Navnene på jentene på kalenderen etter måned

 Velger en baby navn er en kompleks prosess som mamma, en pappa - Andre og besteforeldre - den tredje. Hvordan det være. Etter vedtakelsen av ortodokse tradisjonen ble interessant, gi barnet oppkalt til ære for helgenen. Det antas at han vil beskytte en person gjennom hele livet.
 Du kan velge navnene på jentene på kalenderen etter måned, dvs. en liste over helgener. Deretter lister opp igjen, og nå nesten hver dag kirke feirer festdag av noen helgen. I dag var et populært valg på i kalenderen jenter navn i månedsvis. Videre ble det spesiell preferanse gitt til gamle navn, som er mer enn det som kan bli funnet i kirken kalenderen. Men mens navnet er viktig å bli tatt på alvor, og hver har sin verdi og påvirker menneskets natur.
 Det finnes regler ved å velge navn for jenter i kalendermåneden. Vanligvis velger navnet på helgenen som markeringen holdes på fødselsdagen til babyen. Eller, på den åttende dag, da regelen et navn for valg av den nyfødte. I ekstreme tilfeller kan valget falle på et navn 40 dag på kirken kalenderen. Tradisjonelt holdt på 40 dagen for dåp av barnet. Hver måned er det navn som du kan plukke opp for nyfødt jente.

 Januar


 Derfor, for i januar babyer kan velge ett av følgende navn: Agrafena, Anastasia, Agatha, Appolynaryya, Anisia, Aglaia, Vasilisa, Domna, Eugene, Irina, Claudia, Leonydyya, Mary, Melanie, Nina, Tatyana, Felitsata, Theodore, Pauline, Juliana.

 Februar


 I februar jenter er: Agnes, Aksinja, Anna, Agatha, Anastasia Valentine, Veronica, Evdokia, Eufrosyne, Zoe, Inna, Kseniya, Mary, Svetlana, Martha Christina (Christina), Rima, Paul Theodore.

 Mars


 For mars bursdag jente dress navn: Anthony, Anastasia Vasilisa, Galina, Evdokia, Iraida, Cyrus, Marianne, Marina, Margaret, Regina, Christina (Christina), Nick Theodore, Juliana.

 April


 I april er det nødvendig å velge navnet på følgende: Anastasia, Allen, Alexander, Anna, Akulina, Vasilisa, Galina, Darya, Eve, Irina, Claudia, Svetlana, Juliana, Lydia, Larissa, Mary Motria, Martha, Nick Paraskovia, Susanna (Suzanne), Sofia, Tamara, Theodore, Theodosius.

 Mai


 Mai kan du velge enten: Alexander, Valentine, Glafira, Hlykeriya (Lusha), Elizabeth, Eufrosyne, Zoe, Irina, Claudia, Christine, Mary, Muse, Pelagea, Tamara, Thais, Faina, Susanna Evdokia, Julia.

 Juni


 Juni rikt utvalg Gunn Akulina, Antonina, Helen (Alain), Eufrosyne, Nelly, Claudia Valeria, Cyrus, Marta, Maria, Christina, Kaleria, Uliana, Sophia, Theodosia, Theodore, Thekla.

 Juli


 I juli, navnene på jentene på kalenderen etter måned: Agrippina, Alevtina, Angelina, Anna, Valentina, Elena, Inna, Irene, Jeanne, Eufrosyne, Evdokia, Yefimiya, Olga, Sarah Marina, Margaret, Mary, Martha, Rima, Juliana, Julia , Yulianna.

 August


 August-versjonen av navnet: Anna, Anita, Valentine, Evdokia, Christina (Christina), Concordia, Maria Magdalena, Milena, Nonna, Paraska, Svetlana, Susanna (Suzanne), Seraphim, Juliana, OL.

 September


 I september, Anna, Anfisa, Vassa, Vasilisa, Faith, Domna, Elizabeth, Natalia, Ludmila, Love, Martha, Rufina, Raisa, Theodore, Nadezhda, Sofia.

