Leketøy for nyfødte barn

 Leker og styrer utviklingen av baby


 For babyen leker fungere som redskaper for kunnskap om verden. Først leker trenger å innføre et barn med et vell av opplevelser, en rekke farger, lyder og materialer. Først av alt, vil barnet ditt trenger leker for rozhlyaduvannya og følelse. Trenger og leker med ulike teksturer, leker og raslende lyd. Disse lekene vil stimulere til utvikling av baby sanser: syn, hørsel, berøring.
 Velger leker i butikkene er fantastisk. Denne ene utøvelseskurs leker, mens andre - en merkelig kombinasjon av farger og skarpe lyder. Ikke glem at leker laget ikke nødvendigvis bra for babyen oftere (spesielt i det russiske markedet) for å tiltrekke seg oppmerksomheten til voksne.
 I god barnebutikken kan du kjøpe flotte leker fra bona fide produsenter. Se Institutt for leker for barn som er eldre. Ringer av pyramiden, hengt på en snor kan være et flott leketøy for rozhlyaduvannya lenge før barnet er interessert pyramide selv.
 Tradisjonelle treleker, dukker, bibabo dukker på hånden for et dukketeater - alt du trenger for barnet ditt nå og rozhlyaduvannya spill i alder, hvis lagringsplass kan kjøpes på forhånd.
 Kjøpe høy kvalitet leker (tre bedre enn plast) gir rom for ulike prosedyrer. Den enkleste og beste passform er godt kjent: kuber, kuler, lett båt, som kan kjøre på badet, en liten pyramide. Hvis du ønsker å gi barnet mulighet til å se på noe mer interessant enn tapet, kan du kjøpe og plakater, og kart.
 De første bok malыshovыe plastleker og bøker kan kjøpes senere. Men i løpet av svangerskapet, kan du kjøpe godt illustrert, store trykte bøker Pushkin, K. Chukovsky, A. L. Barto. Du selv vil nyte å lese barnebøker, og senere vil barnet gjenkjenne den velkjente rytme og nyte. Allerede i seks-måneders baby kan være din favoritt passasjer og historier.
 Rådet. Ikke glem at dette ikke er obligatoriske tiltak, som en måte å bruke tid og ha det gøy, forbereder møter med barnet.

 Leker, håndverk for smuler


 Det er lite sannsynlig at du vil finne i butikken leker som kan tilby to-ukers baby. Standard rangle for stor for liten penn. Men gjør håndverk leketøy er et blunk. Disse lekene er ikke bare nødvendig for barnet og følelsen rozhlyaduvannya, men også hjelpe barnet har ett år å danne den første konsept: identifisere likheter og forskjeller i ulike elementer.
 Rådet. Sjekk ut butikken for sportsfiskere i søke bubenchykov i butikken for hendig på jakt etter halskjeder og belter. Du må også esker med Kinder overrasker patcher, caps fra markører, blonder, knapper.
 I Toy samorobok bare to ulemper: de tar tid å produsere og ikke så god som Shop. Men ikke glem at smaker upretensiøs barn, og noen leketøy et barn som er interessert i et par minutter. Så mange leker bør være, og de trenger å endres ofte. Du trenger ikke brodere selv. Du kan "forvirre" og kjæresten, og bestemor. Det vil være mye mer nyttig gave enn enda noen sokker (de vil mest sannsynlig gi deg uansett om du kommer til å bruke dem).
 Men ikke la seg rive med av leker. Ikke glem at de vil trenge svært kort tid. Tenk på forhånd hvor du vil lagre, slik at deres baby var praktisk tilbud for gaming.
 Husk at lekene skal være trygt!
 Rådet. Før du gir et barn et leketøy, sjekk styrke håndverk, bør båndet ikke være mer enn 10 cm, alle delene godt sydd til basen, alle sømmer er sterke.

 Mini rasle


 Ta hetten av pennen. Inne i hetten satt noen korn av bokhvete eller ris. Lukk dekselet cap trimmet med papir og klut. Ved pryshyyte liten stoff blonder-hale lengde på 6-8 cm kan bli tredd på streng perler. Denne leken kan være innebygd i håndtaket baby. Det er fint i størrelse.

 Armbånd


 Ta tyggegummi runde fluffy hår og sikre henne liten bjelle slik at barnet ikke kunne ripete. Den leken bør være av en slik størrelse at den lett kan settes på
 håndtere eller fot baby, men det betyr ikke z'yizhdzhav armbånd med håndleddet eller ankelen. Bell ringer og trekke oppmerksomhet til babyen. I stedet for klokkene kan brukes med alle andre lette gjenstander fylt som gjør lyder.

