Er det bedre å spise i vinter barn

 Hva bør være vinter meny for barn


 Vinter - en tur i det kalde og flittig studium. Alt dette gjør at barnets kropp til å jobbe med en hevn og ganske svekke immunforsvaret. Eliminere energitap og bedre helse hjelp riktig kosthold,

 Som skal være i barnemenyen


? Grønnsaker, frukt og bær skal danne grunnlaget for barnas kosthold. De er rike på vitaminer og sporstoffer, så gi god visjon, utholdenhet, god hukommelse og styrke immunforsvaret. Disse gaver av naturen inneholder fiber, det forbedrer fordøyelsen og bidrar til å fjerne giftstoffer som forgifte kroppen og forårsaker tretthet. Grønnsaker, frukt og bær bør være på bordet student tre eller fire ganger om dagen. Vil bare mangfold, for å smake sunn mat barnet blir lei. I vinter, kjøpe frosne eller tørkede frukter og grønnsaker. Juice og gjøre bandet selv, som i kjøp av drikker inneholder for mye sukker - fire teskjeer per kopp. Et overskudd sukker er kjent for å være svært skadelig for bukspyttkjertelen.
? Korn i form av korn - En kilde til karbohydrater, som gir en sterk følelse av metthet. Korn skal være i barnemenyen minst tre ganger i uken 2.
? Vegetabilsk olje - Vare hver dag, inneholder det essensielle flerumettede fettsyrer, uunnværlig for den aktive arbeid av hjernen og fettløselige vitaminer som øker motstanden mot luftveisinfeksjoner. Det er bedre å gi barnet ekstra virgin olivenolje. Det kan legges til salater. For maksimalt utbytte bør være uraffinert olje, første kaldpresset.
? Fisk er ikke bare en verdifull leverandør av omega-3 fettsyrer, som sikrer riktig utvikling av hjernen, men også lett fordøyelig protein - et byggemateriale for dyrking av organismen. Barn, særlig studenter, bør spise fisk minst to ganger i uken.
? Egg - Source av lecitin, mineraler, vitaminer og protein. Dette nyttig produkt forberedt bag, bør barnet komme seg gjennom dagen. Hvis barnet ditt er allergisk mot kylling protein, deretter kjøpe vaktel egg.
? Tang rike på jod, som direkte påvirker ytelsen, slik at det gir en god hukommelse og en bedre forståelse av årsak og virkning. Hvis du lære et barn til å spise salat med tang, deretter student læring vil være mye lettere å håndtere.
? Meieri Beverage optimalisere tarmer og kalsium som trengs for riktig utvikling av bein, tenner, muskler og nervesystem.
 Et glass kefir eller yoghurt før sengetid - dette er hva du trenger.

 Hva du kan spise, men med forsiktighet


? Melk ikke bære nesten 70% av studentene. Derfor kan det gis bare hvis du er sikker på at vekten av barnet er ikke blant dem. Ellers melk bryte tarmer, og det vil forverres assimilering av næringsstoffer.
? Kjøtt må være i barnemenyen, men ikke i overkant. Drikker mye kjøtt fører til zashlakovыvanyyu organisme som tilbringer en enorm mengde energi for å fordøye denne tunge produktet, og å studere det ikke lenger finnes. Om natten student tar bare 100 g protein kilde som er ikke bare kjøtt. Det er bedre å gi to eller tre ganger i uken, alltid vekslende med fisk.
? Smør hvis de blir involvert, fører til økte nivåer av "dårlig" kolesterol, forårsaker blodårene, og derfor - til en forverring av blodtilførselen til hjernen. Regne med en god prestasjon ikke må.
? Bakeri raskt mette, men ikke for lenge. Når overdreven bruk av bakervarer utviklings fedme.

