Dolphin - er, uten overdrivelse, en unik skapelse av naturen, som innhyllet livsgrunnlaget for mange mysterier og Taen, til tross for at deres evner har lenge vært under granskning av forskere.
 Du har ingen anelse om, men disse varmblodige pattedyr har mye til felles med den personen de liker, og vi kan ikke klare seg uten oksygen, med en fire hjerte og kan også gjenkjenne meg selv i speilet.
Ulemper og fordeler delfin

 Deres intellektuelle evner og ganske legendarisk, ifølge forskere funnet at nivået av etterretnings delfiner dårligere med mindre vedkommende! På tredje plass elefanter og bare den fjerde - apekatt!
 I tillegg Delfiner er veldig snill og nyttige skapninger og selv deres gjensidige selvoppofrelse, som de kan gå for kolleger, vil ikke la noen likegyldig. De er alltid åpen for dialog, og er glade for å hjelpe ikke bare hans kolleger, men også andre biologiske arter, i dette tilfellet personer.
 Du lurer kanskje på hvordan disse funksjonene kan være relatert til evnen til delfiner til å helbrede syke mennesker? Det viser seg at forholdet ikke eksisterer, men ikke fullt ut forstått, disse fantastiske skapningene også lagre et stort antall oppgaver.
 Vitenskapen som omhandler behandling av ulike sykdommer med delfiner kom ikke ut av ingenting, ignorere en rekke studier og fakta som bekrefter effektiviteten av denne metoden er trolig uklokt.

 Hva er det og hvordan virker det?


 Dolphin, et vitenskapelig begrep, først brukt den engelske marinbiolog, David Nathanson. Han var den første til å holde sesjoner delfin kommunikasjon med den personen som et resultat av dette kom til den konklusjon at ved håndtering av dyrene i pasientens redusert magnetisering av sentralnervesystemet og er avslapning av hele organismen.
Ulemper og fordeler delfin

 I dag vet vi at delfiner er i stand til å produsere lyder i ultrasoniske frekvenser som ikke oppfattes av det menneskelige øret, men å hjelpe dem til å søke mat, undersøke situasjonen og gjenstander under vann.
 I tillegg kan disse fantastiske dyrene kommuniserer med hverandre, se hverandre ved navn, som i sitt arsenal er det ca 180 forskjellige fløyte!

 Disse fløyter og ultralydsignaler ha helbredende krefter under deres innflytelse forbedrer celle permeabilitet og akselererer sirkulasjon av væske, alt aktiv metabolisme.
 Den vitenskapelig metode fant at direkte kommunikasjon med delfiner er gunstig for dannelsen av endorfiner og hormoner, noe som resulterer i oppdatert og aktivert hele energisystemet i menneskekroppen.
 Som et resultat av denne uvanlige kommunikasjon, umiddelbart hever en person humør, vekker interesse i verden og levende vesener, er det et ønske om å bli venner med godmodig og fantastiske dyr, noe som er svært nyttig for lukkede og psykisk utviklingshemmede barn.

 Indikasjoner delfin


 Denne behandlingen er brukt til å ta opp en rekke helseproblemer, både fysiske og psykiske, spesielt barn og unge. Vanligvis, når problemer med psyken Doctor foreskrevet medisiner, de absolutt ikke kan ignoreres, men prøve noe ikke-standard det er verdt, jo mer fordelene med delfin terapi i seg selv som verken er reell.
Ulemper og fordeler delfin

 Mens du snakker med delfiner fra barnet ikke trenger noe, smiler "Lekar" han forteller hvordan de skal oppføre seg bør han ønsker i dag. Det er verdt å merke seg at delfiner elsker å leke med barn, men på samme tid, vil de kreve et svar, og dermed bringe barnet i spillet.
 Det er gjennom en slik fremmed for normale dyr, kommunikasjonsferdigheter, delfiner er veldig interessant studieobjekt, de er aktivt brukt i praksis nevrologer, psykologer og terapeuter for korrigering av den syke. Indikasjoner delfin kan være:
 •  å korrigere den mentale utviklingen av barnet;

 •  med dype depresjoner, nervøsitet, og folk som nylig har opplevd et alvorlig sjokk belastning;

 •  Cerebral parese, autisme, Down syndrom, og andre barne patologi;

 •  fjerning av nervøse tics, spasmer og ufrivillige bevegelser;

 •  for mennesker med hørsel og tale, samt barn med utviklingshemming;

 •  post-traumatisk nerve skade;

 •  nikotin, alkohol og annen avhengighet.

 •  Ungdom som lider brudd på fysiologiske funksjoner (stamming, frykt, enurese, etc.) forbundet med nevroser, etter et par økter observert delvis bedring, og etter lang tids behandling mulig og fullstendig helbredelse.
   Barn som har problemer med utviklingen, etter bading med delfiner en økning på trening flere ganger, redusert uttrykk for autisme.
   Også eksperter bemerkes at etter delfin normaliziruyutsya mekanismer for mental aktivitet, fjernes nerve stress, er det en sterk avslappende effekt, er en person i stand til å snakke bedre, enklere og sikrere valg føler i samfunnet.

   Overalt har sine ulemper


   Til tross for alle fordelene ved denne behandlingen, er det viktig å riktig forstå dets funksjoner, sørg for at delfinen er ikke i stand til å skade deg eller barnet ditt!
  Ulemper og fordeler delfin

   Kontra akutte infeksjonssykdommer, kreft og epilepsi problemer. Noen eksperter motsette slike behandlinger så høyt likheten av menneskelige og delfin er ikke bare bra, men også skade: noen sykdommer vi er like og kan overføres ved kontakt kommunikasjon, som for eksempel candidiasis eller stafylokokkoz.
   Det bør også være svært forsiktig i valg av Dolphinarium, som vil bli avholdt økter av behandling, fordi når du samhandler med delfiner, en mann midt i det samme vannet med dyrene, noe som kan være tungt forurenset livet hans produkter.
   Ikke å bli fanget før forhandle økter, bør du sjekke om tillatelser, inspisere den generelle tilstanden til bassenget og dyr, og les nøye omdømmet delfin.

