Diett babyen fire måneder

 I sitt første år av livet babyer vokser svært raskt og endre rett foran øynene dine. Hver måned i denne perioden spesiell og annerledes enn den forrige. La oss snakke mer om fire måneder gamle baby.


 Child Development


 Barns utvikling i fire måneder vil vise ikke bare som bør være i stand til å gjøre eller gutt, men også utenfor. Det er på dette stadiet av livet ditt pjokk begynner å endre øyenfarge. Vanligvis babyer blir født med lyse øyne, men i fire måneder er fargen på øynene tett, voksen. I tillegg, endringer og hårfarge. Dzhereltse men fortsatt åpen, men mye mindre. Barnet holder trygt hodet liggende på magen og med stor interesse vurderer omverdenen. Han kan nå likte ham leker og hente den. Tiny har makt perekynutsya fra magen til ryggen. Nå er han spesielt behov for å kommunisere med sin mor. Prøv så mye som mulig for å ta hensyn til barnet. Fortelle historier, dikt, synge en svak sang, kan du bare beskrive alt. Nå det viktigste er ikke hva du sier, og lyden av stemmen din og melodisk språk.
Diett babyen fire måneder


 Ernæring


 Babyen kan allerede bryter ut en eller to tenner, men min mors melk er fortsatt svært velsmakende og sunn mat. I tillegg er det uunnværlig for å kommunisere med mamma, men for deg - muligheten til å kose, klemme og berolige babyen. Mate babyen trenger 6-7 ganger om dagen, med natt pause i 3-4 timer. Du kan også ta kontakt med en barnelege om innføring av komplementære mat (frukt, juice, puré). Hvis barnet er flaske-matet, er matvarer anbefales å starte med grønnsakspuré (poteter, squash, blomkål). Husk at noen matvarer bedre å gi i morgen (før middag), og starter med en teskje per dag. Hvis alt er bra, deretter gradvis øke mengden skal kunne erstatte ett måltid. Hvis barnet ditt er syk eller kapryzuye, bedre ikke å introdusere fast føde.
Diett babyen fire måneder


 Diett Drømme

 Natt søvn babyen blir sterkere og øker til 10-11 timer. Det er daglig søvn som varer 1,5-2 timer to eller tre ganger om dagen. Du er i stand til å forstå hvem ungen tidlig "lerke" eller senere "ugle".

 Walking

 Det er svært viktig og nyttig for barnet ditt er å gå utendørs. Hvis du været tillater det, kan du prøve å gå to ganger om dagen. Etter at barnet aktivt lærer og interessante turer med hans mor blir for ham en spennende og givende yrke. Prøv å snakke mer med barnet, hvordan du snakker om alt du ser og møtes. Så han tilpasser seg raskt til miljøet og finne ny kunnskap.

 Spill

 Det er gjennom lek barnet lærer og lærer nye ting. På dette stadiet kan du tilby din fidget leke med moro skrangle eller spredt ut før ham lyse objekter, la barnet velge og dotyahnetsya til hva han likte best. Du kan kjøpe den lyse Cutters, de ikke bare bidra til å takle vonde opplevelser i utseendet på den første tannen, men vil være interessant funn i studien.

 Sport

 Spesiell oppmerksomhet fortsatt være gitt øvelser. Nøye å gjøre alle de øvelsene du i stor grad kan fremskynde prosessen med å lære motoriske ferdigheter. Gjennom øvelser før barna begynner å krabbe, bedre har kroppen hans, og som et resultat, fortsatt gå.
 Nå din baby 4 måneder, og selv om han blir eldre, men fortsatt trenger din omsorg og uendelig ømhet.
Diett babyen fire måneder

Anbefalinger for NPT regimets spedbarn

 Barns utvikling og dens helse avhenger av forsvarlig organisering av regimet, som bør behandles med foreldre. Å hjelpe unge mødre og fedre kommer til helsepersonell, faglitteratur og intuisjon.
 Anbefalinger for NPT regime spedbarn basert på endring av søvn og våkenhet. Ikke glem viktigheten av frisk luft, som er organisert turer. Deres tall bør være en dag tre ganger, og varigheten av en og en halv til to timer.

 Anbefalinger for NPT regimets spedbarn og gi noen eksperter, for eksempel nevrologer. Etter neuropsykologisk helsen til barnet har en betydelig innvirkning på suksess i fremtiden.
 Det er hva de sier, ikke glem om utviklingen av barnet bruker leker og mosjon. Komplekset øvelsen toner opp kroppen, gjør det mulig å bygge små muskler og gir god helse. I løpet av de første tre månedene av livet er viktig for å utvikle visuelle og auditive analysatorer. Derfor har i modus for dagen tatt bort et sted for pedagogiske spill. Dette skjer vanligvis etter søvn under våkenhet.
 Etter den tredje måneden av livet og økte for sjette gang våkner du ønsker å vie til utvikling av motoriske ferdigheter, motoriske ferdigheter. Anbefalinger for NPT regime spedbarn gir for utendørs trening kombinert med divan. En viktig rolle i avspillingsmodus amming.