 Oktober


 Oktober tilbyr: Anna, Ariadne, Veronica, Vyryneya, Eufrosyne, Evlampia, Zinaida, Zlata, Irina, Jonah, Sofia, Marianna Pelagea, thailendere, Paraskovia, Thecla, Ustynya.

 November


 November: Anna, Anastasia, Hlykeriya (Lusha), Elizabeth, Helen (Alain), Eufrosyne, Zinovy, Claudius, Cleopatra Capitolina, Mary Paraska, Nelly, Juliana, Motria, Neonila, Natalia, Theodore. For desember: Anfisa, Angelina, Anna, August, Barbara, Catherine Zoe, Marina, Olga Cecilia, Juliana.
 Dette var hoved jenter navn på kalenderen etter måned.  
Legg yatovuyuchyy enhet KASHOK!
 Oh, og navnet? Uansett hva det anstendig å si, uvanlig, og bare det er på enheten din?
 Alt er enkelt. Med innføringen av en diett av babyen frokostblandinger, juice og puré i hvis du kjøper i minne bør lagre informasjon om hva krukker og pachechku trenger å kjøpe. På den ene side svært fornøyd med en rekke ulike alternativer med gulrøtter, epler, kål, squash, etc. Men, ikke alle vil passe barnet ditt, som kanskje ikke sånn (Gud forby) allergi eller fordøyelsesproblemer, og noe som ikke er vil passe i forhold til pris - kvalitet, og ikke minst aldersgrenser og volumer.
 Vanligvis denne informasjonen, Khudo - dårlig, er min mor. En dårlig fordi min mor ikke alltid shoppe alene, og ikke alle mødre har en utmerket hukommelse (bedømme fra mitt eget eksempel). Hva som forårsaker det? Oftest krangler, "Jeg fortalte deg ti ganger at eplejuice bør kun kjøpe fra Brest og masse, og bare fire måneder? Hva du kjøpte? "" Vel, kjøpte igjen ikke noe saus. En krukke som dette! "" Og hvem skal nå spise denne soya grøt - vår jente ikke spise den! - Jeg vil. - Ja, så vel vente på deg! "(Jeg skal bare være glad hvis disse dialogene oppstår i hjemmet)
 Ja, jeg vil gjerne si noen ord til de som tror at massen puré og juice bør bare hjem. Jeg protesterer mot følgende:
 Sammensetningen av mat tilberedt av eksperter og har blitt testet. Jeg ofte mottatt priser i området. Så kanskje troverdig. Fordøyelse barn under ett år (og da får ikke involvert) er svært følsom ikke bare til struktur, men også til den konsentrasjonen som er nødvendig for å opprettholde konsentrasjonen hjemme, du ser deg selv - er komplisert
 Å gjøre en rekke potetmos, frokostblanding eller juice krever betydelig tidkrevende, og noen ganger også i fravær av fysiske apparater. Er det ikke bedre å bruke denne tiden ellers fordel for seg selv og babyen? For lenge barnet spiser på en gang en svært liten mengde grøt etc, så er det verdt å rote rundt? Har du alltid muligheten til å koke potetmos, juice av ulike frukter og grønnsaker? Er det ikke enklere og billigere å kjøpe en krukke?
 Noen parabolen kan lagres i lang tid, krukker og kasser stengt i denne planen vil være til nytte - de har lang holdbarhet. Dette er viktig hvis du skal på en tur, forlater et sted. Enig i at mye lettere å ta med en krukke snarere enn boller, opplever at "det" kan bli skadet underveis.
 På kostnadene. Er du sikker på at dine utgifter til voksende dine egne grønnsaker og frukt (frø, gjødsel, reise og jobbe seg selv), prosessering og lagring (der nytten av hvitevarer i fryseren - denne kraften) enn når du kjøper i butikken, og ikke minst alene brukt tid og krefter?