   Hva du bør vite å gå i delfin?


 •  Dolphin - er ikke et universalmiddel for alle onder, det er bare en metode for alternativ medisin som kan kombineres med den viktigste behandlingen.

 •  Før den første økten trenger å besøke en psykolog tildelt i henhold til Dolphinarium, velger han du delfin i naturen og oppnevne varigheten av behandlingen.

 •  Noen ganger er det 2-3 økter, og noen ganger behandling kan ta flere måneder å 4-5 økter i uken, vil alt avhenge av kompleksiteten i saken.

 •  Sørg for å lese prislisten på forhånd som delfin - ikke billig, men selvfølgelig avbrutt fløyen vil være få.
 •  Den syvende måneden av svangerskapet - en ganske vanskelig periode. Å vite om en normal graviditet oppstår, må den unge moren husker som barn skal oppføre seg og hvilke tegn skal føle seg selv.

   Om baby

   I denne perioden barnet er ganske aktiv, reagerer på lyder utenfra, min mors stemme og touch, han hører lyder utenfra og intonasjon. Skarp og aggressiv høres i stand til å skremme ungen, han kan mer hyppige hjertebank og han kan begynne å skjelve. Barnet begynner å bli vant til stemmene til folk som er nær, men likevel klart skiller mellom ulike stemmer min mor og fars. Veksten av barnet i denne perioden er ca 35-36 cm. Vekt om 1000-1200h.
  Under graviditet, den syvende måned (25-28 uker)
  Hjerteslag kan høres med et stetoskop. Etter 26 uker av svangerskapet, barnet begynner å åpne øynene. De virkelige stjernene i barnet begynner å fungere ved fødselen, men før fødselen øyelokkene sakte åpnet og begynner å blinke. Så trener øyet muskler. Det er bevist at mens i livmoren babyen ser ingenting, men kan svare på ekstern belysning magen.

   På min mor

   Barnet vokser, og med det et økende behov for kalsium. Mangel på kalsium kan påvirke mors helse. Kan vises stive ben, kramper, tyngde i bena, ubehag ofte faller på natten. Dårlig søvn, ubehagelig søvn, ikke kan finne en komfortabel stilling - alt dette tyder på behovet for å gjennomgå diett, bør du oppsøke lege utnevnt kalsiumtilskudd. Under aktiv vekst av barnet, er det mulig å laste cervix. Hvis tidligere forutsetningene for sin forkorting, og bør de fleste ikke pass opp ignorere anbefalingene fra legene. Vanligvis i slike tilfeller, dette begrepet, setter spesiell pyssaryy holder sin jobb er ikke å la livmorhalsen til å åpne. Stingene er plassert på de tidligere begrepene brukes samtidig disse to måtene. Gange utendørs positivt påvirke helse, øker gangblodsirkulasjonen fremmer god sirkulasjon av oksygen til babyen.  
   Brød - en av de mest populære i vårt land mat. Angå sin nytte og skade, er det mange synspunkter, men alle ernærings tror at han må være tilstede i den menneskelige diett. I brød inneholder vitaminene A, C, E, F, kalium, jern, magnesium, natrium, jod, selen og mange andre nyttige sporstoffer, herunder stivelse, glukose syntetiseres av kroppen. Frata barnet av så mange næringsstoffer ville være bare dumt.

   Skriv inn en diett av brød

   Skriv inn brød i kostholdet til barnet bør gradvis og forsiktig, ikke tidligere enn åtte måneders alder. Først, la ham ikke mer enn tre gram hvitt brød, ikke myk og litt tørket. Deretter se på som et barn, hvis noen urimelige allergiske reaksjoner forårsaket av bare kunne være en ny stift, ikke startet - fortsette å undervise sitt brød.
  Brød i ernæring av barnet
  Når barnet er ett år, kan du øke den daglige normen spist sitt brød og 15 gram. I perioden fra ett år til tre år mengden av korn i kostholdet kan gradvis øke til 60-80 gram. Under brødet i dette tilfellet refererer til hvete brød og bakervarer. Så lenge barnet ikke slår inn opp til tre år, alle andre typer brød: rug, kli eller hvit, men bare bakt - det er strengt forbudt å gi. Disse matvarer inneholder store mengder gluten og oligosakkarider som kan ennå ikke være riktig split ikke fullt dannet enzym system av barnet. Hvis du ignorerer denne regelen, så barnet kan bli alvorlig forstyrret helsen til fordøyelsessystemet. Det bør bemerkes at de forskjellige tørke bagels, kjeks, crackers og barnet kan gis først etter seks år i en mengde som ikke overskrider 50 til 60 gram. Men en periode på to til tre år, kan du prøve å gi barnet ditt en litt tørket rugbrød. Start med fem gram og bare etter, sørg for at barnet greit med overføring av dette produktet, kan du gå inn forbruket av rugbrød med en hastighet på 15-20 gram per dag. Og selvfølgelig, ikke mate barnet vsuhom'yatku bakervarer, sørg for å la ham drikke av yoghurt, juice, fruktdrikker, te eller suppe. Dette utvalgte produkter, som inkluderer ingen fargestoffer eller konserveringsmidler. Nøye se at barnet perezhovuvav nøye fast føde.  
  Яндекс.Метрика