Det viktigste - det første året

 Det første året av livet er den viktigste og mest avgjørende for baby og foreldre. Barnet vet allerede hvor mye han vet hver dag han blir eldre og mer interessant. Fremfor alt, ikke forstyrre ham alene og la oss utvikle mer plass til spill og kunnskap om verden.


 Barns utvikling ved 1 år


Det viktigste - det første året

 Et barn på 1 år og har aktivt utviklet kan:

 •  Har selv på beina og gjøre noen få trinn. Alt dette er individuelt og avhenger av fysiske utvikling og karakter smuler. Noen barn begynner å et år tar de første skrittene, mens andre går vel allerede i 7-8 måneder;


 •  holde kanten av sofaen, morens hånd eller lent mot en vegg, kan kjøre;


 •  uttale ord. Mens dette "mamma", "pappa", "kvinne", osv, men en ett års pjokk bør vite og bruke 8-9 enkle ord;


 •  seg å drikke fra en kopp, skje litt å spise;


 •  I denne alderen begynner barn å forstå hva som er nødvendig pott og hvordan du bruker den;


 •  vet og ringe på navnet til familiemedlemmer. Det er viktig at foreldre og venner kalte hverandre med barnet ved navn, ikke bare mor eller far;


 •  delta i enkle spill. Gi barnet ditt en liten bøtte med vann og en kopp tom - og det vil helle vann. Dessuten kan barnet leke med en ball eller en tromme.


 •  Diett


  Det viktigste - det første året

   Det er viktig å lære et barn på 1 år for å korrigere NPT-regimet. For ytterligere han går i barnehage, og slik vil det være lettere å tilpasse seg det nye miljøet. I tillegg har mor også kan planlegge dagen rundt. Her er en foreløpig tidsplan for dagen et barn på 1 år:

 •  830-900 - opphav, morgen prosedyrer (toalett, vask, grer, lading);


 •  900-930 - frokost;


 •  1030 - 1200 - en tur;


 •  1230 - middag;


 •  1300 - 1530 - en drøm;


 •  1600-1630 - ettermiddagste;


 •  1700-1800 - en tur;


 •  1900-1930 - middag;


 •  2100-2130 - en drøm.


 •  Ved utarbeidelse av plan for dagen barnet ditt, bør du vurdere sin egenskaper. Hvis barnet ditt våkner senere eller tidligere, må du ikke vekke ham eller ikke gjør sove mer. Også, kan barnet ditt sove lenger i løpet av dagen, eller kanskje han trengte en annen morgen søvn. Men det er generelle regler som følger fortsatt er nødvendig, uavhengig av de individuelle egenskapene til barnet:

 •  Mate babyen tidligst en halv time etter oppvåkning;


 •  dag bør være 4-5 måltider. Ikke tvinge et barn til å spise når han ikke er sulten. Bedre hvis han spør baby du har. For å gjøre dette, fjerne snacks og ikke alltid gi barnet noe å spise;


 •  La oss drikke mye og på forespørsel.


 •  Og husk en viktig detalj. Hvis du avbestiller i PT regime, bør det være en regel daglig. Etter det, du raskt lære barnet ditt å bli samlet og uavhengig.


   Riktig spise


  Det viktigste - det første året

   Vanligvis allerede har ett års babyen 8 tenner. Og det gjør justeringer i kostholdet til barnet i 1 år. Mens barnet er kjent med juice, frukt, korn, grønnsaker og kjøtt, ikke glem at det er fortsatt liten, og oversette det til en voksen meny er ikke nødvendig. Med mindre du spiser dampet kaker og supper, pureer. Ikke glem de daglige meieriprodukter for småbarn og er minst 500 ml Du kan gi så ren og som ost, cottage cheese, yoghurt, yoghurt eller gjæret bakt melk. Man trenger bare å se på fettinnholdet i næringsmidler. Prøv å følge den "gylne midtveis." Dietten må være til stede gress, sjø fisk, magert kjøtt varianter, frisk frukt og grønnsaker. Ikke nødvendigvis alle avbryte blender, kan du gradvis begynne å lære et barn å tygge små biter av mat.
   Det viktigste for et barn 1 år - omsorg og forståelse foreldre. Prøv å kommunisere mer med barnet, lese bøker, gå. Det er det mest gunstig tid for allsidig utvikling av barnet ditt.
  Daglig barn i seks måneder

   I dag forteller vi den beste modusen for barnet i seks måneder. Gjennom riktig fysiologiske utvikling babyen bør legge til veksten av to inches, og vekt - 600 gram / måned.

