Hvordan å oppdra et barn uten belte og vinkel?
 Hvert barn er unikt, og hvis vi vurdere barna i form av utdanning, kan vi utvikle en taktikk atferd selv brødre og søstre, som en familie kan vokse to helt annen person. Dette er tilrettelagt ikke bare aldersforskjellen, den personlige holdning til foreldrene, natur baby fra fødsel, men sosiale sirkel utenfor bygningen, vaner og ønsker, personlig syn og holdning til visse ting. Likevel ulydighet ofte felles for alle barn og så oppstår spørsmålet, hvordan å oppdra et barn til å opprettholde ro, ikke gi ham psykologiske traumer og, viktigst av alt, for å oppnå den såkalte "pedagogisk" resultat som ekskluderer fremtidige lignende situasjoner.
 De mest "effektive" metoder for utdanning - pisk
Hvordan å oppdra et barn uten belte og vinkel?
 Foreldre - er mennesker også, og som det var, men i løpet av dagen opplever de en rekke situasjoner som ofte fører til stress eller nervøse lidelser, frustrasjon, psykologisk stress. Når disse øyeblikkene barnet gjør noe galt i henhold til foreldre, er den negative energien reflekteres på barna, mens i kurset er ofte gråter stokking barn, vinkel, belte eller enda mer aggressive metoder for opplæring.
 I noen land batte foreldre kan bli bøtelagt eller nekte foreldrenes rettigheter. I land som godt utbygd område med psykologisk støtte til foreldre i møte med en barnepsykolog gjennomført samtale om rimelige utdanning av barn, og hvordan å oppdra et barn uten belte og vinkel. Mange foreldre sier at det er umulig, men faktisk mer godartede metoder for utdanning vil gi en mye mer effektiv og holdbare resultater enn å påføre fysisk og følelsesmessig smerte for barnet.
Hvordan å oppdra et barn uten belte og vinkel?
 Før fysisk straffe et barn, bør du tenke på hva et barn vil vokse i form av aggresjon og fysisk vold, fordi slike barn ofte er ubalansert, utilstrekkelig, frustrert fordi hver lille ting har en masse på komplekser. Psykologer sier at selv et enkelt fysisk vold kan påvirke underbevisstheten til barnet i fremtiden resultat i alvorlige problemer, ikke bare aggresjon og nervøsitet, men det panikk og frykt for omgivelsene.
 Barn gulrot
 Denne metoden for utdanning er stadig oppmuntre barnet, uavhengig av hans handlinger, handlinger og atferd. Straffen i dette tilfellet som dette er ikke i det hele tatt, og alle problemer er løst ved overtalelse, uprashyvanyem, enkel advarsel om at du ikke kan gjøre det. Som et resultat av en person brakt opp noen ettergivenhet, egoisme og selv uhøflig, fordi som et barn han fikk lov, og det var alt ustraffet. Spesielt pepperkaker metode for utdanning påvirker jenter som er i den eldre alders med skrekk innse at det er mer vakker og mindre lunefulle jevnaldrende som noe veldig populær blant menn.
 Effektiv foreldre
Hvordan å oppdra et barn uten belte og vinkel?
 Faktisk barn ofte ikke frykter ingen belte, ingen hjørne, ingen kutting. Men den psykologiske utdanning for dem er mye verre enn batte, fordi da foreldrene er tvunget til å møte kreve tilbakemeldinger i form av kontrakter, fornektelse eller bare kompromiss. Men i denne metode for trening har sine ulemper. Det er veldig viktig å ikke overdrive det med pedagogiske funksjoner for å utvikle seg i fremtiden er ikke i barnets tendens til å lyve, hykleri, frykt for å gjøre feil eller alles regler å leve etter, drepte seg selv hans personlige "I".
 De mest effektive måtene å gi næring til barnet ha en samtale etter noen forbrytelse og et forbud mot favoritt aktivitet for en viss periode av tid til å se på tegneserier eller banalt forbud mot søtsaker og andre "godbiter". I det følgende straff bør følge noen regler:
 1.  Straff må innse i øyeblikk av følelsesmessig bølge av følelser, ofte negativ, men mer eller mindre hvile og etter tilstrekkelig vurdering av hva som skjedde.
   Det bør tydelig årsaken til straff.
   Aktualitet er viktig fordi barn har en tendens til raskt å glemme sine ugjerninger.
   I noen tilfelle kan ikke si at barnet dårlig, faktisk han var fint, bare gjort en dårlig gjerning.
   Prøv sammen for å finne ut hvorfor barnet fikk noen spesiell måte eller gjorde noe galt, forklarer at du ikke kan gjøre det, hvorfor perepytayte og gi barnet ditt en sjanse til å trekke en konklusjon og sende inn et forslag, vil det fungere i fremtiden. Option "Jeg gjør det jeg ikke vil" er ikke hensiktsmessig.
   Til slutt, før du oppdra et barn, må du lære, først og fremst for å kontrollere seg selv, og selv da hans eget eksempel viser tydelig den lille mannen, hva kan og hva kan ikke.  
Utslett i et barn i hele kroppen
 Hvis den myk og klar hud elskede pjokk utslett vises, hver stand til mødre faller i panikk. Noen av lesjonene er faktisk alarmerende tegn på alvorlig sykdom, på andre ikke verdt mye bekymring. Men i alle fall, endre utseendet på hud - nok anledning til å referere til en lege. Der barneleger minst hundre grunner til at et barn kan være utslett.
 Ytre tegn og forårsaker utslett
 I sin ytre manifestasjon utslett nok variasjon. Her er noen vanlige typer:
 - Blisters;
 - Bubbles (inne kan være serøs væske eller puss);
 - enheter;
 - Hills;
 - Spots.
 Enkelt elementer utbrudd dannet store områder. Som et resultat, blir huden usunn utseende. Det kan være flak, sprekker, sår, erosjoner, papillomer og arr. Normal hud pigmentering kan endre seg til rødbrun eller grå.
 Årsakene er også utslett noen:
 - Mangel på omsorg og brudd temperaturforhold;
 - Allergiske reaksjoner;
 - Viral og smittsomme sykdommer;
 - Sykdommer i det kardiovaskulære systemet.
 Omsorgssvikt
Utslett i et barn i hele kroppen
 1.  Hvis foreldrene altfor vinkel baby eller dårlig sikre hygiene, så det kan være miliaria. Distribuert barnet utslett over hele kroppen, ser ut som en liten rosa bobler. Av seg selv, er dette farlig, men babyen er irritert, slem, dårlig sove.


