Hvordan man skal håndtere atopisk dermatitt hos barn

 De første tegn på allergi dukket opp i barnet etter tre uker etter fødselen. Kviser var liten og svært minner om miliaria. Innen to måneder har gått disse kviser, men det er verdt å merke seg at vi ofte bodde i frisk luft og gå på solskinn i utgangspunktet. Så gikk vi til landet og kviser på kroppen til babyen ble ikke observert. Siden jeg var amming, roet jeg meg ned og stoppet kosthold. Jeg spiste alt, selv de mest illevarslende produkter - og babyen var ingenting. Da vi returnerte til hovedstaden og barnet igjen begynte å dukke opp rødt.
 Jeg ler begynte å tenke at denne byen allergi. Men så var ikke ler, barnets kropp hver dag mer og mer dekket flekker. I begynnelsen var de bak knærne, og ofte de endres fra rød til hvit og vice versa. Så begynte de å bli synlig i form av oser røde flekker. Og så gjorde alle føtter er dekket med en slags skorpe som var vanskelig å legge merke til i starten, men da har det blitt en lys rød farge. Det var i det øyeblikket jeg begynte å få panikk.

 Og nå går vi til legen


 Vi startet den medisinske undersøkelsen. Barnelege bestilte min barn Zirtek, til tross for at det er skrevet ut kun til barn under 1 år, og jeg tror det var bare 6 måneder. Allergolog og helt oppnevnt en streng diett, hvor det var umulig å bruke salt, hermetisert, stekt, røkt, kylling, melk, sukker, ost, alt oransje og rødt og bokhvete. Barnet er oppnevnt Ketotifen og Эnteros gel og rådet umiddelbart satt i sin diett matvarer som grønnsaker og korn.

 Resultater av behandling


 Men etter to uker med slik behandling et barn var ikke det beste, men det ble verre. Jeg bestemte meg for at dette er min feil, og leger og gjorde ingenting for å hjelpe, og begynte å søke den riktige løsningen på problemet selv.

 Hvilke konklusjoner jeg har gjort for meg selv


 Jeg innså at hvis mor ammer en baby, bør du kaste ut ditt daglige kosthold alle produkter av industriell produksjon og all kunstig agn. Det bør også avstå fra oransje og røde og muligens mindre bruk hermetikk.
 Tiny bør gis en uke til tre ganger om dagen Эnteros gel, det perfekt viser kroppen av ulike giftstoffer. Det er bedre å bade barnet i medisinske urter - det kan være et tall, nesle, burdock rot. Effekten vil bli sett snart. Ikke skriv drastisk annerledes agn. Det bør være mer en tur i frisk luft og sørg for god ventilasjon i rommet ofte. Og det viktige faktum merkbar forbedring vil ikke umiddelbart, men etter 2-3 uker, og det kan ta tid, og opp til 15 måneder. Cheers og ta vare på helsen til barnet ditt!
September, oktober, november kvinnelige navn

 Velge et navn for barnet ditt, noen foreldre forvirrer fører til uenigheter og selv tvister. Hvordan velge et navn for en nyfødt? Du kan ta som en base på noen måter.

 Det er følgende september, oktober, november kvinnelige navn som er ment å fremheve de positive sidene ved naturen og redusere til et minimum den negative.
 For eksempel følgende: Augustine, Anna, Ariadne, Alina Anfisa, Alice, Aurora, Adeliya, Wanda, Vladlena, Faith, Vilena, Vasilisa, Damir, Juliet, Dora, Golden, Elizabeth, Yvonne, silt Ylanyya, Oia, Cyrus Louise, kjærlighet Louis, Lyudmila, Maya, Miroslav, Medea, Natalia, Hope, Nonna, Nora, Olga, Peacock, Patricia, Rima, Raisa, Rosalie, Santa Sabina, Seraphim, Susanna, Thais, tamil, Teresa, Julia, Rufyma , Fatima, Christian, Emily, Evelyn, Jozef, Yaroslav.
 September, oktober, november kvinnelige navn som er svært populære: Zlata, Agnes, Faith, Sofia. Ved å velge navn til barnet ditt, er det viktig å sammenligne det med mellomnavn og etternavn. De bør være komplementær til den personen bruker det var harmonisk.

 Orientalske navn


 Disse er september, oktober, november kvinnelige navn kan lånes fra muslimene: Zaryma (Zarema) - vosplamenyayuschaya; belysning, Nudhar - gull. Armenske kvinners høst navn Voshy - gull Zara - prestinne brann Hurih - liten brann og andre.
 September, oktober, november kvinnelige navn du kan velge fra kirken kalenderen. Dette er en gammel tradisjon som hjalp barna klage til ære for helgener. Det Adeline, Aza, Anfisa, Agnes, Anna, Ariadne, Faith, Vevey, Viola, Hotyna, Gothia, dashi, Damara, Elizabeth, Erotyyda, Eutyches, zosima, Zlata, Zinaida, Zina, Inessa, Jonah, Clementine, mann Ludmila , Leokadiya, Lucretius, Margaret, Mary, Martha, Mina Melitina, Matthew, Minna, Natalia, Hope Plakylla, Papyla, Pelagea, Rosa Raisa, Regina, Rosalie, Synklytykyya, Sofia, Teresa, Tavifa, Feodotiya, Thecla, Chryses , Yulianiya, Justin, Jadwiga.  
Intrakranielt trykk barnet, symptomer, behandling

 Økt trykk - diagnose kjent, sannsynligvis mange foreldre. Hva betyr dette? Hva menes med ordene "økt intrakranielt trykk"? Hva er symptomene og behandling?

