Mars, april, mai, mannlige navn

 Hver sesong setter sitt preg på personer født i denne perioden. Dermed er det antatt at våren er født sårbare ambisiøs sebyalyubyvыe person som ikke kan bevege seg gjennom gradene. For å gjøre dem i stand til å oppnå mer i livet mangler den tillit og fasthet. Dette kan løses ved å fylle den manglende karakter med et navn.
 Mars, april, mai, mannlige navn kan være "solid", men barna kan ringe kjærlig, diminutiv former.

 Mars


 Mars gutter kan kalles slike navn Bogdan, Gregory, Daniel, Peter, Paulus, Taras, Theodore, Philip. Men ikke velge navn som Alex, Victor, Basil, Eugene, Elias, Michael, Sergey.

 April


 For april gutter er slike perfekte form navn: Gabriel, Cyril, Constantine, Marker, James. Kjennetegn på barn født i april, sier at de er mer trygg og fornuftig, glad og sterk. Mars, april, mai, mannlige navn å velge, basert på sine egne behov og preferanser.

 Mai


 Kan passe for barn slike navn Anatoly, Herman, David, Cyril, Makar. Dette ifølge enkelte forskere.

 Orientalske navn


 Mars, april, mai, mannlige navnene du kan velge mellom en muslim på grunn av sin betydning for eierne lover velstand og rikdom, belønning og respekt. For eksempel, Akshyn - sterk, modig, Alkhan - Stor Khan, Aref - smart, klok, Behroz - happy Gaza - regissert, kriger, Hachay - modig kriger Damir - samvittighet, fornuft, Irfan - Takk, Karim - sjenerøs, Maksud - ønskelig og andre. Eller med armensk: Ambartsum - oppstigning Haroutyun - Resurrection Khachatury - sendte the Holy Cross, Mertych - Baptist og andre.
 Velg mars, april, mai, kan mannlige navn være kirkens kalender, som er en gammel tradisjon. På alle dine veier, tradisjoner og skikker velge navn for barn, så lenge de likte alle medlemmer av familien og barnet kom.  
Oppkast og temperatur av et barn
 Selv en liten reduksjon å være elskede avkom, noe som resulterer i apati eller tap av matlyst, bringer mamma mye angst. En feber i et barn kan forårsake panikk i alle kjærlig familie baby. Det bør bekymre seg for? Kanskje ikke så skummelt, synes ved første øyekast.
 Vanlige årsaker til hypertermi
 Den viktigste årsaken til feber i en baby under ett år får tenner. Hypertermi er ledsaget av hevelse i tannkjøttet, økt spyttsekresjon, humørsvingninger.
 Det kan provosere feber og overdreven innpakning: ufullkommen system thermoregulatory baby kan ikke takle overoppheting.
 Kan overopphetes og barn er ikke barnets alder hvis man bor lenge i varmt natopleniy rom uten nok drikkevann. Cope med feber i slike tilfeller er ganske enkelt: bare å kle barnet i passende klær og ventiler området. Fra bruk av narkotika bør holde minst like lenge temperaturen oversteg 385 grader i.
 Høy feber med klumper - et sikkert tegn begynner betennelse i mandlene. Og hvis hypertermi lite barn dekket i rødt utslett, så vi kan anta en av de barnesykdommer som meslinger, vannkopper eller skarlagensfeber. I slike tilfeller er barnet alene engasjere seg i behandling ikke nødvendig, det er best overlatt til fagfolk.
 Hypertermi med tarmsykdommer
 Samtidig visning av symptomer som diaré, oppkast og temperatur av et barn - det mest alarmerende. Nesten alltid det gjelder smittsomme sykdommer, den vanligste av disse er rotavirus (intestinal influensa). Patogene mikroorganismer rotavirus infeksjon kommer inn i kroppen gjennom barnets skitne hender og leker.
 Chair tarminfeksjoner endrer sin normale farge grønn-brun, kan ha små blodige urenheter. Barnet ofte tårer, men han ikke legger til rette bringer. Dehydrering - den viktigste risikoen for denne tilstanden. For å gjenopprette den tapte mengden væske du kan gi barnet ditt en løsning rehydron eller gastrolity (enkeltdose er ikke mer enn 100 ml). Å redusere temperaturen anbefales narkotika paracetamol eller Nurofen. Antibiotika kan være foreskrevet bare til barn barnelege.
 De samme symptomene - oppkast, diaré og feber - preget av atsetononemychnom syndrom. Til slutt blir barnet ikke dannet i metabolisme ikke kan håndtere fullt ut med splitting av glukose, noe som resulterer i sammenbrudd vises biprodukt - aceton. Aceton berusende hjernen, som prøver å håndtere denne tilstanden ved å fjerne giftstoffer gjennom oppkast og hyppig avføring. Den skarpe lukten av aceton pust babyen mor tillater selvdiagnose selv før laboratorieprøver vil bli gjennomført. Når atsetononemychnom Syndromet viser bezvuhlevodna kosthold, overdreven drikking saltløsninger.
 Ikke alltid diaré og oppkast forårsaket av infeksjon i tarmen, noen ganger provoserende bakterier eller virus andre nettsteder. Dermed en betennelse i hjernehinnene forårsaket av meningokokker, påvirker den såkalte "brekninger center". Hjernehinnebetennelse - den mest farlig sykdom som kan anta tilstedeværelsen av et barn på tre symptomer (høy feber, oppkast og diaré). Utvikling av sykdom oppstår raskt, noen ganger fra de første tegn til døden er bare et par timer. Forsøk til separat behandling bare akselerere sykdommen.
 Fremveksten av barne diaré og oppkast, som forekommer på bakgrunn av betydelig feber, bør foreldrene bli behandlet som varselsignaler. Forsøk på å selvstendig utføre diagnose og behandling kan føre til katastrofale konsekvenser, så det er bedre å ringe en ambulanse barn.  
 En av de viktigste egenskapene til radiostyrte leker er en type motor. Han spiller ofte en avgjørende rolle i valg av en enhet, så gå til butikken, bør du helt klart forstå forskjellene mellom de to hovedtyper av motorer - elektriske og forbrenningsmotorer. Nedenfor er en liste over funksjoner som er radiostyrte automodeller med elektrisk motor og en forbrenningsmotor.

