Hvordan snakke til babyen

 Liker å snakke om med babyen


 Snakk med barnet ditt for året


 Svært ofte unge foreldre i spørsmålet å snakke om baby og hvilke emner å snakke med barnet ditt.

 Nyttige tips for nye foreldre


 Rådet først. Med hundrevis av andre stemmene ungen sannsynligvis fordele og lærer først forelder, fikk han vant til det i løpet av fosterutviklingen. Sin mor brukte ikke sin fordel, snakke med barnet så ofte som mulig - det vil roe det vil føre til hyggelige følelser.
 Tips en venn. Fra de første dagene av barnet snakke om ulike emner. Selvfølgelig gjør han forstår ikke meningen, men vlovyt annen tone. De har en fremtid, og vil fungere som en slags tråder av mening som er "nanyzhutsya" ord og setninger.
 Rådet tredje. Være naturlig. Ikke prøv å lure ungen i forhold til ditt humør og tilstand, ikke prykydaytesya. Det er på tide å stemme skjult informasjon! Det er tilfeller når operasangere eller kunstnere under utførelse pisket i halsen og begynte å hoste publikum. Et barn som fortsatt ikke forstår betydningen av ord og hører bare lyden er svært utsatt for slik informasjon. Hvis noe bekymret, ikke tving deg selv muntert kommunisere med babyen. Han vil merke unaturlig, og det fører ham angst. Prøv å virkelig roe ned, "komme over" før kommet til sengen.
 Tips Fire. Å trekke oppmerksomhet til de små, ofte stille ham spørsmål. Det er lurt å snakke med en økning i sin tone, så lenge visst at babyer tiltrekke høye lyder - det er bedre å høre, det er hvordan det menneskelige øret. I tillegg, etter eksempel på en mann med mange dyr instinktivt forbinder med høy stemme høres aggressiv atferd ro. At barnet ubevisst strekker til, hvis stemme fanger ikke aggresjon.
 Tips Five. Å snakke med en baby passer perfekt emosjonelle uttrykket: "Hva en deilig gelé! "" Her vi er ferdig! "" God, god gutt! (Eller jente!) "De er positiv, snill, og gi en høy tone, og dermed også finne baby!
 Tips sjette. Husk at et barn - ikke bare en hyggelig person, men flittig student, analyserer hver setning nøye. Han er å lære, lære, lære morsmålet. Tilpasse talen din til å lære regler: Ikke snakk raskt du tydelig alle konsonanter, rent "pull" høyt. "Repetisjon - mor til læring", så ikke vær lat til mange ganger for å si det samme ordet, frasen gjenta intonasjon. Gjøre læringen synlig: fortelle at ungen om det som omgir den.
 Tips sju. Føl deg fri til å bruke så ofte som mulig i tale onomatopoeia. Til å begynne gjenta lyder som gir barnet selv, forårsaker ham stor interesse. "Show" stemme som "barking hund", "bybykaet maskin", "kråke duck" og så videre N. "Show" er fortsatt bedre høy, tynn stemme -. Lave lyder kan skremme påvirkelig gutt.
 Tips åttende. Intonasjonsbarneeventyr nøyaktig beregnet oppfatningen av et lite barn. Så tidlig som mulig (2-3 måneder), skriv inn din "repertoar" og noen korte rytmiske kazochok barn. Ingenting at selv den korteste av dem vil lang for ungen som fortsatt ikke kan konsentrere seg for lenge. Å begynne å tiltrekke barn grense for appeller fra eventyr som "Zayinka-zayinka, bror Bunny! "Eller" Rooster Hanen-gull kam! "Deretter gradvis øke lengden på teksten.
 Tips niende. Vær høflig: "Ikke forstyrr" ungen når han bevisst ikke ønsker å lytte til deg - se på et nytt leketøy, fascinert av spillet. Fange øyeblikket da nødvendigvis bli hørt, eller til foreldre for barnet kan bli irriterende irriterende i bakgrunnen!
 Rådet tiende. Sier sikker på å se inn i øynene til et barn: det er i økende grad påvirket av ord. Før du snakker, klappe den, trykker du det til deg selv. La ham føle all din kjærlighet, hengivenhet og da, selvfølgelig, ønsker veldig snart til å svare!  
Hva leker trenger barn fra fødsel til 3 år