 Utestengt


? Kjøtt, spesielt kjøtt inneholder nitritt, som svekker hjernen.
? Søtsaker og søte kjeks tilveiebringe et kraftig slag mot bukspyttkjertelen, som medfører metabolsk sykdom til diabetes.
 Tips: Sett deigen inn i naturlige sødme av frukt og grønnsaker.
? Søt brus også helseskadelig. Ett glass av denne drikken inneholder nesten tre-dagrate på sukker!
? Dersom barnet mates riktig, ikke verdt spør ham suksess i skolen
 Av Svetlana Seliverstov, ernæringsfysiolog, Ph.D. honning. Sciences  
Kosmetikk for babyer

 Hva fasiliteter som trengs for et nyfødt


 Et sett med barnas kosmetikk. Hva det er?


 Eksistensen av barns kosmetikk som en egen gren er ikke forbundet med korrupte formål produsenter, som noen ganger kan det virke, men med egenskapene til barnet. Flå den to ganger tynnere enn en voksen, og inneholder svært lite naturlig fett, så det er fløyelsmyk og vakker, men ikke beskyttet mot ytre påvirkninger; ikke tolerere langvarig eksponering for våte bleier, bukser og til og med bleier - er irritert, rød, sår. Etter brenning (skadet) kan trenge gjennom huden lett infeksjon.
 På beina, hender, ører for det danner folder, som er forsinket fuktighet og skitt samler seg.
 Og håret? Vellus, meget tynt, sjeldne. Gjennom skinne myk, følsom hud dem (det noen ganger dannes tett gulaktig brun).
 Rens, vask og beskytte denne delikate naturlige mantelen spedbarn må delikat. Det er der barnas kosmetikk. Krav til hennes høye, bør det være helt ufarlig, allergivennlige, fri for potente stoffer, konserveringsmidler, fargestoffer, smakstilsetninger.
 Hva skal jeg velge? Det avhenger selvfølgelig av de individuelle egenskapene til barnet. Spiller rollen og materiell velstand av familien. Importerte biler dyrere innenlandske (kvaliteten er ikke verre) - billigere.
 Så, i det minste, som definerer "gentleman" kosmetisk satt noen baby, er krem, lotion, lotion, olje, såpe, sjampo, pulver. De bør være i alle hjem, selvfølgelig, hvis du ønsker å vokse en sunn baby.
 Krem i motsetning til de som bruker voksen bør dypt Dress. Dens oppgave - å skape bare en tynn beskyttende film. Lett, betyr ikke noe press den spredt over huden etter et bad for å rense kroppen og aldri (husk) ikke gni.
 Ofte krem ​​inneholder urte kosttilskudd - som azulene fra kamille har anti-inflammatorisk effekt av legemidlet, eller stoffer som gir besitter tørking effekt. En del av vitamin E krem ​​bidrar til å helbrede huden og dens mat.
 Kosmetisk melk også danner en tynn beskyttende film, som beskytter huden mot irritasjon og inflammasjon opprettholder optimale fuktighetsnivå i huden.
 I motsetning til krem, lotion later på overflaten lag av fett, skitne bleier og mer egnet for vanlige toalettartikler. Bomullspinne dyppet det enkelt og praktisk å tørke rynker på kroppen, øret (selvfølgelig, bare den ytre delen), huden bak ørene og nesen overflaten.
 Baby lotion aldri inneholde alkohol. Det kosttilskudd - vitaminer og planteekstrakter. Allantoin, inkludert myker stratum corneum og panthenol fremmer helbredelse av huden sår og sprekker. Lotion, som gelé, flott for daglig bruk.
 Smør anbefales for glatt, hydrert og ren, og hvis den inneholder fettløselige vitaminene A og E, også nærer den huden.
 Olje er brukt etter bading og alltid - med kroppsmassasje. Noen ganger barnets hode under håret dannet "chips" eller skorpe - tørket talgkjertler. Disse skalaene kan ikke rive, enn si kam kam. Ser opp, kan de etterlate et blødende sår. Det bør gå den andre veien: ta på babyens hode myk bomullsklut eller bandasje dynket med olje, legg lokk og la over natten. 2-3 av forrige oppmykning vil smertefritt fjerne skorpe sjampo når du vasker.
 SjampoLaget spesielt for barn, ikke irritere øyne baby. Gjennom en kombinasjon av myke dermatologisk Inkludert er komponenter gir de milde effekt på hud og hår, mate dem uten å forårsake noen tørrhet eller irritasjon. Dette er grunnen til at barnas sjampo laget for hyppig, selv daglig vask.
 Såpe for barn forskjellig fra vanlig høy kvalitet og tilsetningsstoffer. Stoffer som lanolin, glyserin, forskjellige oljer næring til huden, hindrer tørrhet, og etterlot et tynt beskyttende overflatelag - plivochku olje.
 Dusting skaper en følelse av komfort til huden, gir det større jevnhet. Den brukes etter et bad og satt bare (!) På tørr hud. Men det er bedre å ikke bruke hver dag: huden kan peresushytsya. Alternativ pulver med smør eller fløte, dag - en dag - annet.  
Hvordan å spille med et barn fra fødsel til 3 år