 Modeller med ICE

 RC biler med forbrenningsmotor er svært lik disse biler, fordi de er bare støy, gass, produsere røyk under kjøring. På den ene siden ser det ut som mange mennesker anturazhno, på den andre - forurensning og mulig misnøye av andre. Modeller med motoren - en slags mynykopyy ekte bil, noe som betyr at krever visse ferdigheter når du setter motoren. I tillegg må ved skiftende vær motoren hele tiden justere. Selv når du kjører motoren kan ha problemer fordi kreve spesiell manipulasjon fordi nybegynner i dette tilfellet vil ha problemer. Som en ekte bil, er denne maskinen stadig dekket med et lag blandet med støv og skitt olje som er i eksosen. I form av fylling er mye enklere: prosessen tar bare noen få sekunder.
Har radiostyrte modeller på forskjellige motorer
 Siden ridning er ikke veldig klart, og en flaske med drivstoff vil ikke løse alle problemer, fordi slike modeller finnes også mange batterier (bord, i rotostartere, anspent stearinlys), som også krever podzaryadky.ed mange batterier (bord, alle nymaet få sekund.tyt, den opprinnelige investeringen vil kunne få betydelige Hvis vi vurdere kjøp av modellen med motoren fra et økonomisk synspunkt, er det verdt å merke seg den opprinnelige investeringen vil være betydelig mindre enn å kjøpe enhet av motor, men notat som senere må stadig kjøpe dyrt drivstoff . Den mest åpenbare ulemper ved maskiner med forbrenningsmotor:
 vanskelighetsgrader og løp;
 olje pachkayuschee motor;
 den høye prisen på drivstoff;
 behovet for stress.
 Men disse ulempene forholde seg kun til kalylnym ICE arbeids på metanol. På storskala maskiner som brukes bensinmotorer, som er blottet for disse svakhetene.

