Hvem er matusyni sønn?
 I de tilfeller hvor en mann har over tretti, og han hele denne tiden ikke var gift, så det er verdt å tenke på.
 Når trygg voksen mann i nærvær av hans mor er i endring og blir egoistisk humørsyk gutt, er det første tegnet på at en typisk mors sønn.
 Planen av artikkelen:
 Mor og egenskaper
 Hvordan å bygge en fremtid med slike mennesker?
 Typer Moms

 skilte seg fra ektemannen til barnets far, eller rett og slett ikke var gift og oppdra et barn alene. Men så skjer at matusyni sønn vokse opp og komplette familier. Dette skjer når mor til barnet, også ansvarlig og rastløs, den styrer alle arbeider av hans sønn, ikke gi ham til å ta avgjørelser vokse.
 Det skjer ofte at matusynymy sønn er ganske hyggelige menn som ikke kan velge en verdig kompis. Opp til 35 år, møter de mange jenter, men ingen av dem som de ikke synes egnet for rollen som hans fremtidige kone.
 Problemet matusynyh sønn er deres emosjonelle umodenhet. Denne typen menn kan være vellykket i virksomheten, karriere, men ofte er nølende til å skape sin familie. De mener at det ikke er behov for å gifte seg, ta på seg ekstra ansvar når den neste er alltid en favoritt mamma, som alltid matet og vannet og obihriye og forbereder det så mye bedre enn kjæresten.

 I de fleste tilfeller er disse menn og forbli infantile, spesielt når de ble ført opp som et barn med sin mor bestemor. Denne type av menn vant til det faktum at for dem, noen gjør beslutningen. Selv i voksen alder vil de også fortsette å holde på morens skjørt, er instinktivt behov for beskyttelse.
 Ofte matusynyh sønn forfølger en frykt for kvinner. I hver av hans venner eller kjæreste, de ofte se et rovdyr som bare ønsker å bringe den til alteret og ta besittelse av boliger.
 Men så skjer at de fortsatt er gift, og i utgangspunktet gjøre det på tross av mors vilje. Men slike ekteskap er ikke holdbart. Mest kjærlig mor bare rett og slett outliving deres ektefeller bor sammen med sine barn. I alt dette de fattige ha så mange koner naterpitysya av svigermor i ekteskapet, etter skilsmissen, vil de ikke være veldig lang tid å bestemme seg for å skape en ny familie. Menn de er allerede mye mer nøye.
 Bare ikke kan forstå at mannen - en typisk mamma, først de synes å være den perfekte mannen. De er snill, mild og omsorgsfull. De fleste trenger ikke motsi enig nesten alt. Første inntrykk av at de produserer - en ansvarlig og seriøs mann som alltid er klar til å låne sin sterke arm og bli en pålitelig støtte for deg i livet.
 Kanskje alt dette vil ende umiddelbart etter møtet med sin mor. Mamma umiddelbart følelser av sjalusi, vil åpne øynene Sonny alle svakhetene i sin elskede, selv de som ikke er i det hele tatt. Men det er ikke alle vanskelighetene som oppstår.
 Mer sannsynlig at mor vil kvalifisere for hovedrollen i familien. Ofte er dette fordi det er så vant, og for å gi sin sønn gale hender det har til hensikt å ikke. Det vil gi deg en annen type råd til å gripe inn i alle tilfeller etc.
 Noen ganger skjer slik at mannen han begynner å kjemper om makten med sin mor, argumentere og gjøre noen onde gjerninger spesielt henne. Bryllup kan også være en slik fremgangsmåte.
Hvem er matusyni sønn?
 Mamma ser andre kvinner som en slags trussel mot deres egen vilje. Med en slik mann å komme til fred og harmoni er svært vanskelig. For første gang, vil han gjøre noe for deg, redd for å miste deg, men det vil ikke vare lenge.
 En slik mann er alltid oppmerksom på min mor til alle, selv om du har på dette området er en stor opplevelse.
 Mamma tapt når du kommer inn i noen uvanlige situasjoner, oppfører seg aggressivt og selv merkelig. Slike menn heller smertelig reagere på enhver kritikk av hans menings endringer svært ofte. Det er tilfeller når matusyni sønn ikke fungerer, ikke hjelpe sin kone hjemme, fullstendig likegyldig til slektninger og andre. Men til tross for alt dette, er de svært lite nedbrytbare og sult kan oppnå sine mål. Vanlige samtaler og andre måter å få sin hånd på det som et resultat, er de fleste kvinner tvunget til å gi sine luner.
 Nesten alle helger og ferier mors sønn vil tilbringe den med min mor på en annen måte, alltid trenger det hans oppmerksomhet.
 Mest matusyni sønn nesten ingen venner siden lært at det var spinning alle rundt dem. Sjansene er, vennene dine vil behandle det negativt, tilpasse deg mot dem, sjalu, etc. All din oppmerksomhet bør gis bare til ham og ingen andre.

