Bursdag Mom - en av de viktigste dagene av alle barn, så det bør være forberedt på forhånd, og med stor forsiktighet. En av de viktigste elementene i trening, dette kurset valg av en gave som er foruroligende fordi jeg ønsker å forberede nyttig, ønskelig og på samme tid, en original gave. Dermed er oppgaven ikke lett, selv om det er løsbar, er bare en liten tenker om dine interesser og ønsker for din mor. Og for å hjelpe deg, har vi utarbeidet en interessant artikkel som du er sikker på å finne svaret, hva du skal gi min mor bursdag.
Gaver til mamma bursdag?

 Liste over gaver mamma bursdag
 Reflektere over hva du skal gi din kjære mamma på bursdagen hennes - husk at gaven må være oppriktig og ikke bare ting kjøpt på tiden tilgjengelig penger. Oppriktighet er uttrykt i hvordan en gave til min mor vil være interessant, nødvendig og presserende. For eksempel, en ny blender - ville for enslige mødre være ubrukelige kjøkkenapparater, og for en annen - drømmen om hennes liv, og derfor vurderer våre alternativer for gaver, vurdere de personlige preferanser av din mor.
 Alle priser er omtrentlige gaver vil indikere i amerikanske dollar, og for omtrentlig verdi:
 Russiske rubelen - multiplisere mengden av 35;
 VALUTA - multiplisere mengden av 12;
 Hviterussiske rubler - multiplisere mengden av 10.000.

 Naturligvis, dette er ikke den eksakte valutakursen, men tallene hjelpe deg raskt navigere optimalt.

 Neste artikkel vil vi bli delt inn i følgende:
 Praktiske gaver
 Billige Gaver
 Gaver med hendene
 Gaver fra voksne barn
 Unike Gaver


 Praktiske gaver
 Den beste gaven for mor å være praktisk gave som er objektet som vil den bruke i alle fall. Fra det og du vil være hyggeligere å se at du "fikk" en overraskelse, og min mor han faktisk avtalt.
Gaver til mamma bursdag?

 Forkle. La oss starte med det enkleste gave - forkle. Uunnværlig ting for enhver husmor som jevnlig lager mat på kjøkkenet. Prisen er ganske dyrt og unge voksne som bare har lommepenger, og, selvfølgelig, har voksne barn som jobber. Prisen vil være mellom $ 20 og selvfølgelig kan tas til en høyere pris (bedre) og billigere. Hvis mamma ikke slites et forkle, men i stedet bærer en kappe hjem, kan du gi det, men prisen vil starte fra $ 40 allerede.

 Grytekluter varme. En enkel og rimelig alternativ. Satt pryhvatok vil koste 2-4 dollar. Hvis du er gammel nok, og dette alternativet synes å være for mye fjollete, kan du kjøpe en designer, moderne Mitts, som vil se veldig presentabel, original og trygt.

 Håndklær. For noen vertinne vil mest praktiske gave håndklær, da de raskt miste sin presentabel utseende, og erstatte dem med nye (lommepenger), mødre sjelden løse. Og igjen, kan alternativene være masse kan kjøpe håndklær til badet og kjøkkenet kan være. Hvis penger er ganske mye du kan gjøre et håndkle hvis budsjettet tillater det, kan du kjøpe et kit. I denne forbindelse, er prisklasse svært bredt - 2-200 dollar.

 Tilfellet for mobiltelefon. Foreldre, særlig de eldre, er ikke spesielt vennlig med teknologi, og ofte den samme mobiltelefonen de forvandlet fra et stilig tilbehør, revet telefon. Selvfølgelig lurt å kjøpe en ny mobiltelefon, men økonomi hos barn er ikke alltid på riktig nivå, og mor kan være en konservativ som ikke ønsker å venne seg til den nye teknologien, så være logisk å gjøre i denne situasjonen, anskaffe ny, stilig case. Prisen vil være 3-40 dollar.

 En varmt teppe. Husene enhver mor ønsker å føle deg komfortabel, koselig og varm, kan du hjelpe henne i dette, noe som gir henne et varmt teppe, som hun kunne gjemme seg i dårlig vær i hele landet, eller til å sitte hjemme å se på TV. Denne gaven vil kreve 100% i løpet av årene, og hver gang det vil være i ærefrykt for du huske når du skal ta hendene på denne tingen.

 Tøfler. En annen praktisk gave som vil i alle fall være nyttig vertinne, kan de brukes ikke bare hjemme, men også for å gi eller jobbe (til tross for hvilken stil du velger). Lær mødre skostørrelse er veldig enkelt - spør faren å se deg selv på den eneste (eller indre overflaten av skoen Som en siste utvei, spør deg selv Legg feiring vil presentere gavepapir Kostnads ​​tøfler svært forskjellige, i gjennomsnitt, for $ 10 du kan plukke opp et godt alternativ... .

