Hvordan heve en tenåringsjente?

 Husker den dagen da verden var din skjønnhet. Hvor kult er kjoler, buer, fletter hele familien fornøyd med det første skrittet, første ord, alle suksesser og prestasjoner av den lille prinsessen. Men tiden flyr datter er i barnehagen er svært lite tid, og hun allerede går på skolen. Det er på tide å tenke på det faktum at den lille jenta snart kommer overgangsalderen.
 I løpet av denne perioden, Kroppen jente enorme endringene som skjer. Hypofysen og skjoldbruskkjertelen øke sitt arbeid på hormoner. Som et resultat, produserer det store endringer i eksteriør. Vær svært forsiktig med observasjonene mot utsiden av en tenåringsjente.
 For å kunne øke og opprettholde et tillitsfullt forhold til hennes datter, kan du gjøre følgende:
 Sørg for at jenta er ikke forskjellig fra sine jevnaldrende i form av klær, tilbehør etc. I denne alderen, er det ekstremt viktig, som "ikke liker alle" kan være gjenstand for grusom latterliggjøring.
 Ikke la uten tilsyn problemer med hår, tenner, hud. Dette kan føre til vanskeligheter med å kommunisere med kolleger og som et resultat - tilbaketrukkethet og isolasjon fra samfunnet utenfor.
Hvordan heve en tenåringsjente?

 Hold tillitsfullt forhold til sin datter. Oppgi aldri hemmelighetene som hun har delt med deg.
 Ikke undervurder, men ikke overdrive selvtillit av jenter. Det er viktig å finne midten bakken der autoritet foreldre fortsetter.
 Podet på personlig hygiene og lærer datter å ta vare på seg selv. Dette gjelder spesielt hår, hender og negler, hud, intim hygiene.
 Mødre er pålagt å undervise jenta regler for å opprettholde orden i hjemmet, matlaging grunnleggende, engasjert i håndarbeid.
 Bli datter ikke bare for foreldre, men også av nære venner, og du vil unngå skremmende ved første øyekast, problemene med jenta i tenårene.

 Foreldre tenåringer video


Hvordan utvikle et barn?

 Mange unge mødre ofte spør: "Hvor mye og trenger å gjøre hjemme med barnet ditt? ". Du kan ha avdekket en sak før den etterlengtede fødselen av barnet, eller når det har dukket opp i familien din og du ser frem til den tiden da han vil være i stand til å sitte stille og lytte til historier og oppfatte informasjon i form av bokstaver og tall eller bare trekke med deg med glede.
 I dag, mange nettforum, nettsider og artikler om utdanning, er bare interessert i noen saker angående utdanning, ernæring, vekst og mer, og det er alltid mulig å finne svaret.
 Men kanskje det er bra hvis du allerede har valgt en kurs og utvikling for hans geni, som du kan trekke mye nyttig og relevant informasjon, men ofte moms bare forvirret og motløs på grunn av overflod av informasjon og fortryllende stillinger andre mødre i sosial nettverk og populære fora at de er intelligent og utviklet utover sine år og hvor mange barn de investerer hver dag i små hodene til sine barn, men ville alle vet at de ikke er bare en gutt og super geni som to år, kjenner alle fuglene, alle tre artene, og fire hadde allerede skrive dikt og lesing vanskelig dikt på engelsk. Også på vår side har en artikkel om "Hvordan utvikle evnen til barnet? »
Hvordan utvikle et barn?

 Vel, hever alt dette spørsmål: er svært glade barn og foreldre i denne tilnærmingen? I et barns liv Først og fremst rolle i normal utvikling spiller en viktig antall kort og dikt som vises og studert av dagen, og hvor mye kjærlighet og omsorg, varmen mottatt av barnet.
 I en vanlig moderne familie der foreldrene ta hensyn til sine barn, og gi henne nok oppmerksomhet, vil barnet selv utvikle seg normalt, under veiledning av sin mor. Barn trenger oppmerksomhet, eller bare gå hvor du studerer gress og sand, lytte til fuglesang eller svingende på en swing føler skyer timers kurs i tegning og modellering - alt dette er absolutt gunstig for barnet, og fremtid du vil høste gevinsten i form av dedikerte kjærlighet oppmerksomhet og kjærlighet til deg, god holdning og en karakter av din kjære, lille mann.
Hvordan utvikle et barn?

