Adopsjon - dette er svært viktig og ansvarlig steg, som avhenger ikke bare fosterhjem liv, men livet. Det er derfor viktig å vite på forhånd alle nyansene forberede og vurdere alle detaljer.

 Hvordan avgjøre?


Adoptere et barn: hva du trenger å vite?


 Hvis paret har lenge drømt om adopsjon, så avgjort i hovedsak på hva som kreves. Men det finnes andre situasjoner. For eksempel, har paret lenge drømt om et barn, men den etterlengtede graviditet ikke oppstår. Ja, det finnes andre måter å finne lykke og bli foreldre. Men hvis alternativet er vurdert adopsjon, i dette tilfellet, må du huske noen viktige punkter. Vi liste dem:
 •  Husk at livet vil endre seg dramatisk. Fremveksten av et nytt familiemedlem vil sikkert endre alt: ekteskapelige relasjoner, liv, familieliv, livsstil, prinsipper og holdninger. Er du klar for dette?

 •  Vær forberedt på vanskeligheter. For eksempel, det er en arvelig faktor. Og hvis foreldrene hadde noen psykiske problemer, så er det sannsynligvis påvirke babyen. Men problemene er, i alle tilfelle, om det. Child Psychology (spesielt forlatt i et barnehjem i bevisst alder) kompleks. Det kan være innover eller forsvare seg mot alt og alle brutalitet og egenrådighet. På forhånd, finne en god spesialist som kan hjelpe deg i spørsmål om utdanning og familieforhold.

 •  Mors og fars følelser kan oppstå umiddelbart (noen er kjedelig), så ikke bekymre deg for at du ikke føler overveldende kjærlighet til barnet. Et år eller til og med før du innser at uten det bare ikke kan leve.

 •  Tenkte rundt deg ikke bør bekymre deg. Og jo mer det kan påvirke din avgjørelse. Så kaste bort all sladder, råd og anbefalinger. Noen ganger også ideen slektninger har neglisjert. Deres samtykke er ikke nødvendig i dette tilfellet. Dette er ditt liv, din beslutning.

 •  Lytt til ditt hjerte!

 •  Vurdere dine evner. Kan du ta vare på barnet, gi ham hengivenhet, kjærlighet og støtte?

 •  Materialet siden av saken er viktig også. Uten en stabil inntekt adopsjon er ikke mulig.

 •  Når du tenker på alt og veie alle "proffene" og "cons", ta den endelige avgjørelsen og begynne å handle.

   Dokumentar basen


   Adoptere et barn - et stort skritt som vil sikkert trenge å lovfeste. Hva trengs for å bli en forelder?
   Det er det dokumenter kreves:
 •  Kort selvbiografi. Du bør skrive alle detaljene her. Legg fødested, fortell oss om din barndom, tenårene. Vær så snill, der studerte, hvor de arbeidet. Lyver ikke, fordi informasjonen kan bekrefte.

 •  For å vurdere den økonomiske situasjonen for et sertifikat for sysselsetting, som nødvendigvis indikerer posisjonen deg opptatt og lønn. Og du kan gi en kopi av erklæringen av inntekt, er det også fint. I ett familiemedlem (inkludert et barn) bør utgjøre et beløp som tilsvarer eksistensminimum etablert i regionen.

 •  Også definitivt trenger et dokument som bekrefter eier av eiendommen. Du kan sende inn en kopi av finansiell personlig konto og en uttalelse fra hver leilighet (eller hus av boken. I alle fall bør være en permanent bolig.

 •  Et sertifikat for ikke kriminelt rulleblad fra politiet.

 •  Nødvendig medisinsk rapport eller kommunale offentlige helseinstitusjon om helsen til adopter (ingen sykdom som kan forstyrre de foreldreansvar bør ikke være).

 •  Dersom foreldrene er gift, må de gi en kopi av ekteskapet.

 •  Du må også gi en kopi av pass og pensjon sertifikat.

 •  Den forvaring vil bli utarbeidet bekrefter Survey adopters.

 •  Alle dokumentene er gyldig i ett år fra utstedelsesdato. En helseattest er gitt for tre måneder (da må det tas igjen).
   Når alle dokumenter arkivert i vergemål må vente 15 virkedager. Etter denne perioden, vil myndighetene gis anledning til å konkludere bli foreldre eller avslag fosterbarn (med ham vil bli satt i rekkefølge av appell).

