Amming. Tips mamma fôring

 På fôring og pumping


 Jeg tror ikke en mor trengte ikke å overbevise om behovet amming og dens fordeler i forhold til kunstig. Morsmelk - den perfekte produkt laget av naturen for å mate babyen. En mer passende produkt enn melk biologisk mor ikke eksisterer. Sammensetningen av melk og dens mengde avhengig av tid på døgnet endringer. Mer melk produseres om natten. Tidlig forings morsmelk kan være nesten transparent for å møte behovene til barnet i fluid til mateenden det blir mer tett og næringsstoff (kalt melk tilbake). Så ofte et barn som ammes dopayvanyy trenger ikke vann.
 Rådet. Hvis du har gjennomført og fødte barnet, ingen tvil, at mate den - i din makt. "Melk produseres ikke i brystet, og hodet mor" - så sier ekspertene om amming.
 Så mange som ni månedene av fosterlivet babyen hans verden var min mor, og min mors barn føles fin stand. Nå har alt forandret verden rundt var veldig forskjellige, og det eneste poenget med støtte det - min mor, så kjent og pålitelig. Og selvfølgelig, hvis bekymret mor, barnet for mye støy og forstyrret eller, sov tungt sove (beskyttende reaksjon av nervesystemet - bremsing). Dette er en ond sirkel. Det beste alternativet å etablere amming - når babyen hele tiden, blant annet tretthet, holdt på brystet og begynner å suge så snart han vil. I de første dagene og ukene, ved begynnelsen av laktasjonen, knirker alle barn - for å signalisere for å feste den til brystet. Men ikke hver bryst er død. Det var ved denne anledningen oppfunnet for å dekke brystvortene og midler fra sprengning.
 Rådet. For å hindre sprekker vask med såpe bryster, brystvorter etter fôring tørr luft, smørenippel før fôring noen dråper melk. Hvis sprekken er der fortsatt, fettnipler "Bepanten" (denne salven ikke trenger å vaskes av før mating) for å lindre smerte når fôring, kan du bruke pads, men ikke mer enn to påfølgende dager.
 I de første timene etter fødsel i brystet vises råmelk. Det kan være ganske mye, men mye av den nyfødte er ikke nødvendig. På 2-4 dager etter fødselen nahrubayut bryster og melk begynner å strømme i mye større antall enn før. Melk produsert i melkekjertlene og skilles melkekanalene. Reflex melkeproduksjonen stimuleres ved aktiv suger. Babyen suger, stimulerende nerveender brystvorten og peripapillary sone i hypofysen begynner å bli produsert hormonet prolaktin og melkeproduksjonen øker.
Amming. Tips mamma fôring