 Kinder-skrangle


 I plast egg fra kinder-overraskelse sted noen små mynter. Hvis du ikke ønsker å bry, obshyvayuchy håndverket kledet lykkes med å erstatte de fargede barn nosochok. Plasser egg i en sokk og knytte knute.
 "Tail" leker kan bli satt i en penn baby. Eller fikse to slike leker hjemmelaget mobil.

 Sekker for følelsen


 Laget av tykt stoff sy noen små (10 x 10 cm) poser og fylle dem med forskjellige fyllinger. Det gir både produkter, bønner, linser, ris, bokhvete, salt og små gjenstander som mynter eller knapper. I tett sydd vesker gjør tepper med ulike teksturer av tekstiler. Inne kan du sette bjeller eller plast egg fra kinder-overraskelse med et par mynter inne. Sacs forskjellige teksturer og farger vil være en god visuell stimulans. Med henvisning til ulike vev flaten din baby, berike deg sin taktile opplevelse. Etter seks måneder, vil barnet være glad for å plukke opp og kaste disse posene - ulik vekt, tekstur og lyd.

 Sti


 For de samme patcher som for poser, kan vi spore 150 x 40 cm, slik at vekslende stoffer av ulike teksturer. Dette sporet kan være dekorert med knapper og søknad. Du kan ringe og utviklings matte på 80 x 120 cm.
 Selvfølgelig kan du lære barnet ditt og bare i en bleie, men bedre på utviklings matte.
 Merk: alle små deler må være godt festet!

 Mobil


 Dette er en av den første og den nødvendige leketøy. Du kan kjøpe i en butikk eller improvisere seg. Å arbeide mobilitet, må det sikres over sengen. Hvis du finne ut hvordan du gjør det selv for å gjøre mobilitet enkel, så lenge utformingen var robust.
 Fordeler hjemmelagede vognene : Grunnlag leker kan gjøres i løpet av minutter, og deretter bruke noen lette leker. De kan monteres på vognene og skyte minst hver time.
 Den enkleste mobilitet kan gjøres fra to pinner koblet kryss - kloke eller enkle kleshengere. Det er viktig at de få lekene som du sikre endene handlekurver var mild og likevekt hverandre. For denne perfekte leketøy origami farget papir. Godt balansert leketøy ved den minste bevegelse av luft begynner å rotere. Hvis pryvisyty også bjelle, vil bevegelsen føre hyggelige bell leker.
Leketøy for nyfødte barn

 Cons kjøpt vogner : Endre suspensjon ikke gir design, som leker forsvarlig festet, og den tiltrekker seg babyen nyhet.
 Pros kjøpt vogner : Toy beleilig festet til kanten av sengen. Det er veldig "avansert" modell - Ring og summende.  
Funksjoner nyfødt baby

 Tips for unge mødre å ta vare på nyfødte


 Vanligste problemene med spedbarn og tips for å løse dem.

 Hva er det, babyen din?


 Du og barnet ditt har det viktigste - han ble født. Din nyfødt baby - Det er en gutt eller en jente, eller en sleepy bodryachok, Movchun eller krykunyshka. Men det er fortsatt det beste! De mer fysiologisk modne babyen ble født, jo lysere de fant ubetingede reflekser som hjelper barnet ditt med å løse den første oppgaven - å tilpasse seg miljøet og for å få mat i det nye, endrede forhold.
 Umiddelbart etter fødselen, kan barnet ikke bare suger (suge refleks) og svelge (svelger refleks), men har en rekke motor (fatte, referanse, stepping, svømming, etc.) og søk (hvis barnet klapp på schichtsi, vil det slå hoder, ser brystet mor) reflekser.
 Kid beholder bestemmelsen som var vanlig før fødselen: håndterer bøyd og presset til brystet, bena trukket til magen, nevene knyttet. Hvis du putter fingeren i håndflaten hans, baby fast grep den. Motorisk aktivitet iboende i barn fra de første minuttene av livet. Babyer er ikke i stand til å returnere selv eller hele kroppen eller holde hodet, men barnet kan strekke til brystet eller snu seg bort hvis det er ubehagelig.
 Hvert barn ved fødselen har enorm tilpasningsevne og klar til å tilpasse seg ulike forhold i verden utenfor. Tilpasningsdyktighet nyfødt utrolig: det kan overleve selv i svært uheldige omstendigheter. Men de fleste av våre favoritt ungen kommer i form av komfort byleilighet med sentralvarme, og kroppen hans er tilpasset disse forholdene. En mulighet for tilpasning til temperatur og dagens ubetingede reflekser gradvis, ikke brukt, bortsett fra at suger.
 Kid reagerer for sterkt lys og høy lyd, men ingen øyebevegelser er ikke koordinert, og øynene hans vandrende. Først, hva barnet begynner å fokusere, står overfor en forelder. Best av alt er barnet ser ting som er omtrent like langt. Ungen før han ser de fine detaljene og skiller ikke mellom farger. Tiltrekke oppmerksomhet til din baby bevegelige objekter. Spesielt når motivet er også lyd.
 Høre den nyfødte også ikke liker voksne, men det høres han reagerer de første dagene av livet, den skarpe lyden av risting og allment åpner øynene. Litt senere, begynner barnet å se gjennom øynene til lydkilden, og deretter tilbake til den andre siden av hodet.

