Hva hvis barnet har mareritt

 Hvordan hjelpe barnet ditt, som har mareritt og skrekkhistorier? Hvorfor barnet ditt drømme vonde drømmer?
 Hva er marerittaktige drømmer, kan de fleste barn kjenner etter fylte tre år. Den vanligste årsaken marerittaktige drømmer - feberreaksjoner. Dersom barnet er sunt, forårsaker mareritt kan være intensiv (denne alderen) intellektuelle aktiviteter, god psyko-følelsesmessig stress; perevtomlyuyetsya hjerne og underbevissthet reaksjon gir en marerittaktig søvn.
 En annen mulig årsak mareritt - problemer i familien; hvis foreldrene er opptatt spissfindigheter egne relasjoner og er uvitende om tilstedeværelsen av et barn, arrangere støyende hensyn (enkelt sagt - skandaler) dersom forhandlingene foregår ofte, kan barnet godt begynne å plage mareritt.
 Du kan heller ikke utelukke muligheten for marerittaktige drømmer om barnet, hvis mor eller far heve i overkant av alvorlighetsgrad - organisere en total kontroll over ham på alle måter "stramme skruene", ikke stopp trening belte og t E. Nightmares kan besøke barnet, som lar deg se TV-programmer. for hans alder; Det er ingen hemmelighet at noen dyktig laget "horror", som ofte brukes overraskelse effekt der en forferdelig Monster annen, skremmende og voksne.
 Barnet, som ble plaget av mareritt, urolig søvn, styrter i seng; Han våkner opp om natten våt av svette, roper han og gråter av frykt, er han på jakt etter støtte, beskyttelse og ringe mamma eller pappa. Selvfølgelig, på den tiden en av foreldrene har til å være i nærheten av barnet, bør roe ham. Vanligvis roer barnet raskt ned når du våkner opp, befinner seg på moren føler seg når hennes milde berøring, høre hennes milde stemmen. Tilfellet kan hjelpe to eller tre slurker med varm søt te (søt varm og gir en beroligende effekt kjent). Hvis mareritt er ofte barnet, kan moren holde klar Valerian rot ekstrakt varm eller varm urt trekke Leonurus pyatilopastnoho; disse midlene er godt merket beroligende effekt, forbedrer søvnkvalitet. Å ha barnet drikke et par slurker sedative, spør moren skulle fortelle ungen at han drømte frykt. Ifølge psykologer, barn, sier deres frykt er vanligvis ikke lenger redd. Mamma virkelig hjelpe barnet ditt hvis le med sin frykt, ikke latterlig av barnet; og bedre - hvis de ler av prysnyvshymysya frykter sammen. Mens beroliget barnet sovner igjen, skal mamma sitte i nærheten; det kan holde ham i hånden, kan han fortelle historien (ingen negative tegn) kan synge en vuggesang. 

 Hvordan hjelpe barnet ditt, som har mareritt, vonde drømmer


 Barnet, som på en måte eller andre grunner har ofte mareritt, trenger spesiell behandling av mammaer og pappaer med andre voksne familiemedlemmer. Først av alt, bør utelukkes alle faktorer som kan føre mareritt: en familie bør råde fred og ro; Behandling med baby - bare vakker og advarsel; Mamma og pappa har tatt svært kritisk til metodene for utdanning som de lyktes - kanskje blant disse metodene er de som bør unngås; er det viktig å ta hensyn til TV viser at barnet ser ut; Hvis en familie har andre barn, er det anbefalt å ta hensyn til forholdet mellom barn av baby (baby ikke skremme dem ut av ugagn?).
 For et barn, lider av mareritt, dessuten, bør organisere en sunn livsstil: neukosnytelnostyu følge riktig daglig rutine, jevnlig foreta lange turer utendørs, ikke overbelaste barnet i form av intellektuell aktivitet (å engasjere seg med barnet på en tidsplan og dosert), unngå for mobile spill før sengetid, tilrettelegge for barnet riktig ernæring; i forbindelse med sistnevnte vi har å si, barn, naevshyysya rikelig sengetid, naevshyysya tung kjøtt, fet mat, en marerittaktige drømmer se risiko (i form av fysiologiske vitenskap er forklart enkelt: fordøyelsessystemet må jobbe hele natten, signaler, kommer fra fordøyelsessystemet i sentralnervesystemet, bekymret for hjernen, trevozhymoe underbevissthet og møte med fryktelige visjoner); for å redusere sannsynligheten for mareritt, du bør ikke mate babyen før babyen sove og middag bør være lys 
 I kamp mareritt mor og baby og hjelpe noen utdanning underbevissthet, som i dette tilfellet kan vi nevne forslag. Mamma alltid trygt og barn skal si at han var stor og sterk, uredd og han kan gjøre en masse exploits; mor bør sammenligne barnet til hans favoritt eventyr tegn og si at han er veldig lik disse tegnene. Når et barn virkelig tror, ​​fra mareritt vil være over  
Hvordan hjelpe barnet ditt utføre lekser?

 Hvordan hjelpe barnet ditt gjøre lekser?

