Hvorfor røyking er skadelig. Informasjon for studenter

 Røyking fører til skade på kroppen din? Nyttige råd og tips for tenåringer.
 På farene ved røyking for studenter, ungdom

 Tenk før du tar den første sigaretten


 Mye har blitt sagt om farene ved røyking. Men bekymring for forskere og leger øker, så lenge mange mennesker tror ikke røyking er skadelig for helsen. Fortsatt røyke - ikke ufarlig yrke som kan kaste uten anstrengelse. Dette er en reell avhengighet. Det er spesielt sterk fare for at mange mennesker ikke tar det på alvor.
 Nikotin er en dødelig gift, og naturlige kilder. Fugl dør selv det sublime i nebbet en bomullsdott dyppet i nikotin. Kanin drept av en fjerdedel av en dråpe gift hund - halvparten av fallet. En person kan dø fra to til tre dråper av nikotin.
 Røyker dør ikke, så han får dosen gradvis - omtrent samme mengde nikotin som finnes i sigaretter 20-25.
 Forresten, dette er ikke den eneste giften i tobakk. Den inneholdt også formaldehyd - en annen gift som blokkerer de skadelige effektene av en bit av nikotin på menneskekroppen. For 30 år, gjennomsnittlig røyker dreper rundt 20.000 sigaretter, tilsvarende 160 kg av tobakk. Denne mengden tobakk inneholder ca 800 gram nikotin.
 Hvis røyk i det minste av, begynner det å utvikle en bærekraftig avhengige av røyking fordi nikotin er i ferd med å bli inkludert i metabolske prosesser. Det er nødvendig for det menneskelige legeme. Hvis Smoker mann plutselig får en stor dose av nikotin, kan det også føre til døden. Lignende tilfeller har forekommet i historien.
 For eksempel, en av de største russiske pharmacologists NP Kravkov beskrev dødsfallet til en ung mann som for første gang i mitt liv røkt en stor sigar. I Frankrike i Nice avholdt en konkurranse "Hvem er mer vykuryt? ". Til slutt vant to menn som røykte 60 sigaretter. Han er verdt å leve. Andre deltakere i denne konkurransen på alvor forgiftning og ble innlagt på sykehus.
 De lever i røykfylte områder barn er mye mer sannsynlig å lide luftveissykdommer. Hvis foreldrene røyker, barn i de første årene av livet i stor grad stadig syk med bronkitt og lungebetennelse, i tillegg øker risikoen for hjerte- og karsykdommer.
 I tillegg tobakksrøyk i stor grad absorberer de ultrafiolette stråler som er svært viktig for en ung kropp. I tillegg han sterkt straffet metabolisme, som spiller en sentral rolle i veksten av menneskekroppen.
 Men det er ikke alt. Tobakk reduserer opptaket av sukker, som reduserer human immunitet. Fra tobakk til barn 9 år funnet nedsatt lungefunksjon. Dette er det som fører til at barnet ikke er i stand til fullt ut å engasjere seg i fysisk aktivitet, som det vil kreve et betydelig nivå av sin utholdenhet. Hvis moder røkt mens verdsatte barnet, kan det føre til det faktum at det er utsatt for kramper og epilepsi utvikling.
 De forferdelige konsekvensene ikke slutt der, som barn født av røyking foreldre er i stor grad henger etter sine jevnaldrende i form av både fysisk og mental utvikling. De er sannsynlig å utvikle allergier. Russiske og utenlandske forskere er enige om at utviklingen av allergi i denne saken påvirker sterkt både nikotin og generelt tørre partikler som finnes i tobakksrøyk. Gjennom dem kan barnet begynne å utvikle allergier.
 Hvis tenåringen begynner å røyke, er det veldig skummelt. Først av alt er dette betydelig innvirkning på sin kardiovaskulære system.
 Dersom barnet har begynt å røyke som 12-åring, er det mulig at under trening kan han være kortpustet. Selv sjeldne og svak røyking i ungdomsårene kan føre til dårlig fordøyelse, samt anemi.
 Fordi tobakk redusert mental kapasitet - mye verre student begynner å lære. Forresten, ble det observert at de mest tilbakeliggende i de klassene hvor elever er røykere.
 Hvis du ødelegge din helse ved å røyke, vil neppe være i stand til å velge en passende yrke og lykkes senere i livet. Røyking på skolen er helt uakseptabelt, siden på denne tiden barnets kropp vokser og utvikler seg både fysisk og mentalt. Kroppen mobiliserer alt tilgjengelige ressurser for å kunne takle de belastninger som falt til sitt mye. Men alle de ferdigheter og vaner som ble ervervet i skolen, fortsatt med en person gjennom hele livet. Og det gjelder, som du vet, er ikke bare bra, men også til dårlige vaner.
 Jo før du tar i hånden første sigarett, jo raskere du kjøpe denne avhengigheten, bli kvitt deg selv som du ville være svært problematisk. Og din helse, fordi det vil forringes med bemerkelsesverdig fart.

 For røykteppe


 Før du plukke opp en sigarett, husk at nikotin kommer inn i hjernecellene etter 7 sekunder. Innen minutter mengden blod øker flere ganger. Nikotin stimulerer nervesystemet og gir følgende effekter på kroppen:
 - Leveres i hjerneeksitabilitet kritisk tilstand;
 - Hyppige hjertebank og økt blodtrykk;
 - Muskel aktivitet svekket, ristet endokrine systemet. Nikotin forhindrer utslipp av stoffer i blodet som er i stand til å nøytralisere stress,
 - Til grense bremser blodsirkulasjonen i kapillærene;
 - Redusert appetitt og sterkt forstyrret balansen av karbohydrater.  
Hva er en kvinnes skjønnhet?

