RC biler - interessante leker som nå er populær blant barn og voksne. Hvis et lite barn pleier å kjøpe standard "baby" modell, tenåringer vanligvis ikke er interessert i slike leker. Men med glede bevandret i andre typer utstyr på fjernkontrollen. For eksempel, en god tenåring interessert i stor skala radiostyrt modell bil som er nøyaktig, men sant miniatyr biler. Men modellen for motor forbrenningsmotorer krever spesiell omsorg. Men de, samt de opprinnelige fire-hjuls kjøretøy kan tyuninhuvaty og ellers oppdatere, drivmotoren og endrer egenskaper.

 Omsorg for stor-skala modell

 Hovedproblemet for ICE biler - vanlig vann inn i maskinen. For å unngå dette, kan du gjøre på forhånd tetting. Og kontrolleres ved modellen er viktig, selv om selgeren sikrer deg at teknikken ikke er redd for vann.
RC modell bil: vedlikehold og tuning
 Også for kyndige av produktet du trenger:
 sjekke for fremmedlegemer inne i saken (gress, skitt, etc.);
 under en pause i skøyte tappe olje og drivstoff fra motoren, motoren ren;
 å vaske og rengjøre modellen etter reiser gjennom gjørma eller snø.
 De fleste av de handlingene som må utføre er beskrevet i instruksjonene. Imidlertid kan produsenten ikke forutse alle problemer, så det er tilrådelig å konsultere eksperter. Å finne kunnskapsrike mennesker, eller du kan "slå" å sørge for at fans av slik teknologi, beundre eller finne i byen.

 Tuning skala modell

 Mest spennende opplevelse og etter at de fleste raser - Konfigurere den lille bilen. Du kan også "akselerere" motor, og legge til rette for å bygge maskinen, og legge til en ekstra "henger". Det hele avhenger av hva du ønsker fra ditt utstyr. Finn deler til tuning i dag er ikke vanskelig:
 mange produsenter tilbyr flere produkter umiddelbart for sine modeller;
 håndverkere er glade for å foreta de nødvendige detaljene i den rekkefølgen;
 Du kan også prøve deg på mekaniker.
 Uavhengig av metoden, må vi ikke glemme at en stor modell - nesten en maskin som krever en seriøs tilnærming. Hvis du ikke har fullt utforsket sin indre struktur, eller ikke vet betydningen av noen av knappene på fjernkontrollen eller er usikker på hva du gjør - ikke verdt å risikere velferd bilen hans. Det er mulig at noen egenskaper (slike som høyere hastighet) kan oppnås uten å endre maskin og lært å kontrollere det skikkelig. Mesterlig styringsmodell vil hjelpe deg å vinne mange konkurranser. Kjøpe en skala modell for deg selv eller barna dine, får du en interessant og alvorlig leketøy. Det vil ikke bare ta deg tid, men også lære å arbeide med denne teknikken. Hvis du ikke er sikker på at de er klar til å tjene forbrenningsmotor, kan du melde deg på en enkel maskin - elektrisk.  
 Moderne foreldre har blitt stadig mer interessert i hvordan å unnfange tvillinger. Naturligvis er et ønske for realisering av en slik drøm ikke nok. Derfor, for å oppnå sine mål, fremfor alt, bør forstås som dukker opp samtidig to foster og kan påvirke dobbel befruktning.

 Når tvillinger blir født?

 Faktisk tvillingene - en raznoyaytsevыe barn. Det vil si, hvis svangerskapet forekom samtidig befruktning av to forskjellige spermie egg. I tillegg er hver frukt dannes og utvikles i et separat placenta. Barn kan bli født som ligner på hverandre og være ganske annerledes. Det samme gjelder gulv Kids. Chance fødselen av tvillingene er ca 3 ganger høyere enn sannsynligheten for å bli gravid tvillinger. Videre observerte at i middelaldrende kvinner (30-40 år) dobbel befruktning skjer oftere. I denne alderen av den vordende mor har en 6% sjanse for å bli gravid tvillinger -vu naturlig, så det er overraskende, men hos unge mennesker en sjanse til å doble to ganger lavere (3%). Forskerne fant at tendensen til dobbel befruktning genetisk overført bare gjennom den kvinnelige linje. Derfor ikke tilstedeværelsen av tvillinger i familien mannen ikke påvirke dine avkom. I tillegg er evnen til å tenke tvillinger øker med hver påfølgende graviditet. Det er forbundet med lav vektøkning etter fødsel. Tross alt, ifølge statistikk kvinner overvektige er mye mer sannsynlig å føde to babyer samtidig. Også, ifølge studier, mer sannsynlig å bli gravid tvillinger har en mor som ble gravid under amming. 