 Paraply. Selv om du allerede har en paraply mor, vil ingenting vondt skje hvis du gir den nest viktigste velge en annen modell. For eksempel, hvis en liten mor paraply som passer i en veske, kan du gi henne paraply-stokk, er det svært elegant tilbehør som du kan ta en spasertur. Og omvendt, en liten "mobile" alltid komme godt med når det er ingen værmelding normalt for i dag, og gå med en stokk - ubehagelig. Prisen starter fra paraplyer $ 10.


 Billige Gaver
 Barn, særlig tenåringer, ikke alltid har nok penger til en verdig gave, men gå helt uten det - er feil beslutning, fordi huske at min mor viktigste - er å få deg til å signere oppmerksomhet. La det også være en liten ting, men det vil bli presentert med vakre ord og ditt strålende smil.
Gaver til mamma bursdag?

 Pin. Moms - også kvinner som ønsker å se vakre, så posodeystvuyte dette - gi henne en vakker og uvanlig pin. Hvis du er en fyr og ikke veldig kjent med dem, spør en butikk assistent til å velge riktig alternativ. Studs var mulig å kjøpe enda på $ 2.

 Brosje. Jubileums ting som vil forbli i mange år i din mor. Selvfølgelig, trenger ikke å se på brosjer med edle steiner og materialer, gå til butikken smykker hvor denne ting kan kjøpes for 2-4 dollar, for å skille fra ekte, vil det være svært vanskelig.

 Øredobber. Dette ornament laget av edle materialer - veldig fin gave, men i en vanskelig posisjon når det ikke er penger, kan du alltids bruke smykker, viktig å velge en stilig dekorasjon som passer trender. Prisklasse starter på $ 5.

 Sirkel. Klassisk gave fra et barn. Dagens butikker kan tilby et bredt spekter av produkter, er din oppgave å velge riktig design og størrelse. En perfekt gave blir et krus med ordene "beste mamma i verden! ". Prisen på dette kruset vil starte på 3 dollar.

 Element kosmetikk. Som enhver kvinne, mor jevnlig bruker kosmetikk, og ikke forveksles med en gave, gi henne krem ​​eller body, aromatisk dusjsåpe, body lotion eller skrubb. Det viktigste å vurdere hennes preferanser og smak. Prisen på den samme kremen starter på $ 3.

 Kosmetolog. Det er enkelt, noen skjønnhets forverret seg raskt, miste sin estetisk appell og erstattet av en ny mor, som vanlig, ikke har tid og lyst, fordi jeg ønsker å lagre, og til hva annet kan lagre som meg selv. Vakker kosmetolog vil koste 3-4 dollar.

 Kam. Veldig enkelt, men praktisk. Combs aldri forgjeves, fordi de finner seg et sted på badet og gangen, og selv på arbeidsplassen. Vanlig, men komfortable kam vil koste ca 2-4 dollar.


 Gaver med hendene
 Mange foreldre får veldig opprørt om å bruke penger på dem, i tillegg er det situasjoner der et barns lommepenger og ikke gjorde. I dette tilfellet bør heller ikke glemme gavene, fordi de kan gjøre med hendene. Slik en overraskelse som din mor enda dyrere enn en diamantring. Siden denne gaven du vedlegge ingen økonomi og din tid, kjærlighet og fantasi. Her er noen interessante alternativer:
Gaver til mamma bursdag?

 Postkort. Du kan enten lage et bilde av albumet blad, rozmalyuvavshy av maling, tusjer eller fargestifter, eller bruke kunsten "Hand Made". Det vil si, skape et postkort med farget papir og stoff. Dette kortet vil se veldig stilig og moderne, og når man skal shoppe med gaver, vet vi at disse kreasjonene er ikke mindre enn $ 10 per kort.

 Uavhengig utviklet en bukett blomster, frukt eller godteri. Hvis mors bursdag i sommermånedene, når du er i blomst blomster, du kan montere dem selv og skape en god komposisjon som ville være et skritt ikke avvike fra buketten på en blomsterbutikk. For å gjøre dette, fantasi og utholdenhet. Resten av året, kan du lage en haug med hakket frukt eller godteri, som også er svært populært i dag.

 Tverrbundede forkle eller gryteklut. I begynnelsen av artikkelen skrev vi om det faktum at disse tingene kan kjøpes, men de kan også gjøres uavhengig, gode nok mønstre online. Siden du bare trenger å finne et stoff som kan tas fra gammelt skrot, min bestemors gardiner.

 Wooden støtte for varme retter. Denne gaven vil gi flere gutter som de på skolen eller høyskole kan være et godt utgangspunkt for utskårne kjøkkenutstyr, og med brenne på hennes bursdagshilsner. Har du ikke ideelt skiller seg ut, men denne tingen måten min mor har et minne.

 Armbånd med perler. Veve beaded armbånd - ganske enkel oppgave, så hvorfor ikke gjøre det for sin elskede mor?! I tillegg kan du bruke den gamle beaded halskjede, og skaper en ny motetilbehør.

 Bildet eller fotocollage. Hvis du er en kreativ person som vet hvordan å trekke litt, prøve å tegne et vakkert landskap eller stilleben, som deretter kan plasseres i en av dine fotorammer. Dersom du maler - ikke din hest, ta en Whatman A1 eller A3 og si det pent eksisterende bilder av familien hvor mamma på dem vakre og moro.