 Informasjon for jenter om kvinnelig skjønnhet.
 "Beauty - en forferdelig kraft! "- Så sa en stor skuespiller Faina Ranevskaja XX århundre. Med det kan du ikke argumentere - skjønnheten av kvinner sang siden antikken. Men hva er skjønnhet? For å forstå hva som er vakkert og hva som ikke er det, og hvorfor vi mener en vakker og stygg annet? Tross alt, til ulike tider varierte også skjønnhet. Hva en flott tanke på en gang, ble sett på som skjemmende til en annen.
 Så hva er skjønnhet og hvor det kommer fra?
 Til forskjellige tider var svært forskjellige standarder for skjønnhet. Når znuschalasya ikke foranderlig mote ser over kvinne! Poeter sang den veldreide figur, det tilbys alle damene til å gå ned i vekt, det var fasjonable tan, den "vampyr" blek håret falt over pannen, regnes som god på én gang, nøye barbert bort, noe som resulterer panne virket nesten det meste av resten av folket. Det er vanskelig å si hvilken type utseende ikke ble ansett som god eller stygg gjennom historien.
 La oss se på mesterverk av renessansemestere. Og til ære for kvinnene var stramt curvy form. Nå kan du neppe kalle dem vakre, og deretter toppet fortreffelighet regnes som eier av brede hofter og nydelige bryster. Før dem var tilbøyelig kunstnere, poeter og vanlige menn.
 I XVII århundre mote endret seg og gikk til scenen subtil blonde. For å bli skjønn, damer plaget av sult selv, lenket kroppene deres i korsetter, til alt gi håret en lysere farge ønskelig. Tenk, for dette de bruker ris pulver, som var veldig dyrt!
? Siden ris pulver koste dyrt, lagre for damene hadde ikke vasket mer enn en gang i måneden. Skummelt å tenke det som viste håret! Si hva du vil, og skjønnhet krever offer.
 Hvis livvidde dame stige 19 inches (48 centimeter), ble det ansett som omfattende. Dette er hvordan å stramme korsett for å oppnå dette! Så i forhold til skjønnheten i tiden anoreksychni modell av vår dag - bare razъevshyesya fett!
 Det finnes mange eksempler. Men i dag forskere forvirret av dette spørsmålet, gjennomført en studie og brakt en interessant teori.
 Estetisk sans for mannen mest direkte relatert til hans genetiske minne. Det er derfor vi kaller vakker at våre forfedre regnes som en viktig faktor i overlevelse. For å gjøre det enklere å forstå, forklare.
 Hva bena anses vakker? Selvfølgelig, ikke kort eller kurver og lang, slank, med en tynn schykolotkoy og lastebil. Og vet du hva med føttene enkleste flukt fra fienden? Fugitive definitivt ikke nå oss eller vilt dyr eller villmann fra en nabo stamme! Eieren av ben med større sjanser kunne redde livet til både seg selv og sine barn. Det er derfor mennene valgte sine lange bein partnere - som trenger et levedyktig kone?
 Noen store øyne? Og ikke akkurat stor, men ikke så veldig dypt og nært oppsatte? Kanskje du til og med hvis du bruker ingen sminke, glad for å ha gjort en stor klare øyne, et blikk til madden mengden av fans. Og de går gal på grunn av sin iboende genetiske minne, eier av store øyne fortsatt ser fienden og være i stand til å slå alarm. Skinnende hår er tykke, myke, fløyelsaktig hud, sterke og vakre tenner - alle helseindikatorer damer. Så bevis for at en kvinne kan bære og heve sunne barn.

 La oss snakke om instinkter


 I disse dager med instinkter vanligvis ikke tror. Egentlig hva moderne mennesket? Men den sterke halv ubevisst være iboende natur instinkter. Det ubevisst menn velger sin optimale partner. Hvor kommer den ideelle standard? Enkelt - han er "sydd" til subkortikal hjernen.
 Husk, det ser ut som vinneren av konkurransen "Miss Universe"? Det er riktig, det leggy og langhåret (farge curl spiller ingen rolle) med en vakker hvit-toothed smil og sart hud. Som du kan se, gjorde den ideelle skjønnhet øyeblikk før menneskene ikke endres. Selvfølgelig kan du hevde at på ulike tider elsket som lubben, slip, blond, deretter rødt, så mørkhåret. Ja, det stemmer - alle standarder som ikke er oppført. Likevel, det viktigste kravet hadde en, hun må være sunn.
? Forresten, er mote i stor grad avhengig av den sosiale og arrangementer som finner sted i samfunnet. Selv estetikk abstrakte begreper som krig, naturkatastrofer og revolusjoner setter sitt preg på standarder for skjønnhet.
 Du må huske at du er den vakreste, sjarmerende og attraktiv. Ikke tro? Og det er galt! Ingen stygge kvinner i naturen - er de som ikke kan understreke sin skjønnhet. Jeg vedder på at etter å ha lest dette kapittelet, pohodyshsya du med denne uttalelsen?
 Kvinners appell - spesielt vare på deg selv, kroppen din, skape unike utseende og god helse. Hvordan oppnå dette? Ikke så vanskelig som det kan virke ved første øyekast.  




Яндекс.Метрика