 Det som er trykket på innsiden av barnet


 Begrepet oppfattes intrakranielt trykk lik blodtrykk. Åpenbart inne er trykket i hver person, og det kan stige for en kort tid på grunn av naturlige årsaker. Når blodtrykket stiger som følge av trening og intrakranialt trykk kan øke som følge av emosjonell stress. Barnet er veldig spent og økt intrakranielt trykk.
 Intrakranielt trykk - trykket av den væske, som ligger i ventriklene i hjernen, spinalvæske.

 En annen ting, hvis intrakranielle trykket økte stadig - er dette en alvorlig sykdom. Økt intrakranielt trykk hos barn - et symptom på sykdommen. Trykket kan stige på egen hånd, må noe føre til en økning, og disse er grunnene som ligger i første omgang.

 Symptomene på intrakraniell hypertensjon i et barn


 Symptomene på økt intrakranielt trykk hos barn kan være ikke bare i barndommen, men også hos eldre barn.
 Å foreslå økt intrakranielt trykk hos spedbarn er mulig hvis overdrevent raskt voksende hode (som så viktig måling hodet hos spedbarn), øyeepler vыkachenы eller trukket ned, svulmende fontanel, burps babyen ofte, kraniale suturer fra hverandre, et barns myse.
 De viktigste symptomene på økt trykk i ungdom manifestert i hyppig hodepine, tretthet og humørsvingninger, mental retardasjon, kramper, skjeling.

 Behandling av intrakraniell hypertensjon hos et barn


 Igjen, ta hensyn til det faktum at øket intrakranialt trykk hos barn - et symptom på sykdommen. I diagnostisering av denne sykdommen, dens påvisning og behandling og fokusert innsats av leger.
 Til økt trykk kan føre til hydrocephalus - veksten i cerebrospinalvæsken. L echenye intrakranielt trykk barnet i dette tilfellet er rettet mot å redusere væske.
 En annen årsak økt trykk i et barn kan være en perinatal encefalopati, som krever langsiktig omfattende behandling av en nevrolog og nevropsykolog.
 Å bestemme behandling av intrakraniell hypertensjon i et barn trenger primært diagnostisere årsaken til økt intrakranielt trykk. Så ikke forsinkelsen, gå foran en avtale med barnelege.  
Mars, april, mai, kvinnelige navn

 Spring - glanstid naturen og alt som lever. Det er barna som vises våren likne delikat knopper. Deres viktigste egenskaper manifest sårbarhet, ømhet og skjørhet.

 For måneden fødsel


 Disse er mars, april, mai, kvinnelige navn kan våren baby, Asa, Alina, Anelia, Allen, Annette, Betty, Wang, Vladislav, Galina, Gertrude, Gabriella, Hyuzel, Zlata, Ilona, ​​Irene, Katrina, Mila, Milena, Miroslav, Modest, Monica, Nancy, Nora, Neonylla, Novella, Ohnessa, Odette, Peacock, Ruzanna, Rena, Remus, Rostislav, Svetlana, Stanislaus, Florida, Frederick, Evelyn, Эmmanuэla, Justin.

 Ifølge kirkekalenderen


 Du kan velge navnet på kirken kalenderen, som tilsvarer vårsesongen. Her er mars, april, mai, kvinnelige navn perfekt nyfødt: Adeline, Asfeya, Agrippa, Antonina, Ariadne, Alla, Ahlayda, Apollinaris, Vavylo, Victoria, Vasilisa, Galina, Dominica, Domna, Daria, zosima, Iraida, Ida Cyrus , Claudia, Lydia, Larissa, Louisa, Mina, Marina, Matrona, Mary, Marianne, Nick Paraskovia, Regina, Svetlana, Sabine, Sophia, Teresa, Thais, Thecla, Theodore, Fotyda, Fotini, Fairy, Christina, Julia.

 Orientalske navn


 Navnene er valgt i henhold til de kulturelle, politiske og nasjonale tradisjoner. Derfor ulike kulturer har sine egne skikker klag barn. Ja, mars, april, mai, kvinnelige navn i orientalsk stil kan omfatte Abir - krydder, Azhar - blomsterknopper, Ward - Rose, Gulnara - granateple blomst, Yzdyhar - blomstring, Lala - tulipan, Navar - Flower, Rose, Yasmin - Jasmine og andre.
 Mange forskere arbeider med effekten av delingsnavnet på personen som tilbyr ikke stoppe på et av navnene lyd. Hvert navn kan bli forvandlet til en annen, noe som reduserer Do kjælen og interessant. For eksempel, Mary kan Masha, Mashuney, Maroussia, Manyunya, Mankoy, Masha og andre. dvs. mars, april, mai, kan kvinnelige navn bli enda mer variert, hovedfremvisningen fantasi. Opprinnelig lød mars, april, mai, kvinnelige navn hvis de "vår": Maya, mars, rose, lilje, Milena, Venus.  
Яндекс.Метрика