Journalister Side Vse-Sekrety.ru extremely'd helst ikke snakke om det, men tingen er, når det kommer til innfall av dine barn, grunnen til dette kan være akkurat det du er. Paradox? Ja! Frustrerende? Selvfølgelig! Men ingenting kan gjøres, det kommer med erfaring, det er ikke mulig å fortvile. Bare du er klar over at hvis du oppfører deg ordentlig, og de lærer å kontrollere og manipulere deg. Klarer du å løse problemet? Selvfølgelig.
 Barn vinke hendene, skrike og rope ut: "Jeg vil ha det nå! "- Fordi vi er ikke de varmeste følelser. Så vi ofte trekker seg tilbake. Men hvis du gir opp og la saken lysbilde, vil barna utvikle irritabilitet. Dessverre har de ikke vokse det. Og med den dårlige oppførselen til barn i alderen bare ytterligere forverres.
Barnet er slem. Hva gjør jeg?
 Det finnes måter og metoder som tillater deg å unngå utbrudd av spedbarn irritabilitet, som sikrer trygghet og dine barn, og andre.

 Vi har en veldig lune barn. Hva gjør jeg?
 Grunnen til barnet er slem? Hvorfor uskikkelig barn? Det er svært viktig å forstå. Fordi hvis du endre din reaksjon på hans utbrudd av irritabilitet og slutte å gjøre hva han søker, quirks stoppe. De fleste barn bruker innfall som en måte å oppnå sine mål. Hvis du er seksten ganger gjenta "nei" til datteren din, for all del var ikke søker et leketøy som du ikke har råd til og på den syttende gang du sier "ja", innser hun som eier måte å slå din "nei" til " ja. "
 Lær å gripe inn i tide. Hvis du konsekvent prøver å unngå moter, de blir mindre. Barn er vanligvis utsatt for tilfeldighetene når de er trøtt, sulten eller perevozbuzhdenы. Rekord som den vanligste innfall. På hvilken tid på døgnet? Hva foran dem? Hva gjorde du? Hva gjorde barnet? Hvis du ser at historien gjentar seg, endre rekkefølgen av dagen og fortsette å registrere endringene. Hvis du ikke legger merke til utseendet på systemet, lage en oversikt over de stige, måltider, rekreasjon, steder å sove og kontrast med den tiden da barnet er slem spesielt sterk. For eksempel kan årsaken til tilfeldighetene midt på dagen være lavt blodsukker babyen - fordi han irritert. For å unngå dette, bare gi barnet mellom frokost og lunsj banan eller flytte en time før middag.
Barnet er slem. Hva gjør jeg?
 Ikke gi etter for de barn som er lune på grunn av det faktum at noe de ønsker. Når du svarer på anmodning fra barnet ordet "nei", kan forklare hvorfor. For eksempel: "Nei, du kan ikke spise sjokolade mus til Dine."
 Barn er ekstremt persistent. De vil fortsette å forsøke å få det du vil ha, spesielt hvis du hadde jobbet godt luner. Mange fornøyde "forferdelig" raserianfall hvis "normale" luner ikke hjelper. Hvis du gir opp, fryktet "forferdelig" raserianfall, vil du få alvorlige problemer. Du gjorde det klart for barnet at utholdenhet er belønnet, du må bare prøve.
 Ungene som akkurat har begynt å gå, ofte ordne raserianfall fordi de ikke kan gjøre noe. Ved å tilby dem et valg, vil du hjelpe dem til å føle mindre hjelpeløs. For eksempel, hvis du bestemmer deg for at din sønn vil spise suppe til lunsj, be dem om å velge mellom: tomat eller kylling. Ikke spør om han ønsket suppe, er du klar til å høre "nei".
Barnet er slem. Hva gjør jeg?
 Hva et rush capriciousness av barnet?
 Før du snakker med barnet ditt, ta noen dype åndedrag og gjør deg klar til å implementere planen militær kampanje. Uovervåkede barnet ikke forstår fornuftens stemme. Sitte eller stå på knærne, slik at du kan se ham i øynene. Fortell meg hva jeg skal føle sinne - Det er greit, men ikke nødvendigvis vondt alle. Uansett hvor frustrert eller sint du er, snakke rolig. Bekk, tøfler og lignende tiltak bare forverre situasjonen. Fortell barnet at sinne ikke bør påta seg seieren. Forklare at alt vil bli bra. Hvis en gutt viftet med armene og prøver å treffe deg, fortell meg hva du klemme ham og vil holde til han roer ned for ikke å skade den omkringliggende. Barn som mister kontrollen over seg selv, vanligvis engstelig når de klemme og presse seg selv, ofte roe ned. Når en liten baby roe ned, ta ham bort, så han endelig gjenvant bevisstheten. Hvis du er hjemme, kan det være en barnehage, hvis kjøpesenteret, egnet for omkledningsrom eller bilen din. 
Barnet er slem. Hva gjør jeg?
 Ungene målt sitt eget liv i respons til dem, og hvis buzz og nynne gå ubemerket, de går til tyster. Hvis det ikke fungerer, begynner de skrek høyt; så hvis du skjelle og berolige dem, finner de et vellykket eksperiment og begynne på nytt. Ungen vil sitte på hendene hvis du ikke gjør noe, men hvis du leser det mangler reaksjon, og han går umiddelbart til fiendtlig handling.
 Hva er dine handlinger etter barnets raserianfall?
 Etter høyprofilerte angrep, irritabilitet, barn vanligvis føler seg usikre og frustrerte. De trenger tid til å komme sammen før vi snakke om hva som skjedde. Mange er ikke i stand til å forklare eller forstå hva som skjedde. Demontere innfall i sine enkeltkomponenter følelser. Tenk på det som sinne pluss minst én andre følelser. Når du finner en mulighet til å hjelpe barn å takle de "ekstra" følelser, de har redusert behovet for å føle sinne. For eksempel, sinnsforvirret nok til å hjelpe barnet ditt få et leketøy du putter altfor høy; med sjalu eldre bror bør bruke mer tid og en liten datter som er redd for mørket, la på nattnight senger.
Barnet er slem. Hva gjør jeg?
 Kommunisere med irritabel, uregjerlige, splittende barn er svært vanskelig. Det sies at etter stormen kommer rolig, men noen ganger må man finne ham. Hvorfor ikke la deg slappe av i et varmt bad? Eller kanskje du trenger å gå en tur alene?  
 Sist vi feiret det nye året og allerede forbereder for Valentinsdag. Mange av våre lesere og lesere lurer på: hva du skal gi for Valentinsdag andre omgang. For å hjelpe deg i denne vanskelige saken, besluttet vi å tilby en rekke alternativer for gaver for menn og kvinner.
Gaver til Valentinsdag
 Gaver til Valentinsdag
 Da vår artikkel vi dele inn i to divisjoner: gaver for jenter og gaver for menn.