 Ordningen med dannelsen av morsmelk
 Melkenedgivingsrefleksen starter et annet hormon - oxytocin. Han presser å eliminere melkekanalen kreft som en pumpe. Jo mer tømt brystet, blir mer oxytocin produseres og frigjøres mer melk. Utviklingen av dette hormonet avhengig av moren. Ikke komplisere oppgaven selv, ikke nervøs.
 Hvis en kvinne er lykkelig venter på å mate et øyeblikk av velvære og kommunikasjon med barnet vil markere melk så lenge som nødvendig barn.
 I teorien er alt klart. I praksis har tre barn, selv om den hele tiden med mor suger godt og dyktig påføres brystet, ikke alltid er i stand til å tømme den helt. Spesielt hvis brystet stramme og trange melkekanalene. Tross alt, kan barnet være gjennomtenkt og Sonya.
 Rådet. Bekymre deg om nok melk til babyen, er det fornuftig å ha hjemme et par uker. Hovedmålet med de første dagene - for å lære å sette barnet til brystet og forhindre overdreven flyt og stagnasjon av melk i brystet. Nyfødte bare noen få dråper råmelk og flere suger bevegelser for å bli sliten og sovner. Hvis du ztsidit litt før fôring til bryst mykhet, den "uerfarne sosunku" vil være mye lettere å suge den myke bryst.
 Hvis et barn suger god melk kommer umerkelig. I et annet tilfelle, føles en kvinne tyngde og brystsmerter, feber. På 3-4 dager etter fødselen og når som helst i løpet av de første to ukene, kan du oppleve at brystene blir "fossil" hot, tung. Hvis du opplever bryst fylde eller palpated smertefulle knuter, betyr det at utstrømningen av melk må du ikke bare mate den lille hjertens lyst, men ztsidzhuvatysya.
 Rådet. Grense vыpyvaemuyu væske til 1 liter per dag. Hvis du virkelig ønsker å drikke, kan du skylle munnen eller suge på isbiter. Ved otekayuschey bryst kan sette kål blader uten å berøre brystvortene og areola. I tidens fylde bryst massasje kan også lage isbiter. Viktig korrekt bh varselkompresjonssiden og de nedre deler av brystet.
 Vær spesielt oppmerksom på armhulen: denne delen er løslatt fra morsmelk verste. Etter fôring på bryst skal være myk nok sondering (deig, hvis ikke så tøy), uten kondens. Hvis ikke - ta kontakt med sykepleiere og be om hjelp.
 Ikke trykk stramme brystene mens sykepleie. Men lyset stryke mot brystvorten vil stimulere tømme brystet. Ingen trenger ztsidzhuvatysya helt. Pumping er nødvendig hvis du ønsker å opprettholde amming når barnet er skilt fra moren, og hvis mor uttrykte ubehag i brystet, og balansen mellom ankomsten av barnets appetitt og melk inntil etablert.
 Gutten kan suge mer, eller mindre. Sjekk som ammende teknikker følge, legger barnet til brystet i forskjellige positurer å fullt sporozhnyav brystet.
 Etter to eller tre uker når barnet vokser opp litt og begynner å suge mer melk, og bryst nahrubat stoppe, kan du stoppe pumping. Hovedinngangen i løpet av melk - føle lettelse i brystet etter fôring og hindre dannelse av kondens. En venstre bryst melk inneholder en mekanisme, og redusere mengden melk i henhold til behovene til barnet ditt.
 Hvis overflødig melk er ikke, deretter legge til brystet babyen hver gang han spør dette, og la ham til å suge så mye som han ønsker. I den første tiden barnet kan nesten alltid døse av på brystet. I magesekken, er baby melk omtrent to timer. Og hvis barnet angiveri time etter fôring - er det mulig at han var bekymret ikke sulten.
 Hvis du føler at ikke nok melk i brystene, gi barnet ditt en sjanse til å suge på begge brystene ved hver fôring. Fokusere på omstendighetene, ikke vær nervøs, og se etter alternativet som passer deg og din baby.
 I løpet av de første ukene av livet antall feedings kan være opptil 12-15 ganger om dagen, og intervallene mellom dem - fra 1 til 5 timer. Fôring "on demand" i denne neuporyadochennom modus varer ikke veldig lenge. Etter måned baby vil bestemme din omtrentlige modus. Du tenker kanskje at amming er etablert hvis brystet er ikke full, og babyen suger så mye at etter fôring er ikke nødvendig ztsidzhuvatysya (bryst ikke kameneet). For mødre uten melk overskudd indikator velferd er at barnet er økende vekt normalt, ofte (to timer) blir matet og i godt humør.

 Kriteriene for tilstrekkelighet av melk:


 • på fødselsvekt er en økning i vekt ved 600 m (minimum) per måned;
 • vanlig stol: gul, puré, uten slim, ikke grønn (selv om skitten bleie kan pozelenity) rikelig.
 Chart oppmerksom vekten av din baby. Hvis kurven er grafen til vekt i en gråsone, er det ingen grunn til bekymring. Hvis kurven over gråsonen, men barnet mates bare morsmelk og i dette tilfellet alt er bra, bare babyen vokser helt og aktivt økende vekt.
Amming. Tips mamma fôring

 Engineering manuell pumping


Amming. Tips mamma fôring
 Vask og tørk hendene. Hvis melken må bevares, forberede sterile retter med lokk (uttrykt melk kan oppbevares i romtemperatur i 12 timer i fryseren kjøleskap - opp til en måned).
 For å forbedre strøm av melk før pumping kan:
 • lage varme til brystet for noen få minutter å drikke noe varmt;
 • forsiktig massere brystene i en spiral mot areola; lett å stryke hans bryst fra basen til brystvorten;
 • rulle brystvorten mellom tommel og pekefinger.
 Vel sitte eller stå, plasserer koppen under brystet.
 Plassere tommelen på areola, og indeksen og midtre - når det (pads av fingrene og brystvorten bør være på samme vertikale linje).
 Trykk både tommel og pekefinger mot areola mot brystvorten og bevege fingrene i en sirkel som vil medføre at alle partiklene brystet, holde disse bevegelsene. Bryst helst uttrykke minst 3-5 minutter, men ikke mer enn 20-30 minutter, skiftet hender.
 Rådet. Ingen bok eller online artikkelen vil hjelpe deg som en erfaren og vennlig kvinne. Ikke nøl med å spørre om hjelp, ikke forvent tidlig mastitt. Ved pumping av melk er ikke renne dråper på fingrene og dryss vedlikeholdslading.
 Sider: 1 februar  
Hvordan utvikle en nyfødt baby

