Når man skal gi barnet til barnehagen

 Valget av øyeblikket, det beste for en fottur i barnehage


 For å besvare dette spørsmålet, bør du lese artikkelen beredskap av barnet for barnehagenOg nå er det viktig å snakke om den tid som er gunstig for tidlig barnepass besøk. Selvfølgelig, er dette svært avhengig av barnet og på situasjonen der det er ved starten av barnehagedeltakelse.
 Men vi kan identifisere felles faktorer som bidrar til dette separasjon av mor og hjemmesituasjoner så vel som de som kan anses som en midlertidig kontraindikasjon. Det er viktig å forstå at avgjørelsen er opp til deg. Du kan lage din egen liste over fordeler og ulemper, og se hva som oppveier. Hvis turen i barnehagen - det er løst, er det viktig å vurdere situasjonen rett og slett å finne en måte å gjøre det mest gunstige lette barn atskillelse fra hjemmet.
 Predisponerende faktorer:
? Dannelsen av de grunnleggende ferdighetene til deg selv:
 - Uavhengighet i mat;
 - Muligheten til å kle;
 - Evnen til å uttrykke sine behov (f.eks evnen til å be om potte eller toalettet selv).
? Omgjengelighet barn.
? Evnen til å ta barnet først før du besøke hagen.
? Opplev besøk til barnas utviklings grupper.
? Tilstedeværelsen av eldre søsken som går eller gikk til barnehagen med glede.
 Faktorer som hindrer tilpasning:
? Skilsmisse av foreldre.
? Flytte til et nytt område.
? Fødselen av hennes andre barn.
? Hyppig sykdom kid.
? De negative erfaringer med å besøke hagen i det siste.
 Valg - en av de vanskeligste oppgavene som må gjennomføres i voksenlivet. Valget innebærer ansvar for konsekvensene.
 Jeg har alltid å gjøre det selv, samt ansvarlig for resultatene. Hvis du har muligheten til å holde seg på å gå til hagen og du ser at barnet ikke er klar, er det bedre ikke å tvinge ting, men ikke vent på ubestemt tid. Du er nødt til å se etter en middelvei. Med tilgjengelighet i din situasjon noen av faktorene som vanskeliggjør atskillelse fra hjemmet, bedre vente litt. Dersom dette ikke er mulig, må vi prøve å det beste av ett barn myke overgangen. Gi ham mer tid hjemme når han viser at han fikk ingen hage som har mindre kjærlighet, og at nå er det stor og det er et slikt arbeid. Husene viktig å diskutere liv i barnegruppen at barnet visste at hans verden interesserer deg. Ikke lokke et barn til barnehage gaver eller godterier. Barn viktig oppmerksomhet og kjærlighet til foreldrene enn nye leker og godteri. Denne metoden tar tid å oppmuntre en følelse av skyld, men ikke hjelpe deg å bygge en varm følelsesmessig forhold. 
 Det er vanskelig å entydig nevne den beste alder for å starte barnehagedeltakelse, fordi noen barn for to år helt uavhengig og ivrig etter å kommunisere, og fire sjenert og motvillige til å del med sine foreldre. Så det er nok ikke i den biologiske verden, nemlig den psykologiske beredskap av barnet.  
Hvis et barn er ofte syk

 Hvorfor er barn ofte? Hvordan håndtere foreldre sykelig barn?


 Hvem er sykelig barn?


 "Mamma, hva vil du, han er i deg som ofte er syk" Hvor ofte foreldre står overfor lignende forklaringer leger. Innstilling helt rimelig spørsmålet om forebygging, kan respons få dette her "forklarer alt" respons som kan bringe fred i sinnet til foreldre. Tvert imot, de har til å lagre alle slags medisiner og alltid holde dem på hånden fordi etter stoppet kald eller ta lang tid for den nye.
 Så, tenk i hendene på et forstørrelsesglass og en god titt på disse tre bokstaver, som ofte er syke.
 Ved første øyekast, er alt enkelt: sykelig barn - barn som ofte blir syke. Og ikke bare ofte og ofte. Prangende. I barnets journal er lagret mark som ofte er syk, hvis han er syk ARI flere ganger i året.
 Ledende russiske barneleger selv laget en enkel tabell:


 Alder på barnet


 Hyppigheten av ARI episoder per år Opp til 1 år


 4 og mer 1-3 år


 6 og mer 4-5 år


 5 eller mer Over fem år


 4 og mer


 Selv en lekmann lett konkludere med at sykelig kategorien omfatter de fleste av barna. På mange måter er denne konklusjonen gyldig. Gjennomsnittlig antall barn som ofte er syke med status på ca 40%.
 Selvfølgelig, kan legene ikke bare bruke følgende tabell og faktisk likestille barn uten å vurdere de enkelte karakteristikker av barn. Først, vet vi at selv "gjennomsnittlig" barn under 10 år bærer 3-5 episoder av ARI / SARS år. Denne forekomsten er høyere hos små barn. Barn over 10 år lider i 2-25 ganger mindre sannsynlig enn sine yngre "likemenn" - trohlitky. Denne funksjonen er forklart av fysiologiske grunner, høvding blant dem - er immunitet, styrker med alderen.
 Alle episodene av ARI detaljert analyse av legen din, fordi kald kaldt hat. Lege viktig å ikke miste av syne ikke bare frekvens, men også naturen av sykdommen, alvorlighetsgrad, tilstedeværelse av komplikasjoner, varighet av intervaller mellom sykdommer og behandling. Hvis alle faktorer argumentere for status som ofte er syke, er et slikt merke plassert i den medisinske posten. Men dette er ikke en diagnose! Leger nøye overvåke disse barna mer nøye demontert hver ny episode kaldt og ofte foreskrive behandling til "forskudd", innføre mer effektive behandlinger som passerer lettere.

