Oppkast hos barn - hva gjør jeg?
 Små barn er mest utsatt for ulike sykdommer fordi deres immunsystem er ikke i stand til å takle raskt og infeksjoner. En av de hyppigste symptomene er oppkast. Denne tilstanden er vanskelig fordi det krever en umiddelbar respons fra foreldrene. Hva om barnet har oppkast, bør spørre barnelege. Dette bør vite om det på forhånd, så denne informasjonen kan være nyttig til feil tid.

 Barnet oppkast - Årsaker


 Den vanligste årsaken til oppkast hos barn i grunnskolealder er infeksjon. Forgiftning oftest forårsaket av bakterier, men noen ganger kvalme og oppkast oppstå på grunn av virus eller protozoer mikroorganismer. Så du vil aldri selvmedisinering, som vil finne årsaken til en lege.
 Hvis foreldre tror at svelget en giftig stoff eller tabletter, så vi snakker om i dag forgiftning. I slike tilfeller, oppkast hos barn - en forsvarsmekanisme som kroppen prøver å farlig tilkobling. Noen ganger er årsaken til oppkast er alvorlige sykdommer i sentralnervesystemet, lever og nyrer. Takle alene med slike sykdommer er ikke mulig, fordi utseendet på oppkast bør kalle "ambulanse".
 Merkelig nok, men noen ganger barnet kaster opp "fysiologisk". Vanligvis er dette bety oppstøt hos barn under ett år som følge av å svelge luft eller fra den store mengden av mat spist. I dette tilfelle barnet hadde ingen endring i den generelle helse, kvalme, tap av appetitt. Oppkast er ikke involvert magemusklene, og mengden mat otrыhnuvsheysya liten.

 Hva hvis barnet spy


 Reaksjonen av foreldrene til barnet oppkast bør være rask. Å begynne å roe barnet, fordi de ofte er redd og begynne å gråte, og det vil bare forverre tilstanden. Deretter må du vaske babyen og forsiktig skylle munnen. Hvis oppkast var singel, så du trenger bare å fortsette å overvåke statusen til barnet. Det er lurt å observere sult i to til tre timer etter oppkast. Du kan drikke vann i små mengder.
 Det er viktig når oppkast holde babyens hode. Hvis det er, må det være på siden for ikke å kvele spy. Om nødvendig, må hodet ser ned. Hva oppkast hos barn? Det kommer an på situasjonen. Når foreldre tror at årsaken til oppkast ble prokovtnute stoff, så er det nødvendig å vaske ut magen. For å gjøre dette, blir barnet gitt å drikke saltet vann til det ikke vil ha oppkast. Slik at det er nødvendig å foreta flere ganger for å skylle hele magen.
 Dersom barnet har hyppig oppkast, så er det nødvendig å føre "førstehjelp".
 •  Først vil legen kunne vurdere tilstanden tilstrekkelig

 •  For det andre kan det skal vaske ut magen og tilordne den nødvendige behandling.

 •  Siden barna begynner raskt dehydrering, er det ofte foreldrene tilbud om opptak. Nekter ikke verdt det, fordi dette er en sjanse til å raskt gjenopprette helsen til barnet.

   Barnet oppkast - gi medisin


   Hvis oppkast var gjentatte ganger da foreldre bør raskt ta affære. I slike tilfeller kan barnet komme til dehydrering, som vondt i kroppen er ikke mer enn infeksjon som forårsaket oppkast. Derfor må foreldrene vanne babyen små porsjoner. Det er best hvis de oppbevares i medisinkisten "rehydron." Dette salt pulver som umiddelbart fortynnes i varmt vann. Gir det må svært ofte, men sakte. Oppkast hos barn fører raskt til tap av salt, fordi kroppen ikke kan takle belastningen. A "rehydron" gi restaurering saltbalansen.
   Som ofte er årsaken til oppkast tarminfeksjon, så etter en stund at barnet kan være diaré. Det oppstår fra det faktum at betennelsen går fra magen til den nedre del av fordøyelseskanalen. Diaré - også et forsvar respons for å bli kvitt infeksjonen.
   Diaré og oppkast hos barn hva de skal gjøre? For å lette staten kan gi smektitten og aktivt kull. De vil absorbere giftstoffer og fjerne dem fra tarmen. Også etter opphør av oppkast kan gis medikamenter for å gjenopprette mikrofloraen (bifiform-baby og Hilak forte). De bidrar til ødeleggelse av patogener og reproduksjon av gunstige melkesyrebakterier.
   Hvis barnet ditt startet oppkast, er det foreldrene ting ikke å få panikk. Bare betimelig tiltak for å hjelpe et barn min mor raskt håndtere denne tilstanden. Det er viktig å huske på at vi må følge en streng diett og tilstrekkelig drikkevann regime. Under de grunnleggende reglene for oppkast i et barn raskt stoppe.
  Jenter av gutter

   Hvem er guttene? Hvorfor gutter slåss? Hvordan tror de? Hva er guttene?