 Barne år


 Hvordan man skal håndtere en nyfødt


 De første dagene av den nyfødte. Vel du er hjemme. Hjemme, som du vet, og vegger hjelpe. På samme dag eller neste, og du må besøke barnelege og sykepleier barn. Barnelegen vil undersøke barnet ditt hver uke, og en sykepleier vil komme.
 Rådet. Advance skrive ned alle dine spørsmål og gjerne spørre dem. Helsearbeidere må svare på dem, men det er fornuftig å huske legen og han er også en mann med en hyggelig vennlige mennesker kommuniserer.
 Den høytidelige møtet ble holdt, gjester er borte, blomstene er i vaser, baby liggende i sengen sin. Hvis du hadde en uke sammen, er det noe kjent med barnet sitt. Men nå kan du begynne å gjøre det, så det virker fornuftig. Hvis et sykehjem var en "kjole" - bleier, og House of temperaturen 27 grader, blir barnet vant til disse vilkårene. Det er mulig at hjemme vil han oppføre seg annerledes fordi forholdene har endret seg.
 Din oppgave for første gang er de samme: mer hvile og avslapning sammen med babyen, justeringsmodus ved å leve sammen, fôring og stell, turgåing og svømming, massasje og gymnastikk, spill og første nattverd i de øyeblikkene når babyen sover. Husk, kommunikasjon og herding av muskelaktivitet - dette er de tre pilarene som er grunnlaget for en harmonisk utvikling av barnet.
 Det første året av livet generelt - en periode med rask vekst og utvikling. Og spesielt viktig å skape de beste forutsetninger for barnet i begynnelsen, når barnet er mest begrensede ytre forhold når du er på din holdning til liten lyudynky avhenger så mye. For utviklingen av et barns hjerne nødvendig tilstrømningen av nerveimpulser, som gir last organer, sansestimulering, og ganske enkelt, mange inntrykk fra omverdenen. Impressions variasjon, med et bredt spekter.
 Rådet. Gutten virker liten og hjelpeløs, nyfødt, men mye mer fysisk sterkere enn vi tror.
 Se på barnet som en person som eier erobre den store verden, og derfor må det være kjent med verden, med forskjeller i lufttemperatur og vann, med de mest enkle og dagligdagse ting av nærmiljøet. Med et barn kan og bør snakke med de tidligste dager og minutter. Rhythm Folk pestushek, pryhovorok, hjelper vuggesanger barnet til å roe ned, samtidig med sine interne rytmer. Mors stemme gjør barnet til å føle at min mor der, i dette enorme verden er uforanderlig fulcrum og beskyttelse mot alt.
 Ungen selv kan bare gjøres micromotions, men jo mer du plukker ham opp (heve, senke, turn), jo mer du beveger deg med en baby i armene, jo større er hans vestibulære system, utvikle en følelse av balanse, belastning, og dermed utvikle muskler, hele muskel-skjelettsystemet. Hos nyfødte og spedbarn fysisk og psykisk er så tett sammenvevd at den berører og gester for dem som viktig kommunikasjonsmiddel, som de viste til kringkastings voksne.
 Fra de tidligste dager av livet barnet har evnen til å kommunisere med andre og har behov for denne kommunikasjonen. Faktisk er vår kommunikasjon med barnet alltid hva vi gjør med det. Han matet bryst, ukachyvaetsya på våre hender, vi hoper baby, gjøre det til en massasje eller gymnastikk - i tillegg til rent praktiske handlinger, er vi på en måte dialog med ham gjennom ulike signaler. Det særegne ved dette språket er at kommunikasjonen foregår med signaler uvanlig for en voksen. Syn og hørsel "supply" baby mye mindre informasjon enn hans touch, vestibulære system, thermoreceptors. En viktig rolle spilles av kinestetiske følelsen av at følelsen av kroppens posisjon i rommet, muskelspenninger, og alt som kan kalles vnutrytelesnыmy følelser. Fordi bevegelsen kan tillate barnet å få et inntrykk av strukturen i kroppen hans, hvordan det fungerer, som stammer, slapper av og hviler som sine evner. Gutten blir kjent med miljøet ved å lære hva øverst, nederst, endre retning, rytme og arytmychnost, hastighet og amplitude. 
 Hvis du vil, kan du lage de mest komfortable forhold for barnet for de første månedene. Men i de første ukene og månedene av en baby kjører på full kapasitet naturlige mekanismer for å tilpasse seg eventuelle miljøfunksjoner. Dersom vilkårene er tilpasset barnet, et rom med lukket vindu, varme nosochky ben og begrense fysisk aktivitet, er det å tilpasse seg disse forholdene.
 Men bedre vinne ubesluttsomhet, fra de første dagene av livet babyen til å behandle det ikke som en krystallvase og omtrent det samme som mor til de landene der barn første leveår er utført i nær kontakt med sin mor og natur.
 Rådet. Dersom barnet ikke er nødvendig, er det ikke nødvendig å utføre den på hånden i flere timer. Og uten at babyen er på hendene ofte. Hvis han avslappet og lykkelig er i seng, har du mulighet til å gjøre mange ting.