 Hvordan velge leker for barn


 Hvordan velge leker for barn opp til ett år. Hva du bør vurdere når du velger et leketøy til et år

 Fra pyntegjenstander til andre leker


 Nye tider rystet den gamle sannheten: «Barnet ville ikke var glad for å ikke gråte." Velger nå leker for barn - en vanskelig og krevende oppgave. De bør ikke bare som en baby, men også møte alder, utvikle det og oppfyller de høyeste sikkerhetskrav.
 Sikkerhet for leketøy. Navnet er en garanti pålitelig selskap, kvalitet sertifikat (husk å spørre forhandleren!) Og riktig valg av steder å foreta et kjøp. Det er best å gå for det i en lekebutikk - det er alle produkter gjennomgår streng kontroll, for ikke å amatørhandelsmenn i undergangen. Selv om de "peddlers" du presenterte et sertifikat, er det mulig at det vil være falsk.
 Etter skandale 90-tallet, da det ble oppdaget at visse typer plast og gummi leker fra Sørøst-Asia er laget av giftige polymerer, og i Sibir Partiet Doll "lyser opp" på radioaktivitet, mamma og pappa fast lært: leker delt inn i gode og dårlige kinesisk. Dette er ikke sant. Billig falske fra tredjeland, selvfølgelig, er ikke verdt å ta. Men produsert i de samme Kina lisensierte produkter holdt streng kvalitetskontroll, vi kan og må kjøpe - disse lekene er ikke forskjellig fra produsert i Europa og Amerika.
 Estetikk yhrushe . k år gammelt barn presentert med en bursdag teddy andungen - ser ut som en slags Disney tegnefilm. Men å se leketøy, er babyen lykkelig, og brast i gråt. Tårene rant og da, er bare snuble over en ulykkelig fugleunge. Skremt foreldre anket til barnet neuropsychiatrist. Etter å ha sett baby (med ham all right), spurte legen ham å bringe et leketøy. Duck ble blottet med toothy rovdyr!
 Ikke-eksisterende tid når små leker sovjetiske borgere var like iøynefallende. Men nå er bare der! Hvordan velge en til å se hennes baby er skadd i frykt i hjørnet? Selvfølgelig, leketøy monstre og monstre - den beste gaven for barn. Kjøpe en leketøy, tror at hun skal kalle babyen varm følelse, for å danne god smak og korrekt bilde av virkeligheten. Dette betyr at bør unngås der det er mulig og kattunger grønne monstre skapt i bildet som er ukjente dyr.
 Kjønn og baby leker. Hvorfor gutter er gal om biler, og jentene elsker dukker? Fordi de andre leker hjelpe en svært viktig prosess - identiteten til barnet i forhold til sitt kjønn. Enkelt sagt, produsere fordeler i leker, baby arve klar over hva han er - en gutt eller en jente. (Et spill så langt er den viktigste årsaken til hans liv, med hjelp av barnet utvikler verden.) Og at barnet var en harmonisk univers, det må være noen leker fra arsenal av det motsatte kjønn. Faktisk, for å forstå oss selv - så ikke bare se en likhet til noen, men for å forstå hva som skiller seg ut fra resten.
 Veien skje for middag og leketøy - alder. Spille, er barnet ikke bare ha det gøy og lar foreldre til å gjøre husarbeid. Han får ny kunnskap og motoriske ferdigheter, utvikle intelligens, hukommelse, vilje og følelsesmessig kvalitet. Hvor godt det går an på hva barnet leker med leker.

