2 uke av svangerskapet
2. uke av svangerskapet (TEGN)
 Tegn på graviditet etter to uker fra unnfangelsen
 Ifølge noen, er det klare symptomer kan bestemmes at den etterlengtede graviditet har oppstått og dens omtrentlig tid - to uker. Selvfølgelig, enhver kvinne holder en graviditetstest. Hvis lyse striper kan lage et bilde for å låse indikator test som indikerer begynnelsen av svangerskapet (bare 2 uker!) For fremtidige familie album.
 Noen ganger testresultatet kan forstås (andre polosochka blek rosa og nesten usynlig). Her er noen flere funksjoner erklære graviditet for to uker, og ikke la noen tvil.
 Hvilke tegn tyder på at hun virkelig er gravid? Mest 2 ukers graviditet er ledsaget av følgende reaksjoner i kroppen:
 Såre bryster, bryster er mer følsomme enn det som hadde skjedd tidligere i måneden. Denne funksjonen har alltid med hell brukt av våre bestemødre for selvdiagnose.
 I den andre uken sår mage som det vanligvis skjer før mensen, men ikke månedlig utflod.
 Endre appetitt, nye, sterke smakspreferanser.
 Kanskje litt syk, spesielt om morgenen. Svært sjelden ledsaget av to uker av svangerskapet toxemia med sine sterke manifestasjoner som kvalme og oppkast.
 Litt øker den generelle kroppstemperatur - dette fenomenet fører til akselerasjon av metabolismen vordende mor. Hvis normal temperatur er normal, deretter sin bakgrunn vil bli økt rektal temperaturmålinger (termometer introdusert i anus).
 Antallet vannlating, noe som kan føre til et visst ubehag.
 Blodtrykket kan senkes litt og manifest tretthet og svimmel.
 En kvinne noen ganger føles litt nervøs spenning, er mild irritasjon svært lik premenstruelt syndrom (kan gå ubemerket hvis det var en vanlig foreteelse).

 I denne tidlige fasen av utvikling (2 uker) av svangerskapet ingen bilder på ultralydundersøkelse gir ikke hele bildet, fordi livet og framtidig utvikling av babyen bare å starte nedtellingen. Noen kvinner i denne perioden nesten ikke vises de første tegn på graviditet skjedde.

 2 uker gestasjonsalder fra unnfangelse (som er synlig på ultralyd)
 Siste to ukene av svangerskapet fra unnfangelse preget av prosesser som aktivt forbereder en kvinnes kropp til eggløsning.
 Ovulyatsyonnыy syklus, karakterisert ved at de kvinnelige eggstokkene utvikle omtrent 20 follikler. Men bare en av dem (dominant) kan passere gjennom veggen i eggstokk, så brast og bringe i egglederen egg.
 I 12 timer før utgivelsen av ovariefollikler på to uker av svangerskapet ultralyd bildet kan vise overlegen tuberkel med andre hårsekken hvor egget begynner å modnes.
 Samtidig blir endometriet i livmoren forbereder seg på å ønske velkommen befruktede egg (implantasjon). Visse hormoner produsert av eggstokk, kraften av livmoren tykkere, noe som forbedrer forbrenningen.
 På det sted hvorfra kommer follikkel danner en spalte (stigma). Mange kvinner opplever ubehag eller smerter under eggløsning med to uker av svangerskapet, fordi follikkelruptur danner en liten mengde blod og lokal irritasjon.
 Etter eggløsning ved ultralyd hårsekken ikke er synlig, men fremtiden 2 uker i svangerskapet noe som gjenspeiles av tilstedeværelsen av væskeansamling rundt eggstokken og "gul kropp" i stedet for hårsekken. Det samme egg til det er helt ubetydelig.
 Gjennomføring av eggløsning gir en følelse av forventningsfull mødre tilstrømningen av energi og vitalitet fullstendighet - hormoner begynne å jobbe "for to".
 Fra de tidligste dager av svangerskapet (term 2 uker) er nødvendig for å opprettholde kondisjon gjennom fysiske øvelser, til øvelse i morgen utføre Kegel øvelser og spise riktig, så vel som den vellykkede utviklingen av fosteret krever et omfattende sett av sporstoffer. Det har nå ekskludert fra det daglige kostholdet av kaker og andre kalori søtsaker, pølser, stekt fett kjøtt og pølser. Dette er produkter som bidrar til vektøkning og uforenlig med ideen om å spise sunt.
 Individuell diett med alle funksjonene til den beste plukke opp med legen, og fortsette å overvåke vektøkning.

