Når et barn er i endring øyenfarge?
 Med fødselen av barnet, foreldrene, vanligvis spørsmålet - Hvem er som et barn? Ikke mange vet at den nyfødte trenger alltid litt tid til å tilpasse seg miljøet og ta den vanlige ansikt.
 Umiddelbart etter fødselen av et barn kan være litt uregelmessig form hodet, og selv med noen deformasjoner, veldig stor mage, hovne bryster, sterkt hvelvet eller svakt vinklet tut, etc. Disse avvikene til slutt forsvinne. Men av spesiell interesse er vanligvis tiltrekke øynene til en baby. Barn er ofte født blåøyd, men senere endring øyenfarge.
 La oss se hvorfor og når barnet er i endring øyenfarge? Ved å bygge øye baby er ikke forskjellig fra en voksens øyne og kamera funksjonalitet lik som via synsnerven sender informasjon til hjernen. Strukturen av øyet er oppdelt i to deler - en linse og hornhinne, som virker som linsen og netthinnen - følsom membran som fungerer på samme prinsipp som filmen. Ved fødselen, barnets øyne er ennå ikke i stand til å fungere fullt ut. Bare den første leveår den visuelle ytelsen til et barn halv nær normal voksen.
 Som for øye farge, er det proporsjonalt med innholdet av melanin - pigment i iris i øyet. Det vil si, er øyet fargeendring i utseendet av melanin. Dette skjer to eller tre år siden fødselen. Jo mer melanin, jo mørkere øyenfarge. Den mest mengden av stoffet skyldes arvelighet.  
Hvordan å bade en nyfødt jente?
 Omsorg for gutter og jenter i en alder av den nyfødte er litt annerledes. Fra korrekthet gjennomført hygieneprosedyrer er helt avhengig daglig komfort og ditt barns helse. Bading erstatnings bleier, omsorg kjønnsorganer - de elementene som skal betale oppmerksomhet unge foreldre. Det er en misforståelse at arbeidskraft - den mest vanskelig prosess som ender en graviditet. Det vil bli enklere. Ingenting som - alt er bare begynnelsen når min mor står overfor problemet med riktig ernæring og daglig bading. Hva er prosedyrene for vann og luft er bra for jenter? Hvordan å bade en nyfødt jente en glede og ikke være redd for å skade barnet?
 Vi gjør bading en glede
 For gutter og jenter har de samme reglene, hvorav den ene er at fôring utføres etter kveldsbadet, som med en full mage er vanskelig barn å ta et bad, foruten det øker hjerte belastning. Til datteren din ikke føler ubehag før bading kan gi henne noen skjeer av juice.
 Rommet skal være ventilert, men trekkfritt. Forberede seg til å komme videre i prosessen: Ostrog negler, fjerne smykker fra hender at de ikke gjør det otsarapaly baby, forberede et håndkle, såpe, bomullspinner, olje etter bading eller pulver. Umiddelbart etter fødselen av barn bades flere folk for å fjerne spor av indre frykt, hjelpe du spør den nærmeste familie.
 Hva bading jenter forskjellig fra gutter svømming
 Hvordan å bade en nyfødt jente ikke skader hudfolder? Sørg for å ta et bad i løpet av en genital hygiene: Vask bort jenta ønsker fra skjeden til anus, eller er sannsynlig å få avføring inne, fordi det er ofte inflammatoriske prosesser.
Hvordan å bade en nyfødt jente?
 Når barnet blir vant til temperaturen i vannet, tilsett noen dråper til et barns hode, kan det gjøres med en bomullspinne. Tørk jenter ansikt, ører, sakte, snakker til datteren at hun ikke lyakalasya ny prosedyre. Nesen er ren etter bading bomull flagellum. Anbefaler bruk av såpe uten smaker bedre, baby luktfri. Når barnet er badet, uvorachyvayut det i et håndkle og plassert på en hard overflate, som kan tjene som et stellebord. Det er områder som trenger å tørke av dem: dette navlen og kjønnsorganer. Før du bruke bleier jente, må du smøre innsiden av lårene og genital hygienisk sted om olje. Jenter leger anbefaler ikke bruk av talkum fordi partiklene kan komme inn i vagina, blandet med eksterne bakterier og produsere betennelse.
 Hva til oppmerksomhet
 Temperaturområde bør ikke overstige 37 grader og. Vann er best å sjekke albuen, hvis du føler at du varm, derav barnet vil ikke føle ubehag. Av bad og umiddelbart etter at barnet skal holde seg i luften, begynner herding. Bading nyfødt - daglig prosedyre som anses obligatorisk å halv et barn kan bade en gang annenhver dag, og opp til et år - en gang på tre dager. Hvis barnet ditt føles godt på badet, ta ham vanngymnastikk, retting og bøye armer og ben.
 Enn si prøve nyfødte små pobovtatys, først vil det være en overraskelse, så usigelig glede av spray flyr i alle retninger. Følg råd og ikke ignorere sunn fornuft, og deretter ta vare på jente eller gutt vil også gi deg nytelse.  
Hvordan å forklare barnet hva er sex?
 Før eller senere alle barn spør "om det." Gitt bevissthet om dagens barn, foreldre må grundig forberede seg på forhånd for å gjøre tilgjengelig barnet forklare hva sex. Hvis du vil det eller ikke - men holder en slik samtale med sine røyk har, med mindre du vil ha all informasjon på dette emnet, han fikk bare fra venner.

