Hva trenger jeg å kjøpe før fødselen

 Hva trenger jeg å kjøpe før fødselen


 Hver familie i forberedelsene for hans bemerkelsesverdige hendelsen barnet, men alltid er fornuftig å gjøre mye på forhånd.

 Hvordan forberede ditt hus for fødsel


 Bygningen er nødvendig for å forberede seg til fødselen av en baby : Hans utseende ville innebære store restruktureringsposter. Første barnet trenger et sted å sove og ta vare på ham, men senere ble han tar all plass selv og sine leker. Gjør deg klar for dette, avhengig av egenskapene gjør kosmetiske reparasjoner og generell rengjøring.
 Merk at i husstøv kan vedvare i flere måneder de mikrober som dør raskt når våt rengjøring. I generell rengjøring bør være grundig rengjort alle rom og muligens bli kvitt alle de "støvsamlere" - teppe spor, ekstra bøker og souvenirer. Det er lite sannsynlig at du vil være i stand til å vie mye tid å rydde opp i de neste månedene, og må derfor fjernes vekk fra åpne hyller alle detaljene og gjøre lett tilgjengelige hjørner hvor det samler seg støv. Ta deg god tid med kjøp av utstoppede dyr, og de som allerede er i huset, vaske. Ting uten noe som du kan gjøre i nær fremtid, er det bedre å rydde, pakke og rydde unna.
 Rommet trenger å lufte regelmessig, sørg for at den best mulige måten å beskytte babyen mot trekk seng. Husk at barnet ditt trenger frisk luft, og den beste temperaturen i rommet - ikke mer enn 22 C.
 Rådet. Hvis du synes det er vanskelig å gjøre alt selv, for å tiltrekke seg disse problemene kjære. Fylle opp huset den samme glad forventning, som er forberedt på å kjøpe et juletre og gaver på nyttår!
 Rull ned på huk og fra dette synspunkt "se deg rundt. Alt som du kan "løsne, slipp, og obhryzty slikke" i svært nær fremtid vil bli "skilt eller oblyzano obhrыzeno."
 En så enkel ting som en propp på døren, ikke la det til å lukke pryschemyv små fingre forsker. Gesimser er taket, men hva hvis trekke forhenget som henger til gulvet? I et moderne hus fullt av hvitevarer, og dermed ledninger og stikkontakter.
 Du må passe på at ledningene var ute av rekkevidde. Alt som kan være farlig (husholdning kjemikalier, medisiner, utstyr for sying og så videre. D.), Fjern fra sonen for aktiv pjokk, det vil si middels og høy sokkel.
 Rådet. Det er bedre å forberede seg på forhånd enn "jakten" for babyen plutselig popolzsheho eller "maser" sliten pappa, som ønsker å utsette alt til søndag og deretter neste søndag.

 Vognen og dens alternativ


 På turen må vi tenke på den første dagen. Ideelt sett en balkong, utsikt over en rolig gårdsplass - det er din gutt kan gå de to første månedene. Mesteparten av tiden i denne alderen barnet sover, og første gang mamma verne hvert minutt med hvile, så en felles gang og babykort med omverdenen kan trygt bli utsatt dersom det er en annen mulighet til å sove i friluft.
 Selvfølgelig vil loggia frigi forekomster av unødvendige ting. Hvis det er ingen balkonger, babyen første måneden og en halv av suksess kan "gå" i en rullestol på det åpne vinduet, spesielt hvis født i høst eller vinter. Fordelene av frisk luft og en tur i parken er ubestridelig, men det er fortsatt behov for å nå forurensede gater.
 Hvis din balkong, utsikt over den travle avenyen, så må lære veien til nærmeste park og ta seg av rullestolen.
 Rådet. Hvis du står overfor et dilemma - hvile inntil barnet hviler, eller til fordel for barnet å lage en "liten prestasjon" - hvis det er mulig, velger det første alternativet: Mamma hvilte barnet vil ha nytte mye mer.
 Gutten vokser opp svært raskt, og bare et par måneder har han ikke alltid sove walking. Hvis denne tiden er forventet vinteren eller sent på høsten, det viktigste - å skjule babyen fra dårlig vær. Men hvis front våren eller sommeren, og du vil få en barnevogn med vinduer, så mens du går barnet vil være i stand til å se mye mer enn vanlig stol. Ikke glem myggnetting.
 Velge en barnevogn, bare tenk hvor det vil stå. Husk at lys barnevogn bedre, fordi flere ganger om dagen du nødt til å heve og senke sine trapper og stiger.
 Kanskje er det ikke nødvendig å kjøpe en barnevogn på forhånd, og for første gang er nok til å slynge.