 Graviditetstest etter IVF

 For kvinner i reproduktive funksjoner bare håpe å bli gravid og føde en baby er in vitro fertilisering, men etter IVF (eller bedre kjent som "in vitro fertilisering") er vanskelig å holde graviditeten. Årsaken er at disse kvinnene er vanligvis ikke de samme unge mennesker til å forbli i hele sitt spekter av kroniske sykdommer og lidelser som faktisk forårsaket infertilitet.
 Om lag en tredjedel av alle svangerskap etter IVF spontant avbrutt i de første tre månedene.

 De viktigste årsakene som fører til abort:

 medfødte forandringer av kromosomer kjønnsceller;
 antifosfolipidsyndrom (økt blodlevring);
 tilstedeværelsen av "fiende" antistoffer forårsaket ledsagende kroniske sykdommer;
 uterine inflammatoriske tilstander og autoimmun vevsforandringer som en konsekvens av virale eller bakterielle infeksjoner (forårsaket av cytomegalovirus, эnterovyrusom, herpes simplex virus, og mykoplasmose, etc.);
 forstyrrelse av det endokrine systemet, redusere nivået av "nødvendige" hormoner (mangel på corpus luteum funksjon, redusert nivå av østrogen og hyperandrogenism).
 I den andre, den tredje trimester av fremtidige baby true følgende faktorer:
 intrauterin infeksjon som et resultat av kroniske sykdommer som forekommer hos kvinner;
 bærer mer enn to fostre, flere vanlig i IVF-fjerdedeler av mødre;
 metabolske sykdommer hos moren forårsake placentasvikt (kan forårsake intrauterin vekst og føre til fosterdød).
 Gitt risikoen, leger fore umiddelbart etter befruktning, IVF medisiner som vil støtte og opprettholde en graviditet.
 De første tegn på graviditet etter in vitro fertilisering skje i nøyaktig samme måte som i tilfellet med naturlig befruktning. 2 uker etter IVF kan eie en første graviditetstest. Imidlertid vil nøyaktig laboratoriediagnose eneste analyse, som bestemmer de mengder av hormonet HCG blod. Økt hCG i forhold til konvensjonelle indikatorer (5 mIU / L) til 25-100 mIU / L kan lykkes diagnostisere graviditet.
 21 dager etter IVF legene gjennomføre en ultralyd, som har som mål å bekrefte graviditeten og å bestemme antall og plassering av de kongelige frukt egg.
 ECO-graviditet preget av noen typiske symptomer:
 smerter i korsryggen, som "lønner seg" i bena;
 vise eller søvnløshet eller søvnighet;
 pokalыvanyyamy magen;
 fordøyelsesbesvær;
 hodepine, svimmelhet.

 Hvor farlig Graviditet En måned etter fødselen
 Normalt graviditet kort tid etter fødselen er et sjokk for den unge moren, fordi i denne perioden av unnfangelsen ingen forventer.
 Bli gravid Kan en kvinne som ikke ammer. Evnen til den kvinnelige kroppen til en ny oppfatning og en ny graviditet utvinne fra sjette uke etter fødselen (en halv eller to måneder etter fødsel).
 Ignorerer de milde symptomer (sjelden kvalme, ubehag, smakspreferanser, lavere blodtrykk), kan en kvinne ikke spekulere om hans "interessant tilstand" i lang tid.
 I noen tilfeller Gravid etter fødsel hos ammende mødre.
 For å støtte amming og kvaliteten på morsmelk kroppen forbruker stor tilførsel av vitaminer og mineraler (dette forklarer håravfall og tannråte, mange kvinner som ammer). Den nye graviditet i løpet av denne perioden vil gi ekstra belastning for kroppen avslappet fødsel. En endring hormoner mor ikke helt passer førstefødte og kan påvirke smaken av melk. Ofte barna selv nekter å ta brystet, men hvis ikke, eksperter anbefaler interrupt amming til tune til en ny graviditet.
 Trøstepremie og alle mødre er det faktum at andre fødsler er lettere og kortere enn den første. I tillegg bringer det andre barnet hjem to ganger glede, og i den eldre bror eller søster synes trofast følgesvenn for spill. Minstealder forskjell barn har mange fordeler og bare ett midlertidig ulempe (vanskelige første månedene av babyen modus), som lykkelige foreldre raskt glemt når barna vokser opp.
 Det er bemerkelsesverdig at barna vil være felles interesser, felles leker og spill. I denne alderen er det lettere å løse problemet med sjalusi, fordi ungdom knapt husker tiden da han var den eneste av foreldrene oppfatter molodshenkoho om han var alltid der. Foreldre trenger ikke å re-vant til det nye regimet, som de fortsetter å opprettholde din livsstil.
 Mange kvinner er interessert i - Er det mulig å bli gravid en måned etter fødsel. Ja, det er en veldig stor sannsynlighet for at i en måned kan hun bli gravid igjen. Men vi bør ta på alvor spørsmålet om beskyttelse mot uønsket graviditet på så kort tid etter fødselen. Faktum er at for ni måneder med å bære en baby kvinnes kropp alvorlig oppbrukt, opplever alvorlig stress. Derfor er det lurt å ta en pause mellom fødsel og påfølgende graviditet i minst åtte måneder.