 Hvordan å unnfange tvillinger

Hvordan å unnfange tvillinger: mulige måter å unnfange en gutt og en jente
 Til dags dato ennå ikke kjent måter å garantere 100% mulighet for å bli gravid tvillinger: en gutt og en jente, og barn av samme kjønn, dessverre, er det umulig å planlegge på forhånd. Imidlertid er det flere teknikker som tillater potensial til å øke sannsynligheten for en kvinne mer enn ett egg. Dette er hva som øker sjansene for å bli gravid tvillinger.

 Tradisjonelle metoder

 Mange par sier de hjalp unnfange tvillinger tradisjonelle metoder, de mest tilgjengelige midler, slike metoder er svært populære blant de som ønsker å føde to babyer samtidig. Mens de fleste leger ser for lignende teknikk skeptisk. Selvfølgelig, fødselen av tvillingene avhenger av naturen. Men folk kan skape grobunn for planlegging av dobbel befruktning. Det er noen hovedpunkter der sannsynligheten for å bli gravid tvillinger øker:
 folsyre flere måneder før planlagt befruktning. Dette bør gjøres hver dag;
 full røykeforbud og ta alkohol helst minst tre måneder før unnfangelse;
 inkludering i den daglige kosten av meieriprodukter, valnøtter, hele korn, egg. Disse produktene stimulere eggstokkene og tilrettelegge for utgivelsen av flere egg ved eggløsning;
 bruke søtpoteter. Kilden til denne antagelsen var studiet av stammene som spiser batatom. Disse familiene ofte dukket tvillinger og tvillinger.
 I tillegg er en effektiv metode selvhypnose. For eksempel kan du tenke deg å være 35 år gammel kvinne, fordi på denne alderen mer sannsynlig å bli gravid tvillinger.

 Kunstige planlegging tvillinger

Hvordan å unnfange tvillinger: mulige måter å unnfange en gutt og en jente
 Et sterkt ønske om å ha tvillinger, kvinner prøver å bruke alle tilgjengelige alternativer, inkludert kunstig inseminasjon og eggløsning stimulering bruker narkotika. Tross alt, når du mottar spesielle narkotika kvinnelige kroppen "våkner" og kan gjøre flere egg. Men selvfølgelig, avhengig av dosering. Du kan ikke ta hormoner stimulerende og uten å konsultere med en spesialist, fordi de fleste medikamenter har mange bivirkninger. Videre, i tilfelle av en ukontrollert bruk av slike medikamenter kan svekke helsen. Kunstige planlegging tvillinger kan i noen tilfeller:
 ved behandling av sykdommer så som forstyrrelser av eggløsning. Sykdommen forhindrer eggløsning finne sted i det hele tatt. Andre pasienter liggende sykdoms ved hjelp av spesielle produkter som inneholder follikkelstimulerende hormon (FSH). Disse stoffene i løpet av første eggløsning utløse samtidig utseendet på to celler;
 ved opphør av hormonelle prevensjonsmidler, som vanligvis undertrykker naturlig kvinnelig FSH. Men etter seponering av p narkotika en sjanse dannelsen av to eller flere egg;
 under kunstig inseminasjon. Høyt kvalifiserte leger spesifikt prøver å heve flere egg for beroligelse. Tross alt, overlever ikke alle egg på kassa og kan eksistere in vitro. Videre kan befruktning ikke forekomme, og embryoet overlever ikke alltid. Derfor er livmoren vanligvis innført flere befruktede egg, fødte tvillinger sjanse.

 "Fallgruver"

Hvordan å unnfange tvillinger: mulige måter å unnfange en gutt og en jente
 Som enhver inngripen i naturlige prosesser, kunstig stimulering av eggløsning har sine "fallgruver". Det er flere store negative konsekvenser, for eksempel:
 Det er en risiko for eggstokkreft ruptur også kan føre til negative effekter som følge av økt eggstokkreft
 nyrer kan ikke gjøre en omstart, noe som ofte fører til abort;
 det er en sannsynlighet for anemi og alvorlig toksisitet. Dette skyldes det faktum at kvinner med graviditet dvuhplodnoy trenger dobbelt så mange ressurser som kroppen hennes er kanskje ikke klar.
 Videre har svært ofte når bærer tvillinger fødsler oppstå for tidlig, fordi senere i uterus er vanskelig å opprettholde en last. Hvis en kvinnes kropp er ikke i stand til selvstendig å produsere et stort antall egg, bør du forstå at det ville være vanskelig å gjøre noen frukter. Det er også viktig å innse at etter en slik levering vil du neppe få tilbake formen. Faktisk, i dette tilfellet ganske mage øker i størrelse. Ofte selv skostørrelse blir større. Og siden ingen tabell unnfange tvillinger mislykkes før du begynner å stimulere kroppen til dobbel befruktning, er det nødvendig å analysere alt godt "for" og "mot". Det er et svært viktig skritt, men effekten er nesten umulig å forutsi. Selv om det si i kampen om drømmen for all del er gode. Derfor bør du gjøre alt for å nå sine mål.
 Folk som vet hvordan å tegne, bare kan misunne - de praktisk talt enhver situasjon kan tegne noe du ønsker og trenger dem for dette bare en blyant og papir. Slik at hver av oss sannsynligvis noen gang tenkt på hvordan du kan lære å tegne. De som har oppnådd kunsten, hevder at trekningen - det er veldig enkelt, mens andre mener at maleriet er noe for kant fiksjon og å lære denne vanskelige oppgaven, vi trenger minst talent. Men er det noen hemmeligheter som vil hjelpe deg å lære å tegne.

