Hvordan å få en tenåring til å studere?
 Vokser opp - når alder chomuchok jevnt varierende alder ulydighet og fornektelse. Jeg vil ikke, kan ikke, vil ikke - det er hovedprinsippene for oppvekst hvor barnet gjennomgår betydelige hormonelle. I stedet utholdenhet råder motstandsdyktig misliker av skolefagene som synes "dårlig smak" og "fargeløse", men livet utenfor skolen - dette regnbue og dens forlokkende nyanser av nyhet og levende inntrykk. Dette er den verden som tenåring oppdager seg selv, og så er det for ham så verdifull. Hvis du ikke vet hvordan du skal få tenåringer til å gå på skole, ta kontakt med utviklingspsykologi, og bedre huske meg selv i den alderen.
 Hvis tenåringen ikke ønsker å lære
Hvordan å få en tenåring til å studere?
 Finne en felles plattform med noen som regner seg som voksen, men at han bare hadde sin egen mening om dette, ikke så lett. Det finnes mange studier av norske og utenlandske psykologer, humanister, tilnærminger er i harmoni med moderne tid. For eksempel kan du ikke bygge et barn ytringer, siden partikkel "nei": ikke gjør det, ikke vennlig til dem, ikke gå sent, etc. Dette fører til en jevn fiendtlighet til høyttaleren, og du faktisk trenger for å vinne tillit med sitt barn! Barnet har alltid rett til sin mening, men du, som voksen, kan du sette den på hans innflytelse. For eksempel si: "Ja, du har rett, jeg har ikke engang tenkt på hvordan du er gjort." Men etter noen minutter da lite informasjon vlyazhetsya spør, ikke ønsker å høre din mening.
 Se etter "roten til det onde"!
Hvordan å få en tenåring til å studere?
 For ikke å lære årsaken til alltid å skjule, fjerne som kan oppnå positiv dynamikk i utdanning. Spør hva som feiler barnet, er det sannsynligvis "skulafobyya" (frykt for skolen). Det er på grunn av:
 - Frykt for å være verre enn andre elever i klassen;
 - Ved å trykke lærere;
 - Fysiske funksjonshemminger (dårlig syn, fullstendighet, etc.);
 - Mangel på motivasjon til å lære (se eksempel på negative, som ikke har en skikkelig utdanning, men de vet hvordan å gjøre);
 - Mangel på tro på sin egen styrke;
 - Uvillighet å skille seg ut fra mengden jevnaldrende;
 - Psykologisk ubehag, som uttrykkes i forhold til raznostnom samme ting voksne og barn.
 Hvordan å motivere et barn til å lære
 Alle foreldre mener hans barn - det beste, men for noen grunn det ikke er ofte uttrykt i nærvær av en sønn eller datter. Hvis strid, sammenligningen er alltid: "Alle barn, som barn og deg" - at du skal drepe motivasjonen til å lære, til å kommunisere med deg, livsglede kan gå tapt, fordi det ubevisste tett befolkede mening " Jeg tåpelig mann, så hvorfor jeg har trepыhat sitater om det vil gjøre meg mer fordi de er bedre! "
 Autoritet og selvtillit - det er hva de ønsker å tjene tenåringer i teamet. Ydmyke menneskelig verdighet - ikke den beste måten å få et barn til å lære å se bedre kvalitet og personlighet verdig ros dem. På grunn av uharmonisk kropp hos ungdom aktivt med å utvikle et mindreverdighetskompleks, og læreren kan fokusere oppmerksomheten på denne "triste sekk som du klønete, og at du vil." Tenåringen vil føle vanskeligstilte, ubrukelig hvis det ikke er klart at dens utvikling - er ikke eksklusiv, så vokse og overvinne sine komplekser. Mer sier gir eksempel på hans liv, ikke la barnet komme inn i et skall og være alene med tankene dine.
 Gi barnet ditt mer frihet, lytte til hva han sier om skolen der uttrykket med hvilke følelser har dialog i "aktiv lytting", ikke avbryte, ikke verdsette, ikke skjenn ham fordi, som deg, han - en mann og har all rett til å velge for å tillate full og, som vi sier, "harmonisk utviklet personlighet."  
Forberede og leverer eksamener uten følelser og nerver
 Å kvitte seg med den obsessive frykt mislykkes eksamen, psykologer anbefaler "å miste vekt." I eksamen har også en reell betydning, men det er forskjellig fra den som gir sine studenter. Gi overvekt uansett ikke overskride denne grensen rolig og med verdighet. Poenget er å forstå den virkelige betydningen av hendelsen. Selvfølgelig er det bedre å gjøre det på forhånd, så det tar tid. Men mangel på tid betyr bare én ting: det er på tide å begynne - å opptre bevisst og med ligningen for resultatet.
 Hva forsiktighet bør tas før testen
 1.  Utarbeide en liste over alle de tingene som må ta, inkludert trivia, så sparer deg for unødvendig stress og mas, som florerer. Klærne skal være komfortabel, kjent og helst ikke nytt, ingenting å distrahere.