 Hvordan er graviditet etter laparoskopi eggstokkreft
 Laparoskopi er en moderne fremgangsmåte for kirurgisk behandling av mange sykdommer i genitalia og i bukhulen.
 De mest brukte operasjoner som gynekologi, infertilitetsbehandling, som kjente tilfelle av en ønsket graviditet etter laparoskopi.
 De utfører en operasjon under narkose, i stedet for en tradisjonell kutt med denne metoden gjøre flere punkteringer eller små kutt på kroppen. Kirurger bruker optisk apparat - en laparoscope, som gjør kameraet til å vise og muntlige vev, og spesielle instrumenter som føres gjennom røret.
 Under en slik manipulasjon er utført som diagnose og rask handling:
 gjennomføre disseksjon av sammenvoksninger;
 gjenopprette patency av egglederne;
 fjerne cyster;
 etter diagnosen polycystisk ovariesyndrom dele sitt ytre skall og behandler ved hjelp av laparoscope.
 Sannsynlighet å bli gravid etter laparoskopi svært høy, mest skånsomme måten drift gjenoppretter de naturlige prosesser i unnfangelse og eggløsning.
 Etter laparoskopi eggstokkreft må gjennomgå utvinning perioden vanligvis tar 3-4 måneder, og ytterligere forkant av svangerskapet avhenger av de individuelle egenskapene til hver av kvinnekroppen.
 Stingene etter operasjonen laparoskopi har utseendet av små arr fra kutt, de leges raskt, og noen måneder er nesten usynlig.
 Tre dager etter kirurgi på eggstokkene kvinne kan få til å fungere. I rekonvalesensperioden pålagt restriksjoner: innen 2-3 uker kvinne bør unngå fysisk aktivitet (inkludert intime relasjoner).

 Hvordan du planlegger graviditet etter å ta p-piller
 Effekter av moderne p-piller vises i undertrykke aktivitetene til kvinners eggstokker etter bytte hormonelle nivåer. Den beregnede minimumsdose hormonet påvirker ikke den samme egg, men bare undertrykker eggløsningen prosessen. Slike medikamenter bør ta sats, og etter å ha tatt pillen og gjenopprette normale hormonnivået kan bli gravid.
 Pakket tabletter må-avhør til en slutt, og deretter vente på neste syklus. På full restaurering av eggstokkene og eggløsningen vil indikere regelmessig menstruasjonssyklus. Noen ganger for å gjenopprette eggløsning bare to uker, og noen kvinner må vente flere måneder.
 Hvis prevensjonsmidler tas kontinuerlig i flere år, er det sannsynlig å bli undertrykt reproduktiv funksjon for noen tid. I rekonvalesensperioden rammer hovedsakelig alder kvinne
 25 år - et par måneder;
 30 år - om et år;
 etter 35 år - må vente noen år.
 Fremfor alt du trenger å vite om p-piller Graviditet begynner og fortsetter trygt for mor og uten risiko for fosteret etter at du slutter å ta disse legemidlene.
 Selvfølgelig, for din egen sjelefred, kan du vente på utvinning syklus, og deretter prøve å bli gravid.

