Hvordan å bade en nyfødt

 Hvordan å bade en nyfødt for første gang


 Bading en nyfødt


 Bade babyen ett år på en daglig basis. Nyfødte badet i kokt vann. Første gang bedre, bade babyen mama er ikke bare én, og med pappa, bestemor eller en annen assistent. Omsider hun lærer å gjøre det og en. I badet helle kokende vann, fortynne den med kokende vann til den ønskede temperatur (temperaturen bør være 36-37 ° C, er det nødvendig å måle vann med en spesiell termometer), deretter dyppe barnet. Den venstre er mor til barnet under hodet, og samtidig opprettholde hennes skuldre, og retten hun øser litt vann baby, zacherpuyuchy av badekaret. Hvis bade to, støtter en person i hodet og skuldrene, og det andre barnet vasker.
 Første gang et barn bør vaske med såpe eller barn med spesielle skum for bading i fremtiden med såpe kan bade ikke mer enn 1-2 ganger i uken. Hvis svømming er såpe, deretter som den første gangen det er vaskekluter bedre å bruke en myk klut eller bomull. Hans namylyuyut og nøye vasket alle folder av barnet, deretter vaske hodet, heve babyen med badekar og hell rengjør kokt vann fra en mugge. Så barnet kaster et håndkle, tørke og sette på bleier ordnet på forhånd.
 Alle rynker på huden (i regionen i nakken, armhulene, lysken, i albuen og knehasen bend) etter bading babyen krem ​​smurt eller steril olje (vanligvis renset olje bør holde i et kokende vannbad i 30 minutter og hell i en flaske kokt) . Cream er individuelt hvis du ser at etter smøring var irritasjon av huden, er det best å endre det.
 Hvordan å bade en nyfødt. Video
Hvordan ta vare på en nyfødt

 Nyfødt omsorg


 De første tre dagene med hennes baby selvfølgelig vil du tilbringe på sykehuset. Vanligvis rett etter fødsel kvinne og barn i to timer tilbringer sammen. På dette tidspunkt er det en konstant overvåkning av begge.
 Disse to første timene av kontinuerlig kontakt med barnet fylle kone skape fred og glemme smerten, frykt og andre ubehagelige følelser og følelser. En halv time etter fødselen (hvis barnets tilstand tillater) det påføres brystet. På denne tiden er det mødre bryst råmelk - den såkalte første umoden melk, som likevel inneholder mange næringsstoffer, som da vil være borte i moden melk. Alle de tidlige dagene av barnet vil motta råmelk, som er ganske mye sikre fortsatt helse.
 Når et barn blir født, alltid inspisere neonatolog (en lege som behandler barn for en måned av livet), og evaluerer sin tilpasningsevne. Dette gjøres ved spesielle Apgar stillingen, som omfatter fem indikatorer, som hver er vurdert fra 0 til 2 poeng. Således kan vurderingen av barnet ikke være høyere enn 10 punkter. Men i praksis er det vanligvis i første minutt av livet er sjelden 7-8 - 9 poeng.
 Fem minutter senere, barnets adaptive kapasiteten er økt og lik for 9 eller flere poeng. Hvis Apgar score mindre enn 7 poeng, barnet er vanligvis ikke umiddelbart tillagt brystet, noe som gir ham muligheten til å slappe av og gi nødvendig bistand.
 Et barn er født med saltvann hypertoni (høy tone) av alle flexor muskler. Derfor er de tidlige dager av hodet litt redusert til brystet håndterer bøyd på albuene og presset til sidene, hendene knyttet til knyttnever, ben bøyd i knærne og hofteledd. Et barn er født med evnen til å suge, svelge, håndtak gjenstander og noen andre ferdigheter som kalles reflekser. Tilstedeværelsen eller fraværet av visse reflekser legen neonato - log bedømmer graden av forfall av nyfødte og tilstedeværelse eller mangel på ulike endringer i sentralnervesystemet.
 I moderne fødselspermisjon barn ofte er i samme menighet med sin mor, som er veldig riktig. Barnepass vil tvinge en kvinne til å bevege seg mer (dette fremmer flere raske sammentrekninger) er sannsynlig å komme nær barnet og føler det er nødvendig.
 I den første tiden barnet mister vanligvis vekt. Ikke vær redd, ikke noe galt med det, det bare tilpasser seg livet i det nye miljøet. Imidlertid bør vekttapet ikke være mer enn 10%.
 Et annet angrep - fysiologisk gulsott. Vanligvis på den tredje dagen av babyens hud blir gul. Første icteric farger vises på hodet, deretter sprer seg til kroppen, armer og ben, conjunctiva av øynene og alle slimhinner. På 4-6 dagers gulsott topper, men frykt ikke, vil det bli holdt i to uker, og tilstanden til barnet vil ikke endres. I svært sjeldne tilfeller er gulsott svært uttalt, i så fall barnet på sykehuset som behandles. I tillegg må barnet undersøke blod for å sikre at den fysiologiske gulsott, siden det er andre typer av gulsott i behov av behandling.
 Undervise mor omsorg babyen fôring og riktig lege-neonatolog og sykepleier barneavdelingen. Mor vet å swaddle en baby, hvor ofte å endre en bleie (vanligvis engangsbleier i dag - bleier) og andre nyanser vare på den nyfødte. All denne kunnskapen som trengs huset hennes.
 Mye tid går med til å lære de riktige ammende mødre. Legen forklarer til henne hvor viktig det mates til barnet, selv om melken er fortsatt svært liten. Læring ikke å få panikk, men rolig mate babyen, spise riktig og holde aktiv. Dette er en garanti for at melken vil før eller senere.
 Hvordan ta vare på babyen
 På sykehuset har du mestrer det grunnleggende omsorg for barnet, nå la oss snakke om det mer.
 Lære å dekke NEWBORN

