En hyperaktive barn. Hva gjør jeg?


 Kolerisk temperament? Dårlig utdannelse? Er det fortsatt en psykisk lidelse? Terapeuter sier at disse barna lider av ADHD ledsaget av hyperaktivitet (ADHD).
 Om lag ti prosent av barna er utsatt for dette syndromet. Og for det meste det er en gutt, et gjennomsnitt på seks gutter det er en jente. Årsaken til og mekanisme av hyperaktive barnet er fortsatt ikke fullstendig forstått. Det antas at utseendet hyperaktive barn påvirker genetisk faktor.
 Provosere syndromet kan vanskelig graviditet, toxemia og intensivert i løpet av denne perioden av kroniske sykdommer. Kanskje påvirket og flyttet til barndomstraumer, hjernerystelse, sykdom med høy feber.
 Således forteller funksjonelt umodne sentralnervesystemet hyperaktivitet barnet. Dette barnet kan være intellektuelt meget godt utviklet. Men mange av disse barna og meget god kvalitet. De er omgjengelig og munter, ikke hevngjerrig og ikke zatayvayut bilde som raskt kan endre seg.
 Så hvordan gjør du gi dem positiv energi sydende vektor?
 Det er viktig å huske og forstå at den hyperaktive barn er ikke uoppdragne barn, og barnet med noen spesielle behov. Så, først av alt, må du planlegge barnet ditt daglige rutine og sørg for å holde seg til det. Daglige rutinemessige planlagte henrettelsen tilfeller vil justere for å roe stemningen.
 Ikke glem om en så viktig metode for utdanning, både ved eksempel. Prøv å fullføre hvert begynt. Prøv å sikre at ingen barn ble mistet motivasjonen for å fullføre arbeidet begynt.
 For hyperaktive barn, som er ustabil selvfølelse er svært viktig moralsk oppmuntring. Mest prise ham. Bare gjør det, å sammenligne den med deg og ikke noen andre.
 Sammenligne med hva det en gang var, og som nå har blitt. Lære ham muligheten til å ta plassen til en annen person. For dette formål otzerkalivaya hans oppførsel å vise utillatelig slike handlinger. Selvfølgelig, er dette arbeidet ikke ett år.
 Av disse barna av legemidler kan være foreskrevet nootropics. De bedre hukommelse, fokus. Kanskje noen trengte beroligende protytryvozhni midler. Det kan individuelt bestemme lege.
 Vi må prøve å sende utrettelige energi av "evighetsmaskin" for idrett. Ikke nødvendigvis samtidig oppnå OL-gull. Det viktigste å gjøre. Og i dette tilfellet er det bedre å velge en gruppe, lagidrett. Tross alt, teamet og den glede og hengivenhet delt i det hele tatt. En hyperaktive barn reagerer svært følsom for kritikk om dem personlig. Lagånd skaper en vennlig mikrosotsium rundt disse evige puls.  
Herding barn


 Så starter herding beste rett inn på sykehuset. Dette betyr ikke helle vann eller kjøle seg ned nok til å ta den nyfødte såkalte "air" bad ", det vil si når det er en endring bleier, ikke dekke det Xu samme øyeblikk, og gi et par minutter til å snakke og ben vaiende håndtak.
 Senere, etter utskrivning hjem, må fortsette disse enkle prosedyrer, gradvis økende tidsbruk uten bleier. Det er viktig i de første månedene av livet ikke overopphetes, er varmen ikke er for barn som et spedbarn immunsystem ennå ikke er dannet, fra overdreven overoppheting av kroppen immunitet dør.
 Fremmer også en sunn utvikling av barnets daglige massasje - stryke i en sirkulær bevegelse kalv penner, baby føtter. Massasje bør ta varme hender for ikke å skremme barnet berøre kalde hender. Babyen vokser og endrer seg hver dag med ham har forandret seg og herding metoder.
 På åring kan begynne å tørke et vått håndkle, hvis et barn er utsatt for forkjølelse. Beste start på sommeren, belastningen på den nystartede kroppen var jevnere. Du må først starte med en enkel tørke barnets kropp våt, i alle fall ikke kaldt håndkle gradvis vmochayuchy håndkle i kjøligere vann.
 Etter to eller tre måneder med trening kan begynne å veksle snyltende med en dusj, siden vanntemperatur på 35 grader og gradvis redusere til det laveste som tåler barnet ditt. Da bør du nøye gni kroppen med et håndkle.
 Lytt til barnet hvis han gråter, føler glede av slike ordninger, bør det ikke bli tvunget til å gjennomføre klasser. I så fall, kan du erstatte helle kald dusj en annen metode: fylle badekaret med vann temperatur 30-32 grader, må barnet gå på do fylt med noen få minutter. Gradvis bo i vannet bør økes, og vanntemperaturen imidlertid bli redusert.
 Alle de ovennevnte fremgangsmåter er meget effektiv når den skal nærme seg og fremgangsmåter for herding barnet er presentert ovenfor, er også meget enkel i utførelse og som ikke krever en stor investering av tid, penger og nerver som kan bli brukt dersom barnet ofte er syke.
 Mest tur i frisk luft, gå til fots med barnet, og hvis vybyrayetesya byen, så gå barbent selv, gir dermed et eksempel for barnet ditt. Med god grunn si helse penger kan ikke kjøpe!  
Barnas sjalusi - hva gjør jeg?