 Derfor er det ingen regler, og alle vil velge for seg selv, men hvis du tør, å elske et annet barn som han bor i deg, hvert ord og vibrasjon i deres fremtidige innvirkning på hans verdensbilde. Det er nødvendig å forstå hva slags karakter iboende i ungen når han allerede begynner å vokse, velge retning av klassene, er det best å utforske ulike metoder og skole, og bemerker hva du liker og sjel til deg og barnet ditt, og gjør det med glede og da, når babyen er klar.
 Snart vil du ikke legge merke til hvordan din lille nerd han vil be deg om å lese eller lytte til musikk eller bare ta en tur sammen, fortelle en morsom historie eller lære en ny sang eller dans. Men en tilstrekkelig mengde kjærlighet og oppmerksomhet, ønsker alle barn til å glede sine foreldre hver dag suksesser og saker om rett eller galt av dere vil være stengt, som følge av synet. Elsk dine barn og bringe seg selv og deretter barna vil like deg i alle de beste sanser.

 Utvikle et barn til video


 Min eksmann er ikke bortskjemt mine menn gjennom huset, og måtte gjøre alt selv. Snart vi skiltes, og jeg satt igjen med to barn i armene og med nesten ingen "lyse" fremtid. Min sønn var 4 år gammel da. Jeg husker sitter på et tog og ser ut av vinduet på naturen flykte min baby alvor sa en setning som har blitt avgjørende i vanskelige situasjoner, "Nothing mamma, vi kan håndtere! »
Hvordan å vokse en ekte sønn av eieren uten en mann?

 Den første virkelige instrumentet var sønn av en liten hammer, som han var i stand til å beholde. Og noen utvidet leiligheten nå er de bare Crouch. Det var først uten lys blåmerker på fingrene, men snart lært sønn slå spiker nøyaktig og scoret 2-3 slår noen spiker. Ved 10 begynte han å jobbe som en ekte hammer, og i stedet for å kjøpe nye leker nøkler som ville reparere sykkelen selv. Og da igjen var det en "feil" av springen på badet, er siste gang var da låsesmed, besøkte bolig leiligheten vår. Sønnen skal ikke vike fra det mens du arbeider, hjelpe, spurte han, raffinere. Jeg rolig gi ham en sjanse neste gang for å fikse den ødelagte hjerte.
 Så min sønn var hjemme avløp reparasjon og hjelpe mine enkelt kjærester - for praksis, forklarte han. Snart vi ble bedt om å kjøpe en tomt i en hytte i skogen. Det var ingen tvil: hans sønn trengte et rom for aktiviteter, og meg - tidig rekreasjon pensjonerte seg i stillhet i naturen. Vi høytidelig gikk til markedet og sønn valgte stolt øks, veide den i hendene før han fant akkurat det du trenger: en liten, men reell, ikke turisme, landlige stridsøksen. Annet utstyr, jeg også velger betrodd ham - tross alt, det var for ham å ligge mesteparten av arbeidet: grave, hogge, klippe, bygge.
 Et år med hardt arbeid, hvor den største byrden falt på gutten min, var vi i stand til å bygge et lite hus, lysthus, uthus, hageplante, som nå er positivt med glede oss og greener innhøsting. Og min sønn focal romantikk vil vare lenge, fordi hogge tre, og enda en brann å koke maten har alltid vært for ham ikke bare moro, men også en plikt.
 Jeg hadde lenge siden min sønn går på bilen hans, og han har en alvorlig yrke, og verktøy ble sterk og tung, men likevel dyktighet og kjærlighet for "menn" av hvert år bare øker.
 Han er nå 23, min "lille master" det store huset. Jeg hadde blitt vant til det faktum at lekser er fortsatt delt inn i mannlige og kvinnelige. Og det er hyggelig å høre når min sønn rundt si den virkelige eieren.  
Oppkast i et barn uten temperatur - hva gjør jeg?
 Alle vet at barn - det viktigste er på jorden som er det nødvendig å leve hele sitt liv. Den eneste setning at hvert barn - en blomst, rettferdiggjort en hundre prosent. For alle barn bør få økt oppmerksomhet, og de mindre, jo mer omsorg og kjærlighet han trenger.
 Naturligvis, barna bringe inn våre liv hav av positive og positive følelser. Og alle foreldre drømmer om at barnet deres var den mest lykkelig og sunt. Og hvis lykke for et lite barn er veldig små, mamma klemmer og vennlig hånd av paven, er barnets helse helt i hendene på den overordnede.
 Uerfarne foreldre med sine barn først, blir ofte møtt med et bredt utvalg av barnesykdommene som kan kureres kun ved å elske foreldre og barneleger overtalelser.
 De vanligste manifestasjoner av sykdommen er diaré, oppkast og temperatur i barnet. Og hver ung far bør vite hva du skal gjøre i en gitt situasjon.