 Leker fra fødsel til tre måneder


 I den tredje uken betaler Newborn først bevisst handling - noen sekunder stopper ser på lyse objekter. 7 dager siden han allerede i stand til å spore ham gjennom øynene, og om nødvendig, deretter tilbake hodet til å vite bedre der. I måneders alder barnet lærer å holde hodet mens du ligger på magen hans, og to - oppreist. Tilfeldigvis bumping å håndtere noe mangler og berører.
 Det er alt han vet. Men disse ferdighetene er nok for det første møtet i rangle. Hva det skal være? Den store, lyse, fargerike, men ikke (i denne alderen, barn er best skilles gul, grønn og rød), enkle former - en sirkel, en ring. Selvfølgelig, med lyd - rasling eller melodisk, men Dim. Materiale - plast. Kosedyr i denne alderen virker ikke - bare obslynyt deres baby trekke i hans munn, og selve spillet vil ikke fungere.
 3-4 rangler henge i sengen i en avstand på 50-60 cm fra øynene til en baby hvis de er store nok. Reduser avstand på 30-40 cm for de mindre. Dette er veldig viktig: det faktum at barn er født langsynt, og det er vanskelig å vurdere gjenstander i nærheten. Først vil barnet bare vurderes leker og lytte til dem brynkannya. I den andre måneden med jevne lavere ett av følgende rangler - over-mate en baby. Flytte det vil utilsiktet påvirke sin håndtak eller fot. Nær tre måneder er mer eller mindre bevisst trakk henne og obmatsaye.

 Leker fra 3 til 6 måneder


 Ferdigheter blir større, liggende på magen hans stiger babyen basert på underarmen (gjennomsnittlig
 undersøkelse er mye bredere), får på alle fire. Studier av rotasjoner tilbake til buk og rygg, så bli suspendert eller forlatt nær et leketøy er det lettere. Og han tar den har en, ikke to hender (som gjorde tre måneder). Ved 5-6mesyatsu kan han håndtere skrangle "rette". I seks måneder babyen klarer å nå likte måten fra alle posisjoner.
 Nå trenger du fargerike rangler med komfortable håndtak tykk pekefinger om en voksen - en baby mer behagelig å holde. Hold ungen tok tak i den høyre: (men ikke på nivå med de andre) fire fingre på den ene hånden, men tvert imot hatt stor.
 I denne alderen, tilhører barnet å lære ridning og interesse i leker som brukes til fordel for motoren. Prøver å få til dem, lærer barnet å krype, rulle og plukke opp gjenstander. Kort sagt, vil neste steg overvinne barndommen.

 Leker fra seks måneder til ett år


 6-7 måneder barnet begynner å krype og sitte ned. Ved 8-9 måneders stiger på bena, holder motstand, og 10 måneder er det ikke lenger nødvendig. I samme alder prøver han å gå vhopyvshys kanten av sengen. Leker grundig engasjert - lang banke dem opp mot hverandre, oversetter fra en hånd til en annen. I ni måneder for å bli smartere, oppdage egenskapene til objekter og handlinger tilsvarende - runde rundstykker, undersøker komponenter og så videre. På 10 måneder, kan barnet åpne og lukke boksen, sette en liten dukke i halv bredt, og opp til et år - sette en kube til en annen, ta av pinnene og gjenget ring på hans pyramide. Og barnelege, nevrolog, med utsikt over ett år baby, være sikker potsikavlyatsya hans fingerferdighet i arbeidet med leker - avhenger scorer at legene sette psykomotorisk utvikling.
 Til et barn ikke sviktet "test" på forhånd for å plukke opp alt du trenger. Her er en eksempelliste: kanin, bjørn, rev og andre dyr fra plast, celluloid og myke dukker, leker med lyd, forskjellige bokser, gryter med lokk, dukker, kuber, pyramider, folding bok. Samtidig 9-10 måneder for å gi ham et par telefoner: en knapp, den andre - fra sats disk. Ved å klikke på knappene og tvinne drivverk babyen er fin håndbevegelser. Leker bør ikke bare sette et barn i en krybbe eller lekegrind, foreldreansvar - hver dag engasjere dem med babyen, avslører spillet egenskapene til objektene.
 Og en annen tilstand. Ikke tips ut til en haug av baby-small: tre til fire leker i hans synsfelt er nok. Når de blir lei, erstatte. For mye variasjon rett i dette tilfellet vil være på bekostning, uten å vite om hva du skal velge, vil barnet alltid bytte fra et leketøy til en annen, og som et resultat perevozbudytsya og sliten mer enn vanlig. Gjennom den nødvendige tiltak!