 Hvorfor og hvordan man spiller med babyen din


 Spillet - en bevegelse.
 Movement - det er livet.
 Spill - det er livet.
 Spillet gutten lærer som hånd snap, ballen ruller, og kuben er verdt en tusen vil gjøre en like strålende funn. Spiller, lærer barnet. Men vi må lære å spille også! Så det vil ha å svette som viser babyen spille teknikker.
 Butikker strødd med leker, hvordan du skal velge akkurat hva du trenger? Det vil dra nytte av leken hvis de passer barnet ditt etter alder, interesserer ham. Giver av leker! Hvis du er bekymret for utviklingen av barnet, velger et leketøy, ikke stoler på din smak og behov baby!
 I at lek med babyen? Hvordan du velger den riktige leker? Hvordan lære barnet ditt til å spille alene? Som med squeaky hjelpeløse skapninger som nettopp ble født, vokse aktiv og kreativ person?
 Så, huset var en baby han helt avhengig av dere foreldre! Kle seg, vaske, fôr, gå Problemfri gjøre mye! Sikkert med barnet kan leke med noe?
 Regel nummer én: Så lenge barnet ikke kan bevege seg uavhengig av hverandre, vil spillet bevege deg!
 Regel nummer to: Reservasjoner for altfor flittige moms: du ikke kan spille hele tiden, barnet er ikke veldig begeistret, kan ikke være for ofte endre spillet, la barnet rikelig nahratysya, og når det blir interessant - du umiddelbart forstå.
 Trenger jeg å mate babyen, så han vokste opp? SKYET spørsmålet - selvfølgelig ja. Så, "mat for sinnet til barnet er mangfoldig sensoriske (assosiert med sansene) Informasjon: Hva øyne ser? Hva ører høre? Hva får på tungen eller nese zabralos? Hva narazylosya kroppen?
 Derfor, det første spillet av babyen - en fortrolighet med ulike kvaliteter i verden.

 Hva og hvordan å spille med barnet?