 Overgangen tilstand nyfødt


 En nyfødt baby er svært lik de dukker i bildet, og dette bør være klar.
 I de tre første dagene av tap av kroppsvekt er 6 til 10%. På 3-4 th dag er maksimal vekttap, deretter stopper tap.
 Rådet. Etablerer fôring.
 • Postpartum hevelse i nesen, sniffet babyen skyldes slimhinneødem.
 Rådet. Behandling er nødvendig. Holde luften i rommet var våt - vått håndkle på batteriladeren med vann i vinduskarmen.
 • Fysiologisk gulsott (den mer følsom for 50% av nyfødte), begynner 2-3 th dag og to-ukers går til alder. Ifølge eksperter, for å hindre det ønskelig etter fødselen kutte navlestrengen bare når den stopper puls (dette kan bli enige på forhånd med leger).
 Rådet. Mor (i samråd med legen din) kan for forebygging av spedbarn gulsott drikke kamille te en pose per kopp vann, 5 spiseskjeer skjær tre ganger om dagen i 10 dager.
 • Seksuell krise (utsatt for 70% av spedbarn): gutter - hevelse, øker pungen. Jenter - sel i brystet kan også være smertefullt (viktigst, ikke å krasnelo!). Behandling av seksuell krise ofte ikke nødvendig.
 Rådet. Du kan bruke tørr varme, for eksempel hjerneslag bleie og legge barnet til brystet (men bedre sjekk med legen din hva du skal gjøre i ditt tilfelle).
 • urat infarkt (utsatt for 20% av spedbarn): 2-4 th dag på bleie kan se de oransje-røde flekker.
 Rådet. Ingenting galt med det, er å bare gi barnet til å drikke 2-3 teskjeer kokende vann til urinen mindre konsentrert, og dermed tilrettelegge arbeidet til nyrene.
 • lanugo - vellushår - kan dekke det meste av kroppen til babyen.
 Behandling er ikke nødvendig, men er en dårlig indikator på fysiologisk modenhet, kan barnet være mer krevende.
 • «Blooming" hud (utsatt for 99% av nyfødte), røde flekker, flassende hud.
 Rådet. Babyens hud trenger tid til å venne seg til den tørre luften. Mest ingenting mye å gjøre her, den vanlige daglige omsorg. OX
 • De hvite prikker (wen) på nesen og ansiktet. "Kiss storker" - vaskulære rød-lilla flekker. Ofte på baksiden, på grensen av hårvekst, men kan være på øyelokkene, nese. Vanligvis blek og holdt i løpet av den første måneden hvis store - opptil et år.
 Rådet. Ingenting annet å gjøre, med mindre du kan spørre besteforeldre var så glatt, og når du er borte.
 • brun på hodet. Siden dette er nødt til å vente med å svømme. Ikke prøv å fjerne skorpe, prychesыvaya baby.
 Rådet. Børstehode babyen vaselin eller kokt med olivenolje, dekk med gasbind og sette cap. Et par timer vaske babyens hode. Hovne flak lett fjernes under vask. Ikke i brunt hår kan gre forsiktig gre med hyppige tenner.
 Alle de ovennevnte er helt normalt og bør ikke føre til mye angst kan manifestere seg som en baby på sykehuset og etter utskrivning.

 Drømme nyfødt


 Mesteparten av tiden barnet sover. Det er derfor hans drøm er ikke det samme som hos voksne. Han er ledsaget av mykrodvyzhenyyamy (og dermed helt tett svøping, hindrer dette bevegelser), demping av pusting. Ikke bekymre deg, baby på denne måten reduserer mengden oksygen i blodet, fordi kroppen hans trenger tid til å tilpasse seg den økte mengden av oksygen i luften.
 I drømmen, baby følsomme for hva som skjer rundt ham. Han kan smile eller grimase, lage et skjevt ansikt, rynke, prytsmokuvaty lepper, hever hendene. Noen ganger, uten noen åpenbar grunn, sterkt gysninger han. Dette er også en manifestasjon av fysisk aktivitet.
 Mesteparten av tiden barnet sover og våkner opp en gang - det må mate. Hvert barn oppfører seg annerledes, og må tilpasse seg noen etablere amming.  
Яндекс.Метрика