Hvordan bli venner med foreldre

 Nyttige tips for jenter å bidra til å etablere god kommunikasjon med foreldre


 Fun Bunch


 Det sies at pårørende ikke velger. Her tildelt stolthet av Gud, være tålmodig og ikke skarzhsya. Men seriøst, trenger du ikke elsker sitt hjem for noen meritter og dyder, men bare fordi du elsker. Med familie, spesielt foreldre eller brødre og søstre, ikke alltid består av ideelle forhold. Fordi vi ofte krangle med sine kjære og vise sin sanne natur.
 Hvem er foreldre
 En merkelig spørsmål: "Hvem er foreldrene? ". De er også forfedre Rodak, kalt hodeskaller. Ikke ut av ondskap, selvfølgelig, men av stor kjærlighet og bare for moro skyld. Så hvem er de foreldrene dine?
 Disse menneskene, også. Ja, dette er folk som fødte deg. De er så å si, var de portene der du kom inn i denne verden. Dette er de første mennesker (ikke medregnet, jordmødre på sykehuset) som var med deg fra første åndedrag. Foreldre flere viktige oppgaver. Den første av dem - for å vokse en sunn baby. Andre - å utdanne folk, hvis ikke balanseført, i hvert fall med en liten, men pent og nøye skrevet. Tredje - gjøre deg lykkelig.
 Hver forelder, vil uten unntak. Men alle forstår at det er i prinsippet umulig. Fordi du kom til denne verden for å få sine leksjoner fylle sine kjegler, dvs. skaffe erfaring. Foreldre kan ikke gjøre det for deg for alle hans ønske. De bør ikke være dine hyrder som overvåket nøye til sin sau ikke går tapt. De bør ligne trener som reiser med bil og syklist roper tilbake på ham: "Du kan! Du kan helt alene! Men vi er i nærheten. Du bare gi beskjed og vi vil støtte deg, hjelpe, be som "
 Altfor perfekte foreldre ut de som ikke forstyrre livet ditt. "Det finnes ingen! "- Sier du. Det er ingenting sterkere foreldrenes kjærlighet og foreldre angst. Men barn også ideell skjer ikke, Innrøm det. For å be om noe fra våre forfedre, krever ikke bare riktig pumpe, men også utføre noen forpliktelser overfor dem.

 Så, dine rettigheter og plikter


 • Du har rett til ensomhet, din personlige plass. Og nei, hvis du selv ikke ønsker, ingen rett til å bryte inn i livet ditt. Selv de nærmeste folk! Hvis du ønsker å være alene, kan du prøve å forklare det riktig mamma eller pappa. Det vil komme en tid, og du snakker hjerte til hjerte, men ikke i dag.
 • Du har rett til autonomi og ansvar for sine handlinger. Er du klar for dette? I så fall snakke med foreldre i detalj hva du allerede kan gjøre alene, uten deres tillatelse, slik det kreves for å forebygge og be om tillatelse. Hvis du tydelig enig med hverandre og finne ut grunnen til at du ikke kan, det vil spare deg fra unødvendige avklaringer relasjoner i bestemte situasjoner.
 • Du har rett til å uttrykke sine negative følelser, selv til foreldrene. Du må bare vite hvordan du gjør det. Uuttalte negative følelser er ondskapsfull akkumulere eiendom, og deretter henge ut til feil tid. Hvis du, bite seg i leppa, gikk på rommet mitt og gråte inn i min pute, holder hennes bilde til foreldrene, vil det ikke hjelpe. Selvfølgelig kan du kaste et raserianfall med påstander om at de "ikke er det." Du er ikke sannsynlig å bringe lettelse. Prøv fortsatt snakke sine følelser og å diskutere med foreldrene uten å gråte, for å forstå grunnen til at du så pølse. Og er det egentlig klandre foreldrene? Og om å klandre seg selv? Det kan alle skubbe en overgangsalderen.
 Så, ditt engasjement. Det er ikke mange. Selv ganske små - ett og bare! Bare være ærlig med dem. I enhver situasjon, på de mest uventede omstendigheter ikke lyve til dem. Liggende forvirrer relasjoner enda mer ball. Da foreldrene må søke stive og ekstreme straffer, forbud, beskyldninger, avgifter og så videre. N.
 Hvorfor foreldre er så redde for oppvekst sine barn?
 Kanskje fordi de var tenåringer. Så hvorfor var? I hjertet av alle foreldre lever tenåring. Han husker levende forholdet til sine "skulls", sin nedoponyatost og insinuasjon.