 Ikke kjøp en slynge?


 Det vil være den samme gutten sikkerhet, som i morens armer, men selen letter belastningen på ryggraden og lindre morens hånd. Og til denne dag asiatiske og afrikanske babyer første leveår er utført, ikke se opp fra sin mor. Moderne mor, som fører et aktivt liv, Sling overskudd og en tur, og i den lange turen. Uten uhåndterlig barnevogn kan føre en mer aktiv livsstil. Barn kan også amme uten å fjerne fra selen.
Hva trenger jeg å kjøpe før fødselen

 Måter å frakte babyer i slynger
 Og hjemme Sling nyttig. Noen barn, særlig avslappet, rytmisk bevegelse i nød, i likhet med hva de opplevde i min mors mage, og nekter å sove unntatt på hendene. Noen ganger og ganske muntre barna begynne kuksytsya og ønsker å håndtere. I slynge babyen føles hjerterytme mor slå hennes skritt. Det beroliger barnet, det styrker nervesystemet, trener vestibular system.
 Å være nær den travle saker mor får barnet uvurderlig erfaring ved å observere de ulike livssituasjoner.
 I motsetning Slynge sele i barnets nakke er fast, og foten gutt med motstand. I slynge kan du endre plasseringen av kroppen til barnet. Svært liten eller sover, vil barnet bli liggende der, kan ungdom lene seg tilbake og på siden, og du, og du møter og tilbake.
 Asiatiske mødre, som bor i hytter med skitt etasjer, jungel farlige insekter må bære sine babyer på ryggen i lang tid. I form av urban leilighet noen måneder babyen kan trekke på gulvet og gi ham muligheten til å ikke bare se, men også for å utforske verden.

 Barnas Corner. Crib


 Det viktigste i en barneseng. Og det store spørsmålet: hvor du skal plassere det?
 Nå valget er bred nok senger. Vanlig tre barneseng med justerbar høyde og bunn kanter baby er fine. Madrass, om mulig, bedre å kjøpe ortopediske. Pute barnet første året er nødvendig.
 Crib bedre å sette i et godt opplyst område, men ikke i nærheten av et vindu som blåser, og ikke i nærheten av batteriet. Overdried luft usunn, og faktisk batteriet er potensielt farlig. Det er ønskelig at og utstyr, som så mange moderne hus, holdt seg unna barnehjørnet.
 Men alle definerte omstendigheter. Det viktigste - å sette sengen slik at min mor var praktisk ikke bare matche det, men skjule babyen og holde ting sammen. Ofte solgt barneseng komplett med stellebord.
 Husk at ungen over crib bør ikke være noe objekt. Den beste måten å forhindre en ulykke - er å ta hånd om sikkerheten i forveien.
 Hvis barnet er urolig, de første månedene, kan han sove sammen med sin mor. Selv om barnet ditt mesteparten av tiden vil holde i hendene eller i din seng, barneseng det vil fortsatt være nødvendig.
 Rådet. Hvis du fikk "krevende" baby, ikke krangle med naturen, sove sammen og bruke en slynge når du trenger å forholde seg til husarbeid.

 Du vil trenge:


 • Baykova teppe - 1 stk;.
 • varmt teppe (sinteponovyh eller q-tip) - 1 stk.;
 • ark (helst med en strikk) - 2 stk;.
 • Blanket (størrelse tepper) - 3 stk.
 Tradisjonell eierskap crib - voksduk. Det kan være spredt på et ark og lukke bleie, fordi en dag barnet ditt vil være i seng uten bleier (et moderne alternativ til bleier absorberende bleier kan tjene eller ark, de er solgt i apotek, hypermarkeder, i barnebutikker).

