesmak, men ingen koffein i drikkevarer, og er stort behov for kroppen av næringsstoffer - lett fordøyelige sukkerarter (glukose, fruktose, inulin), organiske syrer, pigmenter, mineraler, etc.,
? pakket sort te (sterk); Denne drinken, som naturlig kaffe koffein - ca 2%; Her må vi si at alkaloid koffein i teblader, kalt teynom, men dette stoffet er ett; Noen kvinner opplever at tilsette melk til te nøytraliserer teyin og tilsett melk og drakk sterk te, som brukes til før graviditet; De er feil: tilsetting av melk å drikke teyinu blir mindre skjør pakket sort te kan inkluderes i kostholdet;
? Grønn te er pakket (fast); Dette er det samme pakket te inneholder samme mengde alkaloid teyinu, men i motsetning til svart te, er ikke gjenstand for særskilt behandling grønn te - visne og gjæring; svake grønn te pakket kvinner i barselperioden kan noen ganger inkludere i kostholdet ditt;
? sjokolade; i dette produktet alkaloid koffein er også funnet i ganske store tall; bør forlate bruken av sjokolade i enhver form (og sjokolade) er fordi produktet kan forårsake allergi hos barn;
? drikke Coca-Cola; du må vite at oppskriften til denne populære drikken er kolanøtter, og disse nøtter inneholder alkaloid koffein i store mengder; er på grunn av innholdet av koffein drikke gir kroppen en sterk tonic effekt;
? krydret mat; noen krydret krydder har evnen til å trenge inn i melk ammende kvinner; babyen, kushayuscheho slik melk, krydret krydder irritere fordøyelseskanalen, og derfor kan oppleve sterke magesmerter; materie og dette forholdet, andre krydret krydder, en gang i morsmelk, selv i små mengder, har morsmelken spesiell lukt og smak at barnet ditt kan virke ubehagelig; mange barn noen ganger foretrekker å bo sulten enn det er melk;
? retter med tillegg av et stort antall av krydder; mange krydder, trenge inn i melk, gi det ubehagelig for babyen bryst smak og lukt, og barnet nekter å spise;
? forskjellige retter fra havregryn, hvete korn, mais gryn; hvis mor til barnet som er på amming, ta måltider med disse frokostblandinger, så barnet er sannsynlig å være en allergisk reaksjon - og ganske sterk;
? Peanut nøtter; Denne anbefalingen stammer fra det faktum at moren forbrukes peanøtter nøtter kan forårsake alvorlige allergiske reaksjoner hos spedbarn;
? alle alkoholholdige drikker; Du kan ikke engang gjøre et unntak for alkoholholdige drikkevarer (f.eks øl); alkohol, strekker seg inn i morsmelken kan forårsake betydelig skade på spedbarnet kroppen.  
Introduksjon fôring babyen fem måneder

 Barneleger sier i en stemme som et barn fra fødsel til 6 måneder av smak bør vite bare ett produkt - melk. Hva gjør du hvis diktert av nødvendighet matvarer fysiologiske behov yngre barnet? Dessuten kan ikke hver mor på grunn av deres amming mate utelukkende ammer. Bare én vei ut - introdusere barnet ditt til "voksen" mat.


 Hvordan introdusere fast føde babyen fem måneder


 I-yskusstvennykov barn og de som er i blandet fôring, er tilpasning til nye matvarer lettere enn babyer som ble matet bare bryst. Når og hvordan du skal begynne å mate 5 mnd baby barnelege vil fortelle. Også verdt å lytte til legens anbefalinger om diett av nye produkter. Menyen gutt som allerede vet hva kunstig blanding, kan du skrive inn:

 •  potetmos med grønne og hvite grønnsaker (100-150 g);


 •  blek fruktpuré (60 g);


 •  måltider som ikke inneholder gluten, ris, mais, bokhvete (100 - 200 m).


 •  Kjøtt og fisk barnet prøve senere.
  Introduksjon fôring babyen fem måneder


   Generelle anbefalinger for innføringen av komplementære matvarer fem-måneders baby


   Sette den nye babyen mat kan være bare når han er frisk og i godt humør.

 •  Fruktjuice og frukt bedre tilby seg bare når ammet babyen snur 7-8 måneder. Det faktum at disse matvarene kan føre til fordøyelsesproblemer og allergier.


 •  Den første retten puré babyen skal være: dette er den mest komfortable for konsistens gastrointestinal baby. Med innføringen av mer grovfôr bør vente til barnet er 10 - 12 måneder.
  Introduksjon fôring babyen fem måneder •  Fôring begynner med innføringen av bare ett bestemt produkt - så det vil være lettere å finne ut hvilken det er matallergi i barnet hvis det bivirkninger.


 •  Den første delen av fremtiden gourmet - halv teskje, ikke mer! Innen to uker mengden av retter brakt til full størrelse porsjoner (100-200 g), som "erstatter" en av feedings fôring.


 •  Oppskrifter for en fem måneder gammel baby er ganske enkel: Når barnet begynner å få en del (100 - 150 g), potetmos eller grøt kan "smaken" liten mengde smør eller vegetabilsk olje.


 •  Sukker og salt har ingen plass i kostholdet til nybegynner eater.


 •  Under innføringen av komplementære matvarer barnet må begynne å drikke ekstra vann eller urtete, hvis ikke gjort før.
  Introduksjon fôring babyen fem måneder •  Ordningen innføring av komplementære mat produkter for fem måneder gamle barn kan være individuelt utformet barnelege basert på fysiologiske karakteristikker av barnet. Når å utsette fornorsking av "voksen" Få en ny tabell spise bedre opphold etter 7-8 dager før og uken etter vaksinering - mulige alvorlige allergiske reaksjoner.
   Heller ikke veldig egnet tid til å vurdere innføringen av komplementære matvarer varmt vær på denne tiden barnet er slem og ofte usannsynlig å sette pris ukjent produkt. Tentativ tidsplan for fôring fem måneder gamle babyen dagen før 6 måneders alder barnet kan ha å venne seg til 5-mode enkelt måltid med et intervall mellom feedings 4 timer. 600 - morsmelk eller en blanding; 1000 - grønnsakspuré (100 g) og 2 - 3 timer L.. mos med en frukt; 1400 - morsmelk eller en blanding; 1800 - meieri eller meieri-fri grøt, krydret olje. 2200 - morsmelk eller en blanding.
  Introduksjon fôring babyen fem måneder

   Innføre fast føde et barn, en ung mor, ingen tvil, må ta hensyn til anbefalingene fra legen din. Men organisasjonen for babymat regime avhenger først og fremst på den. En kvinne bør være lydhør overfor små menneskelige smakspreferanser og prøver å innpode i ham en interesse i en sunn og nyttig mat.
  Яндекс.Метрика