   Chatte med gutter fulle av eventyr, spenning og overraskelser, både gode "Western". Denne skolen, som kan gå og tretten og tretti og seksti. Det er alltid en ny tråd av leksjonen. For deres skyld, og for det andre året kan du bo og gjenerobre eksamener flere ganger. Hva de kan gjøre for oss?

   Hvorfor gutta liker konkurranse?


  ? Gutter - født krigere, krigere. Jeg har absolutt å vinne! En slagmark for dem - selve livet. Ånden av rivalisering går tilbake til lekeplassen. Jeg skal gjøre det raskere, høyere, sterkere! Denne ånden er ikke begrenset til gutter, men også jenter. Men flere gutter har en tendens til å vise sin styrke, smidighet, mot.
   Nå vet du hvorfor de er så populære sporten. Store ånd av konkurranse! Vinneren er den sterkeste. Vinneren er virkelig, og bare. Nå forstår jeg hvorfor de ikke trekke ørene av virtuelle leker med ulike kamper. De er mer opprørt tap i en fotballkamp, ​​hvorfor toer av utenlandsk litteratur. De kan gråte av den uskyldige tap av kort, domino, dam, sjakk eller backgammon. De kan fylle en ball i flere timer, noen mer? De kan organisere dum "i tvist" og risikofylt innsats. Et lite hopp fra taket av skjulet eller dykk av broen? En liten skallet hårklipp? Eller gå til en fremmed jente i gata? Og for å bevise, for å overbevise, å etablere seg, for å få prestisje.
   Og i horisonten der jenta. De er generelt fortsatt blinker, men nå liksom blitt mer synlig. Hva er det som skjer? Nå er det et element du ønsker å vinne! Festningen, som må tas med storm! Conten rundt sjøen i bratte blondiner bukser, mørkhåret mann med biceps, Auburn Chamber of umyschem, brun med et sjarmerende smil og en gitar i hendene. Vi trenger noe å skille seg ut blant de andre og vinne hjertet av Helen den vakre. Noen ganger i kurset er nevene.
   Dette er en voksen ikke lenger trenger å bevise noe for noen og. Suksess er ikke samlet for å behage jenta eller få en "tittel". Fremskritt bare komme som en belønning for hva en person gjør, først og fremst for seg selv, for sin egen utvikling. Dette gjelder ikke bare gutter, men også jenter.
   Aggressivitet. Hvorfor oppfører de gjør det? Arrogant, aggressiv, trassig, uhøflig, frekk, trassig. Å irritere forfedre? Resultatene MarVannu off for moro skyld? Liker jenter så utilstrekkelig måte? Deres viktigste mål - å bli synlig prestisje blant jevnaldrende gjenvinne territorium frihet voksne til å bevise sin uavhengighet. Vanligvis aggresjon skjuler lav selvfølelse, at selv-tvil. De tror at hundrevis av øyne ser på dem og vurdere: sutrer eller en forferdelig en, feig eller modig? Og det begynner "til publikum." Det viktigste - ikke treffer ansiktet i søla! Og hvis noen "offentlige" er pene jenter her begynner den virkelige overmot.

   Hvorfor gutter slåss, unge kuker?