 MAJOR nyfødt omsorg


 Nyfødt hud er svært delikat og sårbar. På feil hudpleie er inngangsporten til infeksjon, som er veldig farlig.
 Først av alt bør du vite at hvis du bruker flere bleier, bør bleier endres så ofte som en gang barnet er våt. Hvis du ikke gjør det, så barnet vil begynne bleie utslett. Og eventuelle endringer i huden av en nyfødt baby er svært farlig, fordi infeksjon kan føre til tiltredelse, på grunn av huden immunsystemet er ennå ikke dannet, og huden kan beskytte mot infeksjon. Engangsbleier (bleier) endres hver tredje time, og etter hver handling av avføring.
 Etter loven av avføring babyen pidmyty behov for denne jenta magen byttet under en strøm av varmt kokt (til måned må du bruke kokt vann, må det være, for eksempel, en mugge med vann og avføring vaske hånden ned (for ikke å gjøre avføringen infeksjon i urinveiene). Gutter erstattet under en strøm av vann tilbake opp og også vaske ned. Etter podmyvaniya hud bør være ren våt bleie fine.
 Morning toalett babyen kan utføres så vel som på sykehuset. Nøye vaske ansiktet med varmt kokt vann eller en løsning av borsyre (en teskje av borsyre i et glass kokt vann). Du kan vaske babyen morsmelk - det er veldig nyttig, siden både desinfiserer og mykgjør huden. Tørk ørene, og bemerker at vann eller melk ikke ble inkludert i dybden ører.
 Øyne bedre håndtere små biter av steril bomullsdott dynket i Furacilinum eller rosa løsning av kaliumpermanganat. For hvert punkt tatt eget stykke vatt og behandling produsert fra det ytre hjørnet av øyet til innsiden. For å fremstille løsning av kaliumpermanganat har retningslinjer: først fremstilt som en konsentrert oppløsning, og deretter når krystallene oppløses, oppløsningen tilsettes til vannet rosa. Dette er nødvendig for å hud eller slimhinner ungen fikk ikke krystaller - de kan forårsake alvorlige brannskader.
 Sørg for å rense nesen - de samler skorpe og forhindre at barnet puster. Dette bør være flag bomull impregnert med enten sterilt olje (men ikke på noen måte pinner - kan skade den skjøre vev av nesen).
 Negler på armer og ben må kutte - barnet kan klø seg.
 Etter utskrivning fra sykehuset for å ta hensyn til tilstanden i navle såret. Vanligvis er det tørt og ikke krever spesialbehandling. Men noen ganger sår litt våt, og da det er behandlet daglig grønn maling. Hvis du er i navle såret dukket gjødsel, allerede krever det å rådføre deg med lege.
 Bading barnet vil du lære om det i avisen: Hvordan å bade en nyfødt
 Du har allerede lært å ta vare på babyen din. Selvfølgelig dette er den grunnleggende kunnskaper og ferdigheter, ellers må du lære i prosessen med å kommunisere med barnet ditt. Ikke bekymre deg hvis du ikke vet hvordan du skal gjøre alt. På 2-3 dager etter utskrivning fra sykehuset vil du besøke distriktet barnelege og distriktet sykepleier vil lære deg alt du ikke vet hvordan.  
Når skal introdusere fast føde babyen flaske-matet