 Hva er sex?
 Å svare på uten å nøle barn på dette spørsmålet du må stille deg selv. Overraskende mange voksne oppfatter ordet bare som et synonym for samleie, mens sistnevnte er bare en del av seksuelle relasjoner.
 Så kjønn (sex - «sex») - er forholdet mellom kjønnene, med andre ord, forholdet mellom menn og kvinner. Grunnlaget for disse relasjonene er instinkt forplantning, men sex i det moderne samfunn ikke bare designet for å møte ham. Så dumt å bygge sin mening bare til samleie, fordi det dekker et bredt spekter av konsepter.
 Bli kjent med din egen kropp
Hvordan å forklare barnet hva er sex?
 Jakten på svar på spørsmålet om hvordan å forklare hva sex bør starte med en introduksjon til anatomi. Tross alt, dette første start lurer små barn. For 2-3 år den nøye studere deres kjønnsorganer, og i deres øyne kan du lese den dumme spørsmål: "Hva er det og hvorfor trenger jeg? "Og dersom barnet har mulighet til å sammenligne deres anatomi anatomi av et barn av motsatt kjønn, er det logisk å utseende neste spørsmål:" Hvorfor har vi alt annerledes? »
 Snart spørsmålet om taus konvertert til ekte og omsorgsfull far her bør være fullt forberedt.
 Forby barnet ditt lære sine kjønnsorganer, ikke kjefte på ham ikke overbevise ham om at det er skittent, skammelig, stygg. I stedet prøver å presentere seg barn med kroppen hans, for eksempel, under eller etter bading. Ikke bare fokusere på intime steder: Tenk på armer og ben, mage og "de samme stedene." Dette gjør at barnet ditt til å akseptere kroppen din som helhet, hvor alle likene er like viktige, og ingen forbudte steder som trenger å skamme seg.
 På den annen side, jo mer det også er ikke nødvendig. Alt skal være naturlig og i moderate mengder. Også gradvis venne barnet til begrepet intimiteten deres utilgjengelighet til andre, viser bare de nærmeste mennesker.
 Mamma, hvor jeg tok?
 Sammen med studiet av genitalia, er den vanligste "sexy" problemet førskolen periode.
 Faktisk, for å forklare barnet hva sex du vil sikkert nødt til å svare på en rekke spørsmål knyttet til hans fødsel. Angivelig, i en alder av 6-7 år, barn er mer interessert i nettopp denne siden av sex enn direkte handle av fysisk intimitet mellom en mann og en kvinne.
 Bare snu historier om storker og kål - fordi du ikke ønsker å være en løgner til sitt eget barn, som snart vil likevel fortelle om ikke i barnehage, så gaten at barnet bor i min mors liv og deretter komme ut der. Så prøv å justere sin forklaring til virkeligheten. Dette bør være en kort, men rommelig svar. For eksempel: "Min far elsket min mor. Han klemte henne og kysset, og dette i min mors mage var deg. Ved første du var liten som en korn og deretter vokste stort, og du kom til å være. Så du spurte la ut, og det var en hvit verden. "
 Også er det nødvendig å forutsi og relaterte problemstillinger chomuchky eksempel, en av de mest sofistikerte - «Og hvor jeg fikk det? "Try og er ikke å finne opp historier og fortelle sannheten. Barna føler når de ikke lyver, og de var fornøyd med rolig foreldre respons.

 Lese bøker "om det"
Hvordan å forklare barnet hva er sex?
 Når det gjelder tid til å forklare hva sex som seksuell intimitet mellom to personer, for å hjelpe foreldrene kommer spesielle håndbøker og leksika. Heldigvis er de nå veldig mye. På den annen side bør det være svært oppmerksomme på valget av en slik hjelp. Ikke alle av dem er egnet for utdanning av barn.
 Det er best hvis du leser en bok sammen. Tidligere du selv skal bli kjent med innholdet, prøver å gjette dine avkom relaterte problemer og komme opp med svarene. Selvfølgelig, uventede spørsmål du ikke kan unngå - men de fleste "arm" på forhånd som du kan.

 Den vennlige stemningen
 Fortelle et barn som er sex, husk at samtalen skal finne sted i den mest vennlige atmosfæren. Ditt mål - å sikre at jakten på svar på spørsmål om sex babyen din kommer til å få deg. Det er bare på denne måten kan du være sikker på hans seksualundervisning. Dette, blant annet, er også en garanti for at barnet ditt vil være klar over prevensjon og ikke løfte en overraskelse så tidlig uønsket graviditet.
 Overtredelse utilbørlig skam forstå at barnet trenger bare å snakke "om det" når den tid kommer (kanskje det vil skje enda mye tidligere enn du planlagt). Vær klar til å svare på vanskelige spørsmål, slik at barnet ikke ligger samtidig skjule babyen trenger ikke detaljene. Og viktigst av alt - Unn barnet ditt med kjærlighet og forståelse, er glad for å tilfredsstille sin nysgjerrighet. Da vil han vite at foreldre kan være klarert med eventuelle spørsmål - og dette er verdt det.  
Яндекс.Метрика