 Gjenkjenner baby symptomer som ofte er syke


 Så, antar status som ofte er syke nok bare for å teste om gutten på nærvær / fravær av faktorer som vesentlig svekker hans helse. Disse inkluderer:
 • vanskelig graviditet satte mor tynget arbeidskraft, prematuritet, kunstig fôring nyfødte;
 • genetisk predisposisjon, foreldre eller nære slektninger som ofte syke som barn eller hadde uttrykt patologi i nasal og bronkial (dette kan inkludere kronisk rhinitt, bihulebetennelse, bihulebetennelse, sår hals, betente mandler, bronkitt, og hvis foreldrene at bare litt sår hals og starter rennende nese - kan stole på det faktum at denne lille karen er forsikret);
 • hyppige forkjølelser;
 • mangel på B-vitaminer ("Zayed" sprukne lepper, "tsыpky" tørre slimhinner, økt nervøs irritabilitet - alle konsekvenser av vitaminmangel type B);
 • Mangel på vitamin A og C, som direkte påvirker immunforsvar og administreres i barnet i fare for luftveissykdom. Betimelig samråd med barnelege og ta en multivitamin i et beløp tilsvarende alder normalt gir svært gode resultater. Hyppigheten av sesongens sykdommer reduseres omtrent to ganger (og dette vil være enig i, er ikke nok!);
 • allergier, ikke så viktig i enhver form (om høysnue eller eksem mat) supplerer bildet status sykelig barn. I de fleste tilfeller slike barn er knapt synlige spor eller alvorlig form for allergisk reaksjon. Hva er sammenhengen? Igjen - immune. Allergi oppstår ut av ingenting. Tvert imot, det utsatt svekkede barn med utilstrekkelig immunitet eller redusert mage-tarmkanalen og skjoldbruskkjertelen og thymus. Noen ganger diatese er den første bjellen, som indikerer at den dårlige helsen til barnet, og alle de andre symptomene oppstår mye senere, noe som er grunnen til at foreldre bør følge nøye med allergier og forstå hver manifestasjon seriøst og grundig;
 • nevrologiske symptomer - i synte barn er uvanlig sjeldne humørsvingninger, tar til tårene, tics, stamming, enurese.
 Etter å ha gjennom generelle medisinsk portrett komponenter ofte syke barn, la oss gå videre til de psykologiske egenskaper. Det er imidlertid verdt å nevne at ingen konklusjoner om medisinske diagnoser ikke bør gjøre på egenhånd. Selv om du føler at din diagnose - ett hundre prosent ballen i mål. Medisinske symptomer, spesielt hos barn, så komplekse, varierte og villedende at pokvapyvshys og besluttet at "alt klart, min baby bare at" du kan alvorlig skade veien faktum - babyen din.
 Spesielt akutte problemet er med den nåværende tilgjengeligheten av informasjon på Internett, kombinert med motvilje igjen "henge på leger", spesielt når "og så alt er klart." Ikke vær lat, gå konsultere legen din - bare han kan gjøre det riktig diagnose.
 Barn som ofte og kronisk syke, ganske forskjellig fra sine mer velstående jevnaldrende. Hvorfor? Følelser, lekenhet, nysgjerrighet Mer presist, deres fravær. Når du kommuniserer med barnet, virker det som han ikke kan komme ut av skallet, begrenser det. Det virker som han er ikke fornøyd, ikke kjærlighet, ikke interessert i andre. Men dette på ingen måte snakk om likegyldighet. Bare lagre ungen hadde styrke til å være nok til å gjøre noe, men litt.
 Barnet lite strøm, så hans reaksjon monotont. Disse barna er redde for å skille seg ut, de er veldig sjenert og nølende, ikke som noe nytt, dårlig spising og foretrekker bare kjente retter. Dette barna-feiginger som er veldig sannsynlig opplever veldig nervøs. Selv om familien er en lykkelig mor og prøver å skylde på babyen, synes babyen fortsatt redd for straff. Broken kopp og en høy røst kan føre til en reell raserianfall. Disse whiny barna knapt - grimase på ansiktet hans og gråt øynene våt flekk. Også disse barna sover dårlig. Lenge sover, sover dårlig, vskrykyvaya natt, se rastløse drømmer og ofte nekter å sove alene eller uten lys. De er ledsaget frykt.
 Og i den kognitive området, er slike barn ikke går greit. For eksempel, de fysisk svekket barn ofte lider av oppmerksomhet og hukommelse. Husk noe nytt for dem er ekstremt vanskelig.