   Hvordan velge en baby?


  Adoptere et barn: hva du trenger å vite?

   Selvfølgelig, barnet - det er ikke pet, så velger du det mye vanskeligere. For å være ærlig, er det utrolig vanskelig! Går inn i barnas hjem, vil du se så mange triste og rene barnas øyne fulle av ønske om å finne en familie for første gang vil være i en tilstand av forvirring. Jeg har fortsatt å gjøre et valg, selv om det er vanskelig.
   Her er rekkefølgen av dine handlinger:
 •  Med konklusjon om muligheten til å bli en adoptivforeldrene utstedt av brannskader, må du gå til et barnehjem (må også fylle ut et skjema, skrive et ønske om adoptivbarnet og en erklæring om intensjon om å bli fosterforeldre). Valgfri sendes til institusjonen i ditt område, kan du velge noe annet. Alternativt kan du slå til den lokale databasen av alle barn igjen uten foreldrenes omsorg. Der vil du få informasjon om barn som kan adoptere.

 •  Av de foreslåtte barn må du velge ett eller flere av varsling av myndighetene. Du vil bli gitt tillatelse til å besøke.

 •  Du trenger å møte med barnet ditt, snakke med ham og etablere kontakt.

 •  Du kan få all informasjon om barnet (til en hemmelig gang var ikke klar og ble oppdaget å ha plutselig), samt en uavhengig medisinsk undersøkelse.

 •  Hvis du bestemmer deg for å adoptere et barn, rapportere det til vergemål, vil du bli gitt informasjon om de andre barna.

 •  Kostnader og byrder


   Når du har gjort ditt valg, må du bekrefte vedtaket i retten.
   Du må skrive en uttalelse skal inneholde følgende opplysninger: Navn av adoptivforeldre, deres hjem, det vedtatt navn, fødselsdato, informasjon om sin plassering og nåværende familieforhold begrunner anmodningen om adopsjon og navn endringsforespørsler, sted og fødselsdato (om nødvendig). Det skal følges av alle dokumentene som ble presentert i vergemål på et tidlig stadium av adopsjon.
  Adoptere et barn: hva du trenger å vite?

   Retten vil herske. Hvis svaret må registrere barnet på det nye bostedet.

   New Life


   Følgelig er alle papirer bak, men kan ha andre problemer:
 •  Hva kan jeg si familie? Si det som det er. Forresten, det er slikt som hemmelig adopsjon. Så hvis du ønsker å skjule dette faktum, har rett til å gjøre det. Den som vil åpne hemmeligheten vil måtte betale en bot.

 •  Forstår at du er nå - familien. Komplett.

 •  Hvis barnet ikke er klar for å nevne nye foreldre mamma og pappa, ikke insisterer, gi tid.

 •  Mer samhandle med barnet, vil det hjelpe deg å komme nærmere. Tsikavtesya hans følelser, tilbringe mer tid sammen.

 •  La fosterbarn blir deres første språk.  
  Vaksinasjon på sykehuset. Bør jeg vaksinere barnet?   Til å begynne med hvilke vaksinasjoner. Vaksinering er injeksjon av svekket eller ødelagt av sykdoms patogener. Her kommer spørsmålet: hvorfor lite (hvis på sykehuset - uke) liten mann å gå inn slik forakt. Ifølge vitenskapelige data - dannet immunitet, begynner å danne beskyttende stoffer. De er lignende eller identiske beskyttende stoffer som er dannet i kroppen etter infeksjonssykdommer - antistoffer. Zamete - "lignende" og "identiske", men ikke de som faktisk vil!


   Det viser seg at et barn som pereboleet med sykdommen og deretter kroppen hans får immunitet. Men sykdommen redusert driftsfunksjoner, vises en stor innvirkning på indre organer, nervesystemet, hjernen er barnet selv en naturlig måte (gjennom min mors råmelk pervodnevnoe) har ikke mottatt en personlig, unik immunitet? Etter den første postnatal immunitet bør komme først - morsmelk, og ikke med en utenlandsk stoff!


   Og det er ikke alt - det finnes mange eksempler på bivirkninger av vaksinasjon - selv voksne når barna blir uføre ​​for livet !!! Så hvilken er bedre - og risiko vaksinasjon eller sunn baby som ikke er et faktum at stadig får denne sykdommen! La oss se på definisjonen av vaksinasjon - "svekket eller ødelagt av sykdom patogener" som er, når liket av den lille mannen selv etter pode ansikt "levende og sterk agent vil trenge det igjen perebolet?


