Å være mor er ikke redd th


 Det faktum at helsen min fødsel er kontraindisert (siden jeg fikk slag). Etter å ha levd med sin mann 1,5 år gift, fikk jeg gravid.
 Selvfølgelig, først av alt, jeg gikk til fødepoliklinikken. Der ble jeg sendt til en ultralyd. Jeg var virkelig bekymret, så jeg gjorde en feil og er ikke gravid, og jeg ville bare en baby, men ultralyd viste at min periode på 7 uker, følelse overveldet meg. Jeg tok resultatene av ultralyd og gikk til hennes gynekolog, studerte hun den medisinske kortet når min styrke som jeg ikke kan gi fødsel, så er det en trussel mot mitt liv. Og anbefalte meg å gå til regulering.
 Hjemme, jeg kunne ikke finne et sted, prorydala hele natten, denne morgenen jeg måtte svare.
 Den morgenen, jeg kom igjen til resepsjonen, sa jeg at jeg ønsket å føde. Legen fortalte meg at jeg må gjennomgå en full inspeksjon og for å tillate en nevrolog.
 Jeg passerte kommisjonen ga nevrolog konkluderte med at jeg trenger å utelukke en kraftig periode. Gynekologen looking konkluderte fortalt at jeg vil være under konstant medisinsk tilsyn, selvfølgelig jeg bærer veldig kontraindisert, den eneste måten - keisersnitt.
 Svangerskapet var normal, var det ingen snev av dårlig helse.
 Jeg hadde bare å vente på en periode når jeg endelig se babyen min.
 Og nå 34 uker av svangerskapet, jeg går for en annen vurdering. Gynekologen ser på meg, sa at livmorhalsen åpnes på to fingre, og ga anvisninger til sykehusinnleggelse og forberedelse for levering (dvs. c-delen).
 Og nå er jeg i '15 jeg beundrer for sin datter, de små håndtak, vakre blå øyne, sjarmerende smil med smilehull på kinnene.
 Er ikke det verdt det å risikere livet?  
Forholdet mellom foreldre og barn


 Ofte blir vi å svare på dette spørsmålet, lage en haug med gale svar. Glemme det viktigste. Men besvart dette spørsmålet selv et barn. Hva tenkte han? Hvilke tanker? Og som om vi gjorde oss selv i stedet for sin sønn eller datter?
 Selvfølgelig virker det lettere å bare rett og slett sette seg ned med ham og diskutere noe du ønsker å vite, men
 Det er flott, men barna, som var lenge et felles språk, ønsker ikke å gå til en slik diskusjon. De starter med mistroisk overfor sine foreldre.
 Men hva gjør du i slike øyeblikk?
 Og se, det bare må til forventningene. Og endring selv lite å gjøre det lettere å forstå sitt eget menneske. Først må vi gå inn til sin tillit, at han begynte å forstå hva du ønsker å være nærmere ham. Fordi, like etter begynnelsen av tillit, starter du tilnærming og forstå hverandre.
 Se etter interessene til sine barn. Hva han er interessert? Hva er fanget? Diskret spørre ham om hans hobby. Når han oppriktig mener at du er interessert i dette. Vil begynne å snakke om sine interesser. Her kan du og manifestere seg med større kraft interesse. Spør om du kan lære mer om det.
 Interessen for barnet, som han ønsker å dele med deg, er dette en av de store skritt mot en felles forståelse med barnet ditt.
 Bare litt etter en slik suksess, begynner å spørre om venner, om hans eventyr. Du vil se litt tålmodighet, og det må begynne med du deler om deg selv. Det vil ta tid og barnet ditt kommer inn i huset, begynner han å dele nyheten. Så, selvfølgelig, vil snakke om sine suksesser og utfordringer.
 Litt tålmodighet og du vil bli den beste venn av barnet sitt.
 Men ikke gjør en feil igjen. Etter å ha oppnådd, plasseringen av deg, stoppe dette er ikke nødvendig. Ellers hva du har søkt fly i en svart pipe, som du vil være mye vanskeligere å forstå og plassering.
 Derfor være mer sannsynlig å lukke. Råde når han ber om hjelp. Men ikke pålegge, da den ikke trenger. Når han kan takle problemet selv, og ønsker å gjøre det selv, ikke forstyrre, og tror på hva han kan.
 Tror på ham, og han vil starte barnet med deg til å søke kompromiss og arbeide for felles tro og forståelse.
 Fremfor alt, se etter feil når barna forstår at du først må finne dem selv.
 Dere begge sier at du en, er det viktig å få kontakt med hele forståelse.
 Du har alltid tre stadier:
 •  Finne en felles plattform og forståelse;

