Hvordan du velger baby sko
 Som et barn, når barnets fot blir dannet, må skoene møte en rekke krav, i særdeleshet, være komfortabel, høy kvalitet, moderne, praktisk og holdbar. Hvordan velge en kvalitet baby sko og innstillinger mens betalende oppmerksomhet - er hovedtemaet i denne artikkelen.

 Alder av barnebutikker


 Statistikk viser at 99% av barn fra fødsel har en sunn fot, mens bare 40% av dem opprettholde helse grad og 20 år av sitt liv.

 Upassende fottøy er farlig for helse og trivsel - det kan deformere knoklene i fingrene og fot bue, føre til brusk vekster og utvikle flate føtter. Fra et barn riktig valgt avhengig sko god holdning og grasiøs gangart i fremtiden.
 •  De første sko for babyer - det sokker, de er myke og justerbare barneføtter.

 •  Før, når babyen er å ta de første skritt for å velge sko må nærmet mer ansvarlig og seriøst, som er støtte og støtte for små føtter, bare en gang tog.

 •  Eksperter sier at sålen er dannet seg raskt fra år til seks år fordi foreldrene er pålagt fra de tidligste årene for å bringe høye standarder for å kjøpe barnas sko.

 •  Utvikling foten ender til 17-18 år, først foten vokser hurtig, tilsetning av 2 år eller til og med tre størrelser, opp til 6-8 år sin tur forsinker veksten av foten, noe som øker dens lengde og bredde er på størrelse med 1-2 per år .

 •  Barnas sko - størrelse og montering


   Visste du at et barn som bærer trange sko, føles nesten med smerte og sin fot på denne tiden lider veldig mye. Dette faktum er forklart av tilstedeværelse i barnets fot fett, prytuplyayuschey smerte og klemme sensasjon mens iført en liten og trange sko.

  Hvordan du velger baby sko
   Hvordan å plukke den lille baby sko i størrelse hvis foten i denne perioden intenst og raskt voksende? Ideal -. Er å kjøpe sko med en tilførsel av 1-15 cm Og ikke å gjøre feil valg lukkede sko, gjøre malen for den faktiske størrelsen på foten barnet obvivshy blyant henne på papp eller papir, og deretter sette den inn i sko eller støvler, fingre identifisere eksisterende eller mangler lager. Hvis det er mulig forsøke å tegne et mønster der, så du kan føle deg toe sko eller botynochka kanten av tommelen.

   Hvordan å prøve sko riktige?


   De viktigste kriteriene som skulle lede utvalget av sko for barn :
 • Hvordan du velger baby sko
   Materiell produksjon.
   Velge barnas sko, foretrekker bare naturlige stoffer - skinn, tekstil, semsket stoff med en spesiell vannavvisende og pustende struktur. Innleggssåler i skoene for barnet ditt skal absorbere fuktighet godt og være trygg for barns helse. Det kan være av lær, cellulose eller kvalitet gummimateriale.

 •  Form av fottøy. Stortåa rund form - som er ideell for et barn, fordi denne modellen ikke komprimere fingre og forvrenger dem under gåing og løping. Bakgrunns sko bør være myk, men tett og uten sømmer som kan gni den sarte huden til barnet.

 •  Kvalitets såler. Det er best hvis den ytre side av i riflet, vil det unngå å gli og falle. Denne såle sko bør ikke være for tykk og stiv, da dette vil forstyrre barnet mens du kjører. Perfekt for barn avskrivninger modell med egenskaper som lindrer stress på bena når hopping og kjører og gi barnet den nødvendige fleksibilitet og stabilitet.

 •  Prøv på sko med barna bedre om natten og i stående stilling, bare så foten er maksimalt volum. La ungen bare prøver å pare og proydetsya obnovtsi, slik at du kan forstå om det passer den valgte modellen!