 Gaver for menn
 Til tross for at den 14. februar mer romantisk ferie, men det er best å gi menn en dobbel gave, som består av romantisk og praktisk. Hvorfor? Det faktum at menn foretrekker praktiske gaver som er i dagliglivet vil dra, vel, romantisk gave som trengs for å uttrykke en romantisk ferie.
 Nåværende status
 De fleste menn beste gave å presentere status, de er som dette. Dette forsøket på å gjøre den nåværende status var også praktisk.

 Kjære alkohol
 Kjære alkohol er en integrert del av statuslinjen menn. Veien binge - ikke bare brennevin, men også status, samt en fin gave. I alkoholholdig drikke kjøpe store supermarkeder tildelt separat glad dyrt alkohol fordi hans valg mest, at verken er bred. Dette produktet alkohol kan lagre opp til høytidelig begivenhet.

 Sigarer
 Sammen med ektemannen solgte alkohol den 14. februar kan gi dyre sigarer som han kan røyke i noen høytidelig øyeblikk.

 Parker Pen
 Et annet alternativ til stede status - en penn av berømte merkevare selskap Parker. Veldig fin gave, spesielt hvis den andre halvparten ofte tegn eller skrive penn.
Gaver til Valentinsdag
 Bil gave
 Hvordan kan vi ikke nevne i menns gaver automotive nisje emner. Kanskje bare i dette segmentet av gaver, vil suvenirer være nødvendig og praktisk.

 DVR
 Det viktigste langt er bilen DVR-enheten. Den produserer videofiksatsiyu av maskinen slik at når en nødssituasjon sjåføren kunne bevise sin uskyld. Ganske nyttig ting for enhver bilist.

 Et sett med bilpleie
 Hvis du vet hvilken bilpleieprodukter selskapet foretrekker din favoritt, kan du la ham få henne hele settet, som inkluderer flere fasiliteter for omsorg for sine biler og på kroppen.

 Avtoparfyumeryya
 Vi ønsker også å tilby et annet alternativ til stede bilister - bil parfyme. Dette parfymer utmerket erstatning for konvensjonelle luftfriskere.
 Elektronikk
 Alle menn elsker elektronikk, er det interessant i seg selv, og veldig nyttig i livet.

 USB flash-stasjon
 I dag, i en alder av informasjon, er flash-stasjon et uunnværlig enhet for lagring og overføring visse opplysninger. Gi din kjære en pinne - en god og nødvendig gave. Det anbefales å gi pinnen på ikke mindre enn 8 GB.

 Billader
 Hvis din kjære mye tid bak rattet, ville det trolig være svært nyttig billader som vil lade batteriet gadget. For eksempel kan du kjøpe en lader for smarttelefonen, nettbrettet eller laptop.

 Lommelykt
 Hvis du ikke vet hva du skal gi din kjæreste eller mann på Valentinsdag, så gi ham en lysende LED-lommelykt. Slikt er alltid nyttig, noe menneske.