   Hvis barnet ditt har en lang løgn i våte bleier, urinsyre som finnes i urinen, noe som kan føre bleie dermatitt. Huden blir hoven, med lommer av boblen og peeling.
  Utslett i et barn i hele kroppen

   Mest forferdelige utslett forårsaket vezykulopustuloz: bokstavelig talt hver tomme av huden dekket med gulaktig puss bobler som sprekker og forårsake ny infeksjon. Sykdommen - stafylokokker.


   Lite utslett på kroppen av et barn kan få som følge av en allergisk reaksjon på dyr, husstøv, medisiner eller nye produkter i kosten. Som slike allergier er ikke farlig, men bekymret for barnet kløe, så han ikke sove, spise, blir irritabel.
   Hvis et utslett kombinert med hevelse i huden, er det mulig allergisk sjokk eller angioødem. Dette er - en farlig tilstand som kan føre til døden fordi barnet trenger akutt medisinsk behandling på et sykehus.
   Infeksjoner
   Mange barnesykdommer forårsaket av andre enn infeksjoner utslett ledsaget av feber, generell svakhet, feber, diaré og oppkast.
  Utslett i et barn i hele kroppen
  1.  Meslinger er preget av rikelig og peeling utslett over hele kroppen. Barnet vises hoste, rennende nese, feber, utvikler konjunktivitt.


   Utslett i et barn i hele kroppen

    Hvis vannkopper utslett ser ut som bobler av gjørmete innhold er ledsaget av akutt kløe.    I den innledende fasen av røde hunder, skarlagensfeber utslett på huden er nesten fraværende. Når skarlagensfeber oppstår i mild, kan utslett ikke vises i det hele tatt. Blemmer fylt med klar væske. Vanligvis disse smittsomme sykdommer i barne betent lymfeknuter.
    Når roseola utslett ser ut som pukler. Sykdommen er akutt med hypertermi (40 grader), betennelse i øret og halsen lymfeknuter. Barnet mistet appetitten, det blir svak og irritabel.
    En av de mest farlige sykdommer - meningococcemia (meningokokkinfeksjon). Utslettet ligner flere subkutane blødninger. Kroppen får matforgiftning virus livet, er alle fartøyer dannet mange blodpropper som forstyrrer normal sirkulasjon. Sykdommen er så farlig og flyktig, noen ganger mellom utslett og dødelig utfall er mindre enn en dag.
    Sykdommer i blodkar
    Utslett på huden til barnet, kan avhengig av patologi ta form av små blemmer til store regnbue blåmerker. Det er verdt å nevne Willebrands sykdom, hemoragisk vaskulitt, hemofili. Alle disse sykdommene er alvorlige og krever umiddelbar behandling fordi legen.
    Andre grunner
    I tillegg til de ovennevnte grunner, kan utslett vises på insektbitt, er det ett av symptomene på herpes virus sykdom (Epstein-Barr), pseudotuberculosis, felynoza og andre sykdommer. Legge merke til utslett enda mindre barn, til foreldrene bedre kontakt med medisinsk institusjon.  
Яндекс.Метрика