 Regler til barnet:


 • mate on demand, men husk at under fordøyelsen av melk er ca to timer;
 • ekstra vann fra horn (om nødvendig ekstra vann med en skje) og ikke bruke en smokk i perioden amming;
 • ofte lufte ut rommet til luften var frisk;
 • gå fra 15 minutter til to timer eller mer om dagen;
 • holde rent, men streber etter å perfekt sterilitet;
 • bade og ikke "flyte";
 • holde kontakten "hud mot hud" ofte ta opp og holde ulike posisjoner, inkludert vertikalt;
 • inngå seng med ham;
 • gi muligheter for fysisk aktivitet babyen;
 • snakke til babyen: prohovoryuvaty sine handlinger, lese poesi og potishky;
 • gjennom første leketøy å stimulere til utvikling av taktil følsomhet;
 • stimulere til utvikling av trekke oppmerksomhet til baby leker;
 • stimulere til utvikling av hørselen, arrangere små "konserter" - lytte til klassisk og folkemusikk.

 Spill og leker for nyfødte


 Umiddelbart etter utskrivning fra sykehuset den unge moren vil mest sannsynlig ikke for spill. Og babyen mesteparten av tiden for søvn. Men det er barn som på grunn av en eller annen grunn ikke kan sove. Hvis barnet ditt føles godt, kan han bare ligge i senga, og da ville det være svært nyttig å gjøre ham i stand til å se på noe mer interessant enn tapet. For eksempel, mobilitet av leker eller pyntegjenstander krans. Kanskje for utvikling av konsentrasjon og du vil henge nær sengen til pjokk vise grafiske bilder med skarpe konturer (Figur sjakkbrett, konsentriske sirkler, svart-hvitt fotografier).
 Rådet. Mest baby og pjokk litt eldre tiltrekker nyhet fordi leketøy (insentiver for å tiltrekke oppmerksomhet) må skiftes oftere, minst en gang om dagen.
 Hvis håndtaket eller fot babyen bære armbånd med bjeller, vil lyden tiltrekke babyen. Han, om enn utilsiktet, deres bevegelser produserer endringer i omverdenen.
 I håndflaten baby-rangle kan investere håndverket (leketøysbutikk for stor for små penner). Tapp håndtere babyen forskjellige overflater og materialer. Bære en baby, viser alt som omgir barnet i huset.

