Temperatur og diaré hos barn - hva gjør jeg?
 Barn - vår glede. Og selvfølgelig, at foreldre drømme at deres barn å vokse opp sunn og sterk, men ikke alltid lykkes. Barn har en tendens til å klynge seg ulike sykdommer, inkludert spesiell plass som heter "barnesykdommer". Denne røde hunder, kusma, vannkopper og berømte. Men utover det barna kan plukke opp mer alvorlig sykdom som kan oppstå med tilstedeværelse av symptomer som feber og diaré hos barn. Og, selvfølgelig, foreldrene reiser spørsmålet om hva du skal gjøre i denne situasjonen.

 Grunner temperatur og diaré hos barn


 Blant de etiologiske grunnene som forårsaker utvikling av et barns temperatur og diaré kan deles inn i to hovedgrupper:
 •  smittende;

 •  infeksiøs.


 •  Temperatur og diaré hos barn forårsaket av ikke-smittestoffer, flyte lettere, og utvinning skjer mye raskere. Vanligvis skjer denne tilstand på grunn av dårlig som et resultat av å motta inkompatible produkter.

   Men det finnes situasjoner når diaré, oppkast, temperatur av et barn der mens du tar noen medikamenter som en bivirkning.
   I tillegg kan disse symptomene også oppstå ved å spise stoffer som ikke kan zasvoyitysya barnets kropp eller fra en defekt enzymsystem eller på grunn av aldersrelaterte indikatorer.
   Imidlertid, dersom barnet har feber, diaré er forårsaket av en mikroorganisme forbundet med en viss risiko for visse komplikasjoner. Den mest forferdelige av dem - er dehydrering.
   Blant de smittestoffer som forårsaker et barns temperatur 38 og diaré - hovedrollen spilles av en akutt tarminfeksjon.
   Den vanligste årsaken til akutt tarminfeksjon hos barn er rotavirus infeksjon og enterovirus. I tillegg gjelder følgende: patogener kampylovyrusы, coronavirus, parvovyrusы, adenovirus.
   Akutt tarminfeksjon hos barn forekommer mye vanskeligere enn hos voksne.

   Patogenesen av diaré hos barn


   Smittsom diaré kan være av flere typer:
 •  invasiv,

 •  sekretorisk;

 •  osmotisk.

 •  Denne mekanismen av dem er forskjellig.
   Invasiv diaré forårsaket av bakterier og er funnet spotting. Det kalles blodig diaré. Når det innføres bakterier i tarmslimhinnen, manifestert forgiftning med feber og diaré.
   Sekretorisk diaré er forårsaket av bakterier som kalles эkzotoksynamy vassen. Det er således inntrengning av bakterier i tarmen эnterotsytы hvor de utskiller eksotoksiner som har en skadelig effekt på barnet.
   Osmotisk diaré forårsaket av virus, og også kalles vassen. Når det ødelegge virus эnterotsytы at etter døden av isolerte enzymer som påvirker dannelsen av beruselse.

   Symptomer på akutte tarminfeksjoner hos barn


   For alle typer barnas akutt tarminfeksjon preget av følgende symptomer:
 •  diaré;

 •  akutt innsett;

 •  feber.

 •  Behandling av forgiftning hos barn


   Diaré, oppkast, temperatur i et barn behandlet på samme kriterier som hos voksne, med unntak av noen forskjeller.
   Som grunnlag for behandling valgt ovenfor symptomer pathogenetic terapi. Det inkluderer:
 •  ventrikkelskylling;

 •  detoksifiseringsterapi sikte på å senke temperaturen og andre symptomer på forgiftning;

 •  rehydrering terapi, som er en tapt fylling med flytende diaré og oppkast;

 •  medikamentell behandling diaré syndrom.

 •  For ventrikkelskylling best brukt slaborazvedennыy løsning av kaliumpermanganat eller kokt vann.
   Barn under 12 år kan ikke være så antipyretika aspirin bruk, da det gir en negativ effekt på barna. Nedsatt temperatur kan anvendes paracetamol.
   For tiden er det følgende klasser av narkotika: hemmere av biosyntesen av prostaglandiner, som inkluderer Indomethacin og legemidler som senker peristaltikk - Loperamid.
   De viktigste stoffene som hjelpe å bli kvitt diaré og symptomer på forgiftning hos barn er chelatorene som aktivt kull, smektitten eller enterosgel.
   I tillegg kan du bruke verktøy som gjør liggende og snerpende handling. For eksempel, vysmutsoderzhaschye stoffer som Desmol eller ren pudding.
   Antibiotika ftorhinolonovoho nummer eller cefalosporiner tredje generasjon bør bare brukes hvis barnets tilstand refererer til alvorlig eller blodig diaré er. Barn under 12 bare kan brukes nalyksovuyu syre, som hører til de kinoloner.
   Dermed diaré, temperatur 39 barn og selv ovenfor behandlet helt nye måter enn noen gang før.  
  Hvor å redusere temperaturen av barnet?
   Barns kropper har mange funksjoner i forhold til voksne. Så foreldre, spesielt de siste dager, må vi ta flere leksika for å finne ut de grunnregler for omsorg for barnet. Et av høydepunktene er taktikken med foreldre i å øke kroppstemperaturen til et barn. Hvordan få ned temperaturen på barnet kan spørre besteforeldrene, men bedre kjent med nye tilnærminger til barns helse.