 Når kunstig fôring, til tross for nærhet til morens melk formel, babyer ikke får nok balansert ernæring. Derfor introduserer de fast føde før "estestvennykam." Dette skjer vanligvis i 45-5 måneder. Selvfølgelig kan det eksakte tidspunktet for når man skal introdusere fast føde flaske-matet barnet identifisere bare en lege som klokker denne gutten.

 Grunnleggende regler for innføring av komplementære matvarer


 All ny start å gi barnet ditt små doser, alt fra en halv teskje. Fôring melkeblandingen og la oss bedre å gjøre det med en skje.
 Aldri la barnet ditt flere nye produkter. Ulike matvarer kan bare gå inn med et intervall på to uker.

 Måltider for matvarer gjør mashed. Det er veldig praktisk å gjøre en blender hvis ikke, så tørk gjennom en sil. Prøv ikke å treffe biter av mat. Ungen fortsatt ikke kan svelge bitene godt, det kan føre til irritasjon.
 Timing når man skal introdusere fast føde til barnet kunstig fôring ordningen og dens ledelse må godkjennes av barnelege.

 Hva og hvordan å introdusere som matvarer


 Starter solid mat er best med grønnsakspuré. Ikke bland flere typer grønnsaker, start med en, squash, squash, blomkål. Ta barnet ditt skal bli vant til de nye smaksopplevelser.
 En måned senere, men ikke før seks måneder, barnet lærer gode grønnsaker, kan havregryn legges: ris, bokhvete eller mais. I åtte måneder, kan du fortsatt legge havre, semulegryn.
 Nok en gang, når man skal introdusere fast føde babyen flaske-matet og introdusere som matvarer løses bare på råd fra en barnelege og i hvert tilfelle individuelt. Hvis et barn er på en kunstig diett ikke er å få vekt, kan du starte fast føde fra korn. Men dette er alt bare barnelege.
 Det neste trinnet er innført fruktjuice og pureer. Ikke gå inn i et barns kosthold for eksotiske og søte frukter. Etter den søte frukten, kan barnet nekte friske grønnsaker.
 Ost begynner å gå inn med 5-6 måneder plomme - 7-8 måneder. Kjøtt og fisk innført i dietten til et barn 7-75 måneder. Kjeks, for å stimulere tygge ferdigheter, kan du gi et barn på 7 måneder
 Kontinuerlig overvåker tilstanden til huden og barnestol. Hvis du endre utseendet på en stol eller en allergisk reaksjon bør umiddelbart avbryte produktet som forårsaket endringen, og å oppsøke en spesialist.  
Яндекс.Метрика