 1. Heng på baby crib 2-3 objekt i en avstand på 30-40 cm fra øyet. Bedre å velge elementer danner en klar, lyse og forskjellige farger. Objekter kan bli endret i løpet av få dager. Merk at for en nyfødt lyse plastkopp, i form av innovasjon, så interessant som sverhdorohaya bagatell. En enkel undersøkelse av barnet kan være interessert i å 2-3 måneder senere ville han strekke seg etter dem og prøver å ta tak i håndtakene, så lavere leker under.
 2. Eye Movement baby er ikke lett å korrelere med bevegelser av hodet. Abonner øynene og snu hodet baby vil hvis du vil bevege seg sakte foran ham opp - ned og høyre til venstre noe leketøy (du kan feste den til pinner for å distrahere barnet ikke hånden din), kan du flytte leken innen 1 meter, gradvis økende hastighet.
 Butikkene selger en rekke "mobilisering" - bevegelse (noen ganger med lyd) "Carousel" med hengende leker. Hvis du foretrekker en "mobilitet" kan gjøre selv. Det viktigste - å holde ideen om mobilitet og substituerbarhet detalj design.
 3. Cirka fire uker kan du starte en "mat" hørsel. Følge hverdagsscener snakke, synge eller nasvystыvanyem (hvis du vet hvordan, selvfølgelig). Når barnet lærer å snu hodet, bevege lydkilden og vente til han kommer tilbake for hodet.
 Av spesiell glede hos små barn forårsaker rytmiske lyder (musikk med en klar rytme, rim).
 4. Rangler - tradisjonelle satellitter babyer. Ta vare på deres mangfold (etter farge, form, utgitt av lyd, vekt, materiale). Først Introduser barnet ditt med leketøy og viser henne risting. Deretter kan du henge over senga hennes og pjokk kontrollerende håndtaket, skyv den. Fra 3-4 måneder, lærer barnet å nå og ta et leketøy, så gradvis håndbevegelser for å komme til enighet med øynene (visuell-motorisk koordinasjon). Hvis barnet ditt har lært å holde en leke i håndtaket, la ham pohrymity fra hjertet!
 Uavhengig poshumity barnet vil være i stand til tre måneder før du lære å holde skrangle og riste den. Zmaystruyete ham armbånd med bjeller eller bjelle og noen ganger bære på hendene. Hvis bevegelser klokkene ringer håndtak, støtter aktivt barn.
 5. "Sunn fornuft organ" - dette er noen ganger kalt baby. Faktisk er alle de små legeme av barnet, er hele overflaten av huden - mottaker av informasjon om i verden. Og denne reseptoren må også gi "mat". Rørende hender (stryke, klappe, kiling og t. F.), Klær, klær, leker, forteller barnet at verden er kald og varm, glatt og ru, hard og myk, skrapete og fluffy.
 Det er sensitiv hud hos mennesker - i lepper og tunge. Ikke overraskende, for å utforske nye leketøy babyen trekker henne munn. Så moms har for å sikre hygienisk side av denne kontakten er å overvåke renheten av ting som faller til babyen.
 Generelt: ikke stesnyayte bevegelsene til barnet!
 Utvikling av psykiske evner til 2 år er direkte relatert til motor barnets prestasjoner. Du kan gi barnet ditt muligheten til å nå sitt fulle potensial dersom:
 - Jeg kan fritt være aktiv (ikke ta opp armer og ben bleier);
 - Vil gi ulike sensor kontakter (for øyne, ører, hud);
 - Vil ikke pålegge spillet når babyen er ikke i humør.
 De første 4-6 månedene av livet hvis barnet bor i en kokong,
 vevd med sine egne følelser. De innenlandske sult, kulde, komfort og t E., og ekstern. Øyne, ører, kroppsoverflate. Mor formidler mellom den hjelpeløse barnet og omverdenen - serverer behovene til barnet rundt.
 I andre halvdel av livet og følelser av barnets interesser å returnere elementer. Økende mobilitet barnet begynner aktiv forskning periode av livet, og spill blir mer selvstendige.

 Spill på farten


 Husk mamma onkel Theodore tegnefilm "Holidays in 11rostokvashyno"? "Jeg er så sliten på jobb at jeg knapt har styrke til å se på TV," - sa hun til pappa bemerker at i et hus der det er barn, "må være alle slags gjemsel venner og hele posen."
 Vel, gjemsel på kveldstid i løpet av uken, kanskje for mye. Men nyttig og interessant å gjøre for et barn spillet er realistisk å organisere selv når de ikke er på den tiden kalt "on the fly".