   I løpet av opplæringsperioden, er det tilrådelig å be faglitteratur på utvikling av hukommelse og oppmerksomhet, for å inkludere i timeplanen hver dag kort trening for intelligens.

   Praktisere visualisering: noen ganger innføre i detalj ønsket positiv hendelse.

   Du kan invitere venner og øve skriptet eksamen med alle kommentarene. Dette vil "frigjøre tid" og mobilisere krefter for å studere.

   Spre volumet av materialet og antall dager for å følge planen forberedelse.

   Svar for å spille inn skriftlig, ved hjelp av diagrammer og ulike typer foreninger (som betyr, de generelle egenskaper, i kontrast) plan, grunnleggende begreper.

   Arbeider på det materialet du trenger for å rotere klasserommet med aktiv hvile, strip økter bare litt lengre strimler hvile.

   Spise, diett beriket med vitaminer.
   Hvordan er utenat
   Den beste informasjonen til å fordøye "sløyfe" med jevne mellomrom. Intervallet mellom repetisjoner for tekstlig informasjon - 15 minutter til 8 timer, deretter 24 timer; for vitenskap - 60 minutter, 3 timer og 15 timer. I mellom å studere og spille rolig er assimilering. Jo flere plasser, jo bedre. Utenatlæring er sprang og opererer på prinsippet: først sakte og deretter raskere og bedre for hver dag, en dag, hundre ganger i den siste dagen.
   På eksamensdagen er bedre enn å tilbringe mye tid på å forske på emnet, så du kan bare tjene tretthet og uoppmerksomhet på eksamen. Engasjere seg i utenrikssaker, tilbringe tid utendørs, med positive.
   Rett mental innstilling
   Dermed er spenningen allerede kjent scenario krysser med oss ​​publikum terskelen der opplever i hvert fall for oss, og atmosfæren som nå bringe oss til å fullføre nervøst sammenbrudd. Kan jeg unngå dette? Du kan gjøre det råd av Dale Carnegie: forestille seg at det verste har allerede skjedd, og inne satt opp med dette resultatet. Og så - "stige" og begynne å gjøre alt for å hindre dette.
   Noen nytte av ressursene i intelligens er mulig om den skulle gi ham en sjanse. Så, det første du trenger - alle tiltak for å påvirke sin egen komfort, hjelpe deg å slappe av, selv med hjelp av massasje hender og øreflippene; komme til en tilstand av total avslapning, for å være i stand til å fokusere på oppgaven. Slipp fordommer sensorer - de samme menneskene med deres behov, har de ikke følge din oppførsel, sitter på en frekvens bare - ". Som om å fylle opp"
   I salen
  1.  Velge et sted bedre fokus på den sentrale delen, bak en masse støy ved vinduet spredt oppmerksomhet, og nærhet til møte kan berike svar.

    To eller tre minutter å tillate oss avslapping.

    Velg den enkleste spørsmålet og svare på det. Da bør du vurdere en mer utfordrende oppgave.

    Bruk mindre tid på hver av oppgavene fortsatt uløst.