 Waiting for foreldre


? Siden mest kjære, som det viser seg, er det ofte misforståelser, krangler små og store konflikter. På grunn av fjellet av skitne tallerkner, bøtter, rotete rom, NPT-regimet, spill på datamaskinen. Vel, selvfølgelig! Hvordan kan vi glemme leksjoner og atferd i skolen?
 Med smertefull:
 "Det er ikke lett å sette barn på sine føtter - spesielt tidlig på morgenen! "; inskripsjon på barnas T-skjorte: "Mine foreldre alltid slå meg med tull, men jeg vet hvor du skal få mer! »
 Dette er en annen snublestein, så å si, høydepunktet av programmet i den pedagogiske prosessen. Dette spørsmålet er noen ganger ganske bortskjemt liv, og du og dine foreldre. På kveldene, når hele familien ønsker å samle og avslappet opphold, kan en real storm blåse over "det settet for i morgen."
 Selvfølgelig, det er foreldre som tar seg også, sjekk, se i bloggen oftere enn de burde, kaller læreren. Vel, som liker dette? Som en person oppfører seg som kontroll? Rebels, sinte og gjør det motsatte. Så bevise for mine foreldre at du kan takle organisasjonen ikke bare sin fritid (det lett!), Men undersøkelsen. Du starte prosessen med gjensidig tillit. Du forstår at foreldrene dine er villig til å innrømme du ikke bare "barnet" og vokser opp menneskelige personlighet.
 Deres bekymring er forståelig! I det store og de vil deg til det gode. De bryr seg om din fremtid. Hva vil de? Til datteren vokste en verdig mann, ikke en anstendig darmoyidkoyu til godt studert, fikk en skikkelig utdanning. Årsakene er ganske human. Men igjen, det er konflikter gjennom semantiske barrierer. For deg denne "fremtiden" så spøkelsesaktig, langt usikkert. Foreldre forventer av deg bevissthet, og du? Du lengselsfullt å se på klokken. De fleste ville gjøre unna med dette regnestykket problemet og gjøre noe mer nyttig. For eksempel, chatte med venner, lese på Internett. Se TV, i slutten av det hele, gi en mann?

 Hvordan overleve etter foreldremøte?