   Hvorfor temperaturen av et barn


   Husk at temperaturen - en reaksjon på inntak av smittestoffer (virus og bakterier). Den mest gunstige temperatur for vekst av bakterier i legemet - en 366 (dvs. normal human temperatur). Derfor varmeregulerings sentre er i ferd med å øke temperaturen ved begynnelsen av sykdommen for å hindre ytterligere vekst av bakterier og deres eksistens. Temperaturen på barnet har spesielle funksjoner - Det følger med nesten all sykdom og ofte stiger til høye tall. Dette er på grunn av lavt immunforsvar og høy reaktivitet lille kroppen.
   Den vanligste årsaken til temperatur hos barn under tre år er virus. Så begynne behandling med antibiotika gir ingen mening. Hvis medisin brystet holdt antivirale medisiner (Arbidol, derynat, Kagocel), så de bør gis så snart de første tegn på SARS. Da resultatene deres vil være mye høyere. Hvis temperaturen i barn holdes over to dager, fortsatt høye tall og en svak reaksjon på febernedsettende medikamenter, så er det nødvendig å invitere til legen og diskutere med ham videre behandling.
   Hvis et barn har utviklet en bakteriell infeksjon (sår hals, stomatitt, ørebetennelse, bronkitt), deretter en lege kan gi barnet antibiotika. Barnekropper er sjelden alene takle slike sykdommer, selv i nærvær av varme. Så bare få ned temperaturen kan ikke - vi må finne ut årsaken.

   Fremgangsmåter for å redusere temperaturen til et barn


   Den viktigste faktor ved behandling av syke barn er å skape normale forhold for utvinning. Nylig revidert grunnleggende regler, som skal gå med utseendet på høy temperatur. Det viktigste å forstå, du må skyte ned temperaturen til barnet og i hvilke situasjoner gjør.
 •  Senke temperaturen som er nødvendig, hvis det var mer enn 385 C. Dette er på grunn av det faktum at det kan være betydelig overoppheting av det organ som påvirker tilstanden av nervesystemet.

 •  Dersom barnet har tidligere hatt anfall ved høy temperatur, i dette tilfellet, foreldre bør ikke tillate overskridelse av terskelen 38 C.

 •  Også få ned temperaturen på folk rettsmidler barn i nød når han ikke tåler det. De fleste små barn selv ved 38 C føle tilfredsstillende. Så gi febernedsettende medikamenter gir ingen mening. Men hvis barnet er allerede på 378 alvorlig svakhet, slapphet og søvnighet, kan du bruke narkotika for å forbedre helsen til barnet.

 •  Til et barn var det lettere å tåle temperaturen må følge noen høydepunkter: Enkle trinn for å hjelpe barnet ditt komme seg raskere og problemstillinger hvor for å senke temperaturen i barnets opphører å være relevant.
 •  Luften i leiligheten skal være kult. Rommet bør luftes ofte. Dette vil bidra til å holde temperaturen under kontroll og ikke la viruset å formere seg i miljøet.

 •  Barn kle helt umulig. Dette kan provosere uønsket effekt - overfladiske fartøy spazmuyutsya som bryter varmen. Som et resultat av de indre organer vil overopphetes på tross av at lemmene er kalde. Dette er en meget farlig tilstand fordi barnet bør alltid ha på seg en skjorte og bukser. Til fots kan du bruke ullsokker som ikke var kalde føtter.

 •  Det bør alltid drikke baby. Ved høye temperaturer store mengder vann kan forårsake oppkast, så du må gi litt. Vel, hvis huset har tørket bringebær blader og stengler (de er mer effektive enn bare syltetøy). Bringebær vil føre til svetting, noe som vil redusere temperaturen. I tillegg til vann i slike tilfeller skal være meget god, fordi fra da tapt fluid og salt. Dersom barnet har en høy temperatur, og han drikker ikke, kommer det dehydrering.

 •  Favoritt måte å mødre, tørke babyen utvannet eddik eller vodka, ikke lenger gjelder. Det antas at babyens hud absorberer raskt disse løsningene, som kan føre til giftige forgiftning. Som er febernedsettende legemidler som selges i apotek og til en rimelig pris, er det best å bruke dem. Hvordan få ned barne høy temperatur ved snyltende? Du kan bruke en bleie dynket med vann (vanntemperaturen må være 2 grader lavere enn kroppstemperaturen til barnet). Kan ikke brukes kaldt vann.

 •  Under langvarig høy temperatur bør forårsake "førstehjelp", som det er svært skadelig for nervesystemet hos barnet. I nærvær av domstolen skal gjøre det umiddelbart.

 •  Medikamenter for å redusere temperaturen til et barn


 •  Paracetamol og Nurofen. Tilgjengelig i stearinlys disse narkotika, tabletter og sirup. Hjemme bør holde alle typer narkotika, som sirup hos barn begynner ofte oppkast, deretter bare sette et stearinlys eller gi en pille. Bruk antipyretika kan være opp til tre ganger om dagen og ikke mer enn tre påfølgende dager.

 •  Barneleger foreskrive små barn ved høye temperaturer Viburkol stearinlys. De reduserer temperaturen og samtidig utøve anti-inflammatorisk, anti-krampe og krampeløsende virkning.

 •  Også ha febernedsettende effekt Aflubin dråper. Så hvis en ung mor ikke vet hva du kan få ned temperaturen på barnet ditt, kan du bruke dette stoffet. Ved temperaturer over 38 for beste bruk med narkotika i den første gruppen (paracetamol og ibuprofen).

 •  Ring barnelege bør være nødvendig, selv om foreldrene ikke er der for første gang med feber i sin baby. Bare en lege kan vurdere situasjonen og forstå bør få ned temperaturen eller barn. Det vil gi riktige anbefalinger for behandling. Ikke ta ansvar og behandle barnet selv, fordi å si om årsakene temperaturen er alltid veldig vanskelig.  
  Яндекс.Метрика