Skilt med barn: dødvekt eller noens lykke?
 Det synes som lenge borte er de dagene når kvinner helt avhengige av menn og lider av sosial ulikhet. I dag alle vakre damer så vel stoppe hester i full galopp og ved brennende hus streife og har fortsatt tid i mellom en karriere og forbedre den demografiske situasjonen i landet. Men når det kommer til ekteskapelig status, den ensomme skilt mann - en skatt, men den kvinne som er skilt, men likevel ikke ta Gud med barn - et objekt av sympati, sladder og latterliggjøring. Har disse kvinnene en sjanse til å finne lykken i et nytt ekteskap? Hvis ikke, hvorfor ikke? Og hva de skal gjøre for å endre situasjonen?
 Situasjonen i vårt moderne samfunn er at en fraskilt kvinne med et barn ensom mann ikke er ansett for rollen som hans kone. I hvert tilfelle har sine årsaker og dens kakerlakker i hodet mitt, men det vanligste er ikke så vanskelig å identifisere. Den første og viktigste - er selvfølgelig penger. Inneholde souped kone - er én ting, men barnet av en annens mann - er dette overkill. Jeg må si at dette er delvis grunnen satt kvinner som vurderer ny mann som inntekter og ikke som en kjær, partner og venn. Selvfølgelig er det vanskelig å klandre enslige mødre fordi de har en tendens til å ta av i det minste en del av ansvaret for barnet, men det alltid genererer forutinntatt holdning.
Skilt med barn: dødvekt eller noens lykke?

 Den andre vanlige grunnen som hindrer razvedenkam barn gifte seg igjen - denne såkalte tradisjonelle moral. Tenk bare reaksjonen til familie og venner en mann som skulle gifte seg med en kvinne med et barn. Venner vil nekte, sier de, vil finne ung og fri, hvorfor gjør du dette bondage; zaprychytayut foreldre som ønsker sine barnebarn og andre mennesker og spark pidpustyat ikke bare veldig sterk ånd, dypt anstendig menneske tenker utenfor boksen og være i stand til å motstå angrep fra "rådgivere" og gjøre det besluttet hjertet. Flertallet av den feige retyruyetsya og etterlater kvinner med dyp overbevisning om at «alle mennesker - ECS."
Skilt med barn: dødvekt eller noens lykke?

 Ofte koble sine mye med razvedenkoy mann hindrer normal frykt og overtro. Du må ikke finne et felles språk med barnet, ikke kommer sammen i innenlandske saker, ikke i stand til å gi en familie - selvfølgelig, er mannen mye enklere enn parubkuvaty ta på seg dette ansvaret. Vanligvis, hvis en mann å ha slike tanker, karakteriserer det han er den gode siden. Enig, mye verre hvis personen uvørent og fryktløst bestemmer seg, så kommer tilbake.
 Og det samme razvedenky? Vil ikke vi vurdere dem fattige sauer, ulver og menn? Selvfølgelig ikke, fordi det er ikke slik. Faktisk skilte kvinner med barn gjøre mange utilgivelige feil som Doom og deres ensomhet.
Skilt med barn: dødvekt eller noens lykke?

