Child Care til år
 Venstre bak alle omskiftninger i graviditet og fødsel, lykkelig mor kom hjem med en nyfødt baby som allerede forhånds kjærlig forberedt alt du trenger: en komfortabel seng, en barnevogn og en masse barne medgift. Men etter retur plutselig blir tydelig at de største problemene og problemstillinger knyttet til omsorg for babyer - fortsatt fremover. Selv om barnet er født i familien - er ikke den første av sitt barn, fortsatt gjenstår spørsmålet, fordi mange barn - mange problemer. Derfor barnevakt til et år - den viktigste delen av utdanningen sin i denne vanskelige perioden.
 Den første måneden av livet
 Til tross for at barnet ble født frisk og full sikt, anser det absolutt moden for livet utenfor mors mage før det kan: etter fødselen har fortsatt å forme noen av hans organer og systemer - for eksempel generell og lokal immunitet for nyfødte er veldig følsom, så noen babyer at infeksjon, som er lett å håndtere kropps år gammelt barn - en stor fare. Også i utvikling er babyens hud, dets blodkar, slimhinner, bukspyttkjertel, hørsel og syn.

Child Care til år
 Så det var baby i familien bør få høy kvalitet og kompetent omsorg for å tillate ham i fremtiden å vokse sunn og sterk baby.
 I de første dager og uker den mest sannsynlige kilde til problemer kan være frisk navle såret og BCG-vaksinasjon mottatt på sykehuset. Som noen sår på kroppen av barnet - en inngangsport for infeksjoner trenger å gjøre noe for å beskytte ham fra en farlig infeksjon.
 Du må følge noen regler og forholdsregler ved bading:
 * Bading bør være så forsiktig og varsom. Det er ikke engang svømme i bokstavelig forstand, men lett å vaske overflaten av celler og babyer genital området;
 * Skin etter bading barnet i alle fall ikke bli utslettet - gyldig bare forsiktig å bli våt mykt håndkle eller bleie;
 * Umbilical sår - gjenstand for særlig forsiktig omsorg: bading i det kan ikke være for aktiv for å vaske, og etter ham - gni. Kantene av såret trykkes forsiktig, våt bomullsdott, og deretter - å behandle grønn maling. Dette bør gjøres hver dag til dannelsen av skorpe: det - bevis for at såret har grodd lykkelig;
 * Undergrave et barn etter hvert vannlating for å forebygge bleie utslett.
 Re babyklær
Child Care til år
 I den første måneden av livet babyer kan tisse til førti ganger om dagen - denne funksjonen av deres blæren muskler som ennå ikke er helt moden og sterk som fjell vask - en vanlig situasjon for en ung familie med en baby.
 Best suge og vaske baby klær babyen såpe hvilke komponenter er valgt slik at for å eliminere muligheten for hudirritasjon og allergi baby. Men det nylig, pulver for vaskeri nyfødte og spedbarn kan også trygt brukes av mer grundig skylling, vann det krever å varme å endre minst fem ganger, og den endelige skylling bør være i svært kaldt vann å fjerne komponenter fra vev pulver vaskeri.
 Viktig:
 * Velg en spesiell beholder for vask og ikke bruke den til noe mer;
 * Ikke vask babyklær med andre klær familiemedlemmer og sengetøy;
 * Ikke skimp på å kjøpe noen verktøy for å vaske klær baby og ikke vaske sin vanlige pulver for voksne;
 * Som ville være ønskelig å holde snøen klær barnas klær, ikke bruk klor blekemiddel.
 Mulig vasking av barn i vaskemaskinen?
 Ideelt sett, selvfølgelig, ville kjøpe en egen "stiralka", men som går til dette avfallet? Men i de vaskbare baby klær generell maskin, mens viktig - sørg for å grundig vask trommelen før du legger parti barneklær.
 Den beste veien ut av denne situasjonen - ultralyd vaskemaskin, som gir høy kvalitet vasking og stryking ung mor fra kjedelige manuelt arbeid, det gjør også en antibakteriell behandling lin ultralyd. Det er således ikke noe behov for, og koking.
 Fordelene med barneklær stryking
 Som du vet, latskap og uforsiktighet må betale mer rettferdig - denne enkle sannheten må alltid huske moms av babyer, bare dobbelt forsiktig og stryke barns undertøy på begge sider kan nyte beskytte barnet mot mulige infeksjoner, selv i overkant av de tilstedeværende på rent sengetøy. Barnas hud er fortsatt ikke perfekt, og dens immunmekanismer i tidlig barndom gir ikke beskyttelse for babyen, så stryke klær barn - et mål på obligatorisk og helt uunnværlig. Og du ser, nystrøkne bleier, vester, hatter og glidere - det er bare estetisk tiltalende og vakker.
 Trenger sterilisering av utstyr og barnas brystvorte?
 Svaret her kan bare være én: det er - nødvendig! Slimhinnene i munnen av bryst babyen er svært følsom for noen irriterende virkning: selv brystvorten på flasken og dummy kan skade den skjøre overflaten, forårsaker mindre riper og rifter. Fikk det en infeksjon (for eksempel sopp Candida) - en sikker vei til utvikling stomatitt, de fleste av dem - en gjær infeksjon og av alvorlige tarminfeksjoner.