 Hjem Værstasjon
 Ganske interessant og morsom gave til menn. Flertallet av gutter liker å følge endringer i været. Dette hjemmet værstasjon med barometer kan få fullstendig informasjon om været utenfor, blant annet temperatur, fuktighet, etc. Prinsippet om operasjonen er slik at sensoren stasjonen er laget ut, tar det værdata og overfører dem til stasjonen. Fordelene av hjemme værstasjonen er at det tillater deg å få en mer presis informasjon om været, og også mer utvidet informasjon.
Gaver til Valentinsdag
 Gaver med hendene
 Gaver til Valentinsdag og fyren kan gjøre med hendene.

 Strikkevarer
 Hvis du vet hvor godt strikke, kan det være relatert votter, lue eller skjerf som vil bære deg halv og nevner du elsker. Denne lue og skjerf trenger ikke å være vinter, er fasjonable våren og høsten slitasje data strikkede plagg som er veldig stilig.

 Broderi
 Hvis du kan sy, kan du gjøre for kjæresten din broderi (hjerter eller engler) på en seng i et hjerte eller en annen, brodert med hendene en gave.

 Kulinariske herligheter
 Hvis du vet hvordan du skal lage mat også, så Unn din favoritt kulinariske herligheter. Kanskje han vil være glad for at du bakt ham en kake i form av hjertet. Kulinariske herligheter i en kjærlighet tema kan gjennomføres ganske mye - det viktigste showet fantasi eller bla matlaging nettsteder.

 Gaver til kvinner
 I motsetning til menn, kvinner 14. februar gi de beste romantiske gaver, nært knyttet til temaene i ferien. Det er best egnet for to gaver i form eller skildrer hjerter, engler og andre gaver symboliserer kjærlighet og følelser.
 Romantiske gaver
 De beste gaver for jenter og kvinner vil være 14. februar romantiske gaver, er det faktisk en rekke alternativer.

 Ballonger
 Hva kan være mer romantisk rom, som er fylt med alle ballongene!? For dette kan du bruke som ballonger i form av hjerter, og den tradisjonelle røde, rosa og hvite ballonger. Baller kan binde seg til noe som de ble holdt på et visst nivå og ingen uavgjort. At de kom opp mot taket fordi innsiden er helium.

 Roseblader
 Du kan også fylle rommet med roseblader som vil være svært romantisk. Generelt, roseblader supplement sammensetningen av ballonger i rommet - vil være helt fint!

 Romantisk middag
 På denne dagen, kan du tilbringe en uforglemmelig kveld, arrangere sin elskede romantisk middag. Du kan arrangere en restaurant eller hjemme og i et romantisk sted. En utmerket funksjon av kvelden vil være stearinlys og romantisk design plass.

 Dekorasjon i form av hjertet
 Hvis så romantiske gaver som er nevnt ovenfor, vil du ikke liker, så gi sin andre halvparten på Valentinsdag vakker dekorasjon i form av hjertet. Dette kan være: anheng, nøkkelring, armbånd, etc.

 Musikk boksen i form av hjertet
 Like romantisk gaveeske er for lagring smykker i form av hjerte, enda bedre. Hvis denne boksen er musikk. Ganske interessant og romantisk gave.
Gaver til Valentinsdag
 Status gaver
 I romantiske gaver du kan gi din kjære kone, eller status presenterer, vel, som ikke elsker dem!?

 Parfyme
 Toilette, vil spesielt veien også sette pris på noen jente. Denne gaven vil alltid minne henne om deg og følge overalt. I utgangspunktet er det også en romantisk gave, fordi betydelige andre vil lukte din kjærlighet.

 Smarttelefon eller nettbrett
 Hvis du har til disposisjon en stor sum penger for en gave, deretter bringe drømmen for mange jenter: iPhone eller iPad. Vi er sikre på at gleden over en slik gave i din andre halvdel er ikke grensen.

 Gull Smykker
 Selvfølgelig er dette ikke å nevne gull smykker som er elsket av mange jenter. Dette kan være en kjede, kjetting, armbånd eller øredobber. Veldig bra, hvis de er i form av hjertet.
 Praktiske gaver
 Men hvem sa at jenter og kvinner på samme måte som menn ikke liker praktiske gaver?

 Et sett med gryter
 Dette alternativet er mer passende gave til kvinner - hranytelnytsam hjem. Du trenger ikke å se negativt på dette stede, som pannen i hjemmet, spesielt deres sett, hvor de deltok forskjellige størrelser - svært nødvendige i livet.

 Mikrobølgeovn
 En annen viktig ting i livet - mikrobølgeovn. Takket være rask gjenoppvarming, tine og koke mat og mat.

 Foot Massager
 Et annet interessant alternativ og jenter favoritt gave - Foot Massager. Denne massasje ikke bare lage en fin fot massasje, men også hjelpe med smerte og tretthet i dem. Spesielt denne gaven er egnet for jenter som går i høye hæler.

 Te eller kaffe service
 Din kjæreste eller kone elsker te eller kaffe eller te elsker å organisere parter!? Gi henne en te eller kaffe sett. Først er det en veldig god gave, og for det andre - en praktisk og nyttig. Varianter av slike sett er veldig mye mulig å plukke opp et sett av den romantiske omgivelser.  
Яндекс.Метрика