Hvorfor morsmelk er tapt

 Fordelene ved morsmelk sier mye. Mors bryst barnet vil ikke erstatte selv kvaliteten og veien tilpasset formel. Men i livet er det situasjoner når melken av forskjellige grunner, er det mindre eller helt tapt. I denne artikkelen vil vi snakke om hvorfor dette skjer og hvordan man skal håndtere det.


 Hvordan vet du at melk var mindre


 Ingen bevis for en mangel på melk, er det flere:

 •  Barnet viser bekymring og ofte gråter.


 •  Gutten er mye lengre enn vanlig suger brystet.


 •  Litt spent våken hele tiden våkner og ber om å spise.


 •  Nyfødte pissing om to ganger mindre enn vanlig.


 •  Det er også mindre kakao avføringen blir hardere.


 •  Fastslå omfanget mulig temperatur amming kvinner. Normalt hos ammende mødre under bryst temperatur på 02-05 grader høyere enn armhulen.


 • Hvorfor morsmelk er tapt


   Hvorfor melk er tapt


   Blant de vanligste årsakene til reduksjon eller opphør av amming er følgende:

 •  Adopsjon av narkotika under fødselen. Rusmidler kan føre til forstyrrelser i hormonelle bakgrunn av kvinner som senere påvirker amming.


 •  Hvis barnet ikke fester til brystet umiddelbart etter fødselen - det kan også bidra til utilstrekkelig melkeproduksjon senere. Tidlig søknad aktiverer spesielle hormoner som er ansvarlig for prosessen med amming.


 •  Ulike psykologiske faktorer som stress, følelser, konstant angst eller spenning, kan negativt påvirke en kvinnes evne til å amme. Dette kan unngås hvis du oppretter en ny mor gunstige og stabile forhold i livet, holde den i vanskelige stunder.


 •  Ved hjelp av en tilpasset blanding sammen med amming. Det skjer ofte at unge mødre begynner å avslutte mate babyen melkeblandingen, fordi folk trodde at morsmelk ham nok. I dette tilfelle er det fare for at melkeproduksjonen reduseres gradvis inntil den forsvinner fullstendig.
  Hvorfor morsmelk er tapt


 •  Ikke så lenge siden var det blant barneleger fast overbevisning om at barnet skal fôres på timeplanen. Senere, derimot, har erfaring vist at anvendelsen av babyen til brystet for første forespørsel det øker melkeproduksjonen.


 •  Ulike hormoner, inkludert prevensjon, kan påvirke den kvinnelige amming.


 •  Hvordan å gjenopprette amming


   Hvis du setter ut for å gå tilbake melken, lytte til disse tipsene:

 •  Begynne å mate babyen fra morsmelk hvor mindre.


 •  Prøv mindre bekymring og bekymring. Sørg for å ha en sunn mental atmosfære fjerne negative faktorer.


 •  Husker godt og spise riktig, og drikke rikelig med væske per dag.


 •  Betale barnet ditt lenger. Chatte med ham bære på hendene, synge.


 •  Massere brystet flere ganger i løpet av dagen. På kveldene kan du gjøre for bryst Douches.


 •  Mate babyen på etterspørsel, selv om han ber om å spise på kvelden.


 • Hvorfor morsmelk er tapt


   Tradisjonelle oppskrifter for å stimulere amming •  Ta 5 g spisskummen frø, mos dem og satt i en liten metallbeholder. Tilsett 200 g fløte, tenne bål og bringe blandingen til en byll. Ta en ts midler hver gang før du spiser.


 •  1 ss tørket nesle satt i en kopp og hell kokende vann der. Dekk toppen tallerken eller et lokk og la stå i 20 minutter. Hver gang du tar en spiseskje mat buljong.


 •  Bland i like proporsjoner tørket dill, anis og oregano. Tiltak 1 teskje fond, hell den i en kopp og hell kokende vann 200 g. Insister betyr 20-30 minutter før hvert måltid drikke 1 ss


 •  I denne artikkelen fortalte vi deg om de viktigste årsakene til at i ammende kvinner mistet melk. Å gjenopprette amming du trenger å eliminere alle negative faktorer og valgfritt til populære oppskrifter.
  Hvordan sette grenser for barnet ditt?