 Så hva du skal gjøre, hva var målene for lam og ulver matet hvis du bestemmer deg for å kjøpe mat til barnet ditt? Den enkleste måten - å skrive detaljerte instruksjoner for deg selv, pappa og alle andre forsørgere. Sant, det er et lite "men". En krukke krever en enorm mengde oppklarende tilleggsinformasjon. For eksempel: "Juice babyen hus", og det er annerledes: Apple med cellulose og sukker, gulrot med fruktkjøtt og sukker.
 Det samme scampi fabrikk produserer og annen eplejuice med fruktkjøtt og sukker, og forskjellen i alderen - han var fem måneder, og "baby hus" av fire. I tillegg er det juice og 1 måned og 2.
 Vel, selvfølgelig den samme eple og gulrot juice er i "Toptыzhky" - en Malorytskyy plante - Brest region. Det er logisk at det finnes ulike alternativer. Og hvor mange forskjellige produsenter, og Winnie, og Vыrastayka og Azov juice og pureer, og om Nestle, Hipp og Semper si ingenting. Velge akkurat enorme.
 Hvordan kan det ha seg? Må skrive all informasjon: navn, sammensetning, alder, Plant? I dette tilfellet ikke bare i lange poster, det faktum at ofte, spesielt denne synden Pope, de bare ikke dochytuyut gjennom. Og situasjonen blir gjentatt igjen.
 Noen kan tilby en enkel løsning - kjøpe en (to, tre, lite viktige) produkter, og deretter må ikke forveksles med noe. Dette i prinsippet en god løsning, men det har noen ulemper. Først vil salget ikke alltid være at ett slag kan være litt forskjellig, og for det andre, vil barnet vokse, så den alder hvor man bør bruke denne eller puré over tid utvider utvalget av shopping, at det er nye muligheter . Vel, nei, ikke alle korn og pureer er perfekt balansert, og slik bruk av bare én art kan føre til mangel eller overskudd av noen av innholdsstoffene.
 Jeg ønsker å tilby en annen løsning. Jeg kan ikke si at Amerika oppdaget eller oppfunnet hjulet - det er enkelt og på overflaten. Ingen grunn til - du trenger å samle etiketter. Hva betyr ikke hoper seg opp og holde seg til papir - papp. Hvis det er en negativ opplevelse - på den ene siden eller eget ark, og positivt - til en annen. Det er klart at en slik "crib" vil oppta en plass i vesken, men da vil unngå feil kjøp.
 Du kan gjøre noe annet - å sette et visittkort etiketter eller henge dem på en bærbar side. En betydelig sparing og praktisk å bruke. Men som de sier, er en smakssak.
 Forresten, ikke nødvendigvis stikker til egen kunstnerisk, noen ganger produsenter er å møte oss, sette på emballasjen et annet bilde av deres produkter (hovedsakelig refererer til blandingen og slurry). Vanligvis er en pappeske etter bruk ikke nødvendig, noe som betyr at det kan kuttes beskjedent, etter å ha fullført kort med bilder og informasjon - du bare sette sitt preg - som likte og hva er ikke, hva er verdt å kjøpe, og hva som ikke er verdt det. Det er et lite problem med kjøtt - hermetisert fisk - noen ganger produsenter ikke bruker etiketter - plassere informasjon direkte på metalliske bokser, vel, her, selvfølgelig, råder banken å klippe og holde det jeg slipper å legge kortet for hånd.
 Minneenhet
 Og jeg håper at det er ingen hemmelighet at etiketten enkelt og nøyaktig vidkleyitsya etter et kort opphold i varmt vann. En papp for å plassere etikettene også svært enkelt å finne - fra emballasje tights (strømpebukse på henne såret), er det tett, lys kan bøyes i halvparten så mye mer praktisk størrelse.
 Du dra nytte av mine råd eller ikke - du bestemmer. Jeg vil ønske alle å nyte måltidet!  
Яндекс.Метрика