Maiden navn for født i mars, april, mai

 Maiden navn for født i mars, april, mai, valgt av tradisjon, politiske preferanser, dine preferanser og råd fra venner og slektninger. Noen alternativer plukke et navn eller navn på forhånd til fødselen av en baby, andre velger etter at barnet er født. En heller se på en jente født til å endre navnet som var planlagt før. Ideell for våren jenter plukke disse navnene slik at de har lagt til en liten "hardhet, stivhet" av menneskets natur og alvorlighetsgrad.

 Maiden navn for født i mars, april, mai, Anastasia, Akulina, Allen, Anna, Antonina, Alexander, Valentine, Vasilisa, Veronica, Galina, Glafira, Hlykeriya, Daria, Eva, Elizabeth, Evdokia, Eufrosyne. Zoe, Irene, Iraida, Christina, Cyrus Claudia Lusha, Lydia, Larissa, Margarita, Muse, Motria, Martha, Marianna, Mary, Marina, Nick Pelagea, Paraskovia, Regina, Svetlana, Susanna, Susanna, Sofia, Thais, Tamara, Juliana, Faina, Theodore, Christina, Julia.
 Noen ganger jentenavn for født i mars, april, mai, kan være symbolsk, slik som Lily, Lily, Rose, Gulnara, mars, mai, Zarina, Siren, Margaret, Vasilisa og andre.
 Før du skriver navnet i fødselsattest, må du sammenligne den med mellomnavn. Noen ganger er det fullt navn med mellomnavn høres latterlig. For eksempel, Viola I. eller Angelina Petrovna. Hvor melodiynishe uttale Svetlana og Lyudmila. Dette bør ikke bli glemt, fordi navnet på personen mottar en levetid.
 Hvis det er vanskelig å velge et navn for barnet, må du "prøve" til henne noen alternativer. Det hender at folk ser på og tenker, "pour Elena" og et annet navn var ikke riktig. Intuisjon foreldre godt utviklet, så ikke overse den "indre stemme".
 Maiden navn for født i mars, april, mai, kan du velge fra kirken kalenderen, avhengig av fødselsdato. Hvis du ikke liker et forslag, kan du velge hva du skal ha åtte eller førtiende dag. Det antas at i dette tilfellet barnet er skytshelgen.  
Temperatur og hodepine i et barn

 Barnet har feber og hodepine, barnet åpenbart syk, men at det kan være? Gå ikke glipp av alvorlig sykdom
 Merk at hodepine - en av de vanligste symptomer hos barn fra alder og slutter hrudnychkovoho tenåringer. Årsaker til hodepine kan være forskjellig, men vi vil fokusere på de som er ledsaget av feber.

 Hva kalles temperatur og hodepine hos et barn?

 Influensa og viral infeksjon


 I disse sykdommene, selv svak feber ledsaget av hodepine. Smerten går fra antipyretika, men ikke beundre dem. Temperatur - en reaksjon på den invaderende viruset eller bakterien. Redusere feber, vi forstyrre kroppens kampen. Eksperter tror at senkning av temperaturen, hvis den er under 38 grader, ikke. Men det hele avhenger av barnets og dets toleranse for høye temperaturer. Hvert barn en terskel. I denne perioden bør gi barnet drikke rikelig med væske.
 Slik at temperaturen og hodepine hos barn kan være forårsaket av influensa eller viral infeksjon.
 Hodepine ved å bruke kaldt. En kald kompress på hodet letter barnets tilstand. Nå i drugstores spesielle pakker med gel. De er enkle å bruke. Etter avkjøling i kjøleskap, kan pakker bli anvendt på hvilken som helst del av kroppen.

 Hjernehinnebetennelse


 Det er en forferdelig sykdom - betennelse av membraner i hjernen. Det er ledsaget av en alvorlig hodepine. Smerten er så sterk at den andre plan, alle andre symptomer. Så vær forsiktig. Dersom barnet har feber og hodepine, sjekke tilstanden nøye. I hjernehinnebetennelse det er smerter i rygg og nakke, er det verre når du snur hodet. Tretthet, kvalme, forvirring - kjør ringe en ambulanse. Det kan være et utslett på kroppen. Hos spedbarn Spring stigninger, blir ensformig gråte.

 Bihulebetennelse


 Temperatur og hodepine hos barn kan være forårsaket av bihulebetennelse - betennelse i slim overkjevens bihulene. Hvis du oppdager at barnet er konstant tett nese, er rennende nese grønn, så det er sannsynlig bihulebetennelse. Jo raskere du går til en spesialist, de mindre uheldige konsekvenser.  
Hvordan å oppdra et barn?