   Ikke en gang sagt og skrevet om det faktum at disse vaksinasjoner gjøre midlertidig immunitet. Som til slutt vaksinasjon bør gjentas - og hvert år blir det mer farlig for barnets helse.


   Mange mødre kan ikke bevege seg uten tårer barnet gråter når han setter vaksinen, og når den trer i kraft - og det skjer om natten. Skrikene er piercing og intens at noen mødre nekter å vaksinering fra når det er nødvendig for å oppfylle planen og på. Så alle tidligere vaksinasjoner levert ingenting.


  Vaksinasjon på sykehuset. Bør jeg vaksinere barnet?   Vaksinasjon - en sterk faktor som kan permanent bryte baby, hans helse skremme og sterk. Spesielt i de første dagene av livet. Når barnet er født, allerede vet han hva og hvordan - og det er en slik smerte. Skummelt? Veldig!


   Hvor mange eksempler (selv personlig) når etter vaksinering "komme ut" lymfeknute! Han har så å rydde opp andre legemidler til behandling av årene - og dette er en ekstra byrde på helse. Og når den fem-måneders baby er det i nakken eller hodet - frykter foreldre og søvnløse netter garantert. Men dette er en direkte kobling av blodkar og hjertet.


   La oss nå se hvordan det er gjort i Europa. Noen av disse vaksiner i fødselspermisjon språk er ikke (ingen kommer til å ødelegge immunforsvaret til babyen). Alt er mye mer logisk: Mamma og pappa ta tester, sjekk deres immunsystem (hvor sterk den) - og konkluderte med at et barns immunsystem er å levere akkurat den dosen som barnet kan bevege seg med "minimale tap". De ser det samme på velferden til familien, selv i området der de bor - som alle vil påvirke put vaksinering eller ikke.


   Hva gjør du hvis vaksinasjon redd for å spørre, men uten vaksinasjon redd? Definitivt herding, sport, ernæring, avvisning av dårlige vaner, renslighet av kroppen og ikke minst - gunstig atmosfære i familien.


   Zahartovuvatysya på forskjellige måter, finner hvert sitt mest egnet.


   Sport - naturligvis! Massasje og trening for baby og voksen), idrettsområde i huset, hyppige turer og mer.


   Ernæring - veldig viktig! I kroppen vår gamle celler dør, nye framvoksende og byggemateriale tatt kommer inn i kroppen stoffer. Og vitaminer - som en ekstra kilde til verdifullt materiale for våre celler.


  Vaksinasjon på sykehuset. Bør jeg vaksinere barnet?   Det bør ikke engang snakke om farene ved røyking på kroppen, alkohol og narkotika, ikke bare for deg, mamma og pappa, men spesielt for din favoritt baby!

   Utviklende miljø, vennlighet og forståelse - en stor faktor for god barns utvikling både åndelig og fysisk!


   Det gjenstår bare å berøre en annen smertefull emne. Mange mødre har forlatt sine foreldre frykter: ". Hvis du ikke setter vaksinen, vil skolen ikke ta, og deretter til skolen" Nå tar vi, men få, om ikke ta, kan du gå til retten. Siden loven gikk der Kapittel 2 (kapittel II. Den statlig politikk på området immunisering. Rettigheter og plikter borgerne i gjennomføringen av immunisering), artikkel 5 (artikkel 5. De rettigheter og plikter borgerne i gjennomføringen av immunisering) i figur 1 på slutten sier, sitat: ". avvisning av forebyggende vaksinering" Det er, ifølge loven har du rett til å nekte vaksinering.


   Men merkelig nok, leger fortsatt belaste deg at du nekter å sette barnet ditt vaksineres, og etter loven skal de bare gi informasjon - hvor viktig det er og så videre. Det kan ikke bli hjulpet, hvis du bestemmer deg for å ikke, så hver gang legene må forsvare sin beslutning.


   Jeg har et personlig eksempler dyrt, folk du kjenner, når vaksinasjon innflytelse, og svært negativt påvirket. Men valget du gjør, kjære mamma og pappa. Et riktig valg i dette tilfellet - at den minste skade barnet og barnet sterk og sunn person!


   Lykke til og god helse!  Яндекс.Метрика