Hver kvinne venter på babyen er født. Utseendet av barnet - et spesielt øyeblikk i livet til min mor, en etterlengtet og skjelvende. Mange unge mødre etter fødselen, er til en viss forvirring og bekymring om hvordan ta vare på et nyfødt barn. Det bør bemerkes at omsorg for nyfødte gutter forskjellig fra hvordan å ta vare hvis en jente. I denne artikkelen beskriver vi unge mødre: hvordan å lage omsorg for nyfødte jenter, bade babyen, som daglige rutiner bør være og mer, interessant og informativ.
Omsorg for nyfødte jenter - Høydepunkter

 Hygiene


 På grunn av sine anatomiske trekk, kjønnsorganer jenter krever spesiell omsorg, spesiell omsorg og ømhet. Når eneste jente født til hennes sex lepper er krem-farget olje. Gradvis vil det forsvinne. Hvis for mye fett, må den fjernes med vann, fordi miljøet er som bidrar til spredning av mikroorganismer. Som for podmyvaniya nyfødt, bør jentene være kokt vann for å vaske bort halebenet til infeksjon i endetarmen ikke treffer i kjønnsorganene til et barn.
 Før podmyvaniya og alle hygiene mor skal klippe neglene korte og vaske hendene med såpe og vann. Dette gjøres for å smitte og skitt fra under neglene på hendene mor har ikke fått noen sårbare barn kjønnsorganene. Det må utvises forsiktighet for ikke å skade barnets kjønnsorganer. Tross alt, hvis såret må få en infeksjon.
 Undergrave nyfødt jente bør i hvert skifte bleier. Våtservietter kan fjerne avføring, så sørg for å vaske under rennende vann i skrittet. Nyfødte ofte Kaka fordi noen ganger disse prosedyrene må reise til 8-10 ganger om dagen. Ikke tørk av perineum etter podmyvaniya det bør bli vått polotsentsem. Før du bruke bleier, sørg for å pusse alle rynkene på kroppen av solsikkeolje. Det er ofte gitt på sykehus i liten puzыrechkah. Det forårsaker ikke allergi og hud baby vil ikke løsner.
 Ca 5-7 dager etter fødselen av jenter, kan det være spotting. Ikke bekymre deg, er denne prosessen som kalles hormonell krise. Dette er en konsekvens av det faktum at noen hormoner overføres under graviditeten din jente. Denne prosess er i seg selv og ikke krever spesialbehandling. Hvis valget av gul eller har en stygg lukt, umiddelbart kontakte pedyatoru.

 Morgen prosedyre


 Morgenen bør begynne med prosedyrene for navle sårbehandling, stell av øret skjell, nesebor og rynker på barnets kropp. Tørk av øret med bomullspinner begrenser. Må rydde bare de aller innsiden av skallet og ikke på noen måte å klatre øret pinne i øret. Barnet er veldig øm, og en feil brå bevegelse kan skade øregangen og selv forstyrre høringen.
Omsorg for nyfødte jenter - Høydepunkter

 Umbilical såret


 Umbilical sår bør behandles med grønn maling. Denne prosedyren skal utføres en gang per dag i morgen. Prosessen bør en bomullspinne, forsiktig åpning fingrene veldig sår. En liten vannaktig utflod fra pupochka tidlige dager som normalt. Dette ichor. Vi må sørge for at disse purulent utflod som ikke finnes i naturen. I alle fall, mens på sykehuset, du og barnet ditt under tilsyn av et stort antall leger. Men hjemme er alle på din konto.

 Eye Care og tut


 Øynene hos spedbarn krever daglig rengjøring furatsylynovыm svak løsning. Det bør være bomull pads, dukkert i løsningen og tørk forsiktig hjørnet av øyet til det. Denne fremgangsmåten er også jobbet ut i morgen. I øynene til nyfødte i de første ukene av livet går purulent utflod. Hvis de ikke blir fjernet, kan infeksjonen utvikle. Så ikke spare tid og krefter på morgenen av prosedyren.
 I nasal Khodyko nyfødt første måneden skal ikke bare væske, men morsmelk. De danner ofte en skorpe som hindrer pusting. Det virker som om ditt barns rennende nese. Men det er det ikke. Hver morgen begynner å renne nesegangene. Skorpe må først mykne. Prosedyren for å gjøre nøye og forsiktig bruker flag med bandasje.
 Tross alt gjort maslytsom tørk alle rynker på kroppen: armhulene, halsen, hender og føtter, baksiden av kolenochek, lyske og andre steder. Hvis du ikke gjør hver dag på leddene hender og føtter vil bli peeling.