    Kast kortslutning respons. Seeing neyspysannыy ark, kan sensor føle mistillit, og studenten "tomrommet" kan inspirere usikkerhet. Begynne å gi meninger "fangst" på noe, og deretter koble effektiv tenkning, og gradvis du ordne alle stedene.

    Før noe arbeid sjekk for feil, klarhet i definisjonene på at svaret er begynnelsen, den viktigste og siste del av svaret fullstendig.
    I å forberede deg allerede nå begynne å legge merke til hvor effektivt gitt studere materialet og kan har gjort et viktig tillegg. Det viktigste nå er du rundt sikker og du er garantert suksess!  
Temperaturen for et barn uten symptomer
 Utseendet til barnets familie - en stor lykke for kjærlige foreldre. Hver mor ønsker sitt barn kun det beste. Ikke bare gravide, men også far forbereder seg på fødselen. Mye stress har for å sikre at barnet ble født sunn og sterk. Ansvarlige foreldre ønsker at barna bare bra, de er spesielt nøye overvåke den gradvise utviklingen av barnet, vektøkning, vekst, etterlengtede utseendet på tennene, første skritt, ord og så videre.
 Alle nye hendelser med barn som forlater et uforglemmelig inntrykk i deres liv. Spesielt rørende å se den milde mors øyne fylt med kjærlighet og hengivenhet, i de første dagene av livet. En far som med den første opptreden er stolt av sin sønn eller datter i armene
 Hver familie bor i, uten å vite problemene, hvis ikke dagens svake immunsystem av moderne barn. Luften vi puster, maten vi spiser hver dag, en livsstil som førte foreldre til en baby - alt dette etterlater et uutslettelig preg på helsen til våre barn. Hver mor opplever spesielt sterk i de dager da barnet sliter med forskjellige typer virus eller infeksjon.
 Høy feber, gråt, som er noen ganger vanskelig å forklare medisiner, injeksjoner og så videre - alt igjen en bekymring for foreldre. Vel, når legene kan raskt finne årsaken til sykdommen og nøyaktig diagnose. Men det er tider når et barns feber uten symptomer. I dette tilfellet, barneleger angrepet av tvil, og finne ut årsaken for å heve temperaturen er ganske vanskelig.
 Faktisk kan barn oppleve feber asymptomatiske. I noen tilfeller, ingen grunn til bekymring, og noen - tvert imot, er det en indikasjon på at barnet er i kroppen at noe var galt. For eksempel kan under 5 år med normal temperatur i barn stige til 37 grader. Dette er helt normalt, siden på denne alderen barn er de mest stillesittende liv, og deres varme er svært forskjellig fra en voksen. Slik at babyen akkurat nok til å løpe eller hoppe og kroppstemperaturøkning.
 En annen grunn til at temperaturen uten å vise noen symptomer - konsekvensene av virusinfeksjon. Dette skyldes immunkompromittert barn. Det vil si, relaxer SARS, som kanskje var stedet for å være en bakteriell infeksjon, kan kroppstemperaturen være subfebrile over tid (en måned eller til og med flere).
 Vanligvis til normalisering av kroppstemperatur kontroll barnet nok sende inn noen restorative vitaminer. Kroppstemperaturen kan stige etter at barnet opplevd alvorlig stress eller utmattelse. Denne temperaturen kalles nevrologi. Dette problemet utsatt barn ved fødselen hadde noen nevrologiske endringer. For slike barn bør være spesielt nøye med å observere og ikke å ignorere anbefalingene nevrologer.
 Nyreproblemer kan også forårsake asymptomatisk heving av temperaturen. Vanligvis starter det hele med det faktum at kroppstemperaturen i noen tid holdes rundt 37 grader. I fremtiden, et kraftig hopp til 38-39. Hvis din lille merkelig grunn i lang tid er en høy temperatur, grunnen til at du ikke kan identifisere, gjøre en ultralyd av nyrene. Dermed eliminere deg en mulig farlig situasjon og beskytte deg mot unødvendige bekymringer.  
Яндекс.Метрика