   Video av regler for å velge sko for barnet ditt


  Reborn Doll - nesten som et barn
   Barn - er det største mirakel i verden, har en nær mirakel - en stor lykke og glede for kvinner. De som ikke klarte å oppleve den ekte følelsen av morskap, dukker bli "Reborn", som er svært lik leve babyer. La oss i dag og la oss snakke om det

   En bit av historien om fremveksten og etableringen av et mesterverk Reborn


   Oversatt fra det engelske ordet "gjenfødt" betyr "født på ny." Født Reborny Barn i forfatterens behandling fabrikk blanks for konvensjonelle vinyl dukker. I dag kan du kjøpe ferdige babyen Reborn, og kan uavhengig gjøre det akkurat som hjemme. I Amerika reborninh utviklet seg til en selvstendig kunstform av den 90., og i disse dukker dukket opp nylig - 2007-2008. Nå populære leker Reborn øker. De fleste av dem kjøpe voksen samlinger i spesialiserte butikker, her kan du kjøpe kits og produksjon-Reborn baby. I settet har alt du trenger - torso, hår, øyne, armer og ben og så videre, samt en maling, lim og spesielle enheter for arbeidet med å skape sitt eget mesterverk spedbarn.
  Reborn Doll - nesten som et barn

   Reborn Dolls - hva de gjør og kjøp


   Reborn babyer ekstremt realistiske, de er veldig lik ekte barn, i dag disse dukkene kan puste, skitne bleier, latter, kråke, blink og gråte. I kalver kunstig spedbarn forseglet oppvarming enheter som de støtter ønsket temperatur, og overflaten er nesten identisk med den sarte babyhuden. I brystet babyen Reborn mekanisk bankende hjerte, og gi spesiell enhet innenfor de typiske lydene av barn og spedbarn produsere karakteristiske bevegelse.
  Reborn Doll - nesten som et barn

   Hvorfor lage og selge Reborn dukker - du spør? Mange voksne kvinner forklare sin lidenskap for barn Rebornam som følger:
   Jeg kan ikke bære og føde sitt barn fordi barnet Reborn tillater meg å realisere min mors instinkt, og dermed gjøre min eneste drøm - å ha et barn og å være mamma!

   Andre kvinner fortelle sin lidenskap for rebornynhu som følger:
   Mine barn er vokst opp og flyttet hjemmefra, så jeg er dukker å liksom fylle tomrommet i hans hjerte og hjem uten dem.

   Mer Reborn dukke bringer glede til de eldre og gamle folk pleide å starte opp mødre, hjelpe kvinner forstå om de ser etter og omsorg for barnet i live og tilstede. Mange kvinner gevinst oppstått Reborn å spille, eller som en verdifull kopi for din dukke samlingen.

   Hvor mange barn blir gjenfødt, og om du skal kjøpe


   Lag Reborn babyen - en lang, vanskelig og hardt arbeid, ekte kunst, som må ha lyst og talent. Kvalitet barnet Reborn - er 40 timer med hardt arbeid, 12 lag med maling, smykker malte negler, kapillærer og rynker, implantert hår og øyevipper, og elektroniske enheter pust og hjerteslag, animere kunstig spedbarn. Høyde og vekt Reborn babyen bare innenfor rammen av nyfødte - og i donoshennom nedonoshennom tilstand og alder spedbarn - en måned, to, tre, seks måneder og så videre. Mange forveksler barn som lever med Rebornamy fra ideelle eksterne likheter, men stoppe, ta en titt blikk fast - det er bare en dukke!
  Reborn Doll - nesten som et barn

   Reborn Baby - er dyrt, kostnadene starter på $ 500 og høyere, jo mer realistisk og mer avansert leketøy, jo høyere pris, som kan nå titusenvis av dollar. Ifølge psykologer og psykiatere om kjøp og bruk av disse dukker forskjellig, noen sier sin positive innvirkning på mennesker, mens andre vektlegger deres negative innvirkning når folk zahravshys dukker, ønsker ikke å ha virkelige barn.
   Ja, leker Reborn interessant, attraktiv og original, men den kjærlighet og varme som fra det levende barnet, de neppe kommer til å velge A, upretensiøs Reborn, kjæledyr eller levende barn, du vil bare ha seg selv!

   Video av Reborn Doll


  Hvordan velge en flaske mating
   Flaske - en viktig egenskap av barndommen, med sitt barn får vann blanding dokarmlyvaetsya eller morsmelk. Nærmere seks måneder, er nesten alle barna kjent med barnets flaske, og året er å drikke fra hennes egen juice, yoghurt, te, melk eller vann.