 Første har vi allerede nevnt - er å bruke menn som pengesekker. Også kvinner har en tendens til å understreke alt betyr at barnet er viktigst for henne. Den veldig riktig og naturlig posisjon, men folk ønsker å være alltid på sidelinjen? Hvorfor gjorde han gifte seg for å konkurrere hele tiden med barnet og snappe en smule oppmerksomhet? Denne kvinnen skal vise sin visdom og uendelig kjærlighet. Barnet - er hellig, men virkelig elsker sin mann og gi ham fulle oppmerksomhet er nødvendig for å sikre at alle dere vil endelig begynne å leve et lykkelig familie.
Skilt med barn: dødvekt eller noens lykke?
 Skilte kvinner har en tendens til å gifte seg med ønske om i det som var. Igjen, grunnen til dette problemet i deres hver dame, noen redd for å være alene for alltid, noen trenger økonomisk støtte, noen mener at barnet må nødvendigvis vokse i full familie. Alt dette, selvfølgelig, i alle fall ikke årsaken til ekteskap. Ved å gjøre det, razvedenky skape et rykte predator, og til slutt helt desillusjonert med menn. Husk den kloke Omar Khayyam: «Du bedre sulte enn fryktelig der, og hver og en er bedre enn med noen hvertfall". Uansett hvor banal og idealistisk som det kan høres, familie, selv om den første, femte skjønt, du bare bygge på oppriktige følelser. Alle våre svakheter, problemer og ulykkelighet er oppstått fra en mangel på kjærlighet. Og menn og kvinner for lykke og fred i sinnet bør føle at de trengs og kjære. Ikke en eller annen grunn, og akkurat sånn, fra hjertet, uansett hva. Til slutt, kjærlighet - det eneste som betyr noe når du velger en kompis. Hvem bryr seg om hvor mange ekteskap og barn var en person, uavhengig av kjønnsidentitet, hvis han oppriktig elsker deg og du har det? Vårt samfunn er på høy tid å slutte å telle penger og bestemme hvem som at noen er skyldig. Kvinner, stoppe forfølge nytte og se, endelig, men fra en annen vinkel. Fjern kynisme og klokskap iboende i deg, og la deg falle forelsket igjen hilsen. Menn kaster bort frykt, fordommer og råd wishers. Ikke løp fra en kvinne med et barn som pesten! Det er i stand til å elske og omsorg hun opplevde og klok, hun er rolig og takknemlig. Av hele din sjel ta sitt barn, og du vil se hvor glad du skal alt. Spesielt når du har noen generelle barn. 
 Forhåpentligvis noen i eksemplene og være i stand til å kjenne seg riktig. Forhåpentligvis, den edle mann som kan elske en kvinne og hennes barn fra et tidligere ekteskap - er ikke en mytisk karakter. Forhåpentligvis, en fraskilt kvinne som er ute etter kjærlighet og omsorg mann, ikke penger og løse sine problemer - dette er ikke fiksjon.  
Hvordan tjene penger i dekretet?
 Du forbereder etterlengtede utseendet på baby, og det er en gledelig øyeblikk kom. Bonnet, bleier, vester, flaske, bland - og familien budsjettet er allerede sprengning i skjøtene. Ung mor begynner å bli nervøs, fordi jeg vil og mest kledd mann og for ikke å glemme ungen og tror. Tidligere ble det antatt at et dekret ikke kan jobbe, men nå har alt forandret. Mange unge mødre kunne kombinere deltidsjobber hjemme og ta vare på barnet. Hvor nøyaktig gjør det bra, la oss innse det. Arbeide og tjene en resolusjon: myte eller virkelighet?
 Mange unge mødre til å tenke på hvordan å lage en resolusjon, ikke alltid presentere spesielt aktiv i denne forbindelse. De fleste mammaer lenker til en mangel på tid, mangel på kapasitet og andre vanskeligheter. Her er en god en som sier: "Det ville være et ønske, og det er alltid muligheter! ".
 Andre mødre foretrekker å sende sine barn før barnehagen å gå raskt til arbeid. Imidlertid vil ytterligere sykefravær som ligger flatt på et bord jamb sjefen ikke gjøre noe bra. I dette tilfellet, bedre vente til dekretet når babyen vil være uavhengig og bygget opp, og gå på jobb allerede full. Men i dekretet ung mor kunne utmerket godt arbeide og tjene penger.
 Mammas frykt om arbeid i hjemmet
 Hva skremte unge mødre? Først, mangel på tid. Tross alt, jo eldre barnet blir, jo mer det krever omsorg og oppmerksomhet. Men, kan du jobbe når babyen sover. Riktig og kompetent organisasjon av sin tid til å hjelpe unge moren ikke bare utføre alle husarbeid, men også for å gjøre det arbeidet.
 Tips! Time Management - en vitenskap spesielt populær. Likevel, etter så begrenset ressurs, som nødvendig tid til å lære å korrekt bruke selv mødre i resolusjon.

 Sette på papiret sin vanlige rutine. Hvor mye du får opp og babyen din. Hva gjør du hele dagen frokost, lunsj, spill, rengjøring, matlaging. Kanskje det er ledig tid til å jobbe. Veldig ofte mødre, slitne fra hverdagens bekymringer og problemer, mens du sover barnet sitte i sosiale nettverk eller som leser nyhetssider. Men selv tidsbruk på Internett skal brukes til beste for deg selv og din lommebok.
 Sekund, mødre er redd for fjern opptjening selv. Det antas at hvis du jobber hjemme, har du alltid lurt og betaler ikke. Naturligvis er en variant av bedrag ikke utelukket, men viser forsiktighet og klokskap, kan du unngå ubehagelige situasjoner.
 For det tredje, unge mødre er redd for at ikke vil gjøre noe for å tjene en ekstra krone i familien budsjett.
 Alle frykt for unge mødre i forgjeves! Å gjøre en resolusjon kan og bør!
 Måter å tjene fødselspermisjon
 Det finnes tre alternativer for de fleste reelle inntekter:
 Arbeide på Internett;
 Arbeid på hoved yrke;
 arbeid basert på interesser.
 La oss vurdere essensen av hver av disse typer inntekt for unge mødre som er i permisjon, vil vi identifisere fordeler og ulemper ved hver vil prøve å finne en måte.
Hvordan tjene penger i dekretet?
 1.  Arbeid på Internett - En ekte kilde for alle de som ønsker å jobbe hjemmefra. Alternativene for å tjene på Internett:
   Skrive artikler på bestilling (Copywriting, omskriving). I dag har internett et stort antall sentraler som deres kunder er på jakt etter artister for å skrive på ulike fag. Prinsippet om operasjonen på børsene er veldig enkelt: du registrerer deg, gå gjennom, om nødvendig, en test og begynne å jobbe. Ved hver utveksling, er det flere profesjonelle nivå. Vanligvis, kvaliteten og kvantiteten av kundene er avhengig av nivået og dermed inntekt. Risikonivået i denne type valutainntekter mynymalnыy.Kazhdaya fryse midler i forkant av kunde, som er designet for å betale denne artikkelen. I god tro av pengene vil bli overført til din konto. Enkel maksimum. Ung mor kunne jobbe og tjene penger. Uten å forlate hjemmet.
   Administrative grupper i sosiale nettverk. Vanligvis, unge mødre, sjeldne øyeblikk av hvile fra sitt hjemland Tsjad bruke på sosiale nettverk. Så hvorfor ikke bruke denne tiden med? Du kan bli en leder av konsern tilbud, som for eksempel babyprodukter. Dette arbeidet gir svar på alle spørsmålene i bandet, gjør interessante temaer, intervjuer. For arbeid av denne typen kan fås fra 2000 rubler i måneden. Risikonivå: medium. Risikoen i denne type arbeid er mye høyere enn i å skrive artikler om utveksling. Du kan kjøre for en måned administrator gruppe og skruppelløse arbeidsgiver nekter å betale. Men dette er ganske sjelden, og hvis arbeidet dress gruppeseier, kan du kombinere forretninger med fornøyelse: å kommunisere aktivt med de samme unge mødre og få penger for det. Brukervennlighet slikt arbeid maksimal. Å sitte med en kopp varm te foran en datamaskin for å kommunisere med den samme "fødselspermisjon" mamma, og selv få betalt for det - en glede!
   Workshops, bilder. Hvis du er godt forberedt eller i stand til å lage fantastiske fuglehus med improvisert - gå for det. Ta et steg for steg bilder av hva du gjør, følge teksten tilgjengelig for leseren, og gå for det! Kunder kan bli funnet på de samme børsene copywriting. Risikonivå: medium. Du risikerer ikke å finne kunder. Convenience: maks.

