8 ting enhver kvinne bør vite!
 Uavhengig av alder og utseende hver kvinne er unik og fantastisk. Det kan gi nytt liv, fred, nåde og balanse. Noen av det smukke kjønn har en spesiell smak som gjør den forskjellig fra andre. Men ofte i hverdagen mas noen nevner det, og foretrakk den velkjente grå rutine. Kanskje grunnen er banalt frykt, fordi for å våkne opp hver dag tenker om skjønnhet og harmoni, kvinne nok til å vite bare åtte viktigste komponentene i lykke.
 1. Klagen
 Alle kvinner utstråle indre lys. Og lysintensiteten er direkte proporsjonal med eksterne stimuli. Spesielt initiativtagerne og katalysatorer. Vi kan ikke tillate andre minst et øyeblikk i tvil om sin egen attraktivitet. Unngå å snakke om tretthet og uviktig helse. Kvinnen er vakker på grunn av sin unikhet og originalitet. Bare bevissthet om dette faktum er i stand til å skjenke nær lys og varme av den kvinnelige sjel.

 2. Styrke
 Noen ganger er livet presenterer slike overraskelser, hindringer som synes utrolig vanskelig og kompleks. Problemet bør ikke bli sett på som en straff for imaginære synder, men som en gave som kan berike opplevelsen. Det er ingen hindringer å overvinne som det ville være styrke. Det er nok til å vise utholdenhet, vilje og tålmodighet til å være i stand til å bevege seg på å hente lærdom fra en vanskelig fortid. Du må bli som brennende ild, ødelegge barrierer i veien, eller være vann på noen måte obhodyaschey hindringer.
 3. Unikhet
 Med vedvarende ønske om å "sving i verden i endring" hadde nesten alt. Det er mye lettere å tilpasse seg forholdene, blir noen andre. Prøv på en maske, gjemmer henne sitt sanne ansikt. Tror ideelle bildet som vil appellere til slektninger. Jeg begynner den lange turen med en annen rolle. Denne lille tur med en enorm mengde strøm investert i ham. Imidlertid kan denne metoden ikke være bra for noen. Hvordan unngå å bli et virkelig lykkelig. Sann lykke kommer etter avskjed med en maske. Å gi verden sin egen utstråling, bør slutte å følge andres standarder og leve etter andres regler pålagt av samfunnet.
 4. Kjærlighet
 For mye dyrebar tid blir brukt på å prøve å finne en vei inn i hjertene til andre. Ønsket om å elske og respektere re memo at nøkkelen til denne følelsen bør se på innsiden. Når en kvinne begynner å sette pris på, kjærlighet og respektere deg selv, vil folk ta denne holdningen for gitt. Og det trenger ikke å tigge sympati så dårlig trygler for podachtsi.
 5. Rikdom
 Real rikdom er også inne. Det er vanskelig å være uenig i påstanden om at ingen penger hvor som helst i verden i dag, men bør ta hensyn til kostnader. Du trenger ikke å gjøre den finansielle helsen til den eneste hensikten med livet, ellers er det fare for å forbli fattige selv når million tilstand. Penger bør ikke være et levebrød og en kilde til glede, lykke, selvutvikling og mange nye og interessante retninger i livet. Denne filosofien kan bringe velstand, ikke regninger og gullbarrer.
 6. Sensualitet
 For å bli kvinnelig lykke må overvinne frykten virke svak foran sin mann i de øyeblikkene når du trenger ham omsorg og støtte. Kvinners svakhet slik delikat og skjør blomst, rastsvetayuschemu neste kjæreste. Bare slik kan styrke kjærlighet.
 7. Engasjement
 Livet vil være så sterke og full av interessante hendelser når du er på vei til sine drømmer og ønsker ikke lytte til de svakheter og være modig og sterk. Daglig utvalg er motstridende ting: fortsette den fastlåste eller gjerne lage et skritt mot den verdsatte mål. Bare utholdenhet og engasjement vil sette et fett punkt i den endeløse rekke kompromisser med seg selv. Disse viktige egenskaper vil bidra til brobygging mellom egen ubesluttsomhet nytt og lykkelig liv.
 8. Perfection
 Mens en kvinne skinner lys belyse de rundt henne, hun er perfekt. I sin natur, er kvinnen en komplett og harmonisk sirkel innenfor som inneholder en enorm kraft for etablering, utvikling og transformasjon.
 Vedta disse enkle grunnleggende i livet, er det realistisk å finne harmoni med den åndelige verden og en favoritt verden rundt som frivillig svare med lyse farger velferd. Bare ønsker og tror i ditt indre Y.  
Hryppferon Baby: instruksjon, pris, anmeldelser

 Hryppferon for nyfødte - en moderne medisiner, det er trygt, ble han utnevnt til gravide og spedbarn. Hryppferon for barn - en doseringsform som nesedråper, veldig god kamp legemidler med forskjellig viral, forkjølelse. De fleste av disse virusene, blant dem første omgang er influensa, SARS deretter kommer inn i kroppen gjennom luften pustes inn av oss, fordi det er en form for medisin er svært effektiv, fordi umiddelbart etter drypping hryppferon for barn begynner å bekjempe virus uten å la farlig bakterier til å trenge lenger inn i legemet.