 Lagringsplass og barnepass


 Nær stellebordet eller direkte på den (hvis det lar område) plassere all nødvendig omsorg. Hvis tabellen er liten, bør deretter ved siden av den være plassert hylle for små ting (og det vil være mange). Den eneste betingelsen - regimentet skal ikke henge over stellebordet av sikkerhetsmessige grunner.
 I stedet for stellebord, kan du bruke ethvert bord. Men det beste alternativet - dresser med et lokk.
 Rådet. For et så lite barn bør overraske mange ting og alt må lagres et sted. Hva erhonomichnyeye plassering av all nødvendig, jo mindre du har til å flytte tilbake og bedre. Fordi tretthet består av dusinvis av subtile detaljer.
 I barnas hjørne og trengte litt svak lampe, fordi barna ofte ordne natt våkner.
 Du trenger en bolle med lokk. Det vil være nyttig for deg, og for å lære barnet til potten, og å kaste tilbake forurensede pyntegjenstander.

 Barnas medgift


 Som en gutt ventetid er nesten uimotståelig ønske om en ung mor til å kjøpe ham en rekke vakre ting. Selv om huset er allerede et fjell av ting. Selv om alle kjærester i en stemme si babyen vokser raskt og har ingen tid til å bære pyntegjenstander.
 Rådet. Slå din oppmerksomhet til å gjøre leketøy samorobok og utviklingsmessige fordeler for babyer.
 Listen nedenfor viser minimum antall ting "for alle anledninger."
 Listen kan variere avhengig av hvordan du har tenkt å bruke, eller glidere bleier, bleier eller bleier.
 Ting i det nyfødte barnet vil mest sannsynlig være mer enn nødvendig.

 Ting for babyen hjemme


 Nå i butikkene ganske komfortable og diverse klær til babyen. Småbarn praktisk bleie, og de er lettere å vaske og tørke. For bleier er tilhengere av utprøvde metoder, men de allerede er enige om at fri svøping bedre fordi det gir barnet å flytte.
 Hvis du oppdager at barnet ditt mer behagelig å sove i bleier, er det mulig å kjøpe det nødvendige antall.
 Bleie du fortsatt trenger å dekke baby. De kan også lå i sengen, eller arrangere barn et sted å sove i den store sengen (absorberende bleie, en på toppen av det prostыnka andre - i stedet for teppe).
 Du vil trenge:
 • Bleie varm flanell eller flannelette - 10 stk.;
 • Bleie tynn bomull - 10 stk;.
 • Sliders tynne skuldre med borrelås - 6-8 stk.;
 • Sliders varme - 3-5 stk;.
 • tynne bomullsskjorter - nok 2 stk;.
 • tynne bomullsskjorter - 4-6 stk;.
 • Body Bomull - 3-5 stk;.
 • lette overall med glidelås foran 2-3 stk.;
 • arbeidsklær varmere ut - 1-2 stk;.
 • Bomull sokker - 2 par.
 (I stedet for størrelser for klær kan spesifiseres alder, som 0-3 3-6, etc.)
 • håndkle hjørne for hodet - 2 stk.;
 • håndklær små - 2-4 stk.;
 • gasbind bleier - 20 stk. (Størrelse 60 x 60 eller 80 x 80 kan være laget av dem);
 • bleier (bleier for babyer serien i enhver produsent som heter Newborn);
 • absorberende bleie (det er praktisk og lå på din seng og stellebord).
 Rådet. Kjøpe skjorter for babyer med spesielle halsbånd som håndterer ble stengt, og barnet kan ikke klø seg selv. Hvis det er nødvendig, kan du videre mansjetter.
 Pampers - en veldig nyttig ting, og gasbind bleier - den gamle, gode, tid-testet metode for omsorg. Men de begge kan forårsake bleie utslett med mindre du endrer dem regelmessig. Det er et tredje alternativ: en metode for naturlig helse. Noen ganger kan en nyfødt baby signaliserer at han gjorde eller gjør "sin virksomhet".

 Ting baby for en spasertur


 Du vil trenge:
 • tynn lue (cap) - 2 stk;.
 • strikket lue - 1 stk;.
 • Strikkede sokker - 1 par;
 • strikket bluse - 1 stk;.
 • varmt teppe for en spasertur.
 Rådet. Noen barn er svært unge nekter å gå inn i et teppe. Nyfødte kan trenge jumpsuit eller sovepose for turgåing.