 Spill og leker for ungen litt eldre


 Hvis barnet kan kalles Sonia, er barnet litt eldre - en "watcher" som prøver å være en "forsker". Babyen sover lenger og viser en økende interesse for hva som skjer rundt ham. Gutten er stillesittende og bare prøver å kontrollere sine bevegelser. Evnen til å undersøke faget og følge et bevegelig objekt er tilstede i baby ved fødselen. Hans syn, hørsel og koordinering er ikke perfekt, men utvikler dag for dag.
 Visuell apparat forbedret i løpet av de første seks månedene av livet baby.
 Rådet. For utvikling av nyttige baby leker, men vakker visuell stimulering enhet snubler hjemme, en sjanse til å se kjente objekter fra "nytt perspektiv".
 Barnet begynner å undersøke "flytte" objekter, moms ansikt, "er" sine penner, lenger og lenger holder hodet mens du ligger på magen eller å være i hendene på moren. Hver dag han styrket musklene i rygg og nakke. Litt senere barnet glede i live etter å ha sett en voksen, snart begynner han å rulle fra rygg til mage, lener seg på albuen. Ungen mens du ser over og "leke" deg, stimulere sin aktivitet. Bære en baby: periodisk "bytter plass" vil hjelpe barnet å lære nytt i verden rundt oss.
 Barn trenger leker som han vil undersøke touch. Å utvikle evnen til å skille mellom lyder, gehør Nuzh - oss ikke bare rangler men xylofon, bjeller. Utvikle taktil følsomhet for berøring forskjellige teksturer og overflater.
 Dersom barnet phykaye og bekymringer riste rangle eller snakke med babyen din mens du er ute av hans synsfelt. Kid fokus på lyd for en kort tid, så kan begynne å "klage". Etter seks uker barnet vil lytte til de stemmer, musikk, myke lyder. 3 måneder baby vil møte et smil på samtale, snu hodet og reagerer ulikt på forskjellige lyder.
 Gutten er svært interessert i hans hender. Han Wiggles fingrene, prøver å hente leker. Deretter begynner å manipulere dem. Barnet prøver å trekke i munnen cam eller finger. Ved slutten av den andre måneden av livet kan det komprimere og dekomprimere fingrene. Visuell-motorisk koordinasjon forbedres, og barnet begynner å røre lekene.
 Rådet. Jo mer utviklet håndterer barnet, jo mer hans hjerne utvikler seg, jo raskere og mer nøyaktig vil lyde sin tale.
 I denne alderen trenger leker er ikke bare for gransking, men for kontakten, og deretter fange. Leker bør være på armlengdes barn. De må være godt sikret. Bruk helst leker behagelige nyanser av grønt, blått, gult. Velg de som er lettere å fange, ring bjeller. Avrundede objekter vil slippe håndtaket med ungen. På tre måneder, må barnet bevisst hengende leker. Han ser nøye en touch lavere leker forårsaker bevegelse av øvre.
 Lær babyen din på magen og ofte lar lenger varsle ham leker som han holdt hodet så mye som mulig. Bra kjøpe eller sy utviklings pad med sydd ham leker for å fange og behagelig følelse.
 I den tredje måneden av livet babyen begynner å slå sidelengs. Hvis du viser barnet leken slik at han kunne se henne, sier de, øyekroken, vil den snu hodet, og hennes og skuldre, og overkropp. Noen barn så unge som tre måneder kan bli rullet fra mage til rygg.
 Leker skal være varierte i farge, form og tekstur (myk, glatt, grovt). Gi baby leker følelser, snakke med ham, gjenta lydene du hører fra ham, "ASU", "boo-boo", "ah-ah-ah", "oh-oh-oh."
 Rådet. Gi barnet mulighet til å berøre og fange ikke bare rangler, men baller, terninger, brikker, skje. Mens babyen fingrene veldig vanskelige, men noen spill med fingrene, massasje penner - utvikling av motoriske ferdigheter, og dermed tale sentre i hjernen.

 Her er noen spill som du kan spille med babyen.