 Begynn å tegne - Grunnleggende tegning

 Selvfølgelig spiller talent en svært viktig rolle i tegningen, men de fleste tror at alle store kunstnere fra barndommen holder en pensel og skrev mesterverk. Selvfølgelig ikke. Derfor trygt si at alle kan lære å tegne, men du må gjøre litt innsats. La oss starte med noen grunnleggende som du trenger å lære hvis du ønsker å forstå det grunnleggende:

  • Hvordan lære å tegne - Tips for nybegynnere
     ark der du jobber er å bli løst;
  •  å lære å tegne spesifikke elementer som kreves for å trene hånd (den enkleste øvelsen - tegne rett linje uten en linjal);
  •  du trenger å lære å spille på papir geometriske figurer (gå fra enkle til komplekse - første firkanter og rektangler, trapeser og deretter diamanter, etter - sirkler og ovaler).

 Alle disse "enkle sannhet" refererer til et flatt bilde - todimensjonal, men vi er mer interessert fortsatt tredimensjonalt bilde. Grunnlaget for en hvilken som helst surround - er et tre-dimensjonalt bilde kube. Når bildet av tankene at motstående flater må være parallelle, og de vinkler som er nødvendige for å produsere.

 Når du trygt kan tegne en kube, kan du gå videre til andre former, som en kjegle. Dette er ikke så lett som det kan virke, fordi det er i bilde kjegler du må lære å arbeide med lys og skygge. Hovedregelen i dette tilfellet - hvis du skildre en ugjennomsiktig objekt, vil blusse av lys være steder som trenger å være gradvis obskure til kanten. Hvis du er foran et gjennomsiktig objekt, deretter sitt image på papiret nær refleksjon vil være mørkt sted som vil bli lysere mot kantene.

 Noen enkle måter å lære å tegne

Hvordan lære å tegne - Tips for nybegynnere
 Selvfølgelig, bilder av enkle geometriske former - er grunnlaget tegningen, men det er noen svært enkle tips som vil være perfekt for de som ønsker å lære å tegne:

  •  før arbeidet starter, utarbeide en skisse;
  •  Definer lyskilde;
  •  Velge riktig malerverktøy.

 Tegning fra naturen - den enkleste og mest effektive måten å begynne å tegne. Late som kan være hva som helst - en person, landskap eller objekt, alt som kommer til øynene dine. Det viktigste i dette tilfellet - å lære å arbeide raskt - spesielt Tegn figurer og proporsjoner, og bare da gå videre til detaljene. Tegning slik at du enkelt kan forstå, selv om modellen beveger seg raskt. Ansett som svært effektiv måte zmalovuvannya med bilder - det er immobile og alltid for hånden.
 Før du begynner å arbeide, utarbeide en skisse - dette vil forenkle arbeidet ditt, og det endelige bildet vil se mye mer vellykket, og du kan utforske i detalj sammensetningen av bildet og ta hensyn til alle detaljer.

Hvordan lære å tegne - Tips for nybegynnere
 Du kan begynne med miniatyr skisse der du vil passere de grunnleggende former og bestemme sammensetningen. Deretter kan gjøre en mer detaljert skisse.

 Begynn aldri å trekke deler - først definere banen. For eksempel, hvis du ønsker å portrettere øyne, bør du begynne ikke med eleven, og på formen.

 Til venstre realistisk bilde, bruker begrepet. Perspektiv viser at objekter som er i ulik avstand fra du kan se ganske annerledes. Og til slutt, som om du ikke ønsker å skrive gode bilder i farger, først du har fortsatt å lære å tegne en blyant. Husk at blyanter er av ulik hardhet og hva det er, vil den lettere blyant tegne. Bruke kull for å få et mer realistisk bilde. Det er spesielt viktig at kull roztushovuyetsya ganske lett på papir vil hjelpe deg å lage jevne overganger fra en nyanse til en annen. Hvis du bestemmer deg for å lære å tegne, det viktigste for deg - praksis. Prøv å trekke alt og overalt, kan du selv gjøre en spesiell notisbok hvor du øver. Og ikke gi opp - du vil lykkes!

Яндекс.Метрика