 Daglig fôring babyen


 Med 4,5 måneder baby spise seks ganger om dagen, og etter denne perioden, fem ganger, ca hver 4. time. Men moderne metoder for utdanning rådes til å mate babyen på etterspørsel, ikke etter planen. Det kan være at barnet blir satt på brystet for komfort, ikke for metning. Som for leker, anbefalingene for NPT regime spedbarn tyder på at et stort antall av leker ved siden av hans barn for sliten.

 Hygiene


 Stor betydning er gitt til hygiene ferdigheter. Vane er dannet i løpet av livet. Etter den søvnen du trenger å vaske ansiktet med en bomullspinne før kvelden sengetid babyen badet, og etter at han lærer å sitte, plantet i en pott. Dette er nødvendig for å danne en betinget refleks. Du kan ikke tydelig observere tidsfrister hver mor går som føler.
 Dette var de viktigste anbefalingene for NPT regimets spedbarn.  
Hvordan velge en barnepike for et barn
 Når man snakker om sykepleiere, bare husk det uheldig barnevakten - ". The Kid og Carlson" Domopravytelnytsya tegneserie I vanlige liv, finne en god barnepike for barnet ditt er også vanskelig. La oss lære å se etter en barnepike for barna, som en Mary Poppins - strenge, intelligent, oppmerksomme, ansvarlig, snill og sympatisk?!

 Nanny - alternativer og priser


 Barnepike for et barn å bli funnet i henhold til alder og egenskaper ved barnet og dets oppgaver.
 •  Barnevakt for barn. Barnehage for babyer å være helt frisk, så det burde kreve medisinsk bok. Likevel må han vet alt om omsorg, ernæring og utdanning av spedbarn og litt eldre.

 •  Barnepike for tre-årig barn. Oppveksten baby krever ikke bare omsorg for seg selv, men noen elementer av utdanning - lesing av pedagogiske spill, læring fugler og dyr, å huske bokstaver og tall.

 •  Førskolebarn og sykepleier. For alfabetisering for skolen barnet trenger ikke bare en sykepleier og guvernante av yrkeserfaring. Denne tjenesten vil koste mye dyrere, men ikke skimp på utvikling av ferdigheter og hennes barn.

 • Hvordan velge en barnepike for et barn

   Jo mer erfaring og høyere ferdighetsnivå opplæring av sykepleiere, jo mer positive anbefalinger, ansvar og kompetanse, jo høyere pris på tjenestene.

   Nanny eiere - om å stole på


   Hvor å finne en barnevakt for barnet ditt? Barnevakt søkealternativer kan være flere:
 • Hvordan velge en barnepike for et barn
   Byrå
  . Særorganisasjoner vil plukke deg opp kandidater som oppfyller de krav som stilles av deg. Respektert firmaet å leies kun ansatte med et omfattende tilbud av medisinsk og annen dokumentasjon og anbefalinger. Mindre av dette alternativet er at prisen på disse tjenestene er høy, og det meste av pengene går til mellommann for tjenestene til rekruttering.

 •  Reklame avis, utendørs og på nettet. Dette er også et populært alternativ for å finne barnevakt barn. Den største fordelen med denne metoden er at den barnepike vil koste deg mye mindre enn henting indirekte fra byrået. Imidlertid er denne metoden nervøs med en rekke farer - sykepleier kan være falsk og kjeltring.

 •  For bekjentskap. Finne en nanny gjennom slektninger, venner eller bekjente - er en av de beste valgene for deg og din familie. I dette tilfellet, kostnaden for tjenester, samt rettigheter og plikter for sykepleier du forhandle med noen direkte, slik at du kan gjøre en skikkelig idé om hans personlige egenskaper, evner og talenter.

 •  I utdanningsinstitusjoner. Ofte, omsorgspersoner, lærere, leger og sykepleiere, pensjonert, på jakt etter deltidsjobber som barnepiker og guvernanter - ideelt for et barn, som sykepleier i dette tilfellet har riktig utdannelse og lang erfaring å jobbe med barn.

 •  Portrett ideell Barnevakt


   Før du tilbringer casting for rollen som barnevakt for barnet ditt, gjør et perfekt portrett av punktene i din mening, barnevakt.

 •  Alder.

 •  Utseende.

 •  Personlige egenskaper.

 •  Anbefaling.

 •  Den tilgjengelige kunnskap.

 •  Erfaring.

 •  Det er obligatorisk å signere en kontrakt med en barnepike, sier sitt ansvar, fremdriftsplan og avgifter, slik at du vil være lettere å ta nye i ferd med barnevakt.

   Inviterer kvinner til seg selv for et intervju, sørg for å be dem om å ta med pass og medisinsk bok for å sikre at du har statsborgerskap og bosted, og i fravær av helseproblemer. Og til slutt oppdage en potensiell barnepike invitere barn er vanligvis følsomme for voksne mennesker intuitivt bestemme hensikt og følsomme for negativ. Ikke la tidig sykepleier umiddelbart svare, pass opp for sin beslutning, diskutere det med familie og venner, fordi førsteinntrykket kan være galt. Lykke til!  
  Яндекс.Метрика