 Årsakene til oppkast i et barn


 Oppkast hos barn - et fenomen ganske hyppig. Det kan ikke bare forekomme i noen akutte smittsomme sykdommer, men på en ganske vanlig barnesykdommer.
 Av seg selv, oppkast hos barn - en reduksjon av magesekken og spiserøret, som fører til spontan utstøting av mageinnholdet ut. Videre kan denne fremgangsmåte være forårsaket av følgende grunner.
 •  Den første, og mest viktig - en smittsom sykdom i magetarmkanalen. Den vanligste av dem - er banalt forgiftning, rus oppstår når et barns kropp.

 •  Den andre - en sykdom i fordøyelseskanalen. Disse inkluderer pylorusstenose av magen når lukkemuskelen som åpnes fra magen i tarmen, smalere, og maten kan ikke passere. Det overstrekk i magen, stimulering av vagus nerve, og det kaster opp.

 •  Den tredje - en forstyrret stoffskifte. For eksempel kan manglende enzymer som er involvert i fordøyelsen føre til utseendet av barnet oppkast.

 •  Fjerde - det er smittsomme sykdommer som ikke er forbundet med lesjoner i mage-tarmkanalen og forårsaket ved beskyttende reflekser. Så kan oppkast hos barn forekomme mot en bakgrunn av høy temperatur influensa, adenovirus infeksjon eller hjernehinnebetennelse.

 •  Femte - er fremveksten av oppkast i strid med andre organer og systemer. For eksempel kan oppkast forekomme i akutt blindtarmbetennelse eller mens du tar noen medikamenter som en bivirkning av medisinen.

 •  I tillegg kan barnet oppkast være et alternativ regler når zryhuye baby etter fôring eller hos eldre barn oppkast inntreffer i stressende situasjoner.

 •  Oftest oppkast hos barn forekommer med økende temperatur. I dette tilfellet bare være å tenke på tilstedeværelsen av en smittsom sykdom som krever ringer en lege for mindre manifestasjoner av sykdommen eller ambulanse hvis hyppig oppkast, vises diaré og temperaturen er over 38 0 Ikke avvik konvensjonelle metoder.
   Det finnes imidlertid andre varianter av sykdommen.

   Oppkast i et barn uten temperatur


   Ett av disse alternativene er oppkast i et barn uten temperatur. Naturligvis, foreldre skremmende utseende av symptomer hos avkommet.
   Oppkast hos barn uten feber kan være forårsaket av noen ikke-smittsomme sykdommer i fordøyelsessystemet. For eksempel kan uten oppkast forekomme ved temperaturer duodenitt, gastritt eller magesår eller duodenalsår. Eller være et resultat av økt eksitabilitet og nervøsitet som respons til barnet overført stressende situasjon.
   Oppkast hos et barn uten temperatur og diaré opptrer mye lettere enn i nærvær av høy temperatur. Barnet vanligvis forblir aktiv appetitt gjenstår, magesmerter ble observert. Ingen rus. Videre kan denne tilstanden være enkelt og ikke krever behandling.
   Imidlertid kan ingen oppkast, feber og indikere en mer alvorlige tilstander, som for eksempel pylostenoz. Og denne tilstanden allerede krever kirurgisk behandling av barnet.

   Førstehjelp for oppkast i et barn


   Uansett hva årsaken til oppkast hos barn, bør kontakte en barnelege for nøyaktig diagnose.
   Førstehjelp, skal gis barnet oppkast Huset inneholder følgende aktiviteter:
 •  hvis du tror at årsaken til oppkast var bruken av et produkt, må du vaske ut magen. Du kan gi barnet ditt i en væske, men ikke på noen måte forårsake oppkast, fordi du kan skade spiserøret. Hvis oppkast er, så kan du legge mer væske. Ring en lege og har med ham å bestemme den videre behandling;

 •  hvis du ikke vet hvorfor det var spy i barnet ditt, kan du ikke fremkalle brekning til hans tilstand har ikke forverret;

 •  hvis oppkast skjedde i et spedbarn, bør du avbryte sykehjemmet og ringe barnelege.
 • Яндекс.Метрика