 Universelle regler for lekser


 • Det er nødvendig å organisere arbeidsområdet.
 Velge møbler for din plass i takt med veksten av barnet. Barnet må føle seg komfortable. Bena skal ikke henge i luften, så det er best å kjøpe en stol med høydekontroll. Lampen på maskinen og lærebok skulle falle til venstre eller barnet vil dekke teksten. Hvis barnet ditt er venstrehendt, bør lyset faller rett. Rommet der barnet gjør leksjonene bør ikke være støyende, distraherende det høres ut - radio, TV-en bør slås av eneste unntaket kan være stille, rolig musikk som hjelper barnet å slappe av og konsentrere seg.
 • Det er ikke trygt for undervisning umiddelbart etter kom ut av skolen ikke kan.
 En og en halv etter skolen barnet time bør hvile, og deretter sette seg ned for å gjøre lekser.
 • Fra komplisert å gjennomføre lekser kan ikke starte.
 I alle barn er en vanskelig oppgave for en svært lang tid, begynner sliten barnet til å føle seg mislykket, ikke vet og ikke kan, så mye lettere å avfeie lekser enn å lide den. Så bedre å starte med en enkel, fra den elskede.
 • Arbeide uten avbrudd kan ikke være.
 Vi voksne kan ikke fungere uten avbrudd, selvfølgelig, at barn trenger en pause. Jobber med lekser bør ta samme "leksjoner" og "peremenkamy", slik det skjer i skolen, bare ta disse "leksjoner" bør være 20-30 minutter, og "pause" - minutter ved 10 år "pause" barnet er nødvendig ' nødvendigvis trenger å flytte, fjerne muskeltretthet, drikke juice eller spise et eple. Jo eldre barnet blir jo lenger en "lærepenge".
 • Ikke over barnet med flere oppgaver.
 Hjemme med barnet ditt til å gjøre bare det som er spurt i skolen for å overbelaste barnet er nødvendig. Et barns liv kan ikke bare bestå av mental aktivitet.
 • Når du kommuniserer med barnet av med sin sterkt formulert tale.
 Negativ evaluering av uttrykk er ikke bare irriterende barn, kan de ofte påvirke hans mentale aktivitet. Hvis foreldre føler de bruker sine "edle" tid til å hjelpe barnet ditt og fortsetter å snakke med ham om det, utvikler barnet et mindreverdighetskompleks, en følelse av tomhet som ikke bidrar til kvalitet lekser. Derfor setninger som "Er det ikke kunne gjøres på 5 minutter", "jeg ville denne gangen! "Skal bli slettet fra leksikonet.
 • Følg tempoet i barnet.
 Du trenger ikke å justere eller jag barnet - det skaper angst, hindre ham fra å jobbe på lekser. I faste appellerer ikke å distrahere barnet ikke er i stand til å konsentrere seg om jobben, han begynner å tenke på hvordan han kan være forsiktig at det ikke bidrar til psykisk arbeid. Kanskje barnet er distrahert fordi hans nervesystemet trenger tid til å komme seg, og han forstår ikke problemet, og dette problemet så må du forklare ham på hans nivå.  
Amming

 Hvorfor skal jeg amme? Ernæring og amming. Hvordan øke morsmelk? Disse spørsmålene og vi vil gi deg svaret
 Det finnes ingen erstatning barnet til mors melk. Det faktum at den inneholder, ikke barnet få ingensteds. I 1960-1970 år i sykehus i Sovjetunionen førte barnet å mate på den tredje dagen, tar ham edle dråper råmelk; mødre lært at i alle fall ikke kan gi barnet bryst tidligere enn 3 timer etter hver foring. Og ingen natt fôring, ingen brystvorte krevde barneleger.
 Anbefales å gi barnet vann etter tre måneder ble administrert juice og sent 70-tallet babyen legene skulle anbefale angi et barns kosthold etter 3 måneder sitronsaft. Dårlig vår bestemor så med tristhet i øynene på en kaserne utdanning med følgende gastrointestinale sykdommer og nevrologiske problemer.
 Nummer, og viktigst av alt - kvaliteten på melken ikke er direkte avhengig av størrelsen på brystet. De fleste små bryster er bare en "bryst" mamma. Ikke bekymre deg hvis du ser på sykehuset så dypt nabo squirting melk. Kjempe for hver dråpe melk i brystet. Hvor mye barnet spiser, og så lagt melk for neste fôring, så ztsidit forsikring for noen dråper etter fôring.
 Din Ernæring under amming må være en fullstendig og variert. Utelukke fra diett matvarer som forårsaker allergi (sjokolade, jordbær, honning, sitrusfrukter), i hvert fall i de første tre månedene av laktasjonen. Helt utelukke fra din diett kjøtt, pølser, hermetikk. Drikk nok væske, melk te. Spis fett rømme, smør og brød, skylt ned med sterk, varm og søt te, spise nøtter (men moderat) - og din melk vil være dristige. Aldri dokarmlyvayte baby formel.
 Din selvtillit er hva du melkefett, velsmakende, gått over til barnet, og være klar over at det er fett - til slutt, er det nødvendig å få barnet. Ta plukke bryster, ikke anta feedings. Uansett prosessen, er det best at du kan og bør gjøre for sin elskede baby. Kanskje du har hørt lignelsen om hvordan barnet ble etterlatt uten en mor og hans tante, ikke kvinnen fødte, i stedet for brystvortene ga sin tomt brystet, og en time senere var det melk. Denne lignelsen. Men på deg, ditt gode humør og motivasjon avhenger veldig mye amming. Og jo lenger tid vil mate barnet, jo bedre.
 For å øke mengden av morsmelk Du kan prøve infusjoner og decoctions av urter anbefalt i folkemedisinen.
 Mange dill askorbinsyre og jernsalter gjør dette anlegget unikt. Det har lenge vært kjent at fennikel øker melkenedgivningen hos ammende mødre fordi dens frø har spasmolytisk handling. Hell 1 ss pulverisert ukropnoho frø 1 kopp kokende vann og la stå i 15-20 minutter. Ta en spiseskje av en halv time før måltider flere ganger om dagen kan være 5-6 ganger.
 Ta 2 ss urte ryllik og hell en kopp vann, kok i 10 minutter på svak varme med lokket på, la stå i en time, avløp. Ta en spiseskje 3 ganger om dagen etter måltider for å forbedre amming. Ryllik er et gammelt middel.  
Яндекс.Метрика