 • Legg barnet i håndflaten små gjenstander av forskjellige teksturer - klump av papir eller et stykke vev fra pennehetten, kort bånd eller blonder.
 • Vend gjennom sengen rekkverk stang. Det elastisk snor til å henge en eller to leker i en høyde på 15-20 cm fra babyen slik at han kunne sparke lekene.
 • Ta hånden på håndtaket på baby, riste, klappe henne, trekke oppmerksomhet til sin baby pensel. Lek litt med fingrene, smører dem.
 • Du kan mos og stryke fingrene, spille penner baby i finger spill. Palm gni babyen glatt glass, teksturert stoff, myk pute, stiv børste.
 • Tilby barnet en leke og hjelpe ham holde henne, mens han holdt hånden hans penn. Hjelpe barnet ditt til å riste rangle og slipper hånden.
 • Sikre etappe på babyen ballong slik at barnet kunne se den. Når barnet vil bevege beinet, vil ballen bevege seg.
 • Hold fargerike leketøy babyen ansikt og sakte flytte den til side. Rist skrangle å tiltrekke seg oppmerksomheten til barnet. Hvis hans oppmerksomhet er fokusert på ansiktet ditt, holder en rangle foran ansiktet hans. Så sakte flytte leken, søker til babyen fulgte blikket.
 • Roztashuytesya slik at barnet foretrekker å se ansiktet ditt. Kalle ham ved navn de forskjellige intonasjoner. Prøv å møte et barns øyne. Hvis det hrymasuye, gjenta etter ham hans ansiktsuttrykk. Gutten smilte? Smiler den tilbake. Hvis en gutt hulyt, bli med ham i samtale. Lytt til det og fortelle meg høres ut som endrer intonasjon i spørrende eller vosklytsatelnuyu.
 • Knyt bjelle til håndledd baby. Kid vlovyt rask forbindelse mellom lyd og bevegelse håndtak.
 • Snakk eller ringe på dørklokken bort fra barnet og ved siden av ham. Klapp dine hender, podudyte i tune, podzenkayte bjelle. Endre tone og volum. Først er i nærheten av barnet, slik at han så deg. Deretter vike, fordi din oppgave - å trekke barnets oppmerksomhet og vekke i ham et ønske om å snu hodet mot lyden.

 Den første samtalen med nyfødt baby


 Snakk med barnet ditt når du er sammen med ham vozytesya: haug pereodevaete, feed. Enhver handling med babyen Følge tale. Synge til babyen din sang, lese barnerim. Snakke med barnet ditt, må du endre tone. Barnet er det første året for en vellykket utvikling av den mest nødvendig psyko-emosjonelle nært forhold til sin mor, og der det er tillit i verden, en følelse av trygghet, tillit. Hvis mor er ikke "ujevnhetene for livet", må du overvinne noen intern motstand til å begynne ensidig kommunikasjon med barnet, som tilsynelatende ikke forstår noe og knapt reagerer.
 Men ungen forstår våre intensjoner hvis vi gir en mann arbeidskraft for å forklare hva og hvorfor vi ikke behandler ham som en tåpelig skapning.
 Rådet. Du kan "Googling" artikler og bøker F. Dalt, den berømte barnas psykoanalytiker som på 50-tallet av XX århundre bare snakk om babyer hjulpet dem bli frisk, og i den 70. - organiserte den første "Green Island" - senter hvor psykologer kommunisere med babyer og barn er eldre, men likevel si hjulpet foreldre forstår viktigheten av samspill med barna og lære å bedre forstå dem.
 Egentlig er ingenting ekstraordinært nødvendig. Hvis du måtte se etter din favoritt bestemor, kanskje du skulle vurdere det nødvendig å snakke med henne. Ville si: "God morgen, i dag kommer til å vaske godt vær mens du sover? "Du ville lese boken hennes og fortalte at ny og interessant i verden. Bare fordi du elsker henne.
 Og, kan du bare lese høyt dikt som du liker. Vi kan si de første dagene av dikt at innen år blitt en favoritt tidsfordriv og hjelp pryohotyt barnet til NPT-regimet.
 Husk, sannsynligvis siden barndommen: "Tidlig om morgenen ved daggry vaske valper og kattunger samt laste ned og bugs, og edderkopper" (KI Chukovskij).
 Rådet. Les Alexander Pushkin, er han faktisk "vår alt." Det er studier i henhold til hvilke barn, mange som hørte Pushkin tale terapi for å kunne takle problemer.
 Dette er ikke et eventyr. Det faktum at i tillegg til puls, som vi alle vet kroppen pulserer hver celle. Og barnets hele kroppen er innstilt til min mors stemme i poetisk rytme. Det er derfor vi liker noen enkelte poeter rytme av poesi sammenfaller med vår, bidrar til å finne harmoni.
 Når du kommer til barnet, snakke med ham. Hvis han bryr seg, ikke sant ozyvaytesya. Opprinnelig raskt komme til ham, men gradvis forlenge tiden mellom verbal trøst barnet og din opptreden i sin crib. Kanskje babyen resten er fra lyden av stemmen din. Noen ganger velge tid og komme til sengen når barnet ikke ringer deg. Et par minutter for kommunikasjon for å hjelpe barnet å forstå at min mor husker det, selv om han ikke er sint.  
Яндекс.Метрика