 Hygiene og førstehjelp omsorg for et nyfødt


 Alle anbefalte medisiner og hygiene institusjoner må være forhåndsgodkjent av legen din.
 Du vil trenge:
 • babyen krem, pulver;
 • babyolje eller matolje godt kokt først uttrykk i en glassbeholder med lokk;
 • hygienisk våt baby kluter (med fuktighetskrem eller olje);
 • spesielle barne saks med avrundede tips (små trim negler har nesten daglig).
 • bomullspinner med limiter, bomull baller;
 • Myk børste håret;
 • elektronisk termometer for å måle temperaturen av barnet;
 • termometer til å måle temperaturen i rommet;
 Rådet. Plasser termometeret ved siden av sengen og mer å se på termometeret. Ønsket temperatur i rommet - 18-22
 • Samle urter: mynte, kamille, flokken (flokken og kamille-te er bra å bruke når man bader hvis det er et problem med huden, er kamille te nyttig i kolikk, beroligende myntete);
 • hydrogen peroxide;
 • Calendula tinktur;
 • strålende grønn;
 • steril bomull og bind;
 • furatsillina (tabletter for å forberede et desinfeksjonsmiddel etter behov);
 • pipette med avrundede tips - 3stk.
 • klyster nummer 1 - 2 stk;.
 Rådet. Enema eventuelt erstatte nasal aspirator (sopleotsos). Kjøpe klyster forskjellige farger for å unngå eventuelle misforståelser.
 • vaselin olje;
 • gasslangen.

 Tilbehør for bading babyen


 Du vil trenge:
 • termometer for å måle temperaturen i badet;
 • babyen såpe og sjampo;
 • plast jug for skylling (herding);
 • baby bad og solarium i den.
 Rådet. Hvis det er et stort bad som bare vasker din familie, kanskje barnas bad og solarium hun kjøpt på forhånd er ikke nødvendig. Videre, bading i et stort bad gir barnet flere muligheter for utvikling.
 Og så det store ting som en baby bath, bør lagres et sted.

 Ting nyttig, men valgfri


 • flaskebørste, flaske varmeapparat.
 • brystpumpe, smokker, ammeinnlegg.
 Det er mulig at alle disse tingene hvis vellykket amming du ikke trenger. Bedre tune nettopp det. Dersom forhold vil oppstå ellers kjøpe dem for lenge.
 Hvor praktisk å uttrykke melk, og trenger pumping i det hele tatt, ikke tidligere identifisert. I perioden av amme babyen smokk er bedre ikke å gi, men å gi opp denne nyttige ting - i tilfelle av assistent rolig babyen - ikke nødvendigvis. Hvis mamma overskudd melk, baby nayidayetsya raskt. Dummy gir barnet mulighet til å roe ned, ikke pereyidayuchy.
 • Balanse.
 Vanligvis ung mor veldig bekymret av mengden melk. Balanse vil bidra til at barnet er å få vekt. De trengte bare et par måneder, så du bør ikke kjøpe dem, bedre å leie.
 Rådet. Det som har konstant og praktisk sted vanligvis
 er tilgjengelig. Før du kjøper noe, bestemmer det
 for måten sted i området av "walking distance".
 • luftfukter, luftrenser.
 Overdried sentralvarme luft er ikke veldig sunt. Men du kan gjøre uten luftfukter regelmessig hengende på batteriet vått håndkle.
 • Setet.
 Praktisk buy sete nummer 1 er utviklet for alderen 6 måneder til 4 år. Lenestol nummer 0 (6 måneder) er ikke nødvendig, selvfølgelig, hvis du ikke kan flytte bare med bil. Vanligvis er klinikken og nærmeste butikk lett nås til fots. I tillegg har barnet lært å sitte, mest sannsynlig, vil protestere mot lenestol posisjonsnummer 0.
 • Ball med "horn" for fitness.
 Veldig hendig ting og gjør gymnastikk av mor og baby klasser. Dens viktigste ulempen er at det tar mye plass. Men det er veldig praktisk å riste babyen i armene til han sovner. For en litt voksen-up babyen ball vil fungere som en utmerket øvelse utstyr.  
Яндекс.Метрика