   Instinkt! Hvis vi kaller naturen er ikke koblet i tid bare en liten hjerne, kunne en fyr være i store problemer. I en kamp, ​​det er konkurransedyktig ånd og slåss for territorium og ladylove fordi vi også kjempe. Det pleide å være en duell, og nå kjemper. Og hvem vet, vi alle bare en unnskyldning eller grunn til å slåss? De trenger å gjøre noe med uendelig energi. Når Pancake Day i Russland holdt et slagsmål. Viktig var denne populær underholdning vant ikke, og deltakelse. Vi finner det vanskelig å forstå at deres fanger prosessen. Er det nødvendig å gripe inn i en slåsskamp mellom gutta? Gutta er ikke anbefales. Fordi varmen kan kalle jenta i øret. Men hvis alvorlig demontering ikke et barn eller når "12:56", er det best å ringe etter hjelp voksne.
  ? Ungdom gutter kan sammenlignes med å bombe. Eksplosjonen kunne skje når som helst. I gutter, manifesterer det seg i form av mer aggressive enn jenter. Vi er av natur utsatt for diplomati, glatting skarpe kanter. De - kuttet fra skulderen!

   Som guttene tror?


  ? Faktisk, i vitenskapen kalles logikk er det ingen inndeling i "mannlige" og "kvinnelige" logikk. Det er konvensjonelt delt fordi det er forskjeller i mannlige og kvinnelige type tenkning. De tror mer oversiktlig, analytisk og uten noen dikkedarer. Vi? Vi metaforisk, symbolsk, med vakre metaforer.
   Guttene bedre bevandret i teknologi. Er du enig i dette utsagnet? Så sier de allvitende statistikken. Og erfaring også innrømme det. "Iron" de sannsynligvis om natten og drøm. De blindt kan demontere og montere en sykkel eller en DVD-spiller. Og vi må huske en knapp som heter «off» og «pa." Selv om moderne jenter mer avanserte i teknologi enn sine mødre og bestemødre. Generering av "techno" - er det din generasjon!
   Ennå apparater - en mannlig element. Sin produksjon, drift, bedre menn. De justerer også. Vi eier altfor Reparasjoner: stuknesh knyttneve eller finger pryhrozysh datamaskin som fryser "Vel, nok til å mislykkes! "- Og magisk alt starter
   Tenker gutter analytisk. Hver engineering design, det være seg mobil, PC eller bil, kjører algoritmen. I maskin - jern typen logikk, som i dem. Kort sagt, de tar på sinnet.
   Kan bli enige seg imellom "mannlig" og "kvinnelig" logikken? De kan, hvis de ønsker det! Her er noen eksempler:
   • De liker kort og klart svar enten "ja" eller "nei". Ikke vent for dem utplassert setninger stille spørsmål.
   • Jenter liker elementer. Guttene bare ikke forstå. Prøv å snakke direkte om sine ønsker.
   • De elsker sport, teknologi og kino. De er vanskelig å se hvordan du kan bruke tid på endeløse shoppingturer. Ikke invitere ham for en tur rundt Rimi.
   • Hvis du har en dårlig humør, bedre Ring en venn, enn den andre. Gutta kan sympatisere, men lydløst. Vi vet hvordan å trøste.
   • Hvis du hadde en fallende ut, ikke minne ham på hva han fortalte deg i går. De har korte minner! Han kan imidlertid ikke huske hans ord.
   • Du helt sikker på hva du ønsker å høre den sanne svaret på spørsmålet ditt? Spør deretter. Gutten er i stand til å si sannheten, uten noen figurative uttrykk og kamuflasje.

   Som guttene er orientert i verdensrommet?


   Huske navnene på stor reisende. Columbus, Vespucci, Marco Polo, Magellan, Cook, Behring, Jacques Cousteau. Ingen kvinne navn! Selv nylig, i 1988, ble australske heter Kate Claws verdens første kvinne til å seile rundt kloden enkelt gjort med båt. Merk at det ikke er notert på kartet, og navigasjons dataprogram. Spørsmålet er, hvorfor kjempe om det er intelligent maskin?
   Hvorfor er så mange av disse pionerene, og vi har enheter? Og laurbær for oppdagelsen av nye landområder og gater får dem! Vi må godta dette. De er bedre orientert i rommet. Vet du hvorfor? De har hormonet testosteron. Fra det viser seg, ikke bare vokser skjegg, men bedre orientering i verden utenfor. Den høyre hjernehalvdelen av hjernen hos gutter på et tidspunkt vokser raskere venstre. Det er nettopp ansvarlig for romlig orientering. Mange forskere hevder at denne store mannens evne - ferdigheter perfeksjonert gjennom århundrer. Opprinnelig det i lang tid, selv når guttene ble kalt pytekantropamy og gikk hele mammut mengden.
  ? Gode ​​råd
   Ønsker å tiltrekke seg oppmerksomheten til gutter? Gi ham masse å snakke om "jern". Det er deres hobby! La det faktisk føles som en hest, snakker om nye modeller av mobiltelefoner. Og denne gangen du klappe øyevipper. Ingenting, ingenting, i morgen vil du fortelle ham om ny sesong av "Fall-Winter". Da ville han klappe øyevipper.