 Hvordan å oppdra et barn? Mens han lå de nødvendige pengene? Disse problemene er alltid bekymrede foreldre. Svarene de er ute etter helt fra hvilken som helst kilde, bøker og blader, barnepsykologer og leger, internett og TV, besteforeldre, tross alt.
 Rådene uendelig sett. Noen skrev at behovet bak et barn i alvorlighetsgrad, og forbyr spill fra en tidlig alder for å lære disiplin og orden. Noen har imidlertid råder skjemme bort babyen la det hele, ikke sette noen grenser. Mange foreslår å følge den gyldne middelvei. Så hvem lytter?
 Dette spørsmålet oftest spurte unge foreldre, opplevde første gang rollen og realisere det fulle ansvar. Som det gamle ordtaket sier - hvor mange mennesker, så mange meninger, det gjør det rette ved de som først hører ikke en nabo, ikke tante Lydia fra Rostov, ingen TV, og hans hjerte. Også på temaet hvordan å skjelle barn?
Hvordan å oppdra et barn?
 Disse foreldre har en tendens til noen standarder, ikke gå i kjølvannet av rådgivere som har barn ofte er langt fra ideelt, ikke legge vekt frykt, navevaemыm etter. Slike foreldre kan føle sine barn fange deres humør og følelser et intuitivt vise lempning hvor alvorlighetsgrad.
 Slike foreldre lese bøker til barn og inkluderer Mozart, ikke stå på hele dagen på datamaskinen eller spille telefon. Så hvordan du skal oppdra sine barn? De virkelig gode foreldre kan ikke gi et konkret svar, fordi de ikke vet hva de har å gjøre mye. De finner at det ikke gjør noe uvanlig på den tiden, som gjør alle de mest viktig og nødvendig.
 Følsomhet, oppriktighet og uendelig kjærlighet - det er det som er nødvendig for å operere i noen diskusjoner om riktig utdanning. Dette er grunnlaget som senere bygde huset består karakter og det er regler i livet til barnet.

 Hvordan å oppdra et barn Video


 Tilstedeværelsen av en datamaskin, selv de mest beskjedne leiligheten, er ingen overraskelse. Den raske utviklingen av datateknologi og internett har ført til en så nyttig ting kan erstatte nesten alle tilfredshet og menneskelige behov: hvis du vil, spille dataspill, rullet og se alle filmer og tv-serier, Venner, sosiale nettverk, fora og diverse chat, lytte til musikk, bestille mat og klær.
Computer Books avhengighet hos ungdom: problemet av århundret

 Med andre ord, dette relativt liten maskin som kan erstatte en mann nesten hele verden, kommunisere med folk og noen anfall, fordi alt er inne i maskinen.
 At grav i hele denne situasjonen er at folk flest ikke er klar over at i tillegg til fordelene, har utbredt databehandling en negativ innvirkning på menneskers helse, både fysisk og psykisk.
 Et stort antall av forskjellige spill og sosiale nettverk fører til det faktum at en person er psykologisk avhengige av datagenerert verden før ham, begynner han å leve sitt virkelige liv i "annen" verden, hvor alt er underlagt sine egne lover og regler.
 Mest risikoutsatte barn faller fra 11 til 18 år, i løpet av denne perioden nervesystemet er svært ustabil, ustabil, er det lett å påvirke.
 Men det er mange tilfeller av dataavhengighet blant voksne som Pelt gjennom spill og til og med sine grunnleggende jobb ansvar.
 Voksne er mye mindre mottagelig for behandling i slike tilfeller, og barna har virkelig redde og overbevist om at de nå lever galt.
 Datamaskin avhengighet hos ungdom - et veldig stort problem i det moderne samfunn, som gjentatte ganger har ført til tragiske utfall.
 Hvis noen kan synes at dette er en overdrivelse, la oss huske disse siste tilfellene der barn kommer på skolen med våpen og hans klassekamerater der, eller minst en kinesisk jente som døde av utmattelse, zahravshys en datamaskin med leker . Og dette er ikke det eneste tilfellet, bildet du ser, er ikke den mest gunstige framgår, hva skjer videre?

 Hvordan datamaskin avhengighet?