 Hvordan er graviditet etter rengjøring (skraping)
 En ung kvinne i en posisjon til å bli gravid rett etter en utskrapning (rengjøring) i livmoren når det er ingen store komplikasjoner i form av alvorlige skader veggene i kroppen.
 Av stor betydning er årsaken til at en kvinnes livmor rengjøring gjort og hvor lenge og komplisert operasjon var. Slike handlinger er utført for abort i tilfelle av abort, for å fjerne en polypp eller rest morkake etter fødselen, manifestert kraftig blødning.
 Som et resultat av skraping livmoren alvorlig skadet. Du må fullføre undersøkelse og behandling, hvoretter legen vil bestemme tid til å planlegge lengtet graviditet.
 Tilfeller der etter rengjøring (spesielt truende første graviditet) hos kvinner som har problemer med å bli gravid. Blame skade livmoren - for å eliminere trenger medisinsk behandling eller kirurgi.
 Legen vil overvåke velvære for kvinner holde temperatur kontroll over kroppen hennes og se på utslippet for ikke å gå glipp av mulige komplikasjoner i form av re-infeksjon.
 En annen trist Grunnen til rengjøring kan tjene som en fosterdød etter savnet abort. I dette tilfellet, rett og slett ikke kan gjøre uten å fjerne alle rester. Kirurgi etter savnet abort i de senere stadier - er uunngåelig rengjøring.

 Etter skraping kan vise følgende symptomer:

 endre i blodpropp funksjoner;
 utviklingen av inflammatoriske sykdommer;
 dannelsen av sammenvoksninger;
 perforasjon (brudd på indre samhold).

 Graviditet etter blødning
 Det er en misforståelse at noen kvinner med utbruddet av menstruasjon graviditet ikke er avsluttet. Bare i første trimester av mindre blødninger kan ligne menstruasjons og matche dem i form, men med en helt annen karakter. Derfor riktig å snakke ikke av menstruasjon etter graviditet, men årsaken til blødninger i løpet av svangerskapet.
 På tidspunktet for innføring av egget fra livmorveggen kan separeres deler av slimhinnen - de går ut i form av blødninger brunt eller rødt. Fet kan være ledsaget av kramper, ikke tung og passerer i løpet av få dager. Over tid konsolidering av egget i livmoren sammenfaller med begynnelsen av menstruasjon, og tildeling introdusert mange kvinner på villspor.
 Felles årsaken til blødning i tidlig cervical erosjon forårsakes av øket blodtilførsel til at kroppen under graviditet. Blodet fra skjeden kan bli løslatt etter sex eller selv uten kontakt, ikke kvinnen ikke føler smerte, og utslipp spontant avsluttet.
 Tilsvar trygt i disse vilkårene blødende polypper - ufarlige svulster som vokser inn i livmoren eller livmorhalsen.
 Spørsmålet om fjerning av polypp Legen bestemmer (skraping er nødvendig), men de fleste av polypp dør selv. Sammen med fjerning av polyppen godbiter som oppveier tapet av blod og lagre en kvinne gravid.
 Men i ettertid etablert graviditet blødning er et tegn på noen sykdom prosess. Det bør umiddelbart oppsøke lege som "fører" svangerskapet for å finne årsaken til en sykdomstilstand og tilordne den nødvendige behandlingen.

 Graviditet etter BRUK Duphaston
 Det er vanskelig å forestille seg at et par tiår siden, diagnostisering av "infertilitet" på grunn av mangel på hormonet progesteron setningen var for kvinner. Dagens leger fore stoffet etter testen "Duphaston" som fyller progesteron-mangel under graviditet og hjelper i unnfangelse og under svangerskapet sunn baby.
 Det antas at stoffet ikke er skadelig for fosteret og moren. Gynekolog rådet narkotika Duphaston de kvinnene som, etter å ha prohesteronovuyu mangel, ønsker å bli gravid. Denne medisinen er foreskrevet i løpet av første halvdel av svangerskapet og friske kvinner, er det en risiko for spontanabort.
 Alle hormonelle valgt strengt på individuell behandling ordningen. Ta "Duphaston" seg selv kan ikke - eller kan bli skadet helsen.
 Dosering "Duphaston" og varigheten av administrering bestemmes av legen som tar hensyn til nærværet av andre patologier ultralyd data og analyser tilgjengelig fosterutvikling. Etter ca 20 uker morkaken obstetrisk er i stand til å produsere ønsket å opprettholde svangerskapet hormoner, så farmakologisk støtte "Duphaston" stoppe jevnt. Så prøv å unngå en kraftig nedgang i progesteron nivå, slik at kroppen ikke reagerer på endring i tonen i livmoren.  
Яндекс.Метрика