 Tribal skorpe på hodet


 Det er ikke verdt touch. Ikke på ingen måte shkrebyte neglene. Senere, etter sjamponering, gre du det forsiktig. Etter en stund hun forsvinner.
 Mens omsorg for nyfødte jenter tar tid, men disse prosedyrene uttrykke din kjærlighet og omsorg. Hvert øyeblikk er gøy. For hver babyen føles din berøring og din kjærlighet til henne. Lykke til!  
 En mann i hele sitt liv konstant slåss med sin dårlige vaner, latskap og, selvfølgelig, søvn. For å overvinne søvnen ganske enkelt, det viktigste å ha litt viljestyrke og følge visse regler, som vi vil snakke i dag.
 Til redaktøren ofte får spørsmål knyttet til kampen med søvn, fordi i dag vår artikkelen vil vi presentere deg som svar på ofte stilte spørsmål. Så la oss begynne.
Hvordan man skal håndtere søvn?
 Hvordan takle å sove på jobben?
 Å utelukke sove på jobb, må du begynne å gjøre det riktig modus av dagen hvor du må sove minst syv timer i døgnet. Under arbeidsprosessen må arrangere en pause. Hvis du kan, deretter sove i løpet av disse 15-20 minutter. Til tross for den tilsynelatende minimality i intervallet, er det nok til å gjenopprette din ånd og fortsette karrieren med enda større iver.
 For å overvinne søvn hjelp sterk kaffe, må du drikke ca 4-6 kopper som virkelig ble merkbar effekt. Men Vse-Sekrety.ru teamet weblog ikke anbefaler ofte bruker lignende doser av koffein, som det er en stor belastning på hjertet og mage-tarm som kan forårsake gastritt, magesår og mange andre problemer.
 Prøv å eliminere ensformig arbeid, men heller hennes stedfortreder. Spesielt nyttig alternativ trening mentalt. Prøv prohovoryuvaty høyt sine handlinger, vil det bidra til å holde litt mer kontroll over situasjonen. Hvis du kan - en hver time eller to, ta en kald dusj. Hvis ikke - bare vaske kaldt vann. Hvis det er en neste sprøyta (blomst) med vann, plasser den i nærheten av og til sende over og sprut i ansiktet (jenter med sminke på ansiktet ditt, er dette alternativet ikke spesielt egnet). Slag i ansiktet er også i stand til å våkne fra dvale. Ikke på noen måte, ikke prøv å komme i en god stol eller sofa samt en komfortabel stilling vil bidra ytterligere til å sovne

 Hvordan man skal håndtere søvn bak rattet?
 I dette tilfellet, anbefaler vi sterkt at kampen, som det er dødelig for ditt liv og livene til passasjerene. Du trenger å bo på et bedre hotell først og sove minst 3-4 timer, eller du kan sovne ved rattet rett. Statistikk viser at over 50% av alle trafikkulykker skjer på grunn av mangel på søvn drivere. Ikke lek med ild !!
 Men hvis du er trygg på sine evner, og har ikke lyst til å sove, men bare i tilfelle du ønsker å beskytte deg selv fra en lur, så du trenger hver 2-3 timer for å gjøre vei stoppe for en pause. I det som må komme ut av bilen, gå, drikke kaffe, te eller energidrikker. Spise mer søtt. Hvis det er mulig, lur på 15-20 minutter og ta en kald dusj.
Hvordan man skal håndtere søvn?
 Hvordan man skal håndtere søvn i løpet av dagen?
 Hvis du ikke har sovet i hele natt og dag du har en rekke oppgaver som skal gjøres, du absolutt trenger å konkurrere med sin søvn. Dette bør gjøres på følgende måte: oblyyte seg med kaldt vann, kan du direkte fra bøtte. Drikk 1-2 kopper sterk te, er det en sitron. Vennligst også prøve narkotika kalt "Doppelherts", det er et stoff som bidrar til å øke fysisk og mental aktivitet. Smaken er helt akseptabelt og ikke like skadelig som kaffe (i store mengder). Spesielt dette stoffet er anbefalt for de som ønsker å ta tester eller eksamener etter søvnløse netter.
 Det er en annen folkemedisin hjelper bekjempe søvn i løpet av dagen - et glass mineralvann og en skive sitron og et par spiseskjeer honning. Denne saken mix og drikke i ett jafs. Smaken er behagelig og har i lang tid.
 Hvordan man skal håndtere søvn nattskift?
 Du må ikke sove om natten er svært vanskelig. Du kan bruke alle disse tipsene, men avstå fra søvn vil være vanskelig. Derfor anbefaler vi at blanding av kaffe og cola (i en ratio på 50 til 50). Ikke i noe tilfelle ikke lyve eller sitte i en komfortabel posisjon for deg, fordi det heller oppfordrer søvn. Ta deg selv noe interessant (spiller, snakker i telefonen, kommunikasjon på Internett, se på TV-serien, etc.).  
 I huset alle ser frem til en lykkelig begivenhet - kommer snart baby. Små barn trenger en masse ting som fortsatt ikke har vært så ubrukelig. Det synes å være ni måneder gravid ville være nok til å kjøpe nødvendigheter uten hastverk og mas. Men mange gravide kvinner eller under påvirkning av egne interne frykt, under påvirkning av andre begynner å se i alt dårlig tegn for fremtidig avkom. Følgelig er ting ikke kjøpt. Det lå til det øyeblikket når barnet er født.
Hva som er nødvendig for en nyfødt?