 Spill på gaten


 Vel, hvis du tar deg god tid, og barnet ditt - sentrert flegmatisk eller melankolsk, slik at du kan målbevisst lede ham ved hånden. I dette tilfellet er "bestått" kan gjøre, som matematikk, "mener Raven" (og andre gjenstander); utvikle fantasien, "hodet i skyene" (kommer opp med noe som ligner en spesiell sky eller sky).
 Hvis barnet ditt er i ro ligner en tyfon, orkan eller tsunami - ikke fortvil. Mest sannsynlig vil du være i stand til å nå målet, vel, kanskje ikke helt i gang. Tross alt, det er det - tid for utendørs spill, som ikke er dårlig for hjernens aktivitet. Hvis det er viktig ikke å være sent eller komme med minimal feil i en time, prøv dette.
 Ta med et tau. Som det tilgjengelige materiale er meget godt egnet - tauet er mykt og lett. Nå, når barnet nekter å gå videre, få tauet og sette den over hesten nå du og barnet ditt - sjåfør eller jockey. Hoppet?
 Hvis du ikke kommer til mållinjen først (dvs. tid) - det er bare din feil. Forbedre din kondisjon, fett minimum, maksimum bevegelse. Jogge om morgenen, hoppe kveld etter løpet du vil sikkert vinne!
 Trøtt Pony - spille en ødelagt maskin som bør trekke tauet til garasjen. Tug - tau maskin - du eller barnet garasje - destinasjon. I et par blokker spillet nok. Trøtt - bilen jevnt forvandlet til et lokomotiv som høyt puffing, før eller senere kommer til stasjonen. Kanskje enda tidligere tidspunkt.
 Hvis de "transport" alternativer for barnet ditt "lei" jevnt forvandle tau i tau, barn - linedanser, utenfor - sirkuset tau spres direkte på fortauet, lik eller svinger. Nå spør barnet ditt skånsomt uten ostupayuchys, passere tauet. Hvis ungen likte dette spillet, må du huske neste gang å tau autentisk.
 Hvis Ropes på hånden var ikke, ikke bekymre deg. Å spille slepebåt, lokomotiv eller kanatohodtsiv passe enhver pinne funnet.
 Forresten, med en pinne og passende gjerde (og forutsatt at beboerne zazaboryoho plass ikke så sint) er det mulig å gjøre original musikk trening - off rytmisk trening. Finn pinnen gjerdet og begynner å tikke det noe provoserende, så gjør fem skritt fremover mens du flytter og be barnet om å gjenta. Husk å flytte til målet! Ellers vil du være i nærheten av gjerdet for alltid.
 Hvis du finner et stykke kritt, bare begynne å spille i ca - zakov røver. Langt fra et barn bør du ikke løpe vekk, men oddsen tjue meter du har råd til. Ikke la avstanden ble redusert! På nettstedet vil være på gang.
 Fotball - en flott tur med spillet. To lag - du og din baby. Ballen - noe plastflaske, boks eller tinn, kastet uforsiktig medborgere på gata. Ekstra pedagogisk effekt er klart: "Ikke søppel." Det siste punktet, ideelt sett - søpla, hvor du og la barnet ditt til å score det avgjørende målet. Ikke glem å minne deg på at byen din er blitt renere etter det!
 Din vei går dårlig asfaltert vei eller fortau foret med fliser. Kjempebra! Potholes på veien og pytter - hopper, sprekker i asfalten seier, "kommer, oppstår ikke" (igjen, oppmerksomhet og reaksjons trening) og rydder plater kommer på koss i sumpen der (eller gjennom som vi kan og må hoppe .
 Generelt kan gaten arrangere en storstue, ikke har en ingen sportsutstyr. Alt du trenger for hånden (eller fot), trenger du bare å bruke. Border skille gangvei fra veien, blir til et gymnas tømmer, stubber av trær kuttet ned - den "geit", med rekkverk kan gå ned trappen som en berg og dalbane, selv tridtsatigradusny varme og i fravær av snø.