   Daglig mate en baby seks måneder


   06:00 Frokost: 200 gram morsmelk.
   10:00 (lunsj): melk grøt med korn, frukt juice.

   14:00 (lunsj): 160 gram vegetabilske puréer, 10 gram kjøtt, eggeplommer 1/4, fruktjuice.
   18:00 (lunsj), yoghurt eller andre meieriprodukter, kjeks eller ost.
   22:00 (middag): 200 gram morsmelk.

   Hva du trenger fra mamma


   Barn i seks måneder er nødvendig for å mate grønnsaker, korn. Dietten er fortsatt den samme. Ta deg tid til å avvenne år.

   Søvn barnet i seks måneder


   Søvn hos barn tar ca 15-16 timer. Natt søvn varer ca 10-11 timer. Perioder med våkenhet på 2-3 timer. Dagtid søvn for to timer to eller tre ganger om dagen. Så dramatisk i seks måneder for Child uendret.
   Alltid våkne opp og gå til en og samme tid. Barnet må venne seg til en bestemt modus. Hans drøm er å være normalyzyrovan.
   Bading
   Fra denne alderen kan barn bade hver dag. Varighet bading tar omtrent 15 minutter ved en temperatur på 36-37 grader Celsius. Badene ønskelig å pålegge leker. Vann bør være slik at barnet kan sitte og spille. Bade helst ved sengetid, har barnet roet seg. Dette var grunnlaget for regimet baby i seks måneder.  
  Pedagogiske spill for jente barn

   Barn har en utrolig evne til å absorbere informasjon. Hver dag de får en ny erfaring, ny kunnskap og lære alt dette og behandlet. Men de gjør det gjennom lek.
   Alle vet at kurs holdes i form av et spill, mye mer kunnskap og ferdigheter av barnet enn vanlig kjedelig leksjon. Det er derfor viktig å velge et barn "riktige" leker - utdanning og utviklings.
   Pedagogiske spill for barn, jenter som barn er de samme som spill for gutter. Men over tid, et sett med spill og leker for gutter og jenter begynner å variere. Hva er pedagogiske spill for jente barn?

   Sett med spill for jente barn


   Jentene, selvfølgelig, leke med dukker. Så jenter trenger og alle typer tilbehør til dukker. Denne barnevogner, klær, ulike leketøy kjøkkenutstyr.
   Jenter elsker å prøve på forskjellige roller, gjør det spillet for å fortelle barnet om ulike yrker. For eksempel kan du lære det grunnleggende sy jente, og evnen til å håndtere en nål og tråd.
   Meget godt kjøp for jenter setter for ulike yrker: lege, frisør, kokk. Leketøy Kits "Housewives" - også en stor læringsmateriale for jenter. Fra spillet kan du gå til reell hjelp min mor. RPG spill fremme moralske oppdragelse av barnet.

   Spill for utvikling av kreative evner i jenter


   Jenter for tidlig å utvikle kreativitet, så ikke vær overflødige fargestifter, maling og staffeli sett for applikasjoner. Dette vil bidra til å utvikle fantasi.
   Setter for håndarbeid: etablering av perler og armbånd, broderi - god form fantasi, lære utholdenhet og tålmodighet. Resultatet av utvilsomt nyte den lille master.
   Disse første formene for barnearbeid er viktig i utdanning og utvikling av barnet.
   Selvfølgelig bør pedagogiske spill for jente barnet være konkret oppfatning av verden og det smaker jenter.  
  Hvis barnet ditt er venstrehendt
   Du plutselig oppdager at barnet bruker sin venstre hånd oftere enn rett! Hva betyr dette og hvordan du kan være? Den største forskjellen fra venstre-høyre-venstrehendte er de særegenheter deres hjerne. Dette betyr at venstrehendte barn krever spesielle tilnærminger i opplæring, utvikling og utdanning. Noen nyanser foreldre trenger å vite for å opptre korrekt ved siden av venstrehendte barn.

   Hva barnet er venstrehendt?


