Barnet er slem, spark og skrik, klar for alle slags triks og raserianfall, men det ville ikke tvunget til å spise? Kjent ut? Du kan bli overrasket, men problemer med appetitten hos barn - er ikke uvanlig, og noen ganger også helt, en annen fase av oppveksten.
 Foreldre og eldre slektninger ofte trist om dette og erfaring, kanskje det er på grunn av denne making tabber, prøver å tvinge noen triks og likevel få barnet til å spise en annen gruppe med suppe.
Hva gjør du hvis barnet ditt ikke er å spise?

 Noen kjøper et spesielt velsmakende godbit, men noen distraherer pjokk favoritt tegneserier eller love en belønning for spist uten å tenke på hva dine egne hender ødelegge, allerede ustabil, psyken til barnet.
 Etter å ha prøvd alle mulige metoder, fortvilelse foreldre begynne å kjøre på leger og rastløst utforske barnas fora. Hva gjør jeg? Tross alt, hvis en baby ikke er å spise, så han trenger ikke dooderzhuye av vitaminer og andre næringsstoffer som er nødvendige for sin riktig vekst og utvikling!
 Av underernæring kan være problemer med magen - alle svært skremmende foreldrene til barnet, men bekymring og nervøs på forhånd fortsatt ikke verdt det, fordi, faktisk, det løste problemet, og ganske primitive metoder.

 Hvorfor mistet appetitten?


 Ofte årsakene til avvisning av barnet fra å spise delt inn i to hovedgrupper: medisinsk og undervisning. Forutsigbart, i det første tilfellet barn nekter å spise på grunn av noen helseproblemer som gjenspeiler appetitt og ønsker å spise i det hele tatt.
 Du ofte ikke kan takle problemet selv, må du se en lege som kan finne ut hvorfor et barn ikke spiser og at denne situasjonen bør gjøre foreldre. Hva er i så fall kunne føre til?
 •  Barnet opplever stress eller sunt. Mest kroppen babyen nekter et måltid hvis han har til å bruke sin energi enn sin fordøyelse og til å bekjempe infeksjoner og virus som angrep ham. I dette tilfellet kan det være andre symptomer som feber og leddsmerter. Her, til å begynne med, må du beseire sykdommen, og da prøver vi å mate babyen med noe enkelt, for eksempel grønnsakssuppe eller dampede burgere.

 •  I babyen vondt i magen. Hvis du fortsatt er utelukkende ammer, til uvilje mot barnet være bryst er assosiert med smerter i magen. For eksempel, er barnet bryst først, men bare noen få sekunder begynner å febrilsk skrike, vri og bøy i magen, så mest sannsynlig at han vanlige magekramper. Vanligvis de er 4-5 måneder, men dette kan overvinnes ved hjelp av dill Vodice eller andre spesielle medisiner som du foreskrive en lege.

 •  Kan vondt i magen og på grunn av dysbiosis. Denne sykdommen er vanskelig å avgjøre på egenhånd, men kan bli mistenkt i noen aspekter, har endret seg dramatisk lukt og farge på stolen, tilstedeværelsen av en slim og siste antibiotikabehandling. Med disse bekymringene presserende behov for å se en spesialist som kan hjelpe deg i denne situasjonen.

 •  Grunnen til avvisningen av mat kan være en smerte i tannkjøttet, for eksempel, når tennene er kuttet. For å lette helse, i en periode gummier babyen smøre spesiell gel som selges i et apotek.

 •  Undervisningsunøyaktigheter


   Et barn som er fullstendig drevet av morens bryst, nekter ofte å spise for noen annen grunn, unntatt som medisinsk. Men eldre barn, for eksempel ovenfra, og allerede kan spille opp andre grunner, de er ofte forårsaket av feil atferd.
  Hva gjør du hvis barnet ditt ikke er å spise?

   Hvis du ser at barnet er helt sunt, er det moro og aktiv, entusiastisk om sine daglige aktiviteter og, om enn sakte, men fortsatt økende vekt, så ta med hans manglende appetitt du kan eie. Sjansene er, først av alt må perevyhovuvatys til foreldre og slektninger, og etter det - meget barne.

   Situasjon nummer 1


   Du kan fortsatt mate babyen morsmelk, men legger merke til at i stedet for platen han spiser velling et par skjeer? Den nekter å spise grønnsaker og noen ganger samtykker til nyttige meieriprodukter? Men det er helt berettiget!
   Morsmelk - svært næringsrik og rik på vitaminer et produkt som er i stand til å gi barnet nesten alle de nødvendige vitaminer og mineraler for vekst. Når ammingen er over, er barnet sannsynlig, ingen problemer vil spise det foreskrevne antall "harde" produkter er, fremfor alt, for å finne den mest egnet for dette øyeblikket.

   Situasjon nummer to


   Uskikkelig barn ved bordet, leke med mat og kaste den andre siden av rommet, og ikke kaste en halv og munn. Hvordan løse dette problemet? Venne den minste av år: måltid - er et ritual som involverer spesifikke forskrifter og regler for oppførsel.
   Følg profil for måltider, servert tabell fra TV, og redusere til et minimum "snack på farten" og lagt ut i tid. Etter mat kontrollen for å plassere barnet forble klart om de resterende smuler eller sølt kompott - det vil hånd klut, la ungen lærer nøyaktighet fra en tidlig alder!