 Eller kanskje de er helt falt ut av kjærlighet? Derfor, fra synspunkt av et barn eldre situasjon ofte ser på den måten. Er det mulig å hindre barnet og forårsake toeggede følelser? Jada, men det tar tid. Jeg skal begynne siden graviditet i seg selv.
 En vanlig feil mødre er at de malte all sjarmen av eldre liv sammen med sin yngre bror eller søster, glemmer å si at spille sammen og kommunisere, de kan ta litt tid. De beste og mest ærlige pre-draw eksempelbilder av familien etter utbruddet av hennes barn.
 For eksempel kan dette uttrykkes slik: "Du vil snart være bror eller søster. Først, er det svært liten og hjelpeløs, mange vil gråte, vil mor blir lei. Men det vil, etter en stund han vokser opp, og du kan spille sammen. "
 Det er nødvendig å fokusere på hvordan du kan hjelpe barnet å være min mor, og ikke glem om det når barnet vil bli født. Spør eldre du sende bleie fløte - og alltid ros, understreker hvor viktig for deg å selv den minste av hans hjelp.
 Vel, hvis vi kan arrangere liv slik at eldre gutt hadde sin egen plikt til omsorg for unge, det lærer ansvar og utvikler hengivenhet. Men fungerer bare hvis pliktene til barnet er en byrde, og hvis det er for sin opptreden sterkt rost.
Barnas sjalusi - hva gjør jeg?

 Alle måter understreker hvordan barnet liker å tilbringe tid med en senior, som han liker. "Ungen bare så ler med deg! Utseende, smiler han på deg! Han virkelig liker hvordan du gjorde det! ".
 Husk at du ikke kan kombinere flere påkjenninger gang. Barnet og så hardt, vil han i alle fall oppleve færre av foreldrenes oppmerksomhet, så ikke gi det på samme tid i barnehage flyttet til et annet rom og så. Dette bør gjøres før eller etter fødselen av barnet til senior tanke det er fordi han krenket sine rettigheter og ikke forbinder det med problemer.
 Når barn vokser opp litt, ikke ring dem de samme endearing tilnavn som "sol" og "katt". Gi hver sin egen, unike, så ingen av dem vil ikke skade.
 Alle er komfortable og kjent, hvis etablerte tradisjoner i familien, skal bli frelst. Dermed, hvis mor har vært et år lesning godnatthistorie, og etter fødselen av barnet sluttet å gjøre det - det provoserer sjalusi og skam. Kanskje det krever engasjement og økt kjøpekraft, og nå virker det som det er lettere bare å sende et barn til sengs - ikke lite allerede.
 Men hvis du ikke er for lat og holde ritualene, prisen er fantastisk - full tillit til barnet og hans oppriktige kjærlighet til sin familie i sin fulle styrke, inkludert junior.
Viktige nyanser som må se etter når du kjøper barneklær


 Selvfølgelig, bør foreldre huske at vinteren yttertøy for barn bør holde barnet, ikke bare hans foreldre. Det er, pakket det veldig mye kunne skade ham. Vinterklær til barn er presentert i et stort utvalg, som salg som barneklær salg i Moskva - en svært lønnsom virksomhet.
 Kjøp klær for barn er lett, men som salg av barneklær i Moskva kan kjøpe en rekke alternativer er ikke alltid lett å avgjøre hvilket alternativ du velger. For eksempel, hvis for eksempel å stoppe rompers. Deres største fordel er integritet, og derfor kan foreldrene være sikker på at baksiden av barnet vil være beskyttet fra vinden, dessuten kan du være sikker på at det vil bli redusert som følge av all isolasjon som klosset bevegelse barbering genser under jakken.
 I denne serien kan like beskytte hele kroppen, å hindre forekomst av temperaturforskjellen, noen ganger oppstår hvis en av barnets kroppsdeler: øvre eller nedre ikke vil kledd varmt. Hvordan velge en dress, så passer best til barnet?
 Så, først må du forstå at, til tross for at klærne for vintersesongen, hører barnet til henne flytte mye, og noen ganger faller. Det er når du vasker dette produktet skal forårsake problemer, må det være holdbar bruk og slitasje. Det er også viktig at barnet følte seg komfortabel, da det vil føre til bevegelsesproblemer, er å øke graden av skade.
 I tillegg må det sies at det er bedre å kjøpe baby hypoallergenic og naturlige tekstiler. Og for ungdom trenger å kjøpe produkter som er laget av stoffer som inneholder elastan. Det er denne fyll stoffet kan strekkes.
 Polyester er å bare brukes som en varmeovn. Ikke vær redd for å spørre forhandleren hvilke egenskaper og metoden som det ble gjort, eller at en varmeovn. Siden valget av lys og god isolasjon kan være sikker på at barnet vil være helt beskyttet mot kulden.  
Яндекс.Метрика