 Spørsmålet om overlevelse etter foreldre møter, telefonsamtaler, klasselærer, ringer foreldrene til skolen - et spørsmål om liv og død! Hva gjør jeg? Hvem har skylda? Hvor du skal kjøre? Som vidmazuvatysya? Det er mange måter å beskytte seg selv. Du er ikke studert dem på de riktige bøkene. Den naturlige instinkt tilsier at du kan ty til disse manøvrene, "dumt ta og pidlyzatysya", "vin rundt, bare ikke meg", "Jeg er ikke lenger! "" Bli plutselig syk "," samle på ansiktet hans hele verden sorg og later til å være ulykkelig "," overkjørt og smelle igjen døra. " Alle disse manipulasjoner (ellers de ikke kan kalles) er god for tiden. Hvis du ser gjennom, ned i avløpet! Vi må finne nye måter å beskytte eller forsvare stopp og begynne å leve fritt.
 Posisjon mellom lærere og foreldre noen ganger noe som ligner en posisjon mellom en stein og et hardt sted. Å beskytte sitt stille liv, må du følge noen regler. Kan ikke komme bort fra reglene!
 • Ikke vent til streiken ut av det blå. La foreldrene dine vite om problemer på skolen med munnen din, ikke fra munningen av klasselæreren.
 • General - velge riktig tidspunkt å snakke med foreldrene! Ikke fortell pappa at du har en fjerdedel av "utilfredsstillende" når han bare rush jobb på jobb.
 • Prøv å kommunisere mer med sine foreldre skolehverdagen: tagging nye tråder leksjoner, relasjoner med lærere, klassekamerater.
 • I problemsituasjoner akselen ikke all skylden på noen. Prøv å stille spørsmålet: "Hvorfor dette skjedde med meg? "En slik tilnærming lærer ansvar ikke bare for å studere, men for livet generelt.
? Vismenn sier at foreldrene burde blitt seksti år. Det er den gamle mannen ringte livserfaring og visdom, og han kan passere noe den yngre generasjonen.
 Besteforeldre. Dette er en nær til dere. Husk ordene til barnesanger: "Jeg bor med min bestemor, bestefar jeg bor. Mamma og pappa gå til å besøke oss "? Mange viser seg. For noen grunn, er barn trukket til eldre mennesker, og eldre barn. De må ha noe lignende. Du vokste litt og kanskje mindre saken i å besøke sin bestemor. Tenk på det. Hvorfor?
 Det bør kommunisere med sine besteforeldre ikke bare i løpet av ferien, men for en grunn. Det er også en egoistisk interesse. Vel, si meg hvor du har så hjertelig velkommen? Donuts, kaker, gaver til bursdag og lommepenger. Og frihet! Hvorfor alt så lyst til å slappe av i naturen bestefar? Det er ingen streng kontroll: en spion for middag, gå til nord, spise masse!
 Du vet, som bestemmes av trivsel i samfunnet? I forhold til barn og eldre. Jo mer oppmerksomhet, omsorg og kjærlighet vi gir dem, jo ​​mer får du ut. Besteforeldrene dine, selvfølgelig, litt "utdatert", men tro meg, hvis de skal få venner, de fortsatt viser et pulver i flaskene.  
Tidsplan og kosthold på barnet ved seks kunstig fôring

 Babyen har vokst. Han ble mer aktiv, er allerede begynt å krype, lærer og smilende mamma og pappa. Derfor må kosthold barnet ditt fullt ut oppfyller sine voksende behov.
 Hvis babyen var flaske-matet, er han allerede er kjent med grønnsakspuré og frokostblandinger. Hvilke endringer er tidsplanen og kosthold seks flaske-matet babyen?

 Nye produkter


 Det er en tid for endring av barnets kropp, blir mer moden fordøyelsessystemet. Barnet lærer allerede ikke bare flytende mat, men potetmos. Mange barn i denne alderen begynner å bryte ut tenner.

 Endelig har babyen vokst til slike produkter som kjøtt. Med magert kjøtt er forberedt saus. Akkurat som alle tidligere nye produkter, begynner kjøttet til små doser. La ungen bli vant til den nye smaken. Hvis alt er bra, deretter langsomt øke mengden av kjøtt i kosten til barnet.
 Juice og frukt pureer enn si under fôring. For drikkevann forblir et barn eller frukt kjøttkraft. Ikke glem å drikke barnet ditt, spesielt på varme dager.
 Du kan prøve å gi barnet er ukjent for ham, juice, som appelsin. Gjør dette nøye, i små doser, i likhet med alle nye produkter. Tilpass menyen barnet kan og frukt og melk og melk-vegetabilsk puré. Prøve en diett av babyen buljong. Hvis alt går bra, kan det grønnsakssuppe kokes i buljong.

 Planlegg måltidene


 Barnet får seks måneder, fem store fôring intervaller på fire på ettermiddagen og åtte på kvelden. Pass på å følge den daglige rutinen for barnet til hans kropp forberedt på forhånd før måltider eller sengetid. Da foreldrene vil ikke ha problemer med mating eller legge barnet til å sove. Tentativ tidsplan og diett på seks flaske-matet babyen er som følger.
 Den første fôring: tilpasset melk formel eller yoghurt.
 Den andre fôring: melk grøt, smør, fruktpuré.
 Tredje mating: vegetabilsk puré, vegetabilsk olje, eggeplomme eller kjøtt, frukt juice.
 Fjerde fôring: tilpasset melk formel, ost, kaker og kjeks, fruktjuice.
 Femte fôring: tilpasset melk formel eller yoghurt.  
Яндекс.Метрика