   Hva annet kan du gi råd?


  Hva gjør du hvis barnet ditt ikke er å spise?

   Faktisk er alle barn unike, slik at hver tilnærmingen har sitt eget utseende. Likevel er det noen tips som kan være nyttige for unge mødre.
 •  Hvis et barn er slem og kategorisk nekter å spise trygt erklære ham at neste måltid (middag, lunsj) han ikke få, for enten han spiser eller gå sulten. Dersom barnet fortsatt nekter å spise og gå fra bordet, ta det trygt å fjerne ham plate. Men være fast i sin beslutning - snack, spør han etter en time eller to i en booster eller favoritt cookies bør ikke være i magen før neste måltid. Og tro meg, lys av sult i et par timer, men ingen døde.

 •  Skal ikke tillates å leke med mat, banging en skje eller kjefte på bordet.

 •  Ikke distrahere barnet TV, snakke eller andre manøvre, hadde bedre være fokusert utelukkende på å spise.

 •  Gå til utslaget. Hvis barnet nekter kategorisk det noen matvarer som du tror er svært nyttig for kroppen, og deretter prøve å introdusere dem til hovedretten gradvis, fortrinnsvis i form av gni. Til slutt, når barnet blir brukt, kan dosen økes.

 •  I noe tilfelle ikke tvinge mate babyen, er det bedre å utsette fatet og invitere ham til å spise mer i en time.

 •  Kontroll som barn tygger og svelger spise, sette skje i munnen av den tiden han kunne åpne den for lunsj neste del.
 • Hvordan velge et navn for et lite barn jeg

   Mange vil være enige i at en persons navn påvirke sin karakter og skjebne. Alle foreldre ønsker at barna når de vokser opp, være lykkelig, vellykket og gode mennesker. Derfor bør spørsmålet om valg bli kontaktet svært alvorlig. Tenk ikke bare min personlige mening, men hvor behagelig barnet ditt vil være blant sine jevnaldrende. Selvfølgelig velge den mest hensiktsmessige alternativet kan være vanskelig. I denne artikkelen vil vi diskutere noen tips som vil hjelpe deg i denne situasjonen.

   I antikken kalt far til barn i dåpen. De valgte den hellige dagen som var nærmest til fødselen av babyen. Det ble antatt at helgenen vil beskytte, bevare en person gjennom hele livet. Forresten, noen troende familie brukes også kirkens kalender, navngi barnet ditt. I kalenderalternativene er for gutter og jenter i flere måneder.


   Hvordan du velger en baby navn: virkelighet i dag


   I dag foreldre før barnet velge et navn, sjekk hvordan det høres harmonisk sammen med navn og patronymikon. Det er viktig at lyden var lys, ikke brutt språk. Dette skjer når navnet og patronymikon mens mange konsonanter eller vokaler bokstaver.
   Faktisk, velge et navn som påvirker sin modernitet og fasjonable. Til enhver tid er det en måte for noen alternativer, men på den andre er det. I dag ingen ville kalle sin datter Paraska, Havroney. Fordi det er en trend med tidligere tider. Nå tenke på hva navn for å gi jentas foreldre potsikavlyatsya hvordan det moderne. Når barnet vokser opp, kan mote må passere. Det er bedre å gi navn til babyen dette alternativet, som fortsatt populær i mange år. For eksempel kan det være Alexander, Alex, Catherine, Helen.
   Et viktig råd - ikke kalle barnet etter avdøde slektninger. Navnet kan bære negativ energi og påvirke den fremtidige liv, skjebne mannen. Heller ikke anbefalt å navngi barnet etter sin far eller mor. Guttene, oppkalt etter sin far, ofte ubalansert, og jentene hardt kontakt med moren.
  Hvordan velge et navn for et lite barn jeg


   Påvirkningen av årstidene heter


   Før du velger en baby navn, tenk på hvor ømt du kaller det i familien før det er liten. For eksempel, for gutter kan det høres ut som - Andrew, Oleksiyko etc. Vanskeligere vil være noen alternativer som Zahar, Gleb.
   På hvor hardt eller mykt lyden av ord avhenger av natur og temperament på personen. Veldig selvstendige og trygge mennesker med solide navn - Daria, Jeanne, Dmitry, Igor. En mild og gode representanter - Faith, Catherine, Alex, Elias. Alexander, Andrew, Olga, Anna - en klok og informert.
   Avhengig av hvilken tid på året barnet ble født, henholdsvis, og kalles baby. Vinter representanter gi navn myk, som demper deres egenrådighet, en sterk vilje og redusere naturlig alvorlighetsgrad. Årlige barn, men gi en solid, som utfyller deres vennlighet og følelser sterkeste karakter og mot.
   I dag blir barn ofte kalles i utenlandske. Noen av disse alternativene er forankret og lett synlig, men andre ganger høres morsomt og dum. Spesielt i kombinasjon med mellomnavn og etternavn. Tenk om barnet ikke føler klosset i barnehage og skole. Etter at alle jevnaldrende kan gjøre narr av uforståelige ord.
   I hendene på foreldre - skjebnen til den lille mannen! Så gå til spørsmålet om valg svært nøye og alvorlig. Lær historien om fremveksten av det navnet du liker, og dens verdi.
  Hvordan velge et navn for et lite barn jeg

  Яндекс.Метрика