   Barn er ikke alltid lydig. Videre kan barnet utføre følgende handlinger som kan skade hans liv og helse. For å unngå dette, ganske følge hovedreglene sette grenser.
   Første før du forby noe baby, fortell ham at du forstår hans ønsker og følelser.
   Optimal start for en slik samtale, "Jeg forstår ditt ønske, men du kan ikke gjøre det."
   Etter, må argumentere hvorfor barnet ikke kan gjøre hva han planla.
   Og dersom barnet ignorerer forbudet, advarer ham om at i så fall vil han bli straffet.
   Velg den setningen som vil være tilstrekkelig for den perfekte forbrytelse.
   Det bør ikke være for myk, men bør ikke skade barnet enten fysisk eller psykisk. Det er en god artikkel om "hvordan å oppdra et barn? »
  Hvordan sette grenser for barnet ditt?

   Dernest, Tilby et alternativ til de forbudte barneklassene eller aktiviteter.
   I dette forsøket, hva ville denne okkupasjonen var ikke mindre interessant og tilfredsstille sine lyster.
   Husk å rose barnet ditt til all god gjerning.
   Betal din daze så mye ledig tid på å spille, snakke med ham.
   Så barnet vil ikke hengi eller støy i forventning om at du legger merke til ham.

   for å begrense tilgangen til datamaskinen video babyen


  Hvor å utvikle evnen til barnet?

   De sier at alle er født med talent, men for noen grunn svært få talentfulle voksne. Til dine talenter ved fødselen ikke er tapt, bør de være nødvendig å utvikle, på et tidlig stadium i livet det må forholde seg til foreldre. Dette bør gjøres riktig og konsekvent. La oss definere hvordan.
   • Se nøye barnet ditt. Dette vil bidra til å bestemme oppførselen til sine tilbøyeligheter og identifisere potensial. Og deretter første sted å gå med vilje og evne til barnet, ikke foreldrene ønsker. Uttrykket "Jeg skulle ønske at du hadde (ble en stjerne, var en stor komponist, etc) bør være helt utelukket. Fordi hvis et barn ønsker å male, og han har slike evner som foreldre vil at han skal være en advokat og tvunget inn i såra og vonbrotne tilfelle, hva er bedre? Hvis et barn blir populær og vellykket artist, eller elendig og svært middelmådig advokat?
  Hvor å utvikle evnen til barnet?

   • Sørg for å prise barnet. Hvis barnet ditt vil bli dannet et positivt bilde av seg selv, er hans evne mye enklere å utvikle. Hvis barnet ditt noe godt kom ut - alltid prise ham. Hvis barnet ikke riktig - ikke skjelle ham og hjelpe fikse det. Og deretter prise. Ikke forvent mye suksess, ros for noen små skritt for noen positive endringer.
   • Surround omsorg og kjærlighet. Tenn og straffe barnet veldig nøye. Opp til 10 år kan man ikke klandre for intellektuelle feil og feil, bare feil håndtering (ikke fjernet leker, gjorde oppgaver, etc.). I denne forbindelse, forstår barnet kunsten selvtillit, selvtillit, personlighet blir helt full, og vil alltid trygt flytte til målet.
  Hvor å utvikle evnen til barnet?

   • Videre tjene et godt eksempel. For barnet skal være en god venn og en utmerket lærer, en fantastisk følgesvenn. Alle barn prøver å etterligne sine foreldre, så vi må alltid ta hensyn til dette og dermed prøve å unngå feiltrinn og feil. Og hvis dette skjer - er nødvendig å demontere disse feilene og prøve å rette dem. Gjør "arbeid på bugs" at barnet forstått hvor viktig det er.
   • Samtidig venne til uavhengighet og betaler mye oppmerksomhet. Prøv å bruke så mye tid med barnet ditt. Ditt engasjement for dette vil være over, og derfor beskytte deg mot mange feil det vil være enklere. Men ikke har tenkt tidsplan for dagen og kjøre barnet i trange tidsrammer. Tillat deg selv å planlegge sine saker, og deretter peke på feil. Barnet lærer å ta avgjørelser og ta ansvar for dem.
  Hvor å utvikle evnen til barnet?

   • Alltid oppmuntre ditt barns aktivitet. De fleste tilbyr et barn en bestemt aktivitet, men se opp for vanskelig grad. Lett mål - ikke utvikle evner vanskelig - kan være skremmende og helt motet. For å gjøre dette må du bruke spesiallitteraturen, er det alltid nøyaktig angitt alder som denne utgivelsen er ment.
   Uvurderlig rolle foreldre i utdanning av barn i å utvikle sine evner. Lær ditt barn, hjelp, kjærlighet og oppmuntre, gi næring og undervise - deretter talenter fullt åpnet. Og da barna blir glad i sine talenter, og du er glad i sine barn.

   Hvordan utvikle et barns kreativitet? video


  Яндекс.Метрика