 Faktisk, for å forklare maskinen avhengighet er ganske enkel. Den farligste i hele miljøet anses rollespill, hvor barnet eller ungdommen er overført til en virtuell virkelighet der han spiller en rolle, en viss ferdighet nivå av styrke og ferdighet, men selve spillet er en alvorlig historie, virkelige fiender og trusler.
 Leketøy typen oppgaver på reaksjonshastigheten, ikke arcade forårsake en slik reaksjon, er de i utgangspunktet farlig for den menneskelige psyken. Men spillet der spilleren ser verden gjennom øynene til sin datamaskin karakter utrachyvanyyu fremmer kommunikasjon mellom virtualitet og virkelighet, passerer det blir nesten meningen med livet.
 Men hvorfor skjedde dette? Hvorfor så mye baby "hekta" på en form for underholdning? Ifølge psykologer i denne sammenheng nesten alle de samme, tror de at folk blir vant til følelsen av lykke.
Computer Books avhengighet hos ungdom: problemet av århundret

 Poenget er at barnet er i spillet bare føles sterke og positive følelser - gleden over seieren, adrenalin, som fører til en frigjøring av hormonet ekte glede.
 Han er svært like prosesser som skjer i den normale hodet stoffmisbruker. Forresten, er datamaskinen avhengighet mer utsatt gutter, der flere enn jenter, utviklet sans for ledelse, konkurranse og spenning.

 Som barn manifesterer spill avhengighet?


 Snakker språket av vitenskap, kalles spillet kyberaddyktsyey avhengighet. Oftest det påvirker de barna som mangler oppmerksomhet fra foreldre og mangel på kommunikasjon med sine jevnaldrende.
 Hver dag mer og mer å være i verden av dataspill, glemmer barnet hvordan å kommunisere i den virkelige verden, er det lettere å spille, fordi det de kan være veldig sterk og ukontrollert makt, hva du ikke vil finne blant jevnaldrende . Hvis denne prosessen utvikler seg, er skjør psyke av barnet opplever problemer med selvidentifisering, som begynner etter at splittet personlighet, begynner en person å forvirre den virkelige og virtuelle verden.
Computer Books avhengighet hos ungdom: problemet av århundret

 Et annet symptom på spilleavhengighet har raserianfall, sinne og aggresjon på den delen av barnet når hans forsøk på å distrahere fra spillet, var han ikke interessert og ikke vil, men kom tilbake til datamaskinen, kan du se fremveksten av humør og sinnstilstand.
 I tillegg til psykiske problemer kan oppstå og fysiske, krumning av ryggraden, problemer med syn, hyppig hodepine og ryggsmerter. Den avhengige personen prøver å betale alle sine tilgjengelige tidspunktet av kampen, begynner han å forsømme hygiene, kaster husarbeid og ansvar, dårlige begynner å lære, og passere trening sirkler, og prøver å kompensere for mangelen på spill ved sin egen drøm.
 Alt dette fører til at barnet blir fullstendig løsrevet fra den virkelige verden, helt mister han mulighet til å kommunisere med andre.

 Hvordan bli kvitt datamaskinen avhengighet?


  •  De fleste, men i denne situasjonen best assistent - en samtale. Selvfølgelig har vi ikke pålegge en begrensning, utvikle nye daglige kosthold, men alt du kan gjøre er stadig kommuniserer med barnet, forklarer hvorfor kommer til å være annerledes.

  •  Selvfølgelig, hvis barnet ditt bare 10-12 år, er det fortsatt mulig å prøve å forby noe, men hvis vi har å gjøre med en tenåring, er forbudet allerede sansynlig.

  •  Som vi har sagt, er stort sett barn nedsenking i virtuell virkelighet på grunn av manglende oppmerksomhet fra foreldrene, kan de være konstant opptatt på jobb eller avgjørelse av sine hverdagslige problemer, men ingen unnskyldninger fra den voksne kan ikke hjelpe behandle datamaskin avhengighet.

  •  Overraskende, de fleste av de eldre barna er klar over problemet sitt, noen ganger til og med prøve å bekjempe den, men de fungerte ikke.
  •  Prøv å ta barnet ditt, organisere familie lunsj, middag, angrep på naturen og havet, nyte en sporty oppdragelse av sine barn, fordi i sport skiller seg ut er de samme hormoner glede som når du spiller dataspill.

  •  Skriv inn restriksjoner på dataspill, for eksempel, ikke mer enn en time om dagen, og hovedbeskjeftigelse for ham - er å forberede lekser og essays.

  •  Serveres med et godt eksempel, ikke sitter ved datamaskinen mer avslappet, helst Ta deg tid til sin familie. Hvis du ser at du ikke kan løse alene, ta kontakt med en rådgiver. Pre barnet justere positivt denne kampanjen bør ikke bli straffet for det, heller, en annen kognitiv punkt.

  •  Ikke bekymre deg, er ditt tilfelle ikke den første, slik at fagfolk vet nøyaktig hvordan de skal arbeide med barn.
    Яндекс.Метрика