 Håndlaget såpe. Du kan prøve å lage såpe med sine hender, er denne gaven ikke litt som et barn, for eksempel produksjon tjene penger selv fagfolk. Lær enkle oppskrifter slik søt og prøve det hjemme.


 Gaver fra voksne barn
 Hvis du er en voksen (over 21 år), men fortsatt arbeider, og deretter gjøre en "mini-gaver" burde skamme, tross alt, er det din kjære en som ga deg livet, kjærlighet og utdanning. 1 Derfor, en gang i året, for å gi en liten mengde fortsatt mulig. Og nå som du kan gi.
Gaver til mamma bursdag?

 Stilig clutch. Uansett hvor mange år det var moren din, forlot hun en kvinne som vil arbeide for å se vakker og elegant. Og femininitet kan bare legge til en trendy clutch. Denne gaven vil ha en prisklasse 50-200 dollar.

 Et sett med sengetøy. For en god vertinne svært viktig å ha gode og rent sengetøy, men på grunn av det store antallet vasker Blanket, putevar og laken raskt miste sin estetiske og selv revet. Følgelig sengetøy krever øyeblikkelig erstatning, vil så la oss mors spare penger og kjøpe henne en ny sengetøy. Det vil koste deg 50 til $ 300.

 Et sett av retter. Hvis du ikke vet hva du skal gi min mor bursdag, bare kjøpe henne en ny, moderne servise, som er veldig behagelig å lage mat og ikke skamme seg for å vise gjester. Prisen for en fin middag satt et gjennomsnitt på 100-150 dollar.

 Kjøkkenapparater. Mest av alt, har mange kjøkkenapparater mor å være så igjen gi denne saken er ikke nødvendig (med mindre det polamalasya). Men kjøkkenapparater, faktisk, det er så mange, og knapt i det hele tatt hun er din mor. Gå til en jernvarehandel og få en interessant ting. Her, for eksempel, kjøkkenvekt, kjøkkentimer, brød maker, trykkoker, procooking brødrister. Selvfølgelig, selv en grov pris, kan vi ikke si, siden samme vekt kan koste $ 10, og Bakeries er 100 kr.

 Innføringen av feriestedet. Og de som ikke har noe å favoritt mamma ikke tankene hennes bursdag, anbefaler vi at du kjøper en billett til feriestedet. Tro meg, har moren din fortjent å hvile. Men det viktigste, for å beregne datoen det sannsynligvis ga disse dager permisjon eller avspasering. Denne nydelige gaven vil koste fra $ 400 (prisen avhenger av hvor du kjøper en billett og hvor lenge).


 Unike Gaver
 Nå kommer de unike gaver som barn sjelden gjør sine mødre. De er ikke så mye det materielle plan som moralsk. Takk til dem, vil det bli estetisk nytelse i min bursdag.
Gaver til mamma bursdag?

 Master Class. Hvis moren din er fanget eller hun ønsker å gjøre i enhver hobby finner du i ditt område workshops i denne studien. Faktisk er det vanlige sirkler der folk er lært til nye områder av livet. Vanligvis kvinner går til workshops psykologi, Feng Sjua, håndverk og makeup. Følgelig, lære om hvordan å finne lykken et sted undervise etableringen av kunstobjekter med hendene, vel, et sted som viser hvordan du skal ta vare på dem. Pris mesterklasse avhenger av varighet og byen du bor (i hovedstaden dyrere i provinsen - billigere). Gjennomsnitt - $ 200.

 Passere en skjønnhetssalong. La mamma føles ung. Her kan det gjøre makeup, hår, massasje, manikyr, og andre behandlinger. Kostnaden for abonnement varierer fra $ 50 til 500. Vi anbefaler forutsi dens ønske om å vurdere et sett av tjenester den ønsker å betaler for mye og bedre enn mamma ville være i en vanskelig posisjon, og hun blir nødt til å betale ekstra. Hvis du - datter, anbefales det å gå med henne for selskap, det føltes at det lettere, spesielt hvis du ikke er postoyalytsey slike tjenester.

 Abonner på yoga, aerobic eller svømming. Sunn livsstil - det er alltid en god ting, spesielt hvis det er også interessant. Statistisk sett svært få kvinner over 35 år engasjert i morgen lading, men det veldig mye ønsker. Men gym - det er en annen sak. Slike studier mamma kan ikke bare forbedre deres helse, men også få nye venner, utvide sosiale sirkel, og legger til en sunn og riktig konfigurert på folks liv. Abonnement for måneden kan koste $ 20, igjen, det hele avhenger av habitat.

 Selvfølgelig, dette er ikke hele listen over gaver som du kan gi din kjære mamma bursdag, men fordi vi ikke kan i en artikkel for å liste opp alt mulig overraskelser?! Hvis det er ideer - gjerne legge dem i kommentarfeltet! Lykke til!  
Яндекс.Метрика