 Det er bare etter utskrivning fra sykehuset i tid vil bli sårt savnet. Og spørsmålet er - når og hvem som vil kjøpe hele medgift, leker, møbler og andre ting for babyen? Hissig på kjøpstidspunktet kan resultere i dårlig humør - en feber er kjøpt etter behov, og helt unyttige ting (hva hvis det er nødvendig, slik at du ikke går), dårlig gjennomtenkt dimensjoner og egenskaper ved ting. Som et resultat senger tar opp mye plass eller ikke passer inn i den tildelte plassen, kunne rullestol kjøpe bedre, etc.
 Å ikke ha en hodepine fra å tenke "Alt vi klar? "Eller" Hva bør jeg kjøpe? "Vi vil fortelle deg om de mest essensielle ting uten noe som barnet ikke kan gjøre, og for de som ikke kan avslå.
 Så vår plan dagens artikkel:

 Gode ​​og dårlige varsler
 Generelle ting
 Sengetøy
 Tilbehør for bading
 Barneklær
 Barn og hygiene kit

 rom.
 Helt forlate sengen bør ikke være. Dette svangerskapet du kan bestemme selv hva som vil sove sammen, og etter fødsel kan endre din mening. I tillegg kan barnet ikke være lunefull, sovner bortsett fra deg. Og i alle fall du trenger å lære et barn til sin egen seng. Alternativt kan du kjøpe en barneseng som vil bo i nærheten av din høyde og det vil bli styrt av "voksen" høyde. I slike senger ingen store blad som returneres til sengen, og det viser seg at barnet ville være som å sove hver for seg, og samtidig med min mor.

 [B] vogn. [/ B] Denne type barn transport er svært nødvendig. Og samtidig kan gi deg mye ubehag. Vel, hvis du bor i ditt hjem eller første til tredje etasje i en fleretasjers bygning. Lavere og øke volumet barnevogn flere ganger om dagen fra femte etasje og oppover er neppe å ta mye glede. I tillegg er det spørsmålet om sin plassering i korridoren når liten plass. I slike tilfeller er det nødvendig å se på de ulike alternativene stropper og ryggsekker Kangaroo.
 I tilfelle du har tenkt å kjøpe en barnevogn, du i tillegg trenger myggnett mot insekter i sommer og regnfrakk. Forresten, kan du kjøpe en spesiell paraply barnevogn i som vil beskytte ikke bare barnet fra regn, men fra varm sollys. Også trenger å kjøpe en madrass i en barnevogn.
 Velge en barnevogn, ser for sin holdbarhet, pålitelighet og kvalitet av de materielle festene.
 [B] Bath. [/ B] presserende behov for å kjøpe den der. Hvis karet i god stand, kan du trygt bade babyen i det. Videre har mange barneleger uttrykt for vannbehandlinger i et stort badekar der barnet er rom for bevegelse og samtidig kan du lære å svømme. De fleste barna kommer til glede for felles bading med sin mor (sparer tid og masse positive følelser). Så du kan skille badekar ikke være nødvendig. Ulempen med skuffer er deres lille størrelse - vann kjøler raskt og babyen begynner å føle ubehag, erklære det tårene. Forresten, selv om du fortsatt vurderer å kjøpe spedbarn badekar, så ta hensyn til de vanlige store bassenger. De koster mindre, og barn vokser raskt, og snart vil du bli ført til et stort bade kar. Plast potter eller skåler deretter bli tilpasset for vasking.
Hva som er nødvendig for en nyfødt?