 Så vaske flasker og brystvortene i varmt vann er nødvendig, og for ytterligere rensing ved hjelp av brus. Kok baby retter på daglig basis i en egen panne, flaske - i ti minutter og brystvorter - for fem. Etter koking, nøye fjerne dem og plassere på pre-forberedt rent håndkle eller brettet i flere lag av gasbind og dekke flasker og brystvortene i samme ren klut. Hvis du tillater de økonomiske mulighetene i familien, er å kjøpe en spesiell sterilisator.
 Kommunisere med nyfødte. Bør jeg begrense?
 Å, hvor jeg ønsker å vise sin "kreasjoner" posapыvayuschee fredelig i sengen, alle slektninger, naboer og venner! Men legene sterkt benektet denne unge foreldre - og de er helt rett. Fremmede i huset - kilden til alle typer infeksjoner som kan skade barnet. Selv zachyhavshyh familiemedlemmer bør spørre når uvel ingen kontakt med barnet, og bare hans bekjentskap med andre mennesker i det hele tatt satt av for et par måneder, så det er litt økt og styrket. Men hvis, for eksempel, planlegger du å spole dåp, så spør alle som vil delta, lager på medisinske masker.
 Kisses - vennligst trussel mot helse eller barnet?
Child Care til år
 Ønsket om å klemme og kysse barnet det noen som tar hånd rozovenkoe, kruhloschekoe mirakel. "Der det våre øyne? Hvor våre lepper? "- Og nå babyen dekket med kyss helg ømhet bestemødre, tanter, faddere Be dem om å la være. Grunnen - det samme: et stort antall infeksjoner fredelig og rolig lever i munnen hver voksen. Slimhinnen i lepper og øynene til babyen er veldig følsom og kan bli betent vanskelig selv på en slik tilsynelatende ufarlige touch. Derfor ømhet å bedre uttrykke baby smil og vennlige ord - men bare på avstand.
 Ikke for varmt og ikke for kaldt. Hygiene Nursery
 Temperaturen regimet i rommet der barnet bor nå bør være komfortabel og eliminerer overoppheting samt meget sterk nedkjøling av huden. Healthy, full sikt babyen har allerede dannet en mekanisme for termoregulering, og derfor stadig oppvarmet luft i rommet, er ikke nødvendig. Den optimale temperaturen - 22 grader. Vi må passe på ikke bare om henne konstant støtte, men også tilstrekkelig fuktighet: i et varmt rom luften er for tørr, så slimhinnene i nese, øyne og munn kan også tørke babyen, som er en vanlig årsak til hoste, tørst og irritasjon av conjunctiva øyne.
 Badstuer - et viktig element i herding barnet, så ikke vær redd for å la den i noen minutter helt nakne, og huden puste, og han gradvis lærer å reagere på endringer i temperaturen. Landmark - hender og føtter av barnet så snart de blir litt kjølig, er det på tide å kle på babyen.
 Sannsynligvis for mye å si at i barnehagen bør være våt rengjøring daglig og lukt og fordampning - helt utelukket, tobakk og matlaging røyk, fuktighet tørker klær eller et par av jern - alt dette må være fra de tidligste dagene blir grei og streng tabu.
 Vilkår for sykepleie er ikke komplisert og grundighet - en liten helse garanti. Være ansvarlig og tålmodig, fordi det påvirker dens lykkelig sunt menneskeliv.  
Hvordan å lage barn trygge på nettet?
 Forstår du som risikerer overfor barn som reiser i et globalt nettverk, og hvordan du kan beskytte det? Hva er faren globale nettverk? Og hva om faren for barn på nettet?
 Galina Soldatov leder av stiftelsen av Internett har brakt resultatene av år med forskning, undersøkelser av elever og foreldre. Nå lansert fem sifre risiko.
 På det første sted kommunikasjon, som er forårsaket av den globale kommunikasjonsnettverk. Mange barn klager sinne mot seg selv, forskjellige bilder, trakassering.
 N og andre sted elektroniske farer (virus). På tredje - tematisk (pornografi, hat propaganda, distribusjon av narkotika). Fulgt forbruker fare når under forskjellige påskudd barn blir tvunget til å koble til betalte tjenester. 5. - avhengig av Internett.
 "For å beskytte barn mot dette, rett og slett forby tilgang til Internett, er det urealistisk," - sa eksperten. - Lukk Internet kom inn i våre liv, og nå bruker det hele. Siden vi ikke kan forby, for å lære riktig. Dette vil hjelpe hjelpetelefon "Barn Online", som lærer flere og flere gutter. Dersom den tidligere halvparten av samtalene kom til oss fra hovedstadsregionen, den tiden mest -. Av regionene "

 Hvordan lære?
 Riktignok helt ren Internett uten risiko uvirkelig. Men vi kan minimere dem. Dette krever et sett av tiltak: dannelsen av filtre i søkemotorene, som er nødvendig for å ta vare på sine eiere; muligheten for negativ filter Internett-innhold på statlig nivå; trenger å forbedre antiviral utvikling, aktiv bruk av sperrefunksjoner og, selvfølgelig, utdanning. Vi må lære våre barn å oppføre seg ordentlig med Internett.
 Hvordan lære tilsynelatende enkle ting som de vet er ikke alle skolens lærere i informatikk.
 Problemet er tenkt å være lærere, mangel på pedagogiske programmer på Internett-teknologi på statlig nivå. Noen lærer blader på sin egen kunnskap og forståelse av det globale nettverket.  
Яндекс.Метрика