 •  Bli en venn glede å vite at barnet;

 •  Logg inn tillit, og barnet vil dele alle nyhetene.

 •  Så lenge du vet alt om ham, og han forventer at du tips dere sammen.
  Vanskeligheter utmerket periode


   I denne vanskelige perioden for barnet ditt til å være spesielt oppmerksomme på ham og aldri la deg uhøflighet. Skolen voksen elev forhold med læreren og andre barn - studenter. Og det, tro meg, er ikke så lett. Spesielt vanskelig å venne seg til skolebarn som deltok barnehage.

   Hensyns foreldre kan hjelpe sine barn å gå på skole har ikke slått til ham i noen problemer "arbeidskraft" plikt. For å gjøre dette, følger noen enkle regler for kommunikasjon med din førsteklassing.

 •  Vær alltid glade barnet ditt, fordi det er unikt.


 •  Vær tålmodig i denne vanskelige år.


 •  Føl deg fri til å alltid rose barnet ditt. Kanskje han ikke alt går "greit", men du prøver å støtte det, sier at alt han vil. Hjelpe ham litt.


 •  Ikke prøv å kvitte seg løfter om å kjøpe for hans innsats et nytt leketøy.


 •  Et barn i denne alderen, som ønsker å vite mye spørsmål. Ikke å ignorere noen av dem. Svar barne vekke hans interesse i å vite verden.


 •  Spør barnet hva han elsker å gjøre mest. De fleste zaynteresuytes det.


 •  Har du noen gang prøvd å se på verden gjennom øynene til barnet ditt? Prøv det! I dette ligger nøkkelen til forståelse.


 •  Prøv å utvikle et barns riktig uttale og forstå betydningen av ord. Snakk med barnet ditt om hendelsene i hans tid, selv om han vil dele sine nyheter med deg.


 •  I den første klassen er det ofte kommer i konflikt mellom barn. La barnet aksjer med deg skoleproblemer. Analyser med barnet årsakene til konflikt, tar "nøytral" posisjon.


 •  Lær å alltid nyte suksessen av et barn i skolen, som om du ikke var opptatt.


 •  Sjekk den daglige lekser hjelpe barnet ditt, men ikke gjøre jobben for ham. Det er viktig å lære et barn på dette stadiet å analysere riktigheten av arbeid og sine feil. Husk - barnet må ikke miste interesse for læring.


 •  Setter pris på barnets egen mening med lekser. La oss prøve å bevise for deg hvorfor han gjorde det, og ikke noe annet.


 •  Ikke forsøk å erstatte læreren, gjør leksjoner hjemme. Din oppgave - å støtte bare barnet, gi henne rett til frihet til å gjennomføre kravene i skolen.


 •  Oppmuntre et barns ønske om å delta i alle aktiviteter i klassen. Har du delte historier om disse hendelsene.


 •  Kommunisere med lærerne til barnet for å alltid være oppdatert.


 •  Nå fortelle om hva du ikke.

 •  Prøv ikke å avbryte sitt barn.


 •  Ikke vzvalyvayte å overarbeid det.


 •  I nærvær av barnets venner, ozyvaytesya aldri syk av ham.


 •  Å se et barn til skolen, bare helhjertet ønsker ham suksess i alt.


 •  Møte ham fra skolen, ikke bare ber om vurdering, la hvile og slappe av.