 [B] En tabell for svøping. [/ B] De fleste nybakte mødre erfaring viser som kjøper en egen tabell for svøping babyen - det er bortkastet penger. Nesten alle hus er det et skrivebord, som kan tilpasses til dette formålet. A skuffer og hyller for å bruke for baby klær og essensielle elementer. Du kan kjøpe et separat spovyvalnu bord som hviler på toppen av vaskemaskinen (hvis pelenaete barnet umiddelbart etter bading på badet) eller krybbe. Noen foreldre og absolutt nekter eventuelle tilpasninger hell spovyvayuchy babyen på senga eller sofaen.
 Babyen Møbelprodusenter som tilbyr potensielle foreldre muligheten til å evaluere crib kombinert med spovyvalnym tabellen. Nedenfor som er laget for barneklær. Andre steder som møbler vil ta mye mer enn bare en seng, og vil dra nytte mer på grunn av lagringsplass for klær.
 [B] Car Seat. [/ B] Denne saken er bare nødvendig hvis du har en bil. Denne stolen kan kjøpes eller leies etter behov.
 Quilt. [/ B] Det må være mer. Først et varmt teppe. Kan ull, hvis ikke allergisk. En flanell teppe og teppe. Pledd kan være flere - fra hverdagen til elegant ferie. De kan brukes i stedet for et lett teppe, hvis relatert til bomull og for å skjule mens du går i kjølig vær (ull og ull blanding). For vinteren, er det nyttig å få varm fjær (igjen, hvis ikke allergisk) eller bomullsteppe for walking.
 [B] Pillow. [/ B] For Nyfødte trenger ikke det. Hennes behov vil komme når barnet er omtrent et år. Da kan du kjøpe en.
 Ark. Bedre hvis de natyahatysya på madrassen og holde den ved hjelp av gummistrikk. Gjennomsnittet av fem ganske nær.
 Teppe. 2-3 stykker av passende størrelse for hvert teppe.
 [B] bleier. [/ B] I de varmere månedene faktisk bruke kluter eller bomull. Om vinteren er det tilrådelig å bruke flannelette, flanell. Antall - 10 til 25 deler av hver type. Alt vil avhenge av om du er bleier skrivebord eller gi barnet til å sove på voksduk-dekket bleie.

 Tilbehør for bading
 [B] Håndklær. [/ B] Du kan kjøpe en spesiell barnehjørne med et håndkle, som bæres på hodet til babyen. Du kan bruke en vanlig badehåndkle stor. Velg frottéhåndklær, der håret er lang og fluffy, for ikke å skade den sarte babyhuden.
Hva som er nødvendig for en nyfødt?

 For å måle temperaturen på vannet du trenger [b] termometer for vann [/ b] selv om dette ikke er nødvendig. Også må du kjøpe en separat babyen såpe og såpekopp for ham. Barn Shampoo, skum du vil trenge senere, samt naturlig hanske eller en svamp for bading.
 Det er nødvendig å ha noen [b] medisinske tørkede urter [/ b], og er brygget ekstrakt tilsettes vann for å bade babyen. Bruk som noen urter og avgifter. Bare ta kontakt med lege før bruk fordi noen kan føre til tørking sarte babyhuden.

 Barneklær
 Ikke kjøp alle slags små ting - det første året av babyen vokser raskt og rett og slett ikke har tid til å bære det hele tatt. Klær å velge mellom seks måneder låsen på skulderen eller mellom bena. Nyfødte babyer ikke liker forandring, så når du skifter en bleie eller tilsølt bluser er lunefulle.
 For første gang vil du trenger:

 Overall Lys bomull (tre måneder ikke mer enn 2-3 stk), for barn født i høst eller vinter - varm kjeledress med lukkede ben.
 Sovepose eller konvolutt zip (knapper) er nødvendig for urolige barn som ikke ble avslørt under søvn. Denne saken er svært praktisk for turer i vognen i vinter.
 H / W kroppen. Veldig komfortabel med spenne mellom beina, som det tillater deg å endre en bleie babyen uten å fjerne det helt. De trenger 2-3 stykker. Også kjøpe to stykker av tynn flanell og sorochechok (bluser, rubashechek), og disse glidere.
 Sokker (2-3 par), for ikke å underkjølte ben nyfødt baby. For kald tid please hansker, men det er bedre hvis jumpsuit er jakkeslaget, lommer for penner. For et barn er det lurt å kjøpe hansker og lys-tsarapky ikke å spikre skrape huden, eller kjøpe skjorter er sydd med hansker.
 For kjøligere vær og vinter hatter du trenger. Å vaske dem daglig i sine beste lys- eller flannelette slitasje Hattene. Denne hetten kan settes på barnet i rommet.

 Dessuten vil du trenge slyunyavchyky. Jo mer, jo bedre.

 Barn og hygiene kit
 Merk at midlene for hudpleie barnet febernedsettende og midler fra kolikk bør kjøpe kun etter avtale legen din. For daglig bruk, vil du trenge bomullspinner med begrensere (for å rense ørene) og konvensjonell, bomull baller og en steril bandasje (gasbind) våtservietter i forseglet emballasje.
Hva som er nødvendig for en nyfødt?

 Også i medisinskapet bør være saks med avrundede tips, kam eller børste håret mykt, pipetter (separat for øyne, nese, ører), klyster eller ull, baby aspirator.
 Med antiseptiske midler må du hydrogenperoksid, strålende grønn, alkohol.
 Innholds kits bør regelmessig vurdere å identifisere utløpt narkotika, og for å fylle de midlene som allerede er over.  
Яндекс.Метрика