 Hryppferon: Bruksanvisning


Hryppferon Baby: instruksjon, pris, anmeldelser


 Hryppferon Barn: instruksjon skriver at stoffet hindrer komplikasjoner av ulike sykdommer som lungebetennelse, bihulebetennelse, bronkitt. Anvende hryppferon baby for to dager reduserte ondsinnede og smittsomme infeksjoner nesten ett hundre prosent. Vi anbefaler at du leser den opprinnelige instruksjon som er i pakken.
 Hryppferon babyen er mest effektive i løpet av de første timene etter infeksjon forkjølelse infeksjoner, trenger å grave i fem dager. De fleste små barn opp til ett år som anvist begravet fem ganger om dagen en dråpe i hvert nesebor. Barn over en alder av ett til tre år, økes dosen i to, men begravet i løpet av dagen bare tre eller fire dråper.

 Hryppferon: pris


 I hryppferon pris i området starter fra 250 rubler til 350, men effekten på rettidig programmet er veldig bra. Det er trygt å bruke selv for babyer.

 Hryppferon Barn: anmeldelser


Hryppferon Baby: instruksjon, pris, anmeldelser

 Om hryppferon for barn om disse vurderinger.
 «Min datter ble født med svekket immunforsvar. Winter stadig tut lagt, jo mer du vet - med vår systemverktøy vinterkulda hjem. Legen foreskrevet oss hryppferon, i tillegg til hryppferon babyen snakket gode anmeldelser. Jeg kjøpte, var datter drypp, som beskrevet i veiledningen, men godt å avslutte det ikke leser. De første dagene av komplett null effekt. Fryktelig lei, tenker at lurt igjen. Det viser seg at det hele var at hryppferon for barn definitivt må være nedkjølt. Romtemperatur dreper alle de næringsstoffene som finnes i medisiner. Gamle bortskjemte medisiner jeg kastet, det gode for det var fortsatt ikke. Den nye boblen bare holde i kjøleskapet. Lettelse kom ca tre dager etter påføring hryppferona. Barnet begynte å puste gjennom nesen. Her er et lite tips. Anbefale! ".  
Hemolytisk sykdom hos den nyfødte: årsaker, konsekvenser, behandling

 Hemolytisk sykdom hos den nyfødte, hva er det og hva er årsakene til sin forekomst? Som et barn, mange barn lider av gulsott. Det er kjent for mange. Men hva er egentlig hemolytisk sykdom ikke kjent for alle.

 Årsakene til hemolytisk sykdom


 Det utvikler hvis blodet moren hennes baby inkompatible. Årsaken til hemolytisk sykdom hos nyfødte kan være Rh faktor, og kanskje blod. Vanligvis arver et barn en blod far. Men det skjer at foreldrene ikke bestå testen for kompatibilitet før du bli gravid. Generelt må jeg si at dette er et sjeldent tilfelle når et sykt barn er født (1250). Men det skjer. Og det syke barnet i mors liv.

Hemolytisk sykdom hos den nyfødte: årsaker, konsekvenser, behandling

 Som mor til barnet mener Rh fremmedlegemer begynner immunsystemet til å produsere spesifikke antistoffer, disse antistoffene passere placenta etter et barn og ødelegge sin beskyttende lag. Det er viktig å ta prøven på blod kompatibilitet mor og far ufødte barnet så vel som effektene av hemolytisk sykdom hos den nyfødte kan være ganske uforutsigbare, og dessuten til og med farlig. Disse var de viktigste årsakene.

 Implikasjoner


 Hemolytisk sykdom hos den nyfødte: effekter kan være farlig, inntil døden for barnet, kan forstyrre leveren og nyrene hos barn. Behandlingen bør begynne med en gang, men i dette tilfelle virkningen av hemolytisk sykdom hos den nyfødte ikke vil være så forferdelig.

 Hemolytisk sykdom hos den nyfødte: Behandling


Hemolytisk sykdom hos den nyfødte: årsaker, konsekvenser, behandling

 Den rettidig behandling av hemolytisk sykdom hos den nyfødte babyen - dette er veldig viktig! Det viktigste - du må fjerne antistoffer fra blodet av barnet i dette tilfellet vil bare blodoverføring. Om nødvendig, gjøre gjentatte overføringer å gjenopprette nyrefunksjon og leverforeskrive bestemte legemidler. Under behandlingen av hemolytisk sykdom hos den nyfødte mor bør uansett ikke mate babyen melk. Siden hoveddelen av disse legemer er til stede. Det skal fôres kunstig, og best av alt - finne sykepleier, passende Kompatibilitet med blodet til barnet. I den kvinnelige kroppen antistoffer forsvinner først etter en betydelig mengde tid.  
Яндекс.Метрика