 På den annen side, mangel på oppmerksomhet påvirker virkemåten. Siden disse barna er vanskelig å konsentrere seg, er de stadig distrahert, kan ikke raskt fokusere på noe viktig. Foreldre kan gi inntrykk av at de ikke hører - ". Som erter mot veggen" "hvis det er ikke til å søke" eller Dette er irriterende, men verdt klage når babyen er egentlig ikke å klandre? Vokser opp, kan barn med nedsatt oppmerksomhet demonstrere lekenhet og selv ungovernability. Som et resultat - redusert ytelse og læring. Og alt dette på grunn av den spredte oppmerksomhet, noe som bør holdes og sendt til et sted.
 Foreldre ofte vanskelige med barn, og i noen situasjoner de ikke kan håndtere alene. Og for å takle negative følelser (irritasjon, tretthet) som naturlig forekommer i de fleste pappaer og mammaer som svar på et barns atferd, bedre å se en psykolog.
 Han vil lytte til dine klager, vurdere det kliniske bildet av kroniske symptomer og gjennomføre en skikkelig undersøkelse og som vil bli gjort første konklusjoner om tilstanden pjokk og måter den mest tilfredsstillende psykologisk støtte.
 Redd og nervøs for psykologisk hjelp er ikke nødvendig, fordi behovet for det betyr ikke avvik fra normen. Tvert imot, er psykologisk støtte i stand til å raskt og effektivt løse mange problemer, normalisere omfanget av reaksjoner og oppfatninger av barn optimalisere sitt forhold til verden, og dermed samkjøre fysisk helse.
? Eksempel. Tynn, hun trolig mellom fem og seks år, Annie kom fra min bestemor til å engasjere seg i en sirkel. I lobbyen på studio støy og skalerer seg, forestille seg hva som ville skje hvis barna i antall 15-20 personer satt en begrenset plass og masse leker, farges, myk ottomanske og vises på skjermen fargerike tegneserie kort, totalt tull! Rundt høre latter, squeals, hvis en eller annen måte fornærmet stemme, noe som voksen stemme, ringer barnet "umiddelbart stoppe eller" komme hit. " Og blant dette dyst er en jente i en kort kjole og lukket til toppen ull vest (de andre barna i shorts og t-skjorter samt veldig varmt). Det står i midten av hallen bøyle i hånd - forvandlet til en kleshenger, hodet senket og tilbaketrukket, sjenert blikk fra panneluggen. Det er veldig treg, det synes at hver bevegelse er gitt så hardt, men dette er ikke en jente og en gammel hvit kolhotochkah.
 Anna klokker barna, smiler litt når noen ler av det og ha det gøy å spille. Den strekker seg helt mot barn, men i siste øyeblikk osekaet seg selv og tar den tidligere syn. Sakte begynner å vri bøyle. Det er egnet gutt. Kontrast "live", så lystig bevegelse, griper han henne i hånden og tilbyr å fange opp. Hun rykker per sekund, gir til provokasjon, men så stopper og knapt hørbare hvisker til ham: «Nei, jeg kan ikke, jeg nylig vondt."
 Deretter vidbihaye gutt, hans haug av tilfellene, spillet koker - og klarer igjen, denne gangen med ballen. Tilbyr Anne rulle ballen. Og Anna igjen hoste svakt påvirker hals og bøyde ben passe ballen. Han tar det hele ubehagelig, lenket som redd for å søle vann mugge stående på hodet, og neppe kaster ballen gutten.
 Og da flyr veldig energisk bestemor henger over Anya og truer: «Er du helt glemt? Igjen, ønsker du å bli syk og bli hjemme? Ikke du? En temperaturøkning, hva så? Rozbihalasya det! "Anna er stå alene, og min bestemor sitter tilbake på benken og satt ved siden av en kvinne sier:" Det er her så svak, ofte syk, jeg vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre med det. Alle barn liker barn "
 Jeg vet ikke hva som skjedde videre med Anya, men da jeg så henne et par ganger, filmen var omtrent det samme. Hun spilte i et hjørne eller sitter på pallen og rolig ventet klasser. Det var endringer bare kolhotochky og kjoler, mens trist ansikt, slapp armene og ull vest forble det samme.
 Det er egentlig et typisk eksempel på noe som ofte er syk. Det vil ta mange år før hun blir elskerinnen hans ønsker og følelser, og kanskje vil ikke ende noensinne å Vanlige episoder av ARI og fysisk svakhet ikke tar seg selv eller til og med koblet direkte med alle de medisinske faktorer, som nevnt ovenfor.
 Kompleksiteten og tvetydigheten som ofte er syk siden, og er fortsatt en av de store medisinske og psykologiske problemer forbundet ikke bare med fysiske parametre, men også sosialt.
 Kan påvirke dannelsen av voksen status som ofte er syke? Selvfølgelig ja! Eksempelet Hannusia - bevis.
 Sider: 1 februar  
Яндекс.Метрика