   Hva bør være riktig flaske


   Foreldre må vise høye standarder for alle fag og gjenstander knyttet til små barn - deres ernæring, vekst, helse og utvikling.
   Det er hva som bør være den ideelle flaskemating:
 •  Materiale. De fleste tåteflasker er laget av plast eller glass. Plastflasker er forskjellige i form og størrelse, de er lette i vekt og uknuselig. Glassflasker mer holdbar og godt tolerert sterilisering, men kan bryte hvis de faller. Glassflasker er gode hjemme og breastfeeds og plastflasker i gaten og er avgjørende for de første manifestasjoner av autonomi av barnet.

 • Hvordan velge en flaske mating
   Form.
   Hetteglass og kan variere i form, fordi det er mer langstrakt og mer avrundede sylindriske beholdere er buet og strekker seg til bunnen av modifikasjon. Jo flere bobler svinger, jo vanskeligere er det ren og omsorg for henne. Merk at inndelingen i flasken var fremtredende, som plottet maling tall og symboler raskt slettet. Ideelt sett, hvis flasken er ikke bare trykte graderinger i ml væske, men for tørt produkt i mg.

 •  Brystvorte. Det er viktig å velge ikke bare flasken, men til sin nippel. Barns brystvorter varierer i form, stivhet, antall hull og så videre. Den optimale løsning for et lite barn vil ortodontiske nippelen, noe som gir en gjennomsnittlig intensitet av fluidstrømmen og er forhindring av feil okklusjon hos barn. Antallet åpninger i sostsi valgt i henhold til tettheten av drikke og alderen på barnet. Silikon brystvorter lateks bedre fordi de ikke har smak og lukt, lenger holde sin form og er lett å rengjøre.

 •  Omfanget og størrelsen av flasken. Det er mer praktisk å arbeide med flasken hvis den har en bred hals. Men mengden av tåteflasker bør passe barnet etter alder. Spedbarn bør du kjøpe små flasker 100-120 ml volum, og årlig og halvårlig for barn er ideell for flasker 250-350 ml

 •  Ytterligere fordeler. Prioriterte kjøpe et kit bestående av 2-3 flasker, brystvortene og hygienisk børste. Hvis du trenger en sykepleier blandinger, er det bedre å kjøpe en varmeovn og sterilisator som vil unngå unødvendige problemer med desinfeksjon av servise, matlaging og oppvarming av blandingen.

 •  Tilbys for salg er en flaske antykolikovoyu beskyttelse som hindrer svelge overflødig luft med en blanding eller melk, og dermed redusere forekomsten av kolikk og zryhuvan barn.

   Tåteflasker - reglene for valg


   Vilkår velge tåteflasker for fôring:
 •  Først av alt - det er komfort og sikkerhet for barnet, og deretter de attraktive og populære produkter!

 •  En enkel form og tilsvarende beløp bestemmes av alder og appetitt for barnet. Hvis du valgte å flaske produsert av plast, så det bør være, og maten er helt trygt for Child Health polymer.

 •  I tillegg brystvorter for babyer ideelle vil være den som etterligner den kvinnelige brystvorten og har flere små hull som væsken langsomt og falt i tråd med det pågående arbeidet.

 •  Hetten holder og brystvortene skal sitte tett sammen. Og med risting væske i alle fall bør ikke lekke flaske.

 • Hvordan velge en flaske mating

   Flasker for fôring - Gjennomgang produsenter


   Velge tåteflasker, sørg for å ta hensyn til produsenten! Kjente og store merker bruker mye penger for å teste sine produkter, så det er høy kvalitet og pålitelighet.

 •  Dr.  Browns. Dette merket er designet barnelege Craig Brown, er disse flaskene er utstyrt med et spesielt ventilasjonssystem som ikke tillater et barn å svelge luft under fôring. En nippel for disse flaskene er laget av høy kvalitet silikon, barna i den naturlige suger rytme som når du ammer.

 •  AVENT. Avent flasker engelsk merkevare av høy kvalitet og funksjonalitet, og gjøre dem trygge og high-tech plast i varierende grad og konsist i form og design.

 •  Nuby. Den mest populære sett av seks etapper for å hjelpe lære barnet ditt til å drikke fra en kopp. Først foreldre pleide å mate babyen flaske brystvorter og komfortabel vid hals, deretter å bli med flaske håndtaket, så er det en myk tut for drikking, som senere ble erstattet av en tube.
 • Яндекс.Метрика