   Silence - gull


   "Menn si lydløst, kvinner tenke høyt."
   Forfatter Ukjent
  ? Du gir en hel tale! Monolog, noe som ville misunne selv eller Ophelia Tatyana Larina. Men er det? Silent! I beste fall som kan - noen sier odnoslozhnoe: type "ja", "nei", "god", "kult". Jeg ønsker å riste ham minst en varm ord, og han svarte - "pels". Hvorfor ikke varme ord?
   Hvordan sier de?
   Deres kortere setninger våre. Lagre styrke for exploits. De uttrykk for sine synspunkter klart fra bevis og argumenter. Det er lett å forstå i samtale hva de ønsker. De sier direkte, men vi hint. Og vi er mer tålmodig og imøtekommende til samtalepartner.
   Alt om følelser og emosjonelle sfære, de foretrekker ikke å diskutere. "Hva kan jeg si, ikke! "- Fortell deg gutt. Og i sin egen rett! De uttrykker seg gjennom handlinger, handlinger. Han trenger alltid å bli samlet, konsentrert. Hva hvis fiender? Det må være i full kampberedskap.
   Guttene er ikke i stand til å snakke vakkert formet og beskrive sine erfaringer. De har hjerner slått den andre veien. En godt kjent faktum at kvinner er mer emosjonelle. Dette påvirker følelser, selvfølgelig, i vår atferd. Og i talen, inkludert. Vi manifesterer seg tydelig i ord, lyd. Forestill deg selv i form av et musikkinstrument. For eksempel, fiolin. Lett rørt strengene på dine - har brutt ut følelser, tårer, latter, fornærmelse. Deretter helte ord. Det er gutter disse strengene? Hvordan! Kanskje enda tynnere vår tid i disse strengene. Bare lyden går inne, et sted i dybden. De sier, men i sinnet. Beslutte, planlegge, og da bare gi resultater. Når de er tause, det virker som de har noen problemer. Kanskje han fornærmet? Eller noe ulykkelig? Nei! Han bare la ham tie stille! Du sikkert lagt merke til hvor mye støy gutter oppfører seg i selskapet? Men stillhet i samme selskap som de absolutt ikke bry. For oss, stillheten - til det inntrufne, pause, som har noe å fylle. Og vi begynner å prate om løst og fast

   Hva gutter drømmer? Hva er de, ungdommelige drømmer?


   Snakker av fremtidig yrke, astronauter og piloter forble dypt i min barndom. Nå ønsker de å være presidenter, leger, programmerere, økonomer, jurister, akademikere, journalister, toppledere, diplomater og stuntmenn. Fremdeles craving for risiko og romantikk veldig mye! Stuntmann, racer - den mest romantiske yrke. Noen ønsker å være en kokk og åpne en restaurant, noen drømmer om å opptre håndverket, og noen ønsker å være en instruktør eller trener Turisme dyr.
   Snakker av drømmer i det hele tatt? De ikke drømme om luftslott, og de tingene jordiske, materiale. Om Gaver til det nye året! For eksempel, en ny mobiltelefon, laptop, kamera. Og likevel - om alt på hjul: bil (selvfølgelig, sant!), Motorsykkel, scooter, sykkel klasse, rulleskøyter. De søker seire i idrett og skolekonkurranser. De venter på anerkjennelse! De drømmer for å finne sin plass i livet, realisere og oppnå suksess.
   De tar en tur, fotturer, skiturer, vann, hest. I nabolandsbyen eller tre hav - ikke så viktig. Det viktigste - å bevege seg i retning av eventyr.
   De drømmer om "ikke lært å leve" for å "forstå" og "elsket". Og, selvfølgelig, møte jenta i drømmene dine drømmer
   "Drømmen kom eller når - eller til og med en gutteaktig drøm? Jeg tviler. Ta en titt på Mattyuza brann. Han ønsket å være en cowboy. Og hvem er han i dag? Bare en universitetsprofessor. Vil han noen gang en cowboy? Det er ekstremt usannsynlig. "
   Mark Twain
   Sider: 1 februar  
  Яндекс.Метрика