 Modeller med elektrisk motor

 RC modeller med elektrisk drift er mye roligere, men fortsatt ikke stille. De bryr seg ikke om andres eksos, høye lyder, men spesielt ikke forårsake entusiastiske visninger. På grunn av brukervennlighet (elektrisk motor trenger ikke å bli satt, det er enkelt og raskt integrert) med slike modeller kan enkelt håndtere enda et barn. "Electric train" er ikke dekket av lag med olje og skitt, kan det bare skje tilsiktet ride off eller pytter. Når utladet, det nye batteriet er det bare noen få minutter, men du må huske på situasjonen og bære flere batterier eller lader. Tiden avhenger av hesteryggen lader batteriet eller levering av reservebatterier. Hvis du er i nærheten av en strømkilde for laderen, er det mulig å lade batteriet, og dermed øke ride. Siden utslippet skjer gradvis, vil du legge merke til at over tid modellen kommer verre (ICE-modeller i dette nei). 
 Den opprinnelige investeringen på elbiler taper mye, men da kostnadene vil være minimal, fordi det ikke er nødvendig å stadig kjøpe drivstoff. Andre fordeler med disse modellene er:
 rekke skalaer;
 muligheten for å kjøre i rommet;
 miljøvennlighet.
 Etter gjennomgang av hovedtrekkene i modeller i forskjellige motorer, kan du gjøre det riktige valget. Hvis målet ditt - profesjonell racing og rally, vinner det, selvfølgelig, ICE, og hvis du ønsker å behage et leketøy uvanlig barn, motoren vil bli bedre.  
 Alle maskiner på radio er delt inn i flere grupper, inkludert maskiner drive opp en betydelig andel. RC Drift eller rc drift, gikk inn i selv-sport som en sub-kultur i 1991, da selskapet kom med sin første Tamiya TA-01 chassis. Pionerene innen dette området opprinnelig brukt racing-versjon med mindre endring, og først senere kom sann modell for drift.

 Drift: det

 Den første foreningen som oppstår i hodet med ordet "drift" - er spektakulære. Faktisk er dette en av de mest spennende tidsfordriv som eksisterer i verden av radiostyrte modeller. Enkelt sagt, drift - et spesielt organisert drift, som er inkludert i konkurranseprogrammet av radiostyrte modeller. Det demonstrerer evnen til sjåføren i kunsten kjøring. Slike konkurranser alltid samler en masse tilskuere, inkludert de fleste stylister, kjennere og amatører av vakre severdigheter. Hvis vanlig road race handler om passering av veien, deretter kommer i forgrunnen som følgende egenskaper:
 bane i svingene;
 vinkel på banen;
 fart i svinger;
 passerer stil svinger;
 generell underholdning.
 Modeller for drift biler er konstruert slik som å vise bedre resultater i disse konkurransene. Imidlertid er kvalitativ drift langt fra alt, fordi det er nødvendig for å virkelig føle at modellen skal være i stand til å overvåke og legge merke til alle detaljene slip.

 Modeller for drift

Hva er «rc drift» modeller og funksjoner for drift
For spesifikk stil av ruten og drift er slike stil krever visse radiokontrollen biler som er forskjellig fra rally og off-road-modeller. Når drift svinger krysset ved siden slip på en kontrollert skrens. Første bil hjul mister grepet med tidligere motstand langs veien; Deretter sender driver modellen i sin tur arbeidsgass og ved hjelp av styringen. På grunn av raskere turn-vinnende deltakarar og tid. Blant funksjonene i radiostyrte modeller bør skilles:
 eller bakhjulsdrift (forhjulsdrift driftovye stunts under kjøring kan ikke utføres);
 type dekk - "glatt" (med en grunne slitebane, gummi robust);
 vanskelig suspensjon (ekskluderer langsgående og lateral gynge roll);
 motor (modeller med motoren overopphetes raskere).
 Takket være disse egenskapene til radiostyrte modeller for drift oppfører seg godt på veien, lett å betjene og manøvrerbarhet i svinger. Generelt sett er det dragracing - er en spennende racing radiostyrte modeller for drift. Med disse maskinene kan ha god tid med venner eller familie, får en uforglemmelig opplevelse. Prøv deg kan ikke bare voksne som mulig for å kjøpe topp-end versjon av gatebiler, og et budsjett som er perfekt for barn.  
Яндекс.Метрика