   Jobber etter yrke. Det er mange yrker som tillater deg å arbeide og tjene enda mens fødselspermisjon. For eksempel dekretet du jobbet som økonom. Din utdannelse og arbeidserfaring vil hjelpe deg å ikke gå lei å sitte hjemme med barnet ditt. Du kan skrive semesteroppgaver, essays, avhandlinger, rapporter om etterspørselen. Denne typen arbeid kan bli funnet i sosiale nettverk, samt utveksling copywriting, frilans.
   Med regnskap yrke, kan du enkelt bære et par små bedrifter. Å ha en teknisk bakgrunn, kan du lage tegninger, design, kostnadsestimater. Hvis du har grafisk design ferdigheter, kan du oppfinne datamaskinen uvanlige kort og kalendere. Du kan også arbeide eksternt, kommer opp med ulike alternativer for reklametavler, gateskilt, etc ..
   Hvis du har en medisinsk utdanning, er dette en flott mulighet til å tjene mens fødselspermisjon. Du kan gjøre massasje, både barn og voksne, og gjøre opptak. Nøkkelen til dette - tilstedeværelsen av erfaring og en liten kundebase.
   Hvis du ikke har spesialundervisning, og dekretet du ikke har hatt tid til å virkelig jobbe hvor som helst - fortvil ikke. Du kan finne en jobb som ikke krever spesielle ferdigheter. For eksempel bør din nabo gå sin hund mens hun er på jobb. Ta dette ansvaret. Du kan gå med en barnevogn og en hund, mens du får mer for sitt arbeid i kopiychynu familiebudsjett.
   Også veldig populært yrke er en personlig datamaskin operatør, dispatcher hjemme. Går for sjelen å finne noe sted. For eksempel er din venns mor "sandbox" kommer til å gå på jobb, og inviterer deg til å sitte med barnet sitt i 3-4 timer i døgnet. Hvis barna porozumiyutsya hverandre, så hvorfor ikke godtar denne form for inntjening? Ja, sette deg mer kopiychynu i familien budsjett, og barnet vil ha det gøy å spille med sin nye venn.
   Work-baserte interesser. En interessant hobby - det er en flott mulighet til å tjene mens fødselspermisjon. Tenk på hva du gjør best umete? Sy leker, lage smykker med polymer leire, veve armbånd og halskjeder med perler, fioler vokse? I alt dette kan du tjene. Hans arbeid kan bli solgt er holdt i en rekke kunstutstillinger og workshops, som er arrangert i nesten hvilken som helst by, samt i sosiale nettverk.
   Risikonivå: minimal. Du vil motta betaling for sitt arbeid med direkte levering av varer til kjøper. Hvis du ikke ønsker å kjøpe det krysskoblet din bamse eller en kjede av perler, kan du enkelt gi produktet kjæresten eller mors fødselsdag.
   Convenience: gjennomsnittet. Du må kjøpe materialer som du vil gjøre produktene. Og ingen kan love deg at alt arbeid vil bli utsolgt.
   Arbeide i dekretet - en helt reell. Og absolutt ingen rolle hva slags aktivitet du er interessert i: copywriting, broderi, perler, jobb sentralen eller operatør PC viktig ting - arbeidet vil hjelpe deg å ikke gå lei i dekretet og få flere ferdigheter. I tillegg er dette en utmerket mulighet til å legge til familien budsjett. Den som søker alltid finner derfor i dekretet kan finne jobber for sjelen!  
Яндекс.Метрика