 Ikke bli overrasket hvis din mann ville bli diskutert med moren din elsker livet, inkludert elskov, mens rundt det vil gi tips om hvordan du kan forbedre det hele tatt.
 Sannsynligvis trenger å bli vant til det faktum at han alltid vil sammenligne deg med sin mor, slik at du er matlaging, rengjøring, oppdra barn, etc., og som, etter hans mening, og hans mor, gjør du ikke så vil bli kritisert.
 I dette tilfellet er problemet at han rett og slett ikke se de andre relasjoner for menn og kvinner, så det vil bli re ekstremt vanskelig.
 Men det er verdt å merke seg at matusyni sønn utdannede enslige mødre bare, er det ikke slik, men i de fleste tilfeller så. Bringe en slik mann kunne og kvinner som er gift, men en eller annen måte misfornøyd med sitt forhold til sin mann. Ofte noen misnøye med hennes ektemann, arbeid, liv, og at de ikke takler det viser seg, kan gjøre en kvinne kaste all sin neroztrachenu kjærlighet til barnet eller barna. Enda mer, kan den naturlige kjærlighetsbarn og hennes totale avhengighet av barnet sitt fullt ut erstatte hennes kjærlighet til alle mennesker.
 Mamma rundt denne typen mennesker veldig sterk kjærlighet og omsorg i den grad at denne kjærligheten blir en uoverstigelig mur mellom verden og barnet. Verden er en skremmende og langt, i de øyeblikkene når det ved siden av sin mor og råd.
 Det er verdt å merke seg at i første omgang, barnet i min mor slår uferdig prosess med psykologisk separasjon fra moren. Den andre grunnen er et stort behov for mors følelsesmessig varme, som faller på barnet. Og så skjer det at i tillegg til min mor, ingen andre der. Ingen venner, ingen egne ønsker, ingen ønsker, ingen underholdning, men det er en mor, en mann som ingenting kan sammenlignes.

 Hvordan å bygge en fremtid med slike mennesker?
 Til tider, kontinuerlig overvåking og omsorg, ikke tillater dem å puste rolig. Over tid blir de vant til ideen om at de er barnslig, og helt ute av stand til å ta vare på seg selv uavhengig. De vet bare ikke hvordan å ta egne avgjørelser.
Hvem er matusyni sønn?
 Det finnes tilfeller hvor unge menn er omgitt av mors omsorg, ikke engang moren utenfor. Men i deres miljø de oppfører seg annerledes, er det naturlig å deres alder og interesser direkte.
 Hvis det skriver moren din henviser folk, vil du ikke bli lett. I dette tilfellet, må du først etablere et forhold til sin mor. Men hvis det mislykkes, og livet til mannen ikke blir bedre, er det flere utganger.

 Bor alene, atskilt fra svigermor, og helst mer og bedre, eller det kan forlate deg. Dette alternativet, selvfølgelig, er ikke for alle, fordi ikke alle har mulighet til å kjøpe sin egen leilighet og leve med hans kones foreldre i utgangspunktet han vil.
 Bare samle sine poser og gå, og i alle fall ikke å forsinke skilsmisse. Hvorfor kaste bort tid, fordi du også skal arrangere sitt liv.
 Ikke betale noen oppmerksomhet til svigermor og gå gjennom. Det ville være bedre hvis du blir gravid snart. I de fleste tilfeller, svigerforeldre innser at hun har ingen steder å gå, men det finnes unntak som kommer til sin bitre slutt, selv ignorerer graviditet. Vel, det er ikke mye av sin svigermor. Selv om forholdet til svigermor ikke kaste seg, vil det være det beste bestemor. Bare være sannsynlig å slå sin oppmerksomhet til hans barnebarn, og veldig sakte re-gjør mannen.

 Ikke glem at det er nok av moro og underholdning, der din svigermor vil ikke være i stand til å delta. Og her har du sjansen til å bevise at mannen at du er den beste, fantasere, være alltid vakker, ta vare på deg selv, og du vil lykkes.

 Du kan prøve å komme sammen med sin svigermor, adlyde den rundt og prøver å være hennes datter. Hvis du har sterke nerver, stor viljestyrke og mye tålmodighet, i så fall kan du håndtere.

 Men det er plusser og minuser, men heller:
 Pros: om du kunne gjøre det, tro meg, du vil like en steinmur. Man vil alltid være fornøyd problemer med økonomien vil ikke, barn er alltid overvåket. I alle rettspraksis første gang vil ta deg ikke noe, og visste ikke hvordan, og det vil inspirere hans sønn. Som et resultat, vil hun fortelle alt det hun lærte deg alt, etc. Og du må leve med det.
 Cons: vil leve, som live-in-law under alle bør adlyde henne, stole på henne oppdragelse av sine barn. På deres interesser, synspunkter og fangst umiddelbart bli glemt. Alt er stadig utsatt for kritikk og fordømmelse. Du vil få råd om hvordan de skal leve, hvordan å kommunisere, kjole, etc.