   Levshestvo er en variant av menneskekroppen, og det er forbundet med funksjoner for barns fungering hjernen. Ekspertene fant at venstrehendte barn ikke er fullt dannet interhemispheric samhandling, og det er ingen spesialisering av halvkuler, i motsetning til høyrehendte barn.
   Halvkuler av hjernen, er den venstre side er ansvarlig for abstrakt tenkning og prosesseringsinformasjon, samt logikk og analyse, koordinerer høyre side av kroppen.
   Og den høyre hjernehalvdelen av hjernen som er assosiert med følelser, persepsjon og fantasi, det er i sin tur tjener venstre side av kroppen.

   Etter 4-6 år i barn har endelig bestemt den ledende hånd, øye, øre og ben, noe som indikerer riktig hjernens aktivitet. Hvis barnet rektor drifts arm venstre, deretter dominert av den høyre hjernehalvdelen av hjernen arbeid. Hvis et barn bruker den samme venstre og høyre side, hvilket betyr at dominans det ennå ikke fastslått. Ikke insistere på å utføre bestemte handlinger til et barn hånd, la det skje naturlig og avslappet måte.
  Hvis barnet ditt er venstrehendt

   Årsakene til at et barn kan bli venstrehendt:
 •  Genetisk venstre-handedness inntreffer 10 ganger oftere i de familiene der levshestvo er en slags mors eller farssiden.

 •  Venstre-handedness i et barn kan være på grunn av hjerneskade, ofte det venstre halvkule på grunn av skade eller sykdom.

 •  Venstre-barn kan bli tvunget på grunn av en alvorlig skade eller hypoplasi av høyre hånd.

 •  Noen ganger nevrologer bemerket hos barn psevdolevorukost når et barn har et godt og venstre og høyre hånd, mens på jobb, like han bruker begge hendene og kan ikke gi preferanse til en av dem.

 •  Hva foreldre trenger å vite barnets venstrehendt


   Barnet utviklet en lefty sensitive, åndelige og følelsesmessige aspekter av livet i ham en stor kreative talenter. Barn lefty følsom og sårbar, mindre tilpasningsdyktige og vant til teamet, trenger mer oppmerksomhet, beskyttelse og omsorg. I lefties har problemer med dannelsen av de ferdighetene som krever samhandling med både polusharyev hjernen.
   Forskning levshestva og venstre-handedness hos barn har vist at venstrehendte barn dominerende emosjonelle utskeielser og engstelse, forhøyede nivåer av angst og tvil nesten alltid nedstemthet og lavt bakgrunnsnivået av læring.

   Venstrehendt barn er vanskelig gitt regning og lesing, de senere skaffe sammenhengende tale og skrift, lang forvirret begrepet "venstre" og "høyre". Venstrehendt barn trenger spesialpedagogisk og foreldrestøtte, konstant oppmerksomhet, kontroll og godkjenning av lærere og lærere, samt familie og venner.
  Hvis barnet ditt er venstrehendt

   Det bør omskolere venstrehendte barn?


   Undervise et barn er venstrehendt utføre sine handlinger kunne bare høyre hånd, men endre fordelingen av funksjoner mellom hjernehalvdelene ingen er i stand til.
   Prøver å omskolere venstrehendte barn - det er som å bli introdusert til sin biologiske natur. Den ledende halvkulen er den viktigste endringen i barn kan ikke være!

   Farlig konsekvenser omskolering av venstrehendte barn kan være:
 •  misbruk av språk, sitt tempo og rytme;

 •  negative endringer i emosjonelle og psykologiske tilstanden til barnet;

 •  utvikling av bivirkninger nevrotiske - tic, enurese, irritabilitet, stamming, angst, apati, nervozы og så videre.

 •  Hjelpe lefty i læring og i livet:
 •  Å organisere arbeidsplassen og spille plass av venstrehendte barn.

 •  Presentere en lavere kalligrafiske håndskrift og krav til nøyaktighet brev lefty barn.

 •  Ikke å kreve at slike barn med kontinuerlig skriving og gi riktig belysning på jobb.

 •  Utføre spesialpedagogisk trening, spille pedagogiske spill for å utvikle visuell-motorisk koordinering av barnet.

 •  Aldri svare på Handedness negative snakke om levshestve bare på en positiv måte og som individuelle egenskapene til barnet for å utøve tålmodighet og takt mot menneskelige kvaliteter, ikke typisk for folk flest!


 •  Video: Funksjoner tenkning lefties

   Bør perevchaty barnet er venstrehendt? (Video)  
  Яндекс.Метрика