 Leker for barn 2 år


 I det andre året barnas spill er komplisert: det etterligner handlingene til den første babyen voksen, og deretter begynner å oppfinne sine egne historier. Derfor barnet trengte "tomt" leketøy: dukker med klær sett, dukke møbler, servise, lekedyr, "byggematerialer" ("Designer, terninger) og" Verktøy "- spader, former for lek i sandkassen. Og hoops, baller. Trenger og gamle "venner", men komplisert versjon - pyramiden og dukker, urverk leker.
 Din oppgave - å lære barn målrettede handlinger som produserer utholdenhet og tålmodighet. Start med det enkle - be om å få klær dukke med boksen (denne babyen vil åpne og deretter lukke den), kjole og kle av en dukke, og om '15 la barnet oppgave helle vann i pannen mer (noe som går galt ved første!) eller helle sand inn i det (dette vil være det første møtet med volum og West).
 Hvis den ettårige barnet ikke skal tvinge streng pyramide da han plukket henne opp til halvparten og trøtt, kastet, barnet som snart "stanger" to må lære bevise følge gjennom - å samle pyramide fullstendig og korrekt.
 Ta barnet til et spesielt rom for lekehjørne, lå på gulvet varm ren matte, sitter der barnet vil være i stand til å spille en for en lang tid, da det tilhører ham i alder.

 Leker for barn fra 3 år


 I det tredje året av et barn som vokser opp i fullt tomten utvikler spill der fiksjon og initiativ kombinert med etterligning av eldre barn og voksne. Leker trenger det i utgangspunktet den samme, men kompleksiteten øker, "Designer" "smartere" (i den manuelle det bør spesifiseres alder som den er utformet - 2-3 år), biler og dukker med et utvidet sett med leketøy tilbehør. Det er på tide å bli med den første boken, begynner å utvikle sykkelen.
 Observere hvordan barnet ditt spiller. Det bør bli forstått spillet handling historie: han feeds dukke, tar henne en tur, konkluderer sove i baksiden av en lastebil som frakter stein til bygging. Den neste fasen av spillet - evnen til å utføre en "rolle": "Jeg - min mor," "Jeg - en lege". Og dere, fedre, velger disse rollene for alt du trenger (du kan sy baby "medisinske" pels, kjøpe en koffert med ting ung Aybolita). Det ville være fint for et barn å utvikle en ny "bilder".
 Krav til sikkerhet for leketøy:
 • leketøy bør ha en spesiell pass, noe som indikerer at den er laget av et ufarlig materiale, ikke-giftig og allergifremkallende egenskaper;
 • Det bør ikke gi skarp lukt;
 • må være sterk nok (ingen tvil om, sørg for å holde hennes baby veldig streng sjekk!);
 • edge leker og dets bestanddeler skal være glatt, avrundet, uten grader, noe som kan skade barnet;
 • leketøy selv og dets komponenter er ment å være stor for å ta dem inn i munnen hans (og et lite barn vil sikkert gjøre det), babyen uhell svelget og pustet ikke en gave;
 • Legg merke til at leken var ikke for lyst - giftig, kutte øyenfarge er ikke bare dårlig, de negativt påvirke både visjonen og den nervøse og mentale helsen til barnet.  
Яндекс.Метрика