 Hvis du er en voksen og selvforsynt kvinne. Alt annet som sin mor, så alt er i dine hender. I at rettspraksis vil se deg bare et alternativ til seg selv.

 Men anser det faktum at i dette tilfellet du kjøper en mann du ønsker å være en hemsko på livet, et annet barn. Ta vare på sin mann, men gjør det med måte. Ingen grunn til å bli hans andre mamma.
 Vi bør heller ikke klandre henne manns overdreven kjærlighet til sin mor, og ikke utsettes for kritikk. La ham i hvert fall ikke raskt, men ble et selvstendig menneske.

 Typer Moms
 Hvis du finner ut hvilken type det er hans mor, kan vi finne en måte å nøytralisere det lettere.
 Cook
Hvem er matusyni sønn?
 Denne type mødre stadig forfølger frykt for at hennes lille gutt ikke vil bli matet og sulten. Derfor bør en mor ikke snakke om det i dag middag vil du ha kjøpt ravioli, ellers, slik at du bare signere en dom. Den neste dagen hun kommer til å besøke deg med sin matlaging. Eller verre, hvis hver dag etter jobb skal overtale ham til middag. Og som menn - en svekling, du bare risikerer igjen å tilbringe kvelden i hennes selskap.
 Så for å starte det nødvendig å invitere meg til å besøke og vise henne kjøleskap fullt av mat, og forberede deg noe velsmakende, selv om det blir klart at hennes sønn sult ikke er truet. Kanskje i slutten vil du ikke være i stand til å overbevise henne om at ved siden av deg er det ikke verre, men fortsatt trenger å begynne å utvikle sine favorittoppskrifter. Over tid kan du lære å lage sin favoritt kaker bedre enn sin mor.
 Fury
 Denne type kvinner - en sterk, dominant over kvinner med hennes sønn stervoznym karakter. En slik kvinne kan ha en idé om deres potensielle koner, hvis du ikke elsker, er alle metoder vil prøve å ødelegge forholdet. Kanskje det vil ta deg ikke bra i det hele tatt for hennes sønn.
 Med en slik konflikt mamma er bedre ikke å gå, og uhøflighet bare smile og prøve å ta henne rundt. Hvis denne metoden mislykkes, betyr det at mor mener at du blir slapp og lite synlig, og derfor vil fortsette å oppføre seg med deg og deretter usentimentalt. I dette tilfellet ville det være bedre å holde kulda avstand. Bare prøv å la henne vite at du respekterer deg selv og tolerere hennes oppførsel er bare ikke kommer til. Ikke skjule det faktum at du personlig det er ubehagelig oppførsel. Men hvis han ikke hører sjelen i sin mor, vil hver kritikk mot henne skade hans hjerte.
 Kommandanten i skjørt
 For en typisk kvinner alltid klager om helse, selv om hun ser alltid energisk og aktiv. Hennes favoritt emne - medisinen. Selv på en helg, når du slappe av med familien, kan det ringe og fortelle henne at dårlig og det dør.
 Hele familien vil bli undergravd, og må skynde til moren. Men hvordan kan det være i perfekt helse, og straks hans sjefens stemme begynner å distribuere alle instruksjonene du trenger å gjøre rundt i huset, etc. Før barnet hennes disse kvinnene blir behandlet som sin personlige eiendom. Derfor bør du akseptere det faktum at det alltid vil jobbe for min mor, til tross for at hjemme du ikke kan repareres utløp.
 Det er veldig vanskelig å leve med mors sønn, og de utvikler ikke den beste måten, alle lide. Så hvis du ikke vil at dette skal babyen din mors lille gutten vokste opp, bør det være siden sin fødsel i bakhodet at det er at du ikke må. Han vil bare ha deres barn blir nødt til å gi dem kjærlighet og omsorg for dem. Snarere enn å starte en familie fordi du tror han skylder deg livet, etc. Dette er ikke riktig. Ikke ta avgjørelsen for ham, la den gjøre det selv. På de feilene ikke lærer, lærer bare hans sinn om det.
 Uten erfaring en person ikke kan overleve, men ikke kjøpe den opplevde feil på deg selv er umulig. Foreldre tror alltid at de vet hvordan de skal gjøre, etc. Men tenk på hvordan du kjøpte din erfaring? Så la barnet leve et fullverdig og selvstendig liv. Hvis du ikke liker det elskling, bare fortelle ham om det, si din mening, men når han innser sin feil, ikke leser notasjon at du hadde rett, bare støtte den. La din sønn vokse full og normal mann som ikke vil være på enhver anledning klamrer seg til morens skjørt. Forstyrrer ikke uavhengighet av sin sønn.  
Яндекс.Метрика