 •  Ikke true barnet at hvis han vil dårlig evaluering bli alvorlig straffet. Dette starter en konstant frykt for å mislykkes.


 •  Unngå sammenligninger barnet ditt med andre klassekamerater i deres favør.


 •  I morgen, når du våkner opp, snakke med barnet rolig og forsiktig, men samtidig oppmuntre ham hvis han kommer til å raskt og nøyaktig til skolen. En lett frokost - en nødvendig betingelse for barnet.

   Kommer fra skolen, gi barnet ditt en pause på minst litt tid til å ha gjenvunnet sin styrke.

   Sent om kvelden er bedre å ikke gjøre lekser optimal tid - fra 15 til 18 timer.

   Før du går til sengs ikke for lat til å fortelle en god historie litt skolegutt.  
  Vytabakt baby: anmeldelser, bruker

   Øyedråper Vytabakt baby trygt kan brukes. Umiddelbart etter fødselen at barnet må selvsagt rense tårekanaler. Dette skjer som regel av seg selv. Bare fjerne bomullspinne tørket puss fra øynene til et barn. Men fordi vår natur er ikke perfekt, det er ikke alltid tilfelle. Noen ganger denne prosessen kan ikke fullføres uavhengig av hverandre. I dette tilfellet slim blir til pus, forstyrrer babyen. I den grad at øyet ikke kan åpnes. Øyedråper Vytabakt for nyfødte - et stoff antimikrobiell aktivitet, som nå er mye brukt i oftalmologi. Tildele det inkludert nyfødte.

   Eye Vytabakt instruksjon baby


   Den mest vanlige bruken for nyfødte fikk vytabakt hvis et barn diagnostisert - betennelse i tårekanalen (dakriotsystyt). I henhold til instruksjonen, øyedråper for nyfødte vytabakt behov for å grave 2-6 ganger om dagen avhengig av alvorlighetsgraden av sykdommen.

  Vytabakt baby: anmeldelser, bruker

   Øyedråper Vytabakt for nyfødte instruksjon: Hver mottar anbefales innpode en dråpe i hvert øye. I den ordinære behandlingsvarighet er 10 dager. Økende varighet av behandling er bare når det er nødvendig, og bare med tillatelse fra øyelege.
   Hvis et barn har overfølsomhet for noen komponent av produktet - i dette tilfellet er det nødvendig å frafalle vytabakta.

   Pris vytabakta


   Pris vytabakta Infant noen kan synes høyt. Gjennomsnittsprisen i landet vytabakt for nyfødte varierer over tre hundre rubler. Men virkningen av programmet er meget god.

   Babyen Vytabakt anmeldelser


  Vytabakt baby: anmeldelser, bruker

   I vytabakt baby vurderinger om følgende: I mitt barn fra fødselen hnoyilysya øyne. Når hun gråt, tårer det var ikke bare hovne øyne og chervonily. Vår sorg barnelege diagnostisert konjunktivitt, og med god samvittighet foreskrevet tetracyklin, er det fortsatt at det er vanligvis foreskrevet - furatsillina og kloramfenikol. Jeg har prøvd alt. Barnet blir ikke noe bedre, øynene begynte å hovne opp så skrekkelig.
   Ganske ved en tilfeldighet møtte jeg en kvinne, hun var en sykepleier. Og nå hadde hun meg og sa det var ikke konjunktivitt og normal dakriotsystyt. Rådes til å massere øynene etter massasje grave antibakteriell faller vytabakt, etter å ha lest bruksanvisningen. Og du vet, min datter etter den første prosedyren renset øynene, er pus ut, selvfølgelig, om dag tre eller fire, hele denne tiden jeg droppet vytabakt. Etter all pus ut, begynte barnet å gråte som et normalt barn. Søkt på Internett på vytabakt anmeldelser for nyfødte, men ingenting verdt er ikke funnet. Jeg tok sjansen og pokapala faller et par dager. Nå er alt i orden. "På vytabakt baby vurderinger du kan lese kommentarer til artikkelen.  
  Яндекс.Метрика