 Spill i køen eller bussen


 Vel du og komme til steder. Det er mulig at du vil slå, som vil måtte bruke minst en time. Fem minutter vsydyt barnet likevel, se på dine "kamerater i ulykke." Og da blir det kjedelig. Men du ekstremt forsiktig, finner du en pose blyant (penn) og en gammel bok eller et blad som du kan male. Det er på tide å spille skolen! Finn en bokstav, som viser hennes baby og kan understreke eller sirkel all sin opptreden i artikkelen. Deretter beregne feil og sette en reell vurdering. Slå to fluer i ett smekk - lære bokstaver og utvikle oppmerksomhet og konsentrasjon. Gradvis kompliserer oppgaven - på jakt etter aksjer eller bokstavkombinasjoner, da - de ordene du vet, det er en av de viktigste testene for opptak til skolen: "On - stresset A - krysse ut".
 Noen magasin eller bilde Boken gir et utmerket materiale for utvikling av fantasi og fantasi. Lukk halv malt med en hånd eller et stykke papir. Be barnet å gjette hva det.
 Vel, hvis du står i kø, der det ikke er mulighet eller sitte alene i et hjørne, eller reiser på offentlig transport - kan lett huske spill med ord. Berikende barnets vokabular, du ukjent for ham (og du) kan korrigere sine språkproblemer og selv begynne å lære grammatikk.

 Prøv enkle ordspill, for eksempel følgende:
 • Identifisere flest antall ord i en gitt sammensetning, for eksempel, "D" - elva, kan språket løsning revolusjon komplisere oppgaven ved å spørre ekstra tilstand - ord må bestå av et visst antall stavelser. For eksempel, to, elv, rebus, neper.
 • Kam - gjett bokstavene som H og T, og leter etter ord hvor bokstavene er - notat, tråd tone
 • svar vice versa. "Nei" i stedet for "svart" - - "hvit" spør barnet spørsmål, er svaret som du kjenner godt, men i stedet for å spørre ham om å svare "ja". Utmerket trening oppmerksomhet og konsentrasjon!
 Hvis bilen ble funnet et bortgjemt sted, trenger du ikke gå ett stopp, og barnet blir plassert på fanget ditt, kan du bruke en penn og kalkulator. Du kan gi den første leksjonen i aritmetisk rett buss, bringe et barn inn i verden av tall og regnskap.
 Ved hjelp av pennen kan gjøre dette: for hver finger, tegne en morsom babyen ansikt. Hvis du vet om tale terapi utsagn som "Dette finger - bestefar, finger - min bestemor," forsikret spennende spill til slutten av turen, med mulig ytterligere tiltak overføring hjem. Hvis ikke - spiller ingen rolle, oppfinne historier på farten; slik som finger dro for å besøke Nameless, ble de ønsket velkommen, snakker, kranglet, farvel. Du kan gi stor lærdom av høflighet og regler som arbeider med mennesker.
 Husk hvor nøye behandlet utsiden av hans samtalepartnere Sherlock Holmes og hvordan han har gjort en imponerende konklusjoner kun basert på observasjon. Leke med barnet Sherlock Holmes. Selvfølgelig, ikke snakke høyt høyt naboer på subway biler. Men turen på bussen, undersøke folk på bussholdeplasser og overvåke dem - helt akseptabelt sysselsetting og nebezkorysnoho. Spør barnet hvordan han tenker, som ledet mann med en koffert, en kvinne med en pose, et barn med ransel? Diskutere hvorvidt en person godt humør, tenker på hans navn og historien om hans liv. Tenk deg sammen, vil disse øvelsene hjelpe barnet ditt da forstå bedre mennesker, for å gjøre de riktige konklusjoner.
 Overbevist om at tiden for klassene kan bli funnet når som helst, hvor som helst? Og det er ikke nødvendig å vie spesielle timer å grundig engasjere seg i lesing, snakke, utvikling av logikk, hukommelse og nyttige ferdigheter. Obligatorisk utdanning - en sikker måte å hindre barnet noensinne ønsker å utforske verden. Alt